Για αυτην που υποπτευονται οτι το εοχε σπιτι της αλλα δεν μιλαει αν το εχει το εδωσε κτλΠάλι δεν κατάλαβα σε σχέση με τα περί βραστών αυγών κάτω από τη μασχάλη που από όσο ξέρω είναι βασανιστήριο αλλά ...για ποιον?
Για αυτην που υποπτευονται οτι το εοχε σπιτι της αλλα δεν μιλαει αν το εχει το εδωσε κτλΠάλι δεν κατάλαβα σε σχέση με τα περί βραστών αυγών κάτω από τη μασχάλη που από όσο ξέρω είναι βασανιστήριο αλλά ...για ποιον?
Aπό ότι γράφει η κηδεμόνας που το ψαχνει:Για αυτην που υποπτευονται οτι το εοχε σπιτι της αλλα δεν μιλαει αν το εχει το εδωσε κτλ
Αν έγινε αυτό κλάφτα...στη συζητηση τοτε αρχικα της ειπαν οτι ειδαν ρομα να το βαζουν πανω σε αγροτικο κτλ αλλα τα μασανε κιολας.
Παιδιά το τσιπ στη Λούτσα δεν υπάρχει, είναι χωριό εδώ. Είναι σαν να μιλάς για εξωγήινο πράγμα. Βέβαι αυτή μου λες έμενε νότια.Στεναχωριεμαι απο τη μια αλλα απο την αλλη ρε παιδια, συνεχως φωναζουμε τσιπ και καρτελακι και μυαλο δε βαζουν.
Σωστά, από ρομά τό παιρνες και με 200. Και νομίζω ότι κάποιες φιλοζωικές έχουν μια άκρη συνενόησης εκεί για περιστατικά κακοποιήσεων, πιθανόν να έχει ψαχτεί το θέμα.Παντως θεωρω οτι με 2000 αμοιβη ρομα ή καποιος που το χε παρει υιοθεσια παρανομα εις γνωση του και ξερει οτι ειναι 13-14 ετων σκυλι ....θα εβρισκε τροπο να το γυρισει και να παρει την αμοιβη
Χωρίς να αναφέρεται πουθενά εγώ κατάλαβα ότι ο σκύλος ίσως τους ξέφυγε σε κάποια βόλτα, τον χάσανε και μετά άρχισαν τα όργανα με απαγωγές κλπΑν έγινε αυτό κλάφτα...
Την απορία από που κλάπηκε την έχω κι εγώ βέβαια.
Mπούκαρε σε ξένη αυλή και το βούτηξε;το σκυλάκι ήταν μόνο του σε αυλή όταν οι ιδιοκτήτες απουσίασαν για λίγη ώρα.
Aν έγινε έτσι λυπάμαι πολύ που δεν υπάρχουν αποδείξεις γιατί της αξίζει μεγάλο κυνήγι.με 2.500 αμοιβή οι ρομά θα το είχαν επιστρέψει την ίδια μέρα.
το σκυλάκι ήταν μόνο του σε αυλή όταν οι ιδιοκτήτες απουσίασαν για λίγη ώρα.
το πιθανότερο σενάριο "φιλόζωη " αυτή που γκρινιάζει κι έδινε ψευδείς πληροφορίες για αγροτικα κλπ.... το θεώρησε κακοποίηση και το μάζεψε. Είδε οτι δεν είχε τσιπ και το εΊδε για μια καλη περιπτωση υιοθεσίας να κάνει το φιλοζωικό της καθήκον.