Υποψήφιος Δήμαρχος Καμίνης εναντίον των αδέσποτων

pouf

Well-Known Member
29 Απριλίου 2009
841
163
52
Ανοιξη,χειμωνας, καλοκαιρι
σορι κατερινα αν βγηκε ετσι, ουτε που μου περασε απο το μυαλο οτι ηταν δικα σου γραφομενα.
εννοουσα αυτα που εγραψες μεταφεροντας την πληροφορια του φεις.
σορι και παλι

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Γκρίνιαζα χτες για τον Καμίνη στην τάξη και οι φοιτητές μου τσαντίστηκαν διότι α) είναι φιλόζωοι και β) έχουν εκλογές ακριβώς την ίδια εποχή και απεχθάνονται τους δικούς τους υποψήφιους. Αναρωτιούνται λοιπόν γιατί δεν έχουν γίνει ήδη σελίδες στο Facebook ή στη Wikipedia που να του σούρνουν τα εξ αμάξης αγγλο-ελληνιστί.

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Στο facebook υπάρχουν πολλές αναφορες σχεδόν από όλη την Ελλάδα για τους δημαρχους/υποψήφιους που είναι εναντίον των αδέσποτων Και υπάρχουν σε όλες τις Φιλοζωικές σελίδες

Darkness

Well-Known Member
8 Απριλίου 2010
792
4
Και δυστυχώς, είναι πολλοί αυτοί οι υποψήφιοι ή νυν ή διατελέσαντες τοπικοί άρχοντες.. Υπάρχει πολύ μεγάλο πρόβλημα.

Darkness

Well-Known Member
8 Απριλίου 2010
792
4
Ήδη άρχισαν οι φόλες.. Όπως μαθαίνω, γέμισε η πλατεία Συντάγματος και πέθανε ένα αδεσποτάκι :(

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Ακόμα είναι νωρίς για να ασχοληθεί με τα "βρωμικα αδέσποτα"... έχει να ασχοληθεί πρώτα με τους "βρώμικους μετανάστες".

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
μην με αποπάρετε
αλλά οι νέοι δήμαρχοι αναλαμβάνουν απο τον Ιανουάριο

τώρα ακόμα είναι ο παλιός ο Πριόνης :lol:

nikoscar

Guest Star
Staff member
9 Ιουνίου 2006
2.178
1.000.000.018
ATHENS
οχι θα ασχοληθει με τον φωτισμο..
οτι θα καθαρισει τα αδεσποτα που τα ακουσατε??anyway σημερα το απογεμα πανω στον "αγνωστο" ειχε 3 με λουρακια.. μεγαλοσωμα......κ αλλα 2 απεναντι πανω στην πλατεια ..ταβγαζανε φωτο οι τουριστες,,

pouf

Well-Known Member
29 Απριλίου 2009
841
163
52
Ανοιξη,χειμωνας, καλοκαιρι
οτι θα καθαρισει τα αδεσποτα που τα ακουσατε??
δεν ειπε ποτε τιποτα ο ανθρωπος, απλα καποιοι θελουν μονιμως ερμηνευουν τις λεξεις κατα το δοκουν, δεν πειραζει, παντως αν και δεν ειμαι δημοτης ουτε και πατω ποτε τα ποδια μου στο κεντρο το σιγουρο ειναι οτι ο τυπος εχει κολλησει ενσημα στην ζωη του, ε αρα υπαρχει μια μικρη πιθανοτητα κατι να κανει για το γενικο χαλι της πρωτευουσας;)

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Σιγά μην το κάνει. Αφήστε και είδα μια πολιτική του προεκλογική διαφήμιση όπου προσπαθούσε να μας πείσει να ψηφίσουμε Καμίνη ένας πρώην συμμαθητής μου και κόντεψα να βγάλω τ' άντερά μου...*sick*

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
εμμμ.. [παιδια δεν ψηφισα] αλλα νομιζω οτι δεν το εννοει ετσι.. ειναι "τροπος του λεγειν" και εννοει την φτωχεια .. θα ελεγα ειναι απο τους ευγενικους δημαρχους που εχω ακουσει.. και αρκετα κοινωνικα ευαισθητοποιημενος.. δεν νομιζω να κανει κακο στα σκυλια.. ισα ισα που ειπε οτι αντι να γινει το ελληνικο 15.000 μ2 παρκο αε γινει το μισο, και η υπολοιπη εκταση ας μοιραστει σε παρκα στην Αθηνα σε περιοχες που εχουν πραγματκικη αναγκη..

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.800
20.118
εμμμ.. [παιδια δεν ψηφισα] αλλα νομιζω οτι δεν το εννοει ετσι.. ειναι "τροπος του λεγειν" και εννοει την φτωχεια .. θα ελεγα ειναι απο τους ευγενικους δημαρχους που εχω ακουσει.. και αρκετα κοινωνικα ευαισθητοποιημενος.. δεν νομιζω να κανει κακο στα σκυλια.. ισα ισα που ειπε οτι αντι να γινει το ελληνικο 15.000 μ2 παρκο αε γινει το μισο, και η υπολοιπη εκταση ας μοιραστει σε παρκα στην Αθηνα σε περιοχες που εχουν πραγματκικη αναγκη..
Αυτό όντως έχει προταθεί αλλά δεν νομίζω ότι ήταν από τον κο.Καμίνη.
Σωστότατη και λογικότατη πρόταση, που δεν πρόκειται ποτέ να υλοποιηθεί.

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
ναι ε? .. κοιτα εγω δεν ψηφισα στις 2ες.. οποτε δεν τασομαι υπερ του κ.Καμινη... ξερω μονο οτι τον υποστηριζε φανατικα ο κ.Ψαριανος (του οποιου οι αποψεις περι δημαρχιας με βρισκουν απολυτα συμφωνη). Χτες ομως το βραδυ ειδα στους πρωταγωνιστες του Θοδωρακη, ειχε τον κ.Μπουταρη και τον κ.Καμινη, και μου αρεσε παρα πολυ και οι 2 , οι αποψεις τους και η σταση τους.. η δε ευγενικη και αξιοπρεπης φυσιογνωμια του κ.Καμινη μου εκανε τρομερα καλη εντυπωση, εκει το ακουσα οτι το ειπε. μενει μονο να υλοποιησει αυτα που υποστηριξε ωστε να ολοκληρωσω την αποψη μου.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.800
20.118
Ετυχε μόλις πριν λίγες μέρες, να μου πει ένας φίλος που ασχολείται, γιατί εγώ δεν...με κανέναν τους, ούτε που να τους φτύσω δηλαδή, ότι είχαν φωνάξει έναν Ισπανό συγκοινωνιολόγο ή περιβαλλοντολόγο [δεν θυμάμαι ρε γαμώτο], να δει τα χάλια μας και να δώσει μια λύση και είχε πει ο άνθρωπος βλέποντας την σχετικά καλή ρυμοτομική κατάσταση των νοτίων προαστίων, να αφήσουμε το Ελληνικό ήσυχο και να φτιάξουμε τέτοιας έκτασης πάρκο, στην Κυψέλη. Και όλη η Κυψέλη να μετακομίσει προς θάλασσα. Πες μου τώρα εσύ... πιστεύεις ότι υπάρχει ποτέ περίπτωση να γίνει κάτι τέτοιο;

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.247
Μέλη
20.026
Νεότερο μέλος
Μάρα