Για πες τι διαβάζεις!Επιτρέψτε μου δύο σημειώσεις:
1. Εγώ διαβάζω άλλα πράγματα στο παιχνίδι του Γκογκόλ με τον Diego!
Για πες τι διαβάζεις!Επιτρέψτε μου δύο σημειώσεις:
1. Εγώ διαβάζω άλλα πράγματα στο παιχνίδι του Γκογκόλ με τον Diego!
Eνδιαφέρουσα άποψη! Είπα και παραπάνω οτι δεν θεωρώ οτι ο Γκογκόλ είναι πάντα στον πάτο. Εξαρτάται απο την παρέα.Αυτό που διακρίνω στην γλώσσα του σώματος του Γκογκόλ ( σηκωμένη ουρά, σχεδόν κάθετος λαιμός και σηκωμένο κεφάλι) είναι επιμήκυνση του όγκου του που, σε συνδιασμό με το γρύλισμα - εμένα τουλάχιστον - μου δείχνει μια συγκρατημένη κυριαρχικότητα.
Ίσως ο χαρακτηρησμός μου σου ξυνίζει γιατί παραπέμπει σε απαγορεύσεις φυλών κλπ.... όμως το γεγονός παραμένει πως κάποιες φυλές είναι πιο επικίνδυνες από άλλες φυλές. Δαγκώνουν πιο εύκολα και όταν δαγκώνουν κάνουν μεγαλύτερη ζημιά.Διαφωνώ με τον χαρακτηρισμό "επικίνδυνες φυλές" με την Στέλλα.
δείχνει τουλάχιστον πλήρη άγνοιαΤο Ντόγκο δαγκώνει πιο εύκολα χωρίς να προειδοποιήσει καθόλου (από τον μέσο Γ.Π. ας πούμε)...
θα μπορούσες μήπως να παραθέσεις αυτήν την έρευνα?Μάλιστα, τα Λάμπραντορ είναι πολύ πιο επιρρεπής στο να δαγκώσουν άνθρωπο από ένα Ντόγκο (στατιστικά μιλώντας πάντα). Υπάρχει και σχετική έρευνα (Μ.Βρετανία) που δείχνει πως τα μπεζ Λαμπραντόρ είναι τα πιο "επικίνδυνα" καθώς είναι υπεύθυνα για την μεγάλη πλεοψηφία δαγκώματων σε άνρθωπο (στην φυλή αυτή). Οι BYB και τα πάπυ-μιλς εκτρέφουν σχεδόν αποκλειστηκά μπεζ Λαμπραντόρ (σε ΤΕΡΑΣΤΙΟΥΣ αριθμούς), ενώ τα μαύρα και κυρίως τα καφέ εκτρέφονται περισσότερο από ηθικούς εκτροφείς.
αυτο το πραγμα εχει καταντησει γελοιο υπαρχουν ερευνες για ολα τα γουστα ας μην το λεμε συνεχωςεδώ είναι μια σχετική έρευνα που βρήκα στη Μ. Βρεταννία
http://www.dogbiteclaims.co.uk/dangerous-breeds.html
Το Λάμπραντορ σημειώνεται ως η λιγότερο επιθετική φυλή, ενώ δεν γίνεται καμμιά αναφορά ατα ντόγκο, καλό θα ήταν να είμαστε πιο προσεκτικοί στο τι γράφουμε γιατί διαβάζει και κόσμος που δεν μπορεί να φιλτράρει τις πληροφορίες και θα αποκτήσει λανθασμένες εντυπώσεις.
Αναγράφουν τα πιο επικίνδυνα, όχι τα πιο επιθετικά. Για παράδειγμα έχουν τα G.Dane στην 9η θέση όχι επειδί είναι κυρίαρχα ή επιθετικά αλλα λόγου μεγέθους μπορεί να βλάψει άθελα του ένα παιδάκι.εδώ είναι μια σχετική έρευνα που βρήκα στη Μ. Βρεταννία
http://www.dogbiteclaims.co.uk/dangerous-breeds.html
Διαφωνώ και στα δύο. Ο Λέοντας δεν είναι ούτε τρομερά συγκρατημένος, ούτε ήρεμος. Απλά έχει μάθει ότι αυτό που θέλω εγώ είναι πιο σημαντικό από αυτό που θέλει αυτός. Ο Dexter από την άλλη, το λίγο που τον είδα, δε μου φάνηκε κυριαρχικός αλλά επιθετικός και αυτό λόγω φοβίας απ' ότι έχω καταλάβει.Ο λέων έχει εκπαιδευτεί από την Έφη κ είναι τρομερά συγκρατημένος κ ήρεμος, ο dex από την άλλη παραμένει ακόμη κυριαρχικός
Χαίρομαι που το λες αυτό. Ειδικά ο Λέοντας απολαμβάνει πολύ το παιχνίδι με άλλους σκύλους.ΠΟΤΕ δεν υπονόησα πως δεν πρέπει σκύλοι να παίζουν μαζί (δεν υπάρχει πιο πολύτιμο πράγμα για τον σκύλο μετά την σωστή διατροφή).
Ευγε ΕφηΟ Λέοντας δεν είναι ούτε τρομερά συγκρατημένος, ούτε ήρεμος. Απλά έχει μάθει ότι αυτό που θέλω εγώ είναι πιο σημαντικό από αυτό που θέλει αυτός.
Nαι αυτό έχει μάθει, αλλά το αποτέλεσμα ποιο είναι; Αυτό που βλέπω εγώ τουλάχιστον έξω κάθε φορά... Ότι κάνει αυτό που θες, δηλ. είναι μια χαρά ήρεμος κ συγκρατημένος, δηλ., αφήνει τον ηγέτη της αγέλης -δηλ. εσένα- να διαχειριστεί την όποια κατάσταση κ αυτό κατ εμέ είναι το πιο σημαντικό.Διαφωνώ και στα δύο. Ο Λέοντας δεν είναι ούτε τρομερά συγκρατημένος, ούτε ήρεμος. Απλά έχει μάθει ότι αυτό που θέλω εγώ είναι πιο σημαντικό από αυτό που θέλει αυτός. Ο Dexter από την άλλη, το λίγο που τον είδα, δε μου φάνηκε κυριαρχικός αλλά επιθετικός και αυτό λόγω φοβίας απ' ότι έχω καταλάβει.