Τι όμορφο θέμα ! Σου φτιάχνει την ημέρα! Ένας μαμάκιας τι αλλο να ζητήσεις. Καλώς ήρθατε και από εμένα. Δεν μου άφησαν καμμιά συμβουλή να δώσω οπότε μόνο να σας πω ότι είσαστε πολύ τυχεροί που αποφάσισε να σας σώσει ένας σκύλος
Ελπίζω να μην ψηφιστεί αλλά μην αγχώνεσε για αυτό από τώρα.Μέχρι να γίνει πράξη έχουμε 10ετιές μπροστά.μας.Εχεις έναν μούργο που δεν δείχνει να έχει προβλήματα συμπεριφοράς οπότε κάνεις ότι έκανες απλώς σε καινούργιες καταστάσεις εχεις τα ματια σου πάντα πανω του.Καλησπέρα
Σήμερα στη βόλτα συναντήσαμε στο απέναντι πεζοδρομιο ένα σκύλο και μας έκανε δύο γάβγισματα, σταμάτησε ο tesoro έκανε και αυτός ένα γαβ κουνώντας ουρά και συνέχισε. Οπότε άκουσα και τη φωνή του.
Διάβασα στο θέμα Νομοθεσία/Ζώα συντροφιάς ότι μπορεί να γίνει υποχρεωτική η στείρωση. Προφανώς μόνο σε όσα έχουν τσιπ, αλλιώς πως θα σε βρει ? Γενικά βέβαια το θεωρώ ολοκληρωτικά απίθανο να εφαρμοστεί, (να φορολογηθουμε ναι αυτό εύκολα μπορούν να το κάνουν, και τι πρωτότυπο άλλωστε)πως θα μπορεί κάποιος (και ποιος θα είναι αυτός) να ελέγξει?? Όμως αν συμβεί, θα πρέπει εγώ να υποβάλω σε εγχείρηση ένα ζωντανό 8 ετών χωρίς λόγο και αιτία??? Ένας λόγος τώρα να το σκέφτομαι πάλι για το τσιπ.
Και ένα τελευταίο για σήμερα. Δεν έχει μπει κάποιος στο σπίτι μας να δω αντιδράσεις. Να παραγγείλω ας πούμε και να έρθει ένας ντελιβερας η να το αφήσω για καμιά βδομάδα ακόμα??
Καθόλου καλή απάντηση!... αλλα και αν γινει εγω θα σας δωσω πιστοποιητικο οτι δεν μπορει να υποβληθει σε επεμβαση λογω προβληματων καρδιας . Τελεια
Μεγάλη συζήτηση.Πες μου όμως @mareco τι σε προβλημάτισε στην απάντηση του γιατρού για την στείρωση??
@mareco συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ και στα δυο που λες!!!Καθόλου καλή απάντηση!
Επίσης, ενήλικος σκύλος που έχει εξετάσεις "ανέλπιστα καλές" και βάρος / όψη γενικά καλά, μάλλον δεν ήταν πολύ καιρό αδέσποτος. Από κάπου έφυγε. Από κάπου τον φύγανε. Κάπου πάντως πρέπει να ήταν, όπου είχε τουλάχιστον την στοιχειώδη φροντίδα.
Ναι εντάξει, κατάλαβα το σκεπτικό σου.Μεγάλη συζήτηση.
Σε τίτλους, δεν μου αρέσει ως επίσημη απάντηση επιστήμονα.
Είναι σαν να λέει: Το chip που είναι υποχρεωτικό από τον νόμο, μην το βάλεις και αν σου πει κανείς τίποτα, θα σου δώσω χαρτί, ότι ο σκύλος σου, έχει ευαισθησία στο τρύπημα της βελόνας και θα είσαι εντάξει. Ε...δεν μου αρέσει.
Αν σας κάνει σήμερα αδιαθεσία, ακεφιά, γκρινίτσα ή εμετό μην τρελλαθείτε! Μπορεί να είναι απ το drontal. Θα πάρετε τη γιατρό φυσικά απλώς σας το λεω για να σας προιδεάσω. Μπορεί να μην κάνει και τίποτα. Εμένα είχε φοβερή ευαισθησία στο drontal (το αλλάξαμε) ακόμα και στην αμπούλα!!του εδωσε και ενα χαπι drontal.
Ναι ευχαριστώ, μου το είπε κι ο γιατρός όπως και για το κολαρο scalibor μου είπε να έχω το νου μου.Αν σας κάνει σήμερα αδιαθεσία, ακεφιά, γκρινίτσα ή εμετό μην τρελλαθείτε! Μπορεί να είναι απ το drontal. Θα πάρετε τη γιατρό φυσικά απλώς σας το λεω για να σας προιδεάσω. Μπορεί να μην κάνει και τίποτα. Εμένα είχε φοβερή ευαισθησία στο drontal (το αλλάξαμε) ακόμα και στην αμπούλα!!
Θα τρελλαθω!! Τι ευδαιμονια είναι αυτή που νιώθει..φαίνεται πολύ ήρεμος ο γλυκούλης μου.. χαίρομαι πολύ που περνάτε όμορφα..