Υιοθεσια μετ'εμποδιων

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.103
@aleka1 ΜΟΥ (σ' αγαπώ, στο ξαναλέω) μην προβληματίζεσαι περισσότερο απ' ότι χρειάζεται.
Βρες το πιο κοντινό σου pet shop, της γειτονιάς σου, που να μην πουλάει ζώα ούτε στα κρυφά και στήριξέ το. Κάντους φίλους σου. Ζήτα την γνώμη τους, και διάλεξε την τροφή που θα σου προτείνουν και σηκώνει η τσέπη σου. Μην ψωνίσεις για αρχή έναν σκασμό πράγματα. Δεν είναι αναγκαία. Μπωλ νερού/φαγητού, σακουλάκια, κολάρο και οδηγό καλής ποιότητας μη τυχόν και σου σπάσει στον δρόμο. Οποιαδήποτε ταυτότητα απαραιτήτως και πριν από οτιδήποτε. Να μην βγαίνει από πάνω του, ούτε όταν κοιμάται. Δεν χρειάζεται τίποτα άλλο για αρχή. Ολα τ' άλλα σιγά-σιγά και στην πορεία.

Το όνομα του κυρίου; Έχει αποφασισθεί;

Για να βγάλουμε βιβλιάριο όμως και να περαστεί στο όνομά μου πρέπει να του βάλουμε μικροτσίπ. Μμμμμμ δεν ξέρω γιατί με προβλημάτισε αυτό. Για πείτε.
Δεν ξέρουμε. Γιατί σε προβλημάτισε; Για πες :giggle:
Εννοείται θα βάλεις. Το συντομότερο. (Δεν έχεις και επιλογή. Είναι Νόμος και καλά κάνει) :)

• Like
Reactions: medusa

_Goofy

Well-Known Member
8 Μαρτίου 2021
50
59
Για να βγάλουμε βιβλιάριο όμως και να περαστεί στο όνομά μου πρέπει να του βάλουμε μικροτσίπ. Μμμμμμ δεν ξέρω γιατί με προβλημάτισε αυτό.
Δεν υπάρχει επιλογή. Είναι υποχρεωτικό, ανώδυνο και αρκετά οικονομικό πλέον. Δεν χρειάζεται να προβληματίζεσαι

noni_papa

Well-Known Member
19 Δεκεμβρίου 2015
1.935
3.155
35
Νέο Ψυχικό
@aleka1 Να σας ζήσει ο κούκλος!!! Πολύ τυχερός που σας βρήκε και τον βρήκατε!! :love::love:

Για την τροφή μέχρι να πάρετε τα αποτελέσματα δώστε την royal canin που είναι δοκιμασμένη. Για μετά, η acana μπορεί να του πέσει βαριά. Είναι πολύ ποιοτική τροφή αλλά ενδέχεται η αλλαγή από το ψωμί και τα αποφάγια που έτρωγε έξω σε μια τροφή πλούσια όσο της Acana να του πέσει κάπως. Θα πρότεινα να διαλέξετε αρχικά μια low grain τροφή. Καλές σχετικές τροφές είναι η N&D (είτε η ancestral grain είτε με την κολοκύθα) και η naturea. Επίσης, και για να χάσει βάρος και για να μην κακομάθει από την αρχή, προσπαθήστε όσο μπορείτε τις ενδιάμεσες λιχουδιές!

aleka1

Well-Known Member
20 Φεβρουαρίου 2021
207
374
66
@aleka1 ΜΟΥ (σ' αγαπώ, στο ξαναλέω) μην προβληματίζεσαι περισσότερο απ' ότι χρειάζεται.
Βρες το πιο κοντινό σου pet shop, της γειτονιάς σου, που να μην πουλάει ζώα ούτε στα κρυφά και στήριξέ το. Κάντους φίλους σου. Ζήτα την γνώμη τους, και διάλεξε την τροφή που θα σου προτείνουν και σηκώνει η τσέπη σου. Μην ψωνίσεις για αρχή έναν σκασμό πράγματα. Δεν είναι αναγκαία. Μπωλ νερού/φαγητού, σακουλάκια, κολάρο και οδηγό καλής ποιότητας μη τυχόν και σου σπάσει στον δρόμο. Οποιαδήποτε ταυτότητα απαραιτήτως και πριν από οτιδήποτε. Να μην βγαίνει από πάνω του, ούτε όταν κοιμάται. Δεν χρειάζεται τίποτα άλλο για αρχή. Ολα τ' άλλα σιγά-σιγά και στην πορεία.

Το όνομα του κυρίου; Έχει αποφασισθεί;

Δεν ξέρουμε. Γιατί σε προβλημάτισε; Για πες :giggle:
Εννοείται θα βάλεις. Το συντομότερο. (Δεν έχεις και επιλογή. Είναι Νόμος και καλά κάνει) :)
Κι εγώ σε αγαπώ, πραγματικά, είσαι γλυκοτερη από το μέλι και με έχεις βοηθήσει πολυ.
Μια βοήθεια σε θέμα φόρουμ αν μπορείς, πως γράφετε το ψευδώνυμο και εμφανίζεται μπλε και ξέρει ο άλλος σε ποιον μιλάς??
Όσον αφορά εκείνο το άρθρο που έγραψες για οδηγίες χρήσης, δεν έχω λόγια, δεν μου άφησες καμία απορία αναπάντητη. Από τις βασικές δηλαδή γιατί έχω ακόμα να σας ζαλισω ότι έχετε και δεν έχετε με χαζές απορίες.
Πετ σοπ θα τα ψωνίσουμε όλα από αυτόν που τον τάιζε τόσο καιρό, εκεί που τον βρήκαμε. Δεν πουλάει ζωάκια. Είναι ενα νέο ζευγάρι ευγενεστατα παιδιά. Τον πήρα τηλέφωνο και τον ενημέρωσα να μου φτιάξει μια λίστα με αναγκαία να τα πάρουμε αύριο.
Πες μου ποιος είναι ο οδηγός καλής ποιότητας. Μάρκα. Και τι κολαρο η μήπως αυτά που φοράνε σαν γιλέκο, δεν ξέρω.
Το μικροτσίπ θα σου πω. Είπε ο γιατρός μπαίνει με ένεση. Το είδα είναι μεγάλο μωρέ, θα πονέσει, δεν έχει φόβο σε θέμα υγείας?? Τι διάολο είναι και γιατί κάνει καλά που είναι υποχρεωτικό, δηλαδή τι χρήση έχει αυτό??
Όνομα Όχι μωρέ και τον λέμε αγόρι μου και αγόρι μου και θυμήθηκα τον άλλον στην Εύβοια και έχω τύψεις τώρα, σαν να τον εγκατέλειψα, δεν είναι όμως έτσι, παίρνω τηλέφωνο και μαθαίνω νέα του, αλλά όμως δεν τον πήρα....
Πρέπει να βρούμε όνομα μέχρι τη Δευτέρα για να το γράψει και το βιβλιάριο.
Μοίρασαν τα 120γρ σε τρεις μερίδες, πρωί μεσημέρι βράδυ. Να του δώσω το βράδυ σήμερα έ?? Έκανε τρεις φορές κακά. Ίσως παραφαγε??
Επίσης ποσες φορές την ημέρα πρέπει να βγαίνει για τσισα ??

aleka1

Well-Known Member
20 Φεβρουαρίου 2021
207
374
66
@aleka1 Να σας ζήσει ο κούκλος!!! Πολύ τυχερός που σας βρήκε και τον βρήκατε!! :love::love:

Για την τροφή μέχρι να πάρετε τα αποτελέσματα δώστε την royal canin που είναι δοκιμασμένη. Για μετά, η acana μπορεί να του πέσει βαριά. Είναι πολύ ποιοτική τροφή αλλά ενδέχεται η αλλαγή από το ψωμί και τα αποφάγια που έτρωγε έξω σε μια τροφή πλούσια όσο της Acana να του πέσει κάπως. Θα πρότεινα να διαλέξετε αρχικά μια low grain τροφή. Καλές σχετικές τροφές είναι η N&D (είτε η ancestral grain είτε με την κολοκύθα) και η naturea. Επίσης, και για να χάσει βάρος και για να μην κακομάθει από την αρχή, προσπαθήστε όσο μπορείτε τις ενδιάμεσες λιχουδιές!
Σας ευχαριστώ πολύ. Είμαστε πολύ τυχεροί ελπίζω ότι κι αυτός θα είναι τυχερός και να περνάει καλά μαζί μας. Ευχαριστώ για την πρόταση τροφής, θα την έχω υπ όψιν όταν τελειώσει αυτή που πήρα.

Aliki V.

Well-Known Member
1 Μαϊου 2020
554
529
49
Λοιπόν, γενικά τα ενήλικα σκυλιά τρωνε 2 φορες τη μερα ( καποιοι τα ταΐζουν 1 φορά αλλα δε συστήνεται απ τον δικό μου κτηνιατρο) αλλα για να μπει ο μουργος σ ενα πρόγραμμα καλα κανετε και ξεκινάτε με 3. Επίσης, πάντα με τη σύμφωνη γνώμη του γιατρού, μπορείτε ενδιάμεσα να δίνετε φρούτα, λαχανικά η γιαουρτι ( αν το δέχεται, εμένα η δικιά μου τρελλαινεται για ολα). Αυτά το ξεγελούν λιγο και δεν εχουν θερμίδες.. η N&d με κολοκύθα και η naturea ειναι όντως πολύ καλές.. τις είχα ψάξει κι εγω γι αυτο ξερω..εγω δεν επιμένω για low η no grain τροφη γιατι πολλοί θεωρούν ότι είναι θέμα marketing.. εγω πάλι οχι γι αυτο και την προτιμησα η ίδια.. Το τσιπάκι εκτός του ότι εναι υποχρεωτικο, όπως σας είπαν, δεν το καταλαβαίνεις καθόλου το σκυλι και ειναι και για ΔΙΚΗ ΤΟΥ ασφάλεια, σε περίπτωση που χαθεί να βρουν γρήγορα σε ποιον ανήκει. Κακα, συνήθως κανουν μετά από κάθε γεύμα...τσισα αναλόγως...εμας καμια φορά ζητάει κι ενδιάμεσα μεσα στη μέρα 1 φορά. Αλλιώς πρωι βραδυ στις βόλτες. Και όπως σας ειπαν επίσης, ταυτοτητα με όνομα και τηλέφωνο ανεξάρτητη απ το κολαρο ( οχι πανω στο κολαρο. Εχει συμβεί στο τραβηγμα στη βόλτα να σπάσει το κολαρο και να φύγει το σκυλί χωρίς ταυτυτητα.) Γενικά θα εμπιστευτείς τον γιατρό σας και μη φοβάστε...μας καθοδηγούν τα ίδια τα σκυλιά μας ..

aleka1

Well-Known Member
20 Φεβρουαρίου 2021
207
374
66
Λοιπόν, γενικά τα ενήλικα σκυλιά τρωνε 2 φορες τη μερα ( καποιοι τα ταΐζουν 1 φορά αλλα δε συστήνεται απ τον δικό μου κτηνιατρο) αλλα για να μπει ο μουργος σ ενα πρόγραμμα καλα κανετε και ξεκινάτε με 3. Επίσης, πάντα με τη σύμφωνη γνώμη του γιατρού, μπορείτε ενδιάμεσα να δίνετε φρούτα, λαχανικά η γιαουρτι ( αν το δέχεται, εμένα η δικιά μου τρελλαινεται για ολα). Αυτά το ξεγελούν λιγο και δεν εχουν θερμίδες.. η N&d με κολοκύθα και η naturea ειναι όντως πολύ καλές.. τις είχα ψάξει κι εγω γι αυτο ξερω..εγω δεν επιμένω για low η no grain τροφη γιατι πολλοί θεωρούν ότι είναι θέμα marketing.. εγω πάλι οχι γι αυτο και την προτιμησα η ίδια.. Το τσιπάκι εκτός του ότι εναι υποχρεωτικο, όπως σας είπαν, δεν το καταλαβαίνεις καθόλου το σκυλι και ειναι και για ΔΙΚΗ ΤΟΥ ασφάλεια, σε περίπτωση που χαθεί να βρουν γρήγορα σε ποιον ανήκει. Κακα, συνήθως κανουν μετά από κάθε γεύμα...τσισα αναλόγως...εμας καμια φορά ζητάει κι ενδιάμεσα μεσα στη μέρα 1 φορά. Αλλιώς πρωι βραδυ στις βόλτες. Και όπως σας ειπαν επίσης, ταυτοτητα με όνομα και τηλέφωνο ανεξάρτητη απ το κολαρο ( οχι πανω στο κολαρο. Εχει συμβεί στο τραβηγμα στη βόλτα να σπάσει το κολαρο και να φύγει το σκυλί χωρίς ταυτυτητα.) Γενικά θα εμπιστευτείς τον γιατρό σας και μη φοβάστε...μας καθοδηγούν τα ίδια τα σκυλιά μας ..
Ευχαριστώ. Όταν λέμε φρούτα και λαχανικά, οποιοδήποτε?? Υπάρχει κάποιο που δεν πρέπει ας πούμε??
Συγγνώμη αλλά αυτό με την ταυτότητα δεν κατάλαβα, αν όχι στο κολάρο που θα την έχω?? Και κολάρο να φοράει και μέσα στο σπίτι δηλαδή, δεν είναι ενοχλητικό??
Sorry αν ρωτάω βλακεία.

noni_papa

Well-Known Member
19 Δεκεμβρίου 2015
1.935
3.155
35
Νέο Ψυχικό
@aleka1 θα του έχετε διπλό κολάρο, ένα που θα είναι το λουρί του (καλύτερα μην προτιμήσετε το στηθόλουρο - βγαίνουν πολύ εύκολα αν θέλουν) και ένα στενότερο ίσως με τα στοιχεία του (τηλέφωνα βασικά). Νομίζω ότι δεν είναι ανάγκη να το φοράει μέσα στο σπίτι, αφού είναι ασφαλής, εκτός και αν βγαίνει και σε αυλή.

Για τα φρούτα, όχι αποξηραμένα (σταφίδες κλπ) και όχι κουκούτσια - είναι τοξικά. Ανεκτά φρούτα από τα περισσότερα είναι μήλα και μπανάνες (εδώ ένας οδηγός: Fruits & Vegetables Dogs Can and Can't Eat).

Το τσιπ είναι υποχρεωτικό γιατί πάνω φέρει τα στοιχεία του ιδιοκτήτη του, ώστε αν χαθεί να μπορεί να βρεθεί εύκολα που ανήκει (θεωρητικά ακόμα και το 2ο κολάρο μπορεί να βγει, το τσιπ όμως όχι). Δεν πονάει καθόλου, ένα τσίμπημα είναι επιδερμικά (καλά το δικό μας έχει πάει από το λαιμό στην ωμοπλάτη αλλά έτυχε).

(Για το μπλε στα ονόματα, πατάς @ και από δίπλα κολλητά το όνομα του μέλους στο οποίο θέλεις να απευθυνθείς :) )

• Like
Reactions: aleka1

aleka1

Well-Known Member
20 Φεβρουαρίου 2021
207
374
66
@aleka1 θα του έχετε διπλό κολάρο, ένα που θα είναι το λουρί του (καλύτερα μην προτιμήσετε το στηθόλουρο - βγαίνουν πολύ εύκολα αν θέλουν) και ένα στενότερο ίσως με τα στοιχεία του (τηλέφωνα βασικά). Νομίζω ότι δεν είναι ανάγκη να το φοράει μέσα στο σπίτι, αφού είναι ασφαλής, εκτός και αν βγαίνει και σε αυλή.

Για τα φρούτα, όχι αποξηραμένα (σταφίδες κλπ) και όχι κουκούτσια - είναι τοξικά. Ανεκτά φρούτα από τα περισσότερα είναι μήλα και μπανάνες (εδώ ένας οδηγός: Fruits & Vegetables Dogs Can and Can't Eat).

Το τσιπ είναι υποχρεωτικό γιατί πάνω φέρει τα στοιχεία του ιδιοκτήτη του, ώστε αν χαθεί να μπορεί να βρεθεί εύκολα που ανήκει (θεωρητικά ακόμα και το 2ο κολάρο μπορεί να βγει, το τσιπ όμως όχι). Δεν πονάει καθόλου, ένα τσίμπημα είναι επιδερμικά (καλά το δικό μας έχει πάει από το λαιμό στην ωμοπλάτη αλλά έτυχε).

(Για το μπλε στα ονόματα, πατάς @ και από δίπλα κολλητά το όνομα του μέλους στο οποίο θέλεις να απευθυνθείς :) )
@noni_papa το πέτυχα ελπίζω
Ευχαριστώ για τις οδηγίες, οκ το κατάλαβα
Και για τη λίστα με τα φρούτα

Όχι δεν πρόκειται να βγει σε καμία αυλή μόνος του. Και να θέλει δεν μπορεί. Η θα πηδήξει από την βεράντα έναν όροφο αλλιώς θα πρέπει να ανοίξει την πόρτα να βρεθεί στο γκαράζ και να ανοίξει και εκείνη την πόρτα.

Μωρέ δεν θέλω να κάνω την έξυπνη αλλά πως να χαθεί ολόκληρος σκυλος, καρφίτσα είναι ?? Δεν ξέρω με προβληματίζει μήπως του προκαλέσει κανένα θέμα υγείας το τσιπ (αφού λες δεν πονάει)

• Love
Reactions: noni_papa

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.747
7.268
Εύκολα χάνεται, ειδικά αν συνδυαστεί απειρία (ιδιοκτητών) με καπατσοσύνη/ερεθίσματα γερά.

Εκτός από σταφίδες, ΟΧΙ κ σταφύλια.

Φρούτα, λαχανικά και γιαούρτι σε κάποια σκυλιά με γαστρεντερικές ευαισθησίες κάνουν διάρροιες, εώς και κολίτιδες. Οπότε εισάγετέ τα λίγο λίγο, να δείτε τι του αρέσει κ τι αντέχει το στομάχι του. Γενικά με γαλακτοκομικά και πράσινα λαχανικά να περιμένετε μαλακά κακά χωρίς να σας ανησυχήσει.

Να σας ζήσει!!!!!!

Συγνώμη, άσχετο, δεν αντέχω:
είσαι γλυκοτερη από το μέλι
Κανένας; Μόνο εγώ; :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

(Μαρέκο λοβ γιου <3)

noni_papa

Well-Known Member
19 Δεκεμβρίου 2015
1.935
3.155
35
Νέο Ψυχικό
@noni_papa το πέτυχα ελπίζω
Ευχαριστώ για τις οδηγίες, οκ το κατάλαβα
Και για τη λίστα με τα φρούτα

Όχι δεν πρόκειται να βγει σε καμία αυλή μόνος του. Και να θέλει δεν μπορεί. Η θα πηδήξει από την βεράντα έναν όροφο αλλιώς θα πρέπει να ανοίξει την πόρτα να βρεθεί στο γκαράζ και να ανοίξει και εκείνη την πόρτα.

Μωρέ δεν θέλω να κάνω την έξυπνη αλλά πως να χαθεί ολόκληρος σκυλος, καρφίτσα είναι ?? Δεν ξέρω με προβληματίζει μήπως του προκαλέσει κανένα θέμα υγείας το τσιπ (αφού λες δεν πονάει)
Δεν μπαίνει μέσα στο σώμα του, μπαίνει κάτω από την επιδερμίδα του (για αυτό και στη δικιά μου κατάφερε όπως μεγάλωνε να μετακομίσει). Ένας σκύλος δεν είναι δύσκολο να χαθεί. Κάτι να ακούσει, από κάτι να τρομάξει, η κακιά η στιγμή. Και το κακό είναι ότι μπορούν να πάνε πάρα πολύ μακριά. Είναι ένας πρόσθετος τρόπος ασφάλειας. Από όσο γνωρίζω δεν προκαλεί προβλήματα υγείας

τα ξέχασα τελείως τα σταφύλια! Όπως είπε η @Estranged ό,τι καινούριο εισάγεις σε μικρές ποσότητες αρχικά και βλέπεις. Από γιαούρτι αν θες να δώσεις, ξεκινώντας από μισό κουταλάκι, και καλύτερα κατσικίσιο

aleka1

Well-Known Member
20 Φεβρουαρίου 2021
207
374
66
@Estranged ευχαριστώ πολύ. Και για τις οδηγίες για τα φαγητά. Το ψευδώνυμο σου είναι ωραίο, μ αρέσει η λέξη πολύ.

Γιατί βρε να μην την πω γλυκιά?? Προφανώς είναι εσωτερικό σας αστείο γιατί γνωρίζετε καιρό. Οπότε πάσο χαχαχα

aleka1

Well-Known Member
20 Φεβρουαρίου 2021
207
374
66
@noni_papa ευχαριστώ ξανά. Οκ βλέπω όλοι συμφωνείτε για το τσιπ και προφανώς είναι μονόδρομος.

Εν τω μεταξύ του έβαλα κροκετες για βραδινό, έφαγε μια και τις παράτησε. Βέβαια έχει παραφαει σήμερα.
Είναι συνέχεια ξαπλωμένος μπροστά στα πόδια μας. Έτσι και αλλάξουμε σταυροπόδι σηκώνεται, ελέγχει και ξαπλώνει πάλι. Τώρα πάνε με τον άντρα μου βόλτα για τσισα. Το βράδυ θα του βάλω το χαλακι δίπλα στο κρεβάτι μας να κοιμηθεί, σωστά ?? Θα αφήσω λέω και ένα φως αναμμένο στην κουζίνα μήπως θέλει κάτι τη νύχτα.

ΑΡΓΟΣ & ΕΓΩ

Well-Known Member
26 Μαρτίου 2018
1.150
2.016
Να ξαναδιαβάσετε σιγά και ήρεμα όσα σας έγραψαν για να μην σας φανούν βουνό. Αν έχετε αποκτήσει παιδιά σκεφτείτε πόσο δύσκολο σας φαινόταν ακόμα και το πλύσιμο ενός βρέφους δυόμισι κιλών πριν σας γίνει ρουτίνα.

Επίσης βάλτε στην εξίσωση πως έχετε ένα σκυλί το οποίο έχει περάσει κακουχίες άρα είναι, ας μου επιτραπεί ο χαρακτηρισμός, σκληροτράχηλο.

Αγάλι, αγάλι.

Βάλτε τον στο σπίτι μαζί σας και ίσως το ποιο κουραστικό για εσάς θα είναι οι βόλτες αλλά και το ποιο απολαυστικό.

Δώστε χρόνο στο σκυλί να συνηθίσει στο νέο περιβάλλον. Να σας μάθει και να μάθετε και εσείς τον ίδιο.

Νιώθω πως η ψυχολογία σας είναι ως να έχει βρεθεί θησαυρός στα πόδια σας και μπορώ να καταλάβω το συναίσθημα. Χαίρομαι γ αυτό.

medusa

Well-Known Member
20 Φεβρουαρίου 2017
3.361
8.175
@aleka1 ειναι πολυ ευκολο να χαθει ενας σκύλος, μια ατυχία, ενα ελατωματικό λουρί, μια κροτίδα κ.τ.λ . Ισως καπως ετσι βρεθηκε εξαρχης να ειναι στο δρομο. Ειναι το πιο βασικο που πρεπει να κανετε μετα τις εξετασεις. Επιπλεον ειναι και παρανομο να μην εχετε τσιπ, εχει και προστιμο.

Κατα τα αλλα μη σας πιανει πανικος, παρτε την τροφουλα, ταυτοτητουλα, σακουλάκια και βολτιτσες, ηρεμια, προγραμμα και ολα τα υπολοιπα θα τα βρείτε σιγα σιγα.

Last edited:
  • Like
Reactions: ΑΡΓΟΣ & ΕΓΩ

aleka1

Well-Known Member
20 Φεβρουαρίου 2021
207
374
66
@ΑΡΓΟΣ & ΕΓΩ τα λέτε και πολύ ωραία και πολύ σωστά. Ο σκυλος, απ όσο έχω καταλάβει, δεν πιάνει μια,ως προς τη δυσκολία, μπροστά στα παιδιά. Δύο έχουμε μεγαλώσει και είναι πια στα δικά τους σπίτια στις ζωές τους. Αν είναι το πιο κουραστικό οι βόλτες είναι ότι καλύτερο γιατί έτσι κι αλλιώς κάθε μέρα με κάθε καιρό πάμε για περπάτημα.
Όντως το καταλάβατε πολύ σωστά, ένας θησαυρουλης είναι για μας.

aleka1

Well-Known Member
20 Φεβρουαρίου 2021
207
374
66
@medusa Ναι με έχει πιάσει ένα άγχος γιατί δεν ξέρουμε και δεν θέλω να κάνω κάτι, μην φάει κάτι που δεν κάνει μην του κακοφανει κάτι μην στεναχωρηθεί. Θέλω να περνάει καλά να είναι ΚΑΙ αυτός ευχαριστημένος.

_Goofy

Well-Known Member
8 Μαρτίου 2021
50
59
Εν τω μεταξύ του έβαλα κροκετες για βραδινό, έφαγε μια και τις παράτησε.
Κι εγώ αυτό θα έκανα μετά τα λουκάνικα και τα μπιφτέκια! Χαζός είναι?:giggle:
Θα τις φάει και αυτές!:)

• Haha
Reactions: Aliki V.