Υιοθεσια μετ'εμποδιων

aleka1

Well-Known Member
20 Φεβρουαρίου 2021
207
374
66
@noni_papa @Estranged σας υπερευχαριστω. Αυτά τα τελευταία τρία μήνυμα θα τα εκτυπώσω τώρα και στο ψυγείο με μαγνήτη. Αύριο να μαι καλά θα ψωνίσω εφόδια, άντε το πολύ το Σάββατο, να αρχίσω το συντομότερο

Τα φιλάκια μου

aleka1

Well-Known Member
20 Φεβρουαρίου 2021
207
374
66
Ουπς @ΑΡΓΟΣ & ΕΓΩ γράφατε όλοι μαζί.
Ωραία ευχαριστώ πολύ. Τέλεια. Αυτές τις τόσο αναλυτικές οδηγίες θέλω.
Φιλιά πολλά

Aliki V.

Well-Known Member
1 Μαϊου 2020
554
529
49
Να ρωτήσω κι εγώ κάτι; λέτε όλοι το τσόφλι να το τρίβουμε..εγώ της κόβω το βρασμένο αυγό στα 4 με το τσόφλι και το χλαπακιάζει...βλακεία κάνω;

noni_papa

Well-Known Member
19 Δεκεμβρίου 2015
1.935
3.155
35
Νέο Ψυχικό
Να ρωτήσω κι εγώ κάτι; λέτε όλοι το τσόφλι να το τρίβουμε..εγώ της κόβω το βρασμένο αυγό στα 4 με το τσόφλι και το χλαπακιάζει...βλακεία κάνω;
Το τσόφλι αν δίνεται έτσι όπως είναι δεν απορροφάται καλά. Έχει τύχει και αν δεν το έχω κάνει τελείως σκόνη να το δω στα κόπρανά της. Ειδικά αν δίνεται ως μέρος της καθημερινής διατροφής με μαγειρευτό καλό είναι να δίνεται σε σκόνη για να παίρνει όλο το ασβέστιο

• Like
Reactions: Aliki V.

aleka1

Well-Known Member
20 Φεβρουαρίου 2021
207
374
66
Θέλω να σας το πω. Μου έκανε αδιαθεσία και πυρετό το εμβόλιο. Είμαι ξάπλα από τις δώδεκα περίπου. Έχει κάτσει δίπλα στο κρεβάτι, όχι ξαπλωμένος, και ακουμπάει το σαγόνι του στο κρεβάτι. Μας έφερε φαγητό ο άντρας μου στο κρεβάτι, εγώ έφαγα λίγο για να πάρω και ντεπον. Αυτός δεν έχει αγγίξει το φαΐ του.
Δεν μπορώ να το πιστέψω
Η μανούλα μου μόνο έτσι

noni_papa

Well-Known Member
19 Δεκεμβρίου 2015
1.935
3.155
35
Νέο Ψυχικό
Θέλω να σας το πω. Μου έκανε αδιαθεσία και πυρετό το εμβόλιο. Είμαι ξάπλα από τις δώδεκα περίπου. Έχει κάτσει δίπλα στο κρεβάτι, όχι ξαπλωμένος, και ακουμπάει το σαγόνι του στο κρεβάτι. Μας έφερε φαγητό ο άντρας μου στο κρεβάτι, εγώ έφαγα λίγο για να πάρω και ντεπον. Αυτός δεν έχει αγγίξει το φαΐ του.
Δεν μπορώ να το πιστέψω
Η μανούλα μου μόνο έτσι
Περαστικά και να περάσει γρήγορα η παρενέργεια :love:

Είναι απίστευτο πόσα αισθάνονται οι σκύλοι και σε πόσο σύντομο χρονικό διάστημα μπορούν να δεθούν

• Love
Reactions: aleka1

aleka1

Well-Known Member
20 Φεβρουαρίου 2021
207
374
66
Περαστικά και να περάσει γρήγορα η παρενέργεια :love:

Είναι απίστευτο πόσα αισθάνονται οι σκύλοι και σε πόσο σύντομο χρονικό διάστημα μπορούν να δεθούν
Σ ευχαριστώ να σαι καλά.
Μα δεν μπορούσα να το φανταστώ, τώρα του έφερε το λουρι να βγει για τσισα, και δεν κουνήθηκε, του το έβαλε στο κολαρο και τον τράβηξε και αυτός τραβάει προς τα πίσω, δεν βγαίνει, αρνείται.

• Like
Reactions: _Goofy

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.103
Μα δεν μπορούσα να το φανταστώ, τώρα του έφερε το λουρι να βγει για τσισα, και δεν κουνήθηκε, του το έβαλε στο κολαρο και τον τράβηξε και αυτός τραβάει προς τα πίσω, δεν βγαίνει, αρνείται.
Ελα, πες την αλήθεια...όσο τα γράφεις, έχεις ένα χαμόγελο μέχρι τ'αφτιά και μια υπέρτατη ικανοποίηση που ξεπερνάει το σύμπαν :ROFLMAO:

• Haha
Reactions: aleka1 and Aliki V.

Aliki V.

Well-Known Member
1 Μαϊου 2020
554
529
49
Κατ αρχήν περαστικά..μπορεί το πρώτο 24ωρο να έχετε συμπτωματάκια και να φύγουν γρήγορα. Αλλά δεν μας είπατε..ήταν ησυχούλης όσο λείπατε???

aleka1

Well-Known Member
20 Φεβρουαρίου 2021
207
374
66
@Aliki V. ευχαριστω πολυ, ελπιζω αυριο να ειμαι καλα. Ο tesoro μου και βεβαιως ηταν ησυχος, οτι και χθες δηλαδη που καναμε τη δοκιμη. Αν και νομιζω σημερα ηταν λιγο πιο ανησυχος οταν μας ειδε να ετοιμαζομαστε χωρις να κραταμε λουρι. Παντως παλι πισω απο την πορτα περιμενε χωρις να εχει φαει τον μεζε. Ουτε ζημιες τιποτα ειδα. Βρε βρηκαμε φλουρι κωνσταντινατο σου λεω :love:

@mareco εισαι εξωφρενικα ατιμο πραγμα τελικα Ναι βρε ναι, ομολογω ΝΑΙ και παλι ΝΑΙ :ROFLMAO:

aleka1

Well-Known Member
20 Φεβρουαρίου 2021
207
374
66
Καλημερα , σας ευχαριστω παρα πολυ για το ενδιαφερον. :love: Σημερα ειμαι καλα απο πυρετο (χθες εκανα μεχρι 38,4) αλλα ενα τρενο με εχει πατησει. Χθες ημασταν κωμωδία εδω μεσα. Ο σκυλος δεν ετρωγε και κυριως δεν ηθελε να βγει για τσισα. Ο αντρας μου (γιατι ως γνωστον οι αντρες φημιζονται για την ψυχραιμια τους) δεν ηξερε τι να κανει. Καποια στιγμη λοιπον αργα το απογευμα πια σκεφτηκε το εξης: "ελα αγαπουλα μου να σε παω εγω αγκαλια μεχρι τον καναπε, θα σου στρωσω να ξαπλωσεις, να σε δει κι αυτος οτι εισαι ορθια να βγει για τσισα, θα παθει προστατη στο τελος" Αντε να παμε, οντως δουλεψε το κολπο και βγηκανε για βολτα. Εφερε και μια ωραια ποικιλια σοκολατινες απο το φουρνο (αυτο μαλιστα). Ελα ομως που ο σκυλος δεν ειχε φαει. Και ειχε ψησει κοτοπουλο, εκανε πουρε, πατατες τηγανιτες,φιδε (εγω εφαγα τα γλυκα και σιγα μην ετρωγα τιποτα αλλο). Λαγοκοιμομουνα γενικα και τον ακουγα που του ελεγε του σκυλου "ελα λεβεντη μου να φας, βρε μην στενοσωριεσαι οι γυναικες δεν παθαινουν τιποτα, δεν τις βλεπεις που γυρνανε με τα χιονια με την κοιλια εξω, ελα αντρακο μου να φαμε" εκλαψα απο τα γελια. Τελικα ενταξει τον καταφερε και εφαγε (το μισο κοτοπουλο ευκολα ο σκυλος το εφαγε). Τωρα πανε βολτα ,θα περασουνε και απο το πετ σοπ να παρουνε μασουλητηρια και θελει οπωσδηποτε και γιλεκο να του παρει γιατι το κολαρο θα τον πνιξει αμα τραβαει προς τα πισω. Μαλιστα.

Πες τα @mareco , πες τα, η ζηλια ειναι κακο πραγμα :LOL::LOL::LOL:

@sea-mol οντως ολα τα μελη με εχουν και συνεχιζουν να με κατατοπιζουν, ομως καθε συμβουλη επιπλεον ειναι χρησιμη. Ποσο γλυκο καλωσορισμα ηταν αυτο:love:, τι υπεροχο τραγουδι (δεν ηξερα οτι το εχει πει και η Θωδη) οτι θα μου εκανε καποιος αφιερωση με τραγουδι δεν το περιμενα. Ευχαριστω πολυ (βλεπω γραφετε απο την πανεμορφη Πρεβεζα, τι ωραια που ειναι τα μερη εκει)

aleka1

Well-Known Member
20 Φεβρουαρίου 2021
207
374
66
Αμα τραβάει προς τα πίσω, να τον αφήσετε με το κολάρο κι ας "πνίγεται"
Από το "γιλέκο" θα σας φύγει και θα τον ψάχνετε.
Ωχ μη μου λες τετοια. Ελπιζω να τον συνετισει ο ανθρωπος στο πετ σοπ, γιατι κι αυτος μας ειπε οχι γιλεκο καλυτερα. Βεβαια ο ταλαιπωρος δεν τραβαει, στη βολτα δηλαδη περπαταει ακριβως διπλα στο ποδι μας, ουτε πιο μπροστα ουτε πιο πισω, μπορει ομως αμα ξεψαρωσει να το κανει ε ?? Γιατι χθες τραβαγε που πεισμωσε και δεν ηθελε να βγει.

Aliki V.

Well-Known Member
1 Μαϊου 2020
554
529
49
Κυρια Αλέκα καλημερα...χαιρομαι που ειστε καλύτερα. ΚΙ εγω λεω καλυτερα κολαρο..το αλλο το ατιμο φεύγει εύκολα χωρίς να το καταλάβεις....πολλοί λένε ότι τ αδεσποτακια που παίρνεις απ το δρόμο η καταφύγιο, νιώθουν μια ευγνωμοσύνη προς αυτούς που τους έδωσαν μια ευκαιρία να έχουν μια όμορφη ζωή.. Δεν ξέρω. Κι εμεις 1 σκυλάκι έχουμε, δεν έχω εμπειρία.. διαβάζοντας όμως για τις αντιδράσεις του Tesoro.. μάλλον έχουν δίκιο..

• Love
Reactions: aleka1

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.103
@aleka1 το γράφω και στο link που σου πρωτοέβαλα για την υιοθεσία ενήλικου αδέσποτου.
Κρατάτε μικρό καλάθι σχετικά με ότι βλέπετε στον χαρακτήρα του, για πολύ καιρό.
Μπορεί να πάρει μήνες. Μπορεί και χρόνο για να δείτε κάτι που δεν το βλέπατε τόσο καιρό.
Όχι απαραιτήτως σημαντικές διαφορές, αλλά μπορεί και ναι.
Μην ξεθαρρεύετε και μην τον λυπάστε.
Να έχετε πάντα τον νου σας στο "κακό" και να μην λέτε με σιγουριά, ότι ξέρετε πως είναι.
Μπορεί μόλις νοιώσει εμπιστοσύνη και ασφάλεια, να σας δείξει και έναν άλλο εαυτό.
Μέχρι να σιγουρευτείτε κι εσείς για τον χαρακτήρα του, διδάξτε του όρια.
Με το φαγητό, με την βόλτα, με το να μένει ήσυχος.

* Βλέπεις πόσα "μπορεί" χρησιμοποιώ. Δεν το κάνω τυχαία.
Φυλάτε τα ρούχα σας, για να τα έχετε όλα για πάντα ;)

aleka1

Well-Known Member
20 Φεβρουαρίου 2021
207
374
66
@aleka1 το γράφω και στο link που σου πρωτοέβαλα για την υιοθεσία ενήλικου αδέσποτου.
Κρατάτε μικρό καλάθι σχετικά με ότι βλέπετε στον χαρακτήρα του, για πολύ καιρό.
Μπορεί να πάρει μήνες. Μπορεί και χρόνο για να δείτε κάτι που δεν το βλέπατε τόσο καιρό.
Όχι απαραιτήτως σημαντικές διαφορές, αλλά μπορεί και ναι.
Μην ξεθαρρεύετε και μην τον λυπάστε.
Να έχετε πάντα τον νου σας στο "κακό" και να μην λέτε με σιγουριά, ότι ξέρετε πως είναι.
Μπορεί μόλις νοιώσει εμπιστοσύνη και ασφάλεια, να σας δείξει και έναν άλλο εαυτό.
Μέχρι να σιγουρευτείτε κι εσείς για τον χαρακτήρα του, διδάξτε του όρια.
Με το φαγητό, με την βόλτα, με το να μένει ήσυχος.

* Βλέπεις πόσα "μπορεί" χρησιμοποιώ. Δεν το κάνω τυχαία.
Φυλάτε τα ρούχα σας, για να τα έχετε όλα για πάντα ;)
Ναι μωρέ έχεις χίλια δίκια. Και τον λυπομαστε και ξεθαρευουμε. Καλά κάνεις και μας επαναφέρεις στην τάξη (και στην πραγματικότητα)

• Like
Reactions: mareco