Τα νέα μας!!!
Χθες μας ήρθε περίοδος τελικά και γεμίζουμε παντού αίμα! Την ημέρα που χάθηκε δεν έκανε καμία "πιτσικουλιά" η ζουζούνα μου άρα και δεν θα χρειαστεί να προχωράμε σε αποβολές κλπ... Απλά μιλάμε με το γιατρό για στείρωση!
Τα προβλήματα τώρα... από 7.300 που ήταν πήγε στα 6!! Δεν τρώει τίποτα...Της πήρα αρχικά την tonus κρίνοντας από την Ήρα που έκανε σαν τρελή, δεν έφαγε ούτε κροκέτα και με 2 μέρες συνεχώς στο πιάτο διαθέσιμη (λάθος, το ξέρω, αλλά μήπως και φάει
)! Πάω και παίρνω belcando, και πάλι 2 μέρες στο πιάτο και τίποτα!! Της μαγείρεψα ρύζι με μοσχάρι, δεν το άγγιξε!!! Ενώ το χάπι της το έβαλα στο τυρί (αλλιώς το έφτυνε) και το έφαγε με πολύυυυ χαρά!! Λιχουδίτσες (σαλαμάκι)... τις καταπίνει!!
Σήμερα έβαλα λίγο γάλα στην belcando, ήπιε μόνο το γάλα!! Τι άλλο να κάνω? Δοκίμασα να τρώει και με πρόγραμμα αλλά και πάλι τίποτα! Μετράω κόκαλα
Μάθαμε και το ΜΗ αναγκαστικά, γιατί έκανε τσίσα σε παιχνιδάκι της κόρης μου
και πλέον το πρωί χτυπά την πόρτα ή το παίζει λυκάκι για να βγούμε έξω! Κακάκια κάνει μόνο το πρωί και αν -αφού δεν τρώει! Στη βόλτα μειώθηκαν οι τάσεις φυγής και στην αυλή της μάνας μου όταν την αφήνω ελεύθερη, έρχεται μόνη της για να βάλουμε λουράκι!