@LaCat φευγω χωρις την Ηρα μια φορα την εβδομαδα πες για μαξιμουμ 1-2 ωρες (οσο να κανω τα ψωνια μου δλδ) κ η Ηρα δεν ειναι απλα λιχουδω ειναι τερμα κοιλιοδουλη!
Εννοειτε θα το δουλεψω με περισσοτερη θερμη το " ελα"...μου κανε τρομερή εντυπωση...ενταξει μεστο σπιτι αμα την φωναζω υπαρχουν κ φασεις που με γραφει...ξέρει δλδ οτι δεν θελω κατι, απλα να την πειραξω κ ειναι σα να μου λεει μωρ δε μας μαμιεσαι, την ορεξη σου εχω? Αλλα ποτε των ποτων δεν ειχε συμβει να παρακουσει ενω ηταν εξω!
Πραγματικα ευελπιστω ναταν ενα μεμονωμενο περιστατικο, αλλα απο δω κ περα θα την εχω σε πολυ "κοντο λουρι"!
@I.Kyveli το προτεινε κ αλλο μελος αυτο (οτι κοιμοταν) το σκεφτηκα κ γω...αλλα η Ηρα κατα την διαρκεια της μερας δε κοιμαται ποτε κανονικα (οπως την νυχτα δλδ) λαγοκοιμαται με τονα ματι ανοιχτο (μη τυχον κ πας να φυγεις, μη τυχον κ πας να φας-να ζητιανεψει κ αυτη μεζε, μη τυχον κ ερθει κανεις...απο γατες κ κουρναβλες μεχρι καποιος φιλος) ...
Ναταν καπου χωμενη κ να μην μακουσε? Το θεωρω απιθανο...
@Νίκος6 το δικο μου αγχος αποχωρισμου? Υπαρχουν φασεις που εχω απιστευτες τυψεις (ακομη κ αν την αφηνω με καποιον αλλο) φευγω κ το μονο που μπορω να σκεφτω ειναι η Ηρα (κ συναμα περνανε απτο μυαλο μου κ τα χειροτερα σεναρια...ακομη κ μ'αλλον ναναι, δεν εμπιστευομαι απολυτα κανεναν να χειριστει την Ηρα) Αμα πχ μου προτεινει καποιος να παμε για καφε παω μονο εφοσον μπορω να παρω κ την Ηρα...ημαστε κοντα 3 χρονια μαζι, παραπανω απο λιγες ωρες δεν εχουμε χωριστεί ποτε...
Η δε Ηρα με εχει φτυσμενη...ενταξει δε παραπονιεμαι, αυτο ηθελα...δε θελω να στεναχωριεται οταν φευγω.
@GRDANE αυτο θα κανω...απλα πρεπει να φευγω τωρα καθε τρεις κ λιγο ενω θα την εχω βαλει να κρυφτει κ να γυρναω για να την δουλεψω.
Αλλιως το απλο καλεσμα (ελα να σου πεταξω το μπαλακι, ελα να σου δωσω νερο φαι) αυτο το υπακουει αψογα (εκτος σπιτιου)[/QUOTτο άγχος του σκύλου εννοούσα...