Φοβικό? beagle

Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
Ελευθερία, σου ήρθε δώρο, μην την αφήσεις. Ήταν ηρωική η πράξη σου, ούσα και έγκυος. Έχεις τσαγανό!
Όσο για τον τύπο.. ρόδα είναι και γυρίζει. Τον ξέρουν και τον καλύπτουν, σίγουρα. Για το όπλο, τι να πω. Άδεια και να έχει, δεν ξέρω αν επιτρέπεται να το κουβαλάει πάντα μαζί.

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Είδες? Τσάμπα το τόσο άγχος!
Όλα θα κυλήσουν μόνα τους!
Προσοχή τώρα με τον οίστρο και όλα θα πάνε καλά!

eleutheriaria

Well-Known Member
27 Ιουλίου 2012
300
1
Δεν είμαι πια έγκυος, το έχω αναφέρει και σε άλλο θέμα, δεν πειράζει :)

Φιλάκι σήμερα δεν είχε αλλά πλησίασε κάπως όταν με είδε.

Όταν πάω κοντά για να την ταϊσω ή να της βάλω νεράκι βγάζει δάκρυα, γιατί;
Όταν την φέρω σπίτι θέλω να της κάνω μπανάκι... να το τολμήσω?

eleutheriaria

Well-Known Member
27 Ιουλίου 2012
300
1
Όπως όταν κλαίμε εμείς, όχι βέβαια να βαλαντώνει, απλά είναι πολύ υγρά τα ματάκια της και μόνο όταν βλέπει να πηγαίνω με το νεράκι της ή το φαγάκι της.

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Miss Biggy...Ο Θεός όταν μας παίρνει κάτι...μας δίνει κάτι άλλο πίσω...Μπράβο σου.
Εγω θα την έβγαζα Σωτηρία...και θα τη φώναζα ίσως Σώτη!!

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
Μετά την ταινία Despicable Me, θα ονόμαζα το επόμενο θηλυκό μου Agnes. Διάλεξε κάτι που σε αντιπροσωπεύει όμως :)

eleutheriaria

Well-Known Member
27 Ιουλίου 2012
300
1
ΧΑΘΗΚΕ!!! Πήγα να την πάρω σήμερα για να τη φέρω στο σπίτι και η μικρή πουθενά!! Από την αυλή δεν μπορούσε με κανέναν τρόπο να φύγει! Η μάνα μου έλειπε στη δουλεία, ενώ πριν φύγει (γύρω στις 8 και κάτι) η μικρή ήταν εκεί!! Την ψάχνω παντού από της 9 το πρωί που έφτασα στο χωριό ώστε να την πάρω μαζί και τώρα θα φτιάξω αφίσες, αγγελίες και θα φύγω ξανά!! Νομίζω πως την κλέψανε!! Ποιος μας έφτυσε γαμτ, μόνο μισή ώρα έμεινε μόνη της!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97