Έχω ντογκο αργεντινο...τυχαία το πήρα ..στο μυαλό μου είχα ακιτα...είναι σκέτη γλύκα η κοπέλα μου είναι έξυπνη γλυκιά ζωηρή και δραστήρια..και λίγο φοβηξιαρα...
Έχω ντογκο αργεντινο...τυχαία το πήρα ..στο μυαλό μου είχα ακιτα...είναι σκέτη γλύκα η κοπέλα μου είναι έξυπνη γλυκιά ζωηρή και δραστήρια..και λίγο φοβηξιαρα...
Πώς να το πάρει; Καθαρόαιμο ήθελε, όχι ότι είχε σημασία τι. Ένα στην τύχη. Άσχετα που κι αυτό που της έτυχε δεν είναι καθαρόαιμο. Σκυλί να ξέρουμε τι να λέμε ότι είναι όταν μας ρωτάνε θέμε.
Παρ'το αλλιώς!!!!!!!
ΝΑ ΤΟ ΔΩΣΕΙΣ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ!Με τρομάζει το γεγονός που λένε όλοι θα γινει άγριο.. Εφοσον το έχω στοσπιτι μέσα το βγαζω βόλτες με άλλα σκυλακια και σε κόσμο...είναι δυνατόν να γίνει άγριο σκυλι;
εδώ είναι πολύ πιο σοβαρό το θέμα, όπως αντιλαμβάνεσαι.... (και τελείως off topic, που δεν αξίζει καν να χαλάσουμε την συζήτηση της @lorena )Πώς να το πάρει; Καθαρόαιμο ήθελε, όχι ότι είχε σημασία τι. Ένα στην τύχη. Άσχετα που κι αυτό που της έτυχε δεν είναι καθαρόαιμο. Σκυλί να ξέρουμε τι να λέμε ότι είναι όταν μας ρωτάνε θέμε.
Και μετά ελπίζεις σε υπεύθυνους ιδιοκτήτες και σωστή επιλογή γέννας...
Κυρίως γιατί δεν ξέρεις τι σκύλο έχεις στα χέρια σου και δεν σε βλέπω και ορεξάτη να μάθεις. Η αγάπη μόνο δεν φτάνει. Αγάπη... Λέμε τώρα..Μα γτ να το δώσω
Χμμμμ δεν ξέρω, αλλά έχω την αμοιβή εντύπωση ότι πάνω κάτω έχουν κοινά κριτήρια απόκτησης (η Ιωάννα-Ηρώ και η Λορίνα)εδώ είναι πολύ πιο σοβαρό το θέμα, όπως αντιλαμβάνεσαι.... (και τελείως off topic, που δεν αξίζει καν να χαλάσουμε την συζήτηση της @lorena )
Eτσι νομιζε και μια γνωστη μου, οτι φτανει να το αγαπας και να εχει συνεχος επαφες με αλλα σκυλια και ανθρωπους και στο γουτσουγουτσου- και πηρε Black Russian Terrier!! Επειδη ειναι σαν μεγαλα αρκουδακια!!!!Έχω ντογκο αργεντινο...τυχαία το πήρα ..στο μυαλό μου είχα ακιτα...είναι σκέτη γλύκα η κοπέλα μου είναι έξυπνη γλυκιά ζωηρή και δραστήρια..και λίγο φοβηξιαρα...
Επέτρεψε μου, αν και προκλητικό, να απομονώσω - τονίζω τις παραπάνω κουβέντες από το κείμενο που επικόλλησες εδώ.[..] επίμονο [..] επιβλητική εμφάνισή [..] βαθύ – μπάσο γάβγισμα [..] αρκεί οι ιδιοκτήτες να γνωρίζουν [..] χρειάζεται έντονη σωματική άσκηση και συνεχή εκτόνωση. [..] επίμονο (δεύτερη φορά) [..] πολύ μεγάλα αποθέματα ενέργειας [..] πολύ μεγάλη εκρηκτικότητα [..] θα αντιδράσει άμεσα σε οποιαδήποτε απειλή [..] "
Επέτρεψε μου, αν και προκλητικό, να απομονώσω - τονίζω τις παραπάνω κουβέντες από το κείμενο που επικόλλησες εδώ.[..] επίμονο [..] επιβλητική εμφάνισή [..] βαθύ – μπάσο γάβγισμα [..] αρκεί οι ιδιοκτήτες να γνωρίζουν [..] χρειάζεται έντονη σωματική άσκηση και συνεχή εκτόνωση. [..] επίμονο (δεύτερη φορά) [..] πολύ μεγάλα αποθέματα ενέργειας [..] πολύ μεγάλη εκρηκτικότητα [..] θα αντιδράσει άμεσα σε οποιαδήποτε απειλή [..] "
Τι δεν σου πολυαρέσει σε αυτά;@sea-mol δεν μου πολυαρέσουν τα boxer