Φοβικό? beagle

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.210
927
Καναδάς
Παρακολουθω το θεμα σας απο την αρχη! Μπραβο σου που την εσωσες και για οσα κανεις! :) Ευχομαι να πανε ολα καλα και σε λιγο καιρο να χαλαρωσει και να ειναι μια χαρουμενη σκυλιτσα. ;-)

eleutheriaria

Well-Known Member
27 Ιουλίου 2012
300
1
Ευχαριστώ πολύ Nizinny!!

Το κοριτσάκι μου όσο βγαίνει βόλτα βελτιώνεται έχω την εντύπωση... Σήμερα γυρνώντας μου έκανε ναζάκια, μερικά φιλάκια! Φυσικά δεν παίζει όπως θα έκανε ένα κουτάβι, φυσικά η βόλτα δεν είναι ευχαρίστηση γι'αυτήν αλλά για να κάνει την ανάγκη της (κάτι που δύσκολα κάνει στο σπίτι) και φυσικά αν είχε την επιλογή να "αποδράσει" θα το έκανε. Γνωρίσαμε και τα 2 από τα σκυλάκια που φροντίζω στη γειτονιά! Το χάρηκε η μικρή... Ξεχάστηκε λίγο!

Λυπάμαι τόσο που δεν υπήρξε ουσιαστικά ποτέ κουταβάκι, να παίζουν και να ασχολούνται δηλαδή κάποιοι μαζί της, να κάνει "τρέλες" ξένοιαστα! Λυπάμαι επίσης που τώρα μαζί μου και πάλι δεν μπορεί να γίνει κουτάβι λόγω των όσον πέρασε! Υπόσχομαι όμως ότι εγώ θα της χαρίσω τους "κουταβίσιους" μήνες της όταν θα είναι έτοιμη!

όταν την βλέπω να κοιμάται, μου έρχεται να την αρπάξω να την ζουλάω-φιλάω, αλλά υπομονή..

eleutheriaria

Well-Known Member
27 Ιουλίου 2012
300
1
Τα νέα μας!!!

Χθες μας ήρθε περίοδος τελικά και γεμίζουμε παντού αίμα! Την ημέρα που χάθηκε δεν έκανε καμία "πιτσικουλιά" η ζουζούνα μου άρα και δεν θα χρειαστεί να προχωράμε σε αποβολές κλπ... Απλά μιλάμε με το γιατρό για στείρωση!

Τα προβλήματα τώρα... από 7.300 που ήταν πήγε στα 6!! Δεν τρώει τίποτα...Της πήρα αρχικά την tonus κρίνοντας από την Ήρα που έκανε σαν τρελή, δεν έφαγε ούτε κροκέτα και με 2 μέρες συνεχώς στο πιάτο διαθέσιμη (λάθος, το ξέρω, αλλά μήπως και φάει :()! Πάω και παίρνω belcando, και πάλι 2 μέρες στο πιάτο και τίποτα!! Της μαγείρεψα ρύζι με μοσχάρι, δεν το άγγιξε!!! Ενώ το χάπι της το έβαλα στο τυρί (αλλιώς το έφτυνε) και το έφαγε με πολύυυυ χαρά!! Λιχουδίτσες (σαλαμάκι)... τις καταπίνει!!

Σήμερα έβαλα λίγο γάλα στην belcando, ήπιε μόνο το γάλα!! Τι άλλο να κάνω? Δοκίμασα να τρώει και με πρόγραμμα αλλά και πάλι τίποτα! Μετράω κόκαλα :(

Μάθαμε και το ΜΗ αναγκαστικά, γιατί έκανε τσίσα σε παιχνιδάκι της κόρης μου :p και πλέον το πρωί χτυπά την πόρτα ή το παίζει λυκάκι για να βγούμε έξω! Κακάκια κάνει μόνο το πρωί και αν -αφού δεν τρώει! Στη βόλτα μειώθηκαν οι τάσεις φυγής και στην αυλή της μάνας μου όταν την αφήνω ελεύθερη, έρχεται μόνη της για να βάλουμε λουράκι! :)

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Αφού τρώει λιχουδιές, ίσως δεν τις αρέσουν οι κροκέτες.
Μου κάνει βέβαια εντύπωση που δεν έφαγε ρύζι με μοσχάρι.
Δοκίμασε για 4-5 μέρες να τις δίνεις μόνο κροκέτες, και με πρόγραμμα, 3 φορές τη μέρα άσε το πιάτο της για 20 λεπτά κι αν δεν φάει το μαζεύεις. Ανακάτεψε και κάτι να νοστιμίζουν οι κροκέτες αλλά να μην μπορεί να το ξεχωρίσει και να τρώει μόνο αυτό, λίγο σάλτσα, λίγο λάδι, ελάχιστο γιαουρτι, κάτι τέτοιο. Και να είσαι σίγουρη ότι δεν την κερνάει κανένας τίποτα άλλο.
Λογικά θα φάει, δεν μπορεί!

eleutheriaria

Well-Known Member
27 Ιουλίου 2012
300
1
Τα δοκίμασα όλα όσα λες για νοστιμίσει και απλά τις έγλειψε λίγο! Σήμερα που ήπιε το λίγο γαλατάκι το πρωί, θα δοκιμάσω ξανά σκέτη κροκέτα το μεσημέρι και αν όχι το βράδυ και αν πάλι όχι ξανά τα ίδια αύριο.

Βασίζομαι στο ότι είναι αδιάθετη λόγω οίστρου.. εύχομαι να είναι αυτό!

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Τα δοκίμασα όλα όσα λες για νοστιμίσει και απλά τις έγλειψε λίγο! Σήμερα που ήπιε το λίγο γαλατάκι το πρωί, θα δοκιμάσω ξανά σκέτη κροκέτα το μεσημέρι και αν όχι το βράδυ και αν πάλι όχι ξανά τα ίδια αύριο.

Βασίζομαι στο ότι είναι αδιάθετη λόγω οίστρου.. εύχομαι να είναι αυτό!
Kαι εμεις λόγω οιστρου μειναμε 3 μέρες νηστικές αλλα τώρα μια χαρά τιμά τις κροκέτες της. Εγώ παλι κανω το εξης... παίρνω και μια κονσέρβα σκυλο/γατοτροφη, μους βοδινου που της αρεσει, βάζω μισό κουταλάκι και αναμειγνυω. Δεν μπορεί να το φάει χωρις να φαει και κροκέτες και ετσι αδειάζει το μπωλ!

eleutheriaria

Well-Known Member
27 Ιουλίου 2012
300
1
Ghelly θα το δοκιμάσω και αυτό! Μακάρι να φάει...

Τώρα μόλις έκανε λίγα σφιχτά κακά και αρκετή διάρροια.. Δεν ξανά δίνω γάλα!!

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
Τις πρώτες μέρες που πήραμε τη Shakira και λόγω αλλαγής περιβάλλοντος, αλλά και λόγω στείρωσης ήταν αρνητική προς την ξηρά. Πάραυτα λιχουδιές έτρωγε.

Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να πάρεις ένα πατέ κοτόπουλο, να το αναμείξεις στο μπλεντερ με λίγο λάδι και να το ανακατέψεις με την ξηρά. Έτσι και δεν μπορεί να διαχωρίσει την ξηρά, και η ξηρά ποτίζεται από τη νοστιμιά του πατέ και καταναλώνεται στο πι και φι. Κι αν πετύχει σιγά σιγα μειώνεις το πατέ.

Γενικά τώρα στην αρχή δοκίμαζε να της βάζεις γευστικά συνοδευτικά μέσα στην τροφή της. Πολτοποιημένα λαχανικά, λίγο ζωμό από κρέας, κτλ.

eleutheriaria

Well-Known Member
27 Ιουλίου 2012
300
1
Λοιπόν, της έβαλα μισό τριγωνάκι lavas quirit και έφαγε πολύυυ λίγες κροκετούλες! Αν και εφαρμόστηκε και η παροιμία "-Μασάει η κατσίκα ταραμά; -Φτύνει και τα κουκούτσια" γιατί σε κάποια φάση έγλειφε τις κροκέτες και τις έφτυνε! Αύριο θα της πάρω και πατέ..

ilektra_ilie

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2012
1.834
61
Hollywood
pawpix.wix.com
Παντως κι εμενα η δικια μου ενω λατρευε τις κροκετες μετα τον οιστρο αρχιζε να τις βαριεται. Τωρα της εχει τελειωσει εδω και 2 βδομαδες ο οιστρος και ακομα βαριεται τις κροκετες οποτε στην αρχη της εβαζα λιγο ηλιελαιο μαζι και τις ετρωγε και τωρα τις εχω παρει κονσερβες και τις βαζω, πρωτα βαζω ζουμακι πανω απο τις κροκετες και μετα βαζω και το κρεας και το γλυφει το μπολ. Ενταξει λογικο μου φαινεται να τις βαρεθηκε τις κροκετες οποτε δεν την κατηγορω γιατι γενικα πειναει σαν γουρουνι οποτε της νοστιμευω το φαι και ολα ενταξει :p

eleutheriaria

Well-Known Member
27 Ιουλίου 2012
300
1
Να σας ζήσει!!!
Εξετάσεις για ερλίχεια - καλαζάρ κάνατε?
Ευχαριστούμε πολύ!! Κάναμε και ευτυχώς όλα καλά!!!

Παντως κι εμενα η δικια μου ενω λατρευε τις κροκετες μετα τον οιστρο αρχιζε να τις βαριεται. Τωρα της εχει τελειωσει εδω και 2 βδομαδες ο οιστρος και ακομα βαριεται τις κροκετες οποτε στην αρχη της εβαζα λιγο ηλιελαιο μαζι και τις ετρωγε και τωρα τις εχω παρει κονσερβες και τις βαζω, πρωτα βαζω ζουμακι πανω απο τις κροκετες και μετα βαζω και το κρεας και το γλυφει το μπολ. Ενταξει λογικο μου φαινεται να τις βαρεθηκε τις κροκετες οποτε δεν την κατηγορω γιατι γενικα πειναει σαν γουρουνι οποτε της νοστιμευω το φαι και ολα ενταξει :p

Με λιγο γιαουρτακι δεν θα φαει την κροκετα? Αλλα να το ανακατεψεις καλα!

Χθες, με το μισό τρίγωνο lavas quirit έφαγε λίγες, σήμερα με το άλλο μισό τις έφαγε όλες!!! Πριν λίγο της έκανα βραστό κοτόπουλο στο μούλτι με λίγο ηλιέλαιο και σε λίγο που θα φάει θα τις το ανακατέψω (όχι όλο εννοείται) με τις κροκέτες της! Έχω την εντύπωση (και το εύχομαι) πως θα γίνει μάχη :rolleyes:

Με το γιαούρτι απλά τις έγλειφε... θα το ξαναδοκιμάσω όμως!!!

eleutheriaria

Well-Known Member
27 Ιουλίου 2012
300
1
Ούτε με το κοτοπουλάκι έφαγε κροκέτες..απλά τις έγλειφε!

Την κακομαθαίνεις... και την γεμίζεις λιχουδιές που την χορταίνουν.
Δώσε το μπωλ και άμα δεν φάει, προσπάθησε μετά από βόλτα.
Ναι ίσως.. Αλλά έχει να φάει πολλές μέρες και είναι πάρα πολύ αδύνατη! Λιχουδιές δεν της δίνω... Προσπαθώ μόνο να νοστιμίσω την τροφή της.
Βόλτες μεγάλες δεν ξεκινήσαμε ακόμη.. Την πάω κανένα τέταρτο στη γειτονιά για την ανάγκη της και το Σ/Κ εκτονώθηκε αρκετά στην αυλή της μάνας μου. Γενικά με το ζόρι όμως τη βγάζει την βόλτα... προσπαθεί είτε να την κάνει είτε να με γυρίσει στο σπίτι!

Alexia

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2008
6.350
202
65
Brussels
dolceconspirito.com
Την κακομαθαίνεις... και την γεμίζεις λιχουδιές που την χορταίνουν.
Δώσε το μπωλ και άμα δεν φάει, προσπάθησε μετά από βόλτα.
Ακριβώς!

Εσύ την κακομαθαίνεις, αυτή σε εκπαιδεύει.Κανε ότι γράφει η Veronica και μείωσε τα γεύματα, δεν χρειαζεται 3.

Το βάρος της μην σε απασχολεί, μόλις καταλάβει ότι δεν περνάει το δικά της θα στρώσει.

eleutheriaria

Well-Known Member
27 Ιουλίου 2012
300
1
Ακριβώς!

Εσύ την κακομαθαίνεις, αυτή σε εκπαιδεύει.Κανε ότι γράφει η Veronica και μείωσε τα γεύματα, δεν χρειαζεται 3.

Το βάρος της μην σε απασχολεί, μόλις καταλάβει ότι δεν περνάει το δικά της θα στρώσει.

2 γεύματα μόνο; και πως να τα "σπάσω"; Π.χ 10 το πρωί και 8 το βράδυ;
Διαφορετικά θα κάνω αυτό που μου λέτε...

Και κάτι άσχετο, μιλάμε για πολύ τρίχα η ..Μπίγλω!!

eleutheriaria

Well-Known Member
27 Ιουλίου 2012
300
1
Έχει καλή μερούλα σήμερα και βγήκαμε στο μπαλκόνι για το πρωινό μας!!

427910_474380665926645_138577686_n.jpg

Να ανέβω πάνω σου μαμάααα???
580915_474380639259981_1576450260_n.jpg

Πήρα και το μαξιλάρι μου!! Άσε με όμως και να κοιμηθώ...
373995_474380659259979_322052701_n.jpg

*agapoylas*

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Γεια σου ρε Μπίγκλω! Εεεεμ... Ζήνα ήθελα να πω :rolleyes:

Πως τα πάει η μικρή? Σας συνηθίζει? "Ανοίγεται"?

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.250
Μέλη
20.029
Νεότερο μέλος
Stefaniadoul