κοιτα να δεις
για να μην εχεις περιεργες σκεψεις σε οσα σου λεω
προσωπικα δεν με απασχολει καν αν οντως (γενικα,οχι για εσενα) εχει καποιος καθαροαιμο εκτροφικο σκυλο η πρωην αδεσποτο (νταξ,εκει ειναι αλλη φαση) η απο ΒΥΒ.ο καθενας κανει την επιλογη του και προχωραει.
δεν εχω κατσει ποτε να ασχοληθω (μια η δυο φορες μπορει) με το να γραφω για καθαροαιμια,πεντ και τετοια,ουτε εχω κατσει να κραξω κανεναν που εχει παρει σκυλο απο ΒΥΒ.ζαμαν φου.
τωρα αφου εχεις διαβασει οπως λες πολλα θεμματα και πραγματα ξερεις οτι εχεις εναν ημιαιμο σκυλο,εφοσον ξερεις οτι καθαροαιμος θεωρειτε μονο ο σκυλος που εχει πεντ.
το αν εχει ο πατερας η η μανα πεντ η οχι μικρη σημασια εχει πλεον
παει αυτο.
ο αρσενικος και 20 χρονων να εναι αν το λεει η περδικουλα του μπορει να δηλωθει γεννα του που εκανε επιβαση
στα θυληκα μονο υπαρχει οριο ηλικιας και ειναι 8-9 χρονων,καπου εκει.
αν η σκυλα ειναι μικροτερη απο τοσο...........δεν ξερω,εσυ το ξερεις.
η δηλωση γεννας
ναι,δεν σου ειπα οτι δεν ισχυει το οτι εχεις 30 μερες να το κανεις απο την ημερα που γεννηθηκαν τα μικρα,ομως προτιμω να τα δηλωσω οτι ειναι 20 ημερων και ας ειναι τα μικρα ακομα και 5 μηνων.
δεν ξερω πια ειναι μεγαλυτερη παρανομια,το να δηλωσω ψευτικη ηλικια στα μικρα η να μην την δηλωσω καθολου και να λεω εχει η μανα πεντ,εχει ο πατερας,αυτα τα αιματα.............κλπ κλπ.
το ζητουμενο δεν ειναι η καθαροαιμια του (ειπαμε,νο πεντ νο καθαροαιμο) το ζητουμενο (τουλαχιστον πως το βλεπω εγω) ειναι να περνατε καλα και να ειναι ενας υγιες σκυλος και ολα τα αλλα..............
μια ερωτηση επειδη μου τρυπαει το μυαλο
ειναι μπατσοσκυλα οι γονεις η τιποτα παρομιο;;