@noni_papa @Estranged σας υπερευχαριστω. Αυτά τα τελευταία τρία μήνυμα θα τα εκτυπώσω τώρα και στο ψυγείο με μαγνήτη. Αύριο να μαι καλά θα ψωνίσω εφόδια, άντε το πολύ το Σάββατο, να αρχίσω το συντομότερο
Τα φιλάκια μου
Τα φιλάκια μου
Το τσόφλι αν δίνεται έτσι όπως είναι δεν απορροφάται καλά. Έχει τύχει και αν δεν το έχω κάνει τελείως σκόνη να το δω στα κόπρανά της. Ειδικά αν δίνεται ως μέρος της καθημερινής διατροφής με μαγειρευτό καλό είναι να δίνεται σε σκόνη για να παίρνει όλο το ασβέστιοΝα ρωτήσω κι εγώ κάτι; λέτε όλοι το τσόφλι να το τρίβουμε..εγώ της κόβω το βρασμένο αυγό στα 4 με το τσόφλι και το χλαπακιάζει...βλακεία κάνω;
Περαστικά και να περάσει γρήγορα η παρενέργειαΘέλω να σας το πω. Μου έκανε αδιαθεσία και πυρετό το εμβόλιο. Είμαι ξάπλα από τις δώδεκα περίπου. Έχει κάτσει δίπλα στο κρεβάτι, όχι ξαπλωμένος, και ακουμπάει το σαγόνι του στο κρεβάτι. Μας έφερε φαγητό ο άντρας μου στο κρεβάτι, εγώ έφαγα λίγο για να πάρω και ντεπον. Αυτός δεν έχει αγγίξει το φαΐ του.
Δεν μπορώ να το πιστέψω
Η μανούλα μου μόνο έτσι
Σ ευχαριστώ να σαι καλά.Περαστικά και να περάσει γρήγορα η παρενέργεια
Είναι απίστευτο πόσα αισθάνονται οι σκύλοι και σε πόσο σύντομο χρονικό διάστημα μπορούν να δεθούν
Ελα, πες την αλήθεια...όσο τα γράφεις, έχεις ένα χαμόγελο μέχρι τ'αφτιά και μια υπέρτατη ικανοποίηση που ξεπερνάει το σύμπανΜα δεν μπορούσα να το φανταστώ, τώρα του έφερε το λουρι να βγει για τσισα, και δεν κουνήθηκε, του το έβαλε στο κολαρο και τον τράβηξε και αυτός τραβάει προς τα πίσω, δεν βγαίνει, αρνείται.
Ωχ μη μου λες τετοια. Ελπιζω να τον συνετισει ο ανθρωπος στο πετ σοπ, γιατι κι αυτος μας ειπε οχι γιλεκο καλυτερα. Βεβαια ο ταλαιπωρος δεν τραβαει, στη βολτα δηλαδη περπαταει ακριβως διπλα στο ποδι μας, ουτε πιο μπροστα ουτε πιο πισω, μπορει ομως αμα ξεψαρωσει να το κανει ε ?? Γιατι χθες τραβαγε που πεισμωσε και δεν ηθελε να βγει.Αμα τραβάει προς τα πίσω, να τον αφήσετε με το κολάρο κι ας "πνίγεται"
Από το "γιλέκο" θα σας φύγει και θα τον ψάχνετε.
Ναι μωρέ έχεις χίλια δίκια. Και τον λυπομαστε και ξεθαρευουμε. Καλά κάνεις και μας επαναφέρεις στην τάξη (και στην πραγματικότητα)@aleka1 το γράφω και στο link που σου πρωτοέβαλα για την υιοθεσία ενήλικου αδέσποτου.
Κρατάτε μικρό καλάθι σχετικά με ότι βλέπετε στον χαρακτήρα του, για πολύ καιρό.
Μπορεί να πάρει μήνες. Μπορεί και χρόνο για να δείτε κάτι που δεν το βλέπατε τόσο καιρό.
Όχι απαραιτήτως σημαντικές διαφορές, αλλά μπορεί και ναι.
Μην ξεθαρρεύετε και μην τον λυπάστε.
Να έχετε πάντα τον νου σας στο "κακό" και να μην λέτε με σιγουριά, ότι ξέρετε πως είναι.
Μπορεί μόλις νοιώσει εμπιστοσύνη και ασφάλεια, να σας δείξει και έναν άλλο εαυτό.
Μέχρι να σιγουρευτείτε κι εσείς για τον χαρακτήρα του, διδάξτε του όρια.
Με το φαγητό, με την βόλτα, με το να μένει ήσυχος.
* Βλέπεις πόσα "μπορεί" χρησιμοποιώ. Δεν το κάνω τυχαία.
Φυλάτε τα ρούχα σας, για να τα έχετε όλα για πάντα