Φοβισμένο κουτάβι γ.π

betty coltrane

Well-Known Member
7 Ιουλίου 2011
3.972
9.756
48
Ηράκλειο, Αττική
goodcopbadcop6.blogspot.gr
Και αυτο το σκυλακι θα κατεληγε σε φιλοζωική; :)

Νομιζω καταλαβαινεις γιατι σου τη λενε οσοι σου τη λενε οποτε δεν υπαρχει λόγος να το συνεχίσω. Οταν σου λενε οτι δεν ειναι καθαροαιμο, δεν το λενε για να 'μειωσουν' το σκυλο αλλα για να υπογραμμιστει το λαθος του ζευγαρωματος.

Να το χαιρεσαι και να το προσεχεις και να μην το ζευγαρωσεις παρολο που ειναι 85-100 gsd. :)

Mariosgs

Well-Known Member
11 Φεβρουαρίου 2017
1.465
1.599
31
Το ότι το ζευγάρωμα ήταν λάθος το ξέρω και εγώ και ο ιδιοκτήτης που μ το έδωσε...Αν θα κατέληγε φιλοζωική δεν ξέρω..Πάντως τα δύο θυληκα που του έμειναν τα κράτησε..Το θέμα για το αν είναι καθαρόαιμο νομίζω το ανέλυσα.. Εννοείται ότι δε πρόκειται να το ζευγαρώσω .Το σκυλί θα στειρωθεί γιατί ούτε τις γνώσεις ούτε τπτ για να φροντίσω το σκύλο.Επισης το θεωρώ άδικο να φέρνεις ψυχές στο κόσμο ενώ υπάρχουν τόσα αδέσποτα

• Like
Reactions: Allendog

tasos malinoua

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2012
3.822
8.564
Ο άνθρωπος δεν είχε σκοπό να ζευγαρώσει τα σκυλία του απλά ο ίδιος έλειπε στο εξωτερικό και οι γονείς του δεν πρόσεξαν το κακό είχε γίνει..
Τα κουτάβια ήταν ήδη σχεδον δύο μηνών οπότε pedigree γιοκ,
τα σκυλιά ήταν μεγάλα σε ηλικία οπότε pedigree γιοκ
και ήταν δεύτερη συνεχόμενη γέννα οπότε pedigree γιοκ
κοιτα τωρα να δεις,οπως στα εχω.
νταξ,η μακακια δεν θελει πολυ να γινει και μπορεις να την πατησεις παρα πολυ ευκολα και οταν το καταλαβεις να ειναι οντως πολυ αργα.το ενα,το δευτερο ποσο τυχερος ειναι που μπορει να αφησει καπου τα σκλια και να λειψει 4 μηνες.εγω ουτε για μια μερα δεν εχω που να τα αφησω γμτ.

τα κουταβια και 3 μηνων να ητανε μπορουσε να τους βγαλει πεντιγκρυ,απλα θα φαινοταν πιο μικρα κατα 2 μηνες στα χαρτια
ο αρσενικος μπορει να μαμει και να βγαζει παιδια με πεντιγκρυ οσο το λεει η περδικουλα του,για την θυληκια ισχυει οτι εχει ηλικιακο θεμα.
και παμε στο δευτερο σημαντικοτερο θεμα που......οποτε πεντιγκρυ γιοκ....
και δευτερη συνεχομενη γεννα μπορεις να κανεις (υπο προυποθεσεις βεβαια) και να βγαλεις πεντιγκρυ στα μικρα.το θεμα ομως δεν ειναι αυτο.
το θεμα ειναι οτι αφου ηξερε οτι δεν μπορουσε να βαλει την γερικη σκυλα του να γεννησει και να βγαλει πεντιγκρυ στα μικρα γιατι εβαλε την προηγουμενη γεννα;;;ουτε αυτα θα εχουν πεντιγκρυ (λογικα).

στα λεω ετσι απλα οχι για να στην πω απλα για να μην εισαι τοσο απολυτος
καλα στα ειπε μεν ο τυπος αλλα στα ειπε και οπως ηθελε

Mariosgs

Well-Known Member
11 Φεβρουαρίου 2017
1.465
1.599
31
κοιτα τωρα να δεις,οπως στα εχω.
νταξ,η μακακια δεν θελει πολυ να γινει και μπορεις να την πατησεις παρα πολυ ευκολα και οταν το καταλαβεις να ειναι οντως πολυ αργα.το ενα,το δευτερο ποσο τυχερος ειναι που μπορει να αφησει καπου τα σκλια και να λειψει 4 μηνες.εγω ουτε για μια μερα δεν εχω που να τα αφησω γμτ.

τα κουταβια και 3 μηνων να ητανε μπορουσε να τους βγαλει πεντιγκρυ,απλα θα φαινοταν πιο μικρα κατα 2 μηνες στα χαρτια
ο αρσενικος μπορει να μαμει και να βγαζει παιδια με πεντιγκρυ οσο το λεει η περδικουλα του,για την θυληκια ισχυει οτι εχει ηλικιακο θεμα.
και παμε στο δευτερο σημαντικοτερο θεμα που......οποτε πεντιγκρυ γιοκ....
και δευτερη συνεχομενη γεννα μπορεις να κανεις (υπο προυποθεσεις βεβαια) και να βγαλεις πεντιγκρυ στα μικρα.το θεμα ομως δεν ειναι αυτο.
το θεμα ειναι οτι αφου ηξερε οτι δεν μπορουσε να βαλει την γερικη σκυλα του να γεννησει και να βγαλει πεντιγκρυ στα μικρα γιατι εβαλε την προηγουμενη γεννα;;;ουτε αυτα θα εχουν πεντιγκρυ (λογικα).

στα λεω ετσι απλα οχι για να στην πω απλα για να μην εισαι τοσο απολυτος
καλα στα ειπε μεν ο τυπος αλλα στα ειπε και οπως ηθελε
Θα προσπαθήσω να σ απαντήσω.Αν μ τα είπε όπως θέλει, φαντάζομαι ναι. Καταρχήν από ότι έχω διαβάσει αν χάσεις έστω και για μία μέρα την προθεσμία δεν βγάζεις pedigree.Το ίδιο και για την ηλικία του αρσενικού.Αυτα δεν τα ξέρω σίγουρα.Μπηκα όμως και διάβασα τις προϋποθέσεις και αυτά που σ λέω και μ είπε και αυτος ηταν όντως στις προϋποθέσεις.Εβαλε τη τη θυληκια του να γεννήσει γτ ήθελε αυτός κουτάβια και τα δύο αδέλφια του.Σωστο, λάθος ( λάθος κατ εμε) το έκανε.Ο άνθρωπος όμως δε πήγε να με κοροϊδέψει ,ούτε να μ πουλήσει.Αν ξερει κάποιος σίγουρα για τις προϋποθέσεις ας μας πει.Σορρυ αν φαίνομαι απολυτος,δεν ειμαι απλά αναφέρω καθαρά τα γεγονότα και δεν θέλω να παρερμηνεύονται.Επισης δεν έλειψε 4 μήνες,αλλά η σκύλα δεν μπορούσε να κάνει έκτρωση γτ κινδυνεύε να πεθάνει και αυτη( σπάω το κεφάλι μ να θυμηθώ τι είχε αλλά δε μπορώ, σόρρυ).Ναι ούτε τα προηγούμενα κουτάβια είχαν pedigree αλλά ούτε τον ίδιον ούτε τα αδέλφια του τα ενδιέφερε και απλά ήθελε να κρατήσει τα αίματα σωστό λάθος( πάλι λάθος για μενα) το έκανε.Ελπιζω να μην φάνηκα απόλυτος .Εάν χρειάζεται κάποιος κάποια διευκρίνηση χωρίς ειρωνεία (συνήθως μ αρέσουν οι ειρωνείες,ειδικά αν είναι έξυπνες γτ μ δίνουν πάτημα αλλά τώρα είμαι στο τμημα) πολύ ευχαρίστως να βοηθήσω.Φιλικα

• Like
Reactions: Haris Drazen

Mariosgs

Well-Known Member
11 Φεβρουαρίου 2017
1.465
1.599
31
Ααα δεν ξέρω αν δε μπορείτε να βρείτε κάπου να αφήσετε τα σκυλιά σας αλλά πιστεύω ότι αν χρειαζόταν να κάνετε χειρουργείο στη καρδιά στο Λονδίνο σίγουρα κάπου θα βρίσκατε.

Asmodeus

Well-Known Member
17 Ιανουαρίου 2012
1.469
1.618
Δεν εξεταζω τη καθαροαιμια καθως δεν εχω καμια αποψη αλλα το τα κουταβια ειναι 3 μηνων ηδη δεν μπορω να βγαλω ειναι σαφεστατα δικαιολογια διοτι μπορει να αλλαξει την ημερομηνια της γεννας κατα 2 μηνες , δεν ασχολουμε γιατι και πως ο καθενας ειναι υπευθηνος των πραξεων του , προσωπικα σου ευχομαι τα καλυτερα με τον μικρο σου και να περνατε τελεια.

Mariosgs

Well-Known Member
11 Φεβρουαρίου 2017
1.465
1.599
31
Δεν εξεταζω τη καθαροαιμια καθως δεν εχω καμια αποψη αλλα το τα κουταβια ειναι 3 μηνων ηδη δεν μπορω να βγαλω ειναι σαφεστατα δικαιολογια διοτι μπορει να αλλαξει την ημερομηνια της γεννας κατα 2 μηνες , δεν ασχολουμε γιατι και πως ο καθενας ειναι υπευθηνος των πραξεων του , προσωπικα σου ευχομαι τα καλυτερα με τον μικρο σου και να περνατε τελεια.
Φίλε μ αυτή τη στιγμή μ λες ότι ο άνθρωπος είναι λάθος γτ δεν έκανε κάτι "παράνομο" δηλαδή να δήλωσει ψευδή στοιχεία.Σε ευχαριστώ για τις ευχές σου.Περναμε τέλεια είναι η αλήθεια γιατι έχει τρομερό στύλ ο αλήτης

tasos malinoua

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2012
3.822
8.564
κοιτα να δεις
για να μην εχεις περιεργες σκεψεις σε οσα σου λεω
προσωπικα δεν με απασχολει καν αν οντως (γενικα,οχι για εσενα) εχει καποιος καθαροαιμο εκτροφικο σκυλο η πρωην αδεσποτο (νταξ,εκει ειναι αλλη φαση) η απο ΒΥΒ.ο καθενας κανει την επιλογη του και προχωραει.
δεν εχω κατσει ποτε να ασχοληθω (μια η δυο φορες μπορει) με το να γραφω για καθαροαιμια,πεντ και τετοια,ουτε εχω κατσει να κραξω κανεναν που εχει παρει σκυλο απο ΒΥΒ.ζαμαν φου.

τωρα αφου εχεις διαβασει οπως λες πολλα θεμματα και πραγματα ξερεις οτι εχεις εναν ημιαιμο σκυλο,εφοσον ξερεις οτι καθαροαιμος θεωρειτε μονο ο σκυλος που εχει πεντ.
το αν εχει ο πατερας η η μανα πεντ η οχι μικρη σημασια εχει πλεον
παει αυτο.

ο αρσενικος και 20 χρονων να εναι αν το λεει η περδικουλα του μπορει να δηλωθει γεννα του που εκανε επιβαση
στα θυληκα μονο υπαρχει οριο ηλικιας και ειναι 8-9 χρονων,καπου εκει.
αν η σκυλα ειναι μικροτερη απο τοσο...........δεν ξερω,εσυ το ξερεις.

η δηλωση γεννας
ναι,δεν σου ειπα οτι δεν ισχυει το οτι εχεις 30 μερες να το κανεις απο την ημερα που γεννηθηκαν τα μικρα,ομως προτιμω να τα δηλωσω οτι ειναι 20 ημερων και ας ειναι τα μικρα ακομα και 5 μηνων.
δεν ξερω πια ειναι μεγαλυτερη παρανομια,το να δηλωσω ψευτικη ηλικια στα μικρα η να μην την δηλωσω καθολου και να λεω εχει η μανα πεντ,εχει ο πατερας,αυτα τα αιματα.............κλπ κλπ.

το ζητουμενο δεν ειναι η καθαροαιμια του (ειπαμε,νο πεντ νο καθαροαιμο) το ζητουμενο (τουλαχιστον πως το βλεπω εγω) ειναι να περνατε καλα και να ειναι ενας υγιες σκυλος και ολα τα αλλα..............

μια ερωτηση επειδη μου τρυπαει το μυαλο
ειναι μπατσοσκυλα οι γονεις η τιποτα παρομιο;;

• Like
Reactions: Orilis

Mariosgs

Well-Known Member
11 Φεβρουαρίου 2017
1.465
1.599
31
κοιτα να δεις
για να μην εχεις περιεργες σκεψεις σε οσα σου λεω
προσωπικα δεν με απασχολει καν αν οντως (γενικα,οχι για εσενα) εχει καποιος καθαροαιμο εκτροφικο σκυλο η πρωην αδεσποτο (νταξ,εκει ειναι αλλη φαση) η απο ΒΥΒ.ο καθενας κανει την επιλογη του και προχωραει.
δεν εχω κατσει ποτε να ασχοληθω (μια η δυο φορες μπορει) με το να γραφω για καθαροαιμια,πεντ και τετοια,ουτε εχω κατσει να κραξω κανεναν που εχει παρει σκυλο απο ΒΥΒ.ζαμαν φου.

τωρα αφου εχεις διαβασει οπως λες πολλα θεμματα και πραγματα ξερεις οτι εχεις εναν ημιαιμο σκυλο,εφοσον ξερεις οτι καθαροαιμος θεωρειτε μονο ο σκυλος που εχει πεντ.
το αν εχει ο πατερας η η μανα πεντ η οχι μικρη σημασια εχει πλεον
παει αυτο.

ο αρσενικος και 20 χρονων να εναι αν το λεει η περδικουλα του μπορει να δηλωθει γεννα του που εκανε επιβαση
στα θυληκα μονο υπαρχει οριο ηλικιας και ειναι 8-9 χρονων,καπου εκει.
αν η σκυλα ειναι μικροτερη απο τοσο...........δεν ξερω,εσυ το ξερεις.

η δηλωση γεννας
ναι,δεν σου ειπα οτι δεν ισχυει το οτι εχεις 30 μερες να το κανεις απο την ημερα που γεννηθηκαν τα μικρα,ομως προτιμω να τα δηλωσω οτι ειναι 20 ημερων και ας ειναι τα μικρα ακομα και 5 μηνων.
δεν ξερω πια ειναι μεγαλυτερη παρανομια,το να δηλωσω ψευτικη ηλικια στα μικρα η να μην την δηλωσω καθολου και να λεω εχει η μανα πεντ,εχει ο πατερας,αυτα τα αιματα.............κλπ κλπ.

το ζητουμενο δεν ειναι η καθαροαιμια του (ειπαμε,νο πεντ νο καθαροαιμο) το ζητουμενο (τουλαχιστον πως το βλεπω εγω) ειναι να περνατε καλα και να ειναι ενας υγιες σκυλος και ολα τα αλλα..............

μια ερωτηση επειδη μου τρυπαει το μυαλο
ειναι μπατσοσκυλα οι γονεις η τιποτα παρομιο;;
Τι εννοείς μπατσοσκυλα??

Mariosgs

Well-Known Member
11 Φεβρουαρίου 2017
1.465
1.599
31
Τι εννοείς μπατσοσκυλα??
Άντε πάλι με τον ημίαιμο σκύλο...Έχει κολλήσει το μυαλό έτσι??Ρε φίλε από τη στιγμή βπου ο σκυλος έχει μόνο γονίδια από Γ.π γτ είναι ημίαιμος??

Mariosgs

Well-Known Member
11 Φεβρουαρίου 2017
1.465
1.599
31
στα θυληκα μονο υπαρχει οριο ηλικιας και ειναι 8-9 χρονων,ο
ΚΑΝΕΙς ΛΆΘΟΣ.Μπορει να είναι μέχρι δώδεκα χρονών ο αρσενικός..

tasos malinoua

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2012
3.822
8.564
εννοω οι γονεις κραταν απο υπηρεσιακα σκλια;
στρατου,αστυνομια κλπ τετοια;εχουν σχεση με κατι τετοιο;

εμενα μου εχει κολησει το μυαλο,το παραδεχομαι
εσυ εχεις διαβασει οτι σκυλος χωρις πεντ θεωρειτε ημιαιμος η οχι;

να στο κανω πιο απλα
βαζω μια σκυλα μου και γενναει με πατερα που εχει και αυτος πεντ
δεν δηλωνω την γεννα
οντως εχω ενα καθαροαιμο αφου γεννηθηκε απο 2 γονεις με πεντ
οντως εχω ενα σκλι ομως που δεν εχει πεντ,αρα εχω ενα ημιαιμο σκλι
μαρεσει η οχι αυτο ισχυει,ολα τα αλλα ειναι λογια να αγαπιομαστε

tasos malinoua

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2012
3.822
8.564

ναι,μπορει να κανω και λαθος,δεν εχω κατσει να ασχοληθω τοσο για να τα μαθω ολα
εσυ εχεις σκεφτει οτι μπορει να κανεις λαθος;

Mariosgs

Well-Known Member
11 Φεβρουαρίου 2017
1.465
1.599
31
εννοω οι γονεις κραταν απο υπηρεσιακα σκλια;
στρατου,αστυνομια κλπ τετοια;εχουν σχεση με κατι τετοιο;

εμενα μου εχει κολησει το μυαλο,το παραδεχομαι
εσυ εχεις διαβασει οτι σκυλος χωρις πεντ θεωρειτε ημιαιμος η οχι;

να στο κανω πιο απλα
βαζω μια σκυλα μου και γενναει με πατερα που εχει και αυτος πεντ
δεν δηλωνω την γεννα
οντως εχω ενα καθαροαιμο αφου γεννηθηκε απο 2 γονεις με πεντ
οντως εχω ενα σκλι ομως που δεν εχει πεντ,αρα εχω ενα ημιαιμο σκλι
μαρεσει η οχι αυτο ισχυει,ολα τα αλλα ειναι λογια να αγαπιομαστε
Ο πατέρας έχει στο γενεαλογικό του δέντρο παππού αν δε κάνω λάθος που ήταν στην αστυνομία της Γερμανίας.Οι γονείς έχουν απλώς snutzhund 1 αν το λέω σωστά.Νομιζω κάπου πάμε να τα βρούμε.

Mariosgs

Well-Known Member
11 Φεβρουαρίου 2017
1.465
1.599
31

ναι,μπορει να κανω και λαθος,δεν εχω κατσει να ασχοληθω τοσο για να τα μαθω ολα
εσυ εχεις σκεφτει οτι μπορει να κανεις λαθος;
Ναι πάρα πολλές φορές..googlare απλά .Πως βγάζω pedigree

Mariosgs

Well-Known Member
11 Φεβρουαρίου 2017
1.465
1.599
31
Επίσης επιστημονικά ορθότερο είναι το τεστ dna από το pedigree.Για να στο εξηγήσω πιο απλά.Βαζεις τη θυληκια σου με πεντ να ζευγαρώσει με τον αρσενικό σ που έχει πεντ.Η σκυλίτσα όμως επειδή είναι ελαφρών ηθών ζευγαρώνει και με ένα αδέσποτο ή άλλης ράτσας και μένει έγκυος εν αγνοία σ.Οταν γεννηθούν τα κουταβάκια υπάρχει μεγάλη περίπτωση να μοιάζουν με την φυλή της μαμάς να πάρουν το pedigree τους κανονικά και να θεωρούνται καθαρόαιμα.αν όμως κανείς ένα τεστ dna θα δεις ότι δεν είναι

Mariosgs

Well-Known Member
11 Φεβρουαρίου 2017
1.465
1.599
31
σου παταω λαικ και σε ευχαριστω πολυ για το ποστ.
Δεν υπάρχει λόγος.ουτε εγώ το ήξερα.ο κτηνίατρος μ στη Πάτρα ο οποίος τυγχάνει να ασχολείται και με τον ΚΟΕ με ενημέρωσε για ότι γράφω..Πριν μιλήσω μαζί του δεν ήξερα τπτ από τα παραπάνω.

Mariosgs

Well-Known Member
11 Φεβρουαρίου 2017
1.465
1.599
31
Επίσης επειδή θα με φάει η περιέργεια γτ ρώτησες αν ήταν μπατσοσκυλα και τι πρόβλημα έχεις με τους μπάτσους?,