εαν βρήκατε σκύλο εντος αττικής υπαρχουν μεγάλες πιθανότητες να είναι χαμένος και οχι απαραίτητα αδεσποτος. Ο κτηνίατρος αρχικά θα ελενξει για τσιπ και στοιχεία. (μηπως ειναι τσιοπαρισμένος σε ιδιοκτήτη ή δημο) Μετα αν δεν έχει τσιπ καλο ειναι να κάνετε αναρτηση σε σελίδες στα social(fb κ.τ.λ) Και αφισες μηπως τον ψάχνουν ή τον αναγνωρίσει κάποιος. Εαν δε βρεθει καποιος σε 10-15 μερες μαλλον είναι αδεσποτος ή εγκατάλειψη.Καλησπέρα αγαπημένοι μου φίλοι
Χρειάζομαι πάλι την πολύτιμη βοήθεια σας και τις συμβουλές σας. Σήμερα βρήκαμε ένα σκύλο. Αδέσποτο. Θα σας πω σε άλλο μήνυμα αναλυτικά, γιατί πραγματικά ήταν γραφτό μας να έχουμε σκύλο. Τώρα τον έχουμε φέρει στο σπίτι, είμαστε όλοι στο γκαράζ, φοβάμαι να τον ανεβάσω στο σπίτι μήπως έχει τσιμπούρια (δεν νομίζω, θα τα έβλεπα, τα τσιμπούρια τα ξερω) η μήπως έχει ψύλλους και γεμίσουμε.
Πήραμε τηλέφωνο τον κοντινότερο στο σπίτι μας κτηνίατρο και έχουμε ραντεβού στις πέντε. Θέλω να μου πείτε τι πρέπει να δει ,τι εξετάσεις εμβόλια κλπ χρειάζεται αλλά και τι ίσως δεν χρειάζεται, μην τον ταράξει σε εξετάσεις χωρίς λόγο. Γενικά τι πρέπει να ζητήσω. Όταν τον πήρα τηλέφωνο του εξήγησα ότι τον βρήκα και μου είπε, Καλώς αρχικά να δούμε μήπως ανήκει σε κάποιον. Μάλιστα λέω εγώ, αλλά δεν κατάλαβα πως θα γίνει αυτό??
Επίσης αν μπορείτε να μου πείτε τι πρέπει να του αγοράσω από το πετ σοπ, τα προικιά του γιατί δεν έχω ιδέα.
Και μια καλή τροφή.
Σας ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ, θα περιμένω τις συμβουλές σας
Λογικα μονο ενα τσεκ τυπικο, αποπαρασίτωση θα σας κάνει αρχικα. Τα προικια αφηστε τα να βεβαιωθείτε πρώτα οτι δεν ανηκει σε κάποιον, παρτε τα πολυ βασικά.