Φοβικό? beagle

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.210
927
Καναδάς
Πολυ μεγαλη προοδος!;) Δεν ξερω αν το βλεπεις και μονη σου επειδη την ζεις καθημερινα αλλα αν ανατρεξεις στα πρωτα σου ποστ γι' αυτην θα διαπιστωσεις ποσα βηματα μπροστα εχετε παει! ;) Μπραβο, συνεχιστε ετσι! :)

Να πας να την παρεις μονη σου την μηχανη σου πισω γιατι το απαιτει το φορουμ! :p Και να μην της την ξαναδωσεις τωρα που εχεις καινουριο σκυλακι! Η μηχανη ειναι το νο1 για να βλεπουμε κι εμεις! ;)

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
H φωτογραφία που είναι στα δύο πόδια και γλύφεται είναι τρομερή!

Ακολουθείς κάποιο πρόγραμμα πάχυνσης; Γιατί είναι ακόμα πολύ αδυνατούλα..

Επίσης, οι θηλές της γιατί είναι έτσι εξογκωμένες; Μετά τον οίστρο έγιναν ή έτσι ήταν και πριν; Φαίνεται σα σκυλί που έχει θηλάσει..

Να σου ζήσει και πάλι. Είναι μεγάλο κουκλί και μπράβο σου που τα κατάφερες να σε εμπιστευτεί :)

eleutheriaria

Well-Known Member
27 Ιουλίου 2012
300
1
Ναι έχει κάνει μεγάλη πρόοδο και συνεχίζουμε.. Προσπαθεί και αυτή, το βλέπω!!

mad00lini ναι, είναι υπερβολικά αδύνατη και δεν τρώει με τίποτα την ξηρά όποια και αν είναι αυτή, οπότε, μέχρι έστω να παχύνει και να φτάσει στα 11-12 κιλά θα την ταϊζω μαγειρευτό, το οποίο και ξεκινήσαμε από χθες.

Οι θηλές πάντα έτσι ήταν, ίσως εξογκώθηκαν λίγο παραπάνω μετά τον οίστρο αλλά οι γιατροί τις βρήκαν φυσιολογικές. Γενικά, όλες οι εξετάσεις που έχει κάνει ως τώρα είναι καθαρές.

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
Μια χαρά τότε :)

Αν θέλεις μπορώ να ρωτήσω κάποιες γνωστές μου από φιλοζωικές, τι πρόγραμμα διατροφής ακολουθούν για σκυλιά που βρίσκονται σε τρισχειρότερη κατάσταση από τη Μπίγκλω.

Πιστεύω πάντως το κοτοπουλάκι και γενικότερα το κρέας θα το τιμήσει!

eleutheriaria

Well-Known Member
27 Ιουλίου 2012
300
1
Μια χαρά τότε :)

Αν θέλεις μπορώ να ρωτήσω κάποιες γνωστές μου από φιλοζωικές, τι πρόγραμμα διατροφής ακολουθούν για σκυλιά που βρίσκονται σε τρισχειρότερη κατάσταση από τη Μπίγκλω.

Πιστεύω πάντως το κοτοπουλάκι και γενικότερα το κρέας θα το τιμήσει!
Ευχαριστώ, θα είχε ενδιαφέρον να τις ρωτήσεις...
Το τιμά αλλά πάντα αφήνει και για το επόμενο γεύμα!!
Εγώ της βάζω πρωι-μεσημερι-βραδυ μικρα γεύματα και πάντα το ένα ουσιαστικά μενει!!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.250
Μέλη
20.029
Νεότερο μέλος
Stefaniadoul