Νατασσάκι, το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις;
ε ναι, ξέρω πολλά κ με τον Τοτό κ το Γιωργάκη, κ τον Κωστάκη... αλλά δημόσιο φόρουμ είμαστε κ είπα... ΜΠΑΣ κ δώσουμε καμιά χρήσιμη ιδέα -εκτός από το κράξιμο.
Νατασσάκι, το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις;
Χαχα όχι ρε παιδιά δεν τρώνε. Ξέρεις τι είναι να τρως γύρο δίπλα τους και να σε αγνοούν;; Είναι πάντα ταισμένα!Μηπως να αλλαξεις σουβλατζιδικο ???
και γω απορω πως βγηκε αυτο το συμπερασμα παντως!!!!!!!Η άλλη πλευρά του νομίσματος...
Ίσως κ Μακάρι να εννοούσε ότι τα αδέσποτα δεν θα 'αφανιστούν' ως δια μαγείας... απλά θα σταματήσουν να κυκλοφορούν στους δρόμους, αφού θα χρηματοδοτήσει τα φιλοζωικά σωματεία, για περισσότερο χώρο, ενώ ταυτόγχρονα θα προωθήσει τις υιοθεσίες κατοικίδιων ζώων (καθώς κ την ιατρική κάλυψη κ στείρωση αυτών...)
Να σημειώσουμε ότι σε Αγγλία, Ολλανδία κ Γερμανία (σε αυτές έχω μείνει καιρό κ μπορώ να κρίνω) αδέσποτα δεν κυκλοφορούν.
Αν μη τι άλλο η εικόνα ενός αδέσποτου δείχνει τον πολιτισμό μας...
Πάντως, όταν ο ίδιος παραδέχεται μόνος του ότι οι δηλώσεις του ήταν ατυχείς, κι ότι δεν ήξερε το θέμα, μάλλον σωστά καταλάβαμε τι ήθελε να πει.Πάντως, εξ όσων διάβασα, αναγνώρισε το ατόπημά του (δε γνώριζε λέει αρκετά για το θέμα) και κάλεσε τις φιλοζωικές σε ανοιχτή συζήτηση.
Για να δούμε!
Βέβαια, από την άλλη σκέφτομαι, πως εάν δεν ξέρεις για κάτι, δε μιλάς, δε λες την μπαρούφα σου ίσα για να την πεις. Δεν είναι χαρακτηριστικό "ανδρός σοφού" και δη ανδρός που διεκδικεί κάποια θέση εξουσίας.
παιδια ελληνικα διαβαζουμε ΟΛΟΙ. ο τυπος κανει διαπιστωση απλη. τα πεζοδρομια χαλια , ο φωτισμος σκατα, τα σκυλια οπου να ναι.
δεν ειπε ουτε οτι θα σπασω τα πεζοδρομια , ουτε οτι θα παρω με τις σφεντονες τις λαμπες ουτε οτι θα κρεμασω τα κοπροσκυλα γιατι μου την δινουν.
δεν λεω οτι δεν εχει εμπαθεια με τα σκυλια - μπορει και να εχει, δεν το ξερω, και γω εχω με καποια πραγματα εμπαθεια οπως και ολοι μας - ομως αυτο δεν φαινεται απο αυτα που εγραψε η κατερινα