Υποχθόνια συμπεριφορά!

epial

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2011
3.026
5.276
66
Aθήνα

Eγω του έδινα εντολή να μπεί σε ένα box μεταφοράς και επειδή δεν είχε χώρο να πολυκινηθεί, το έριχνε στον ύπνο!
6 μηνών έκρινα ότι μπορώ να τον αφήνω ελεύθερο μόνο του.
Οι ζημιες ήταν: ενα ρολό χαρτι υγειας που εγινε χαρτοπόλεμος, ενώ με περιμενε ένοχος στην πόρτα, δυο σφουγγαράκια scotch bright που έγιναν πολλα πολλά μικρότερα και ένα tamper της Dunhill για καπνό πίπας που με πόνεσε ιδιεταίρως! (σε διαρκεια ενός μηνός)
Έκτοτε, τίποτα απολύτως!:)

Last edited:

Νίκος6

Well-Known Member
26 Ιουνίου 2015
156
311
44
Νίκαια
nikospachakis.blogspot.gr

Eγω του έδινα εντολή να μπεί σε ένα box μεταφοράς και επειδή δεν είχε χώρο να πολυκινηθεί, το έριχνε στον ύπνο!
6 μηνών έκρινα ότι μπορώ να τον αφήνω ελεύθερο μόνο του.
Οι ζημιες ήταν: ενα ρολό χαρτι υγειας που εγινε χαρτοπόλεμος, ενώ με περιμενε ένοχος στην πόρτα, δυο σφουγγαράκια scotch bright που έγιναν πολλα πολλά μικρότερα και ένα tamper της Dunhill για καπνό πίπας που με πόνεσε ιδιεταίρως! (σε διαρκεια ενός μηνός)
Έκτοτε, τίποτα απολύτως!:)
εμένα σε δυο ωρες έφαγε μια πρίζα σουκο το κοντρόλ του air codition κατι χάρτινα cd απο τον πυργο που εχω ενα μαξιλάρι και το λουρι του

epial

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2011
3.026
5.276
66
Aθήνα

Σωστόν τον βρίσκω!

Εγώ δεν είπα τι ΘΑ μου είχε φάει σε αυτή την ηλικία αν δεν τον έβαζα στο box!

• Like
Reactions: Νίκος6

epial

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2011
3.026
5.276
66
Aθήνα
Κλουβί!

Τις λοιπές ώρες που είσαστε μαζί τον μαθαινεις ότι δεν τρώγονται αυτά που σκέπτεται, αν μπορείς ακριβώς μόλις το σκέπτεται και πριν καν το δοκιμάσει...

Μήπως να τα λέγαμε στο θέμα σου γιατι εδώ είμαστε κάπως off topic;

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.743
7.265
εσυ να του μαθεις την εντολη παγωτο.του την λες και μενει αγαλμα...
Λάθος εντολή, με τέτοια ζέστη δεν θα μπορείς να πεις τίποτα αν "λιώσει" γρήγορα. :barefoot: