Ε βέβαια, να τα λέμε κι αυτά. Πριγκίπισσα με τα όλα τηςΜπορει να παίζει ρολο το οτι υπήρξε αδεσποτακι..εινσι σκληραγωγημενο. Ενώ εμάς...πριγκίπισσα
Ε βέβαια, να τα λέμε κι αυτά. Πριγκίπισσα με τα όλα τηςΜπορει να παίζει ρολο το οτι υπήρξε αδεσποτακι..εινσι σκληραγωγημενο. Ενώ εμάς...πριγκίπισσα
Τώρα κατάλαβες για το έλεγα αυτό.Το μόνο που δεν μου φαίνεται περίεργο είναι η συμπεριφορά του σκύλου έχοντας ως γνώμονα τον δικό μου ( αν εξαιρέσω την βόλτα του πυραύλου )
Νομίζω ότι κρυφοχαμογελάει πονηρά!View attachment 74586
Εδώ ρεμβαζει στον κήπο. Από μακριά τον τράβηξα φωτογραφία και ψιλοκρυμμενη. Νομίζω έχει παχύνει
Ωχχχχ κι εσύ, βαρελακοςΝομίζω ότι κρυφοχαμογελάει πονηρά!
Και ναι, είναι βαρελάκος. Θέλει δίαιτα.
Να αλλάξετε ηχο στο κινητό σας. Είχα το ίδιο θεμα. Ώσπου μια μέρα δοκίμασα και άλλαξα τον ήχο και δεν αντίδρασε καθόλου. Κάντε ένα μικρό πείραμα...Αλίκη αλήθεια, μιλάμε είναι στα πα@@@ρια του όλα. Κανείς θόρυβος δεν τον νοιάζει. Έχω διαβάσει εδώ στο φόρουμ για πολλές φοβίες που έχουν πολλά σκυλιά, και πρέπει να είναι δύσκολο να το διαχειριστεις. Ευτυχώς μέχρι στιγμής να χτυπήσω ξυλο, μόνο το κινητό φοβάται και μου κάνει μεγάλη εντύπωση δεν μπορώ να το εξηγήσω.
Ευχαριστώ, το είχα σκεφτεί κι εγώ και αλλάξαμε ήχους, αλλά δεν. Βασικά δεν φοβάται όταν χτυπάει αλλά όταν το πιάσεις στο χέρι και το κινείς προς αυτόν, όπως όταν βγάζουμε φωτογραφία.Να αλλάξετε ηχο στο κινητό σας. Είχα το ίδιο θεμα. Ώσπου μια μέρα δοκίμασα και άλλαξα τον ήχο και δεν αντίδρασε καθόλου. Κάντε ένα μικρό πείραμα...
Αστραπιαία θα το ξεπεράσει, αν στερεώσεις πάνω στο κινητό κανά κεφτέΤι να κάνουμε, θα το ξεπεράσει φαντάζομαι
Αυτό δεν το είχα σκεφτεί. Μωρέ θα το κάνω.Αστραπιαία θα το ξεπεράσει, αν στερεώσεις πάνω στο κινητό κανά κεφτέ
Καλά θα τρελαθώ!!!! Τι σκέφτονται
Όχι ούτε αυτό έχουμε δοκιμάσει. Τρεις φωτογραφίες έχει όλες κι όλες και στις δύο κοιμάται. Ξέρεις επειδή δεν είναι και κάτι σημαντικό φοβάμαι να τον ζορίσω κιόλας αφού σε όλα τα άλλα δεν έχει δείξει να φοβάται μην του δημιουργήσω εγώ θέμα. Θα τις κάνω όμως τις ιδέες που μου έδωσες, έτσι χαλαρά χωρίς άγχος η ζόρι. Θέλω να περάσει την υπόλοιπη ζωή του σαν αυτοκράτορας να μην τον στενοχωρεί τίποτα.Εχεις δοκιμάσει να βγάλετε μαζί selfies;
Να είσαστε δηλαδή μαζί στην ίδια μεριά και ο "κακός" απέναντι.
Χωρίς μεγάλο χαμό από μεριά σας. Αδιάφορα και ήρεμα, να βγάλουμε μια φωτό, άρπα και καμιά λιχουδίτσα όσο στηνόμαστε.
Αχχχ κοριτσι μου, βεβαιως τα ευκολως εννοούμενα παραλειπονται αλλα......ελα που ειμαστε για πολλες κλωτσιες και στο τελος θα αρρωστησει ο ερημος απο το παχος. Δεν γινεται αυτο το πραγμα, το θεωρω και κριμα να του αφαιρω απο το ωραιο του φαγητο για να τρωει αρλουμπες. Πρεπει να κοπουν οι μεζεδεςΟτι τρώει χάριν εκπαίδευσης, το αφαιρείς από το φαγητό του.
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ!
Αν τα τρώει αθροιστικά, στο τέλος δεν θα χρειάζεται εκπαίδευση.
Απλά θα τον τσουλάς και θα κυλάει!
@FrankieChris ευχαριστώ πολύ. Του δίνω royal canin educ, λέει ότι έχει 3 θερμίδες το κομμάτι, είναι σακουλάκι 50γρ. Και επίσης acana wild coast που είναι τροφή απλά παίρνω τα σακουλάκια των 300γρ. Αυτό δεν βρίσκω ποσες θερμίδες έχει.Τι μεζεδάκια του δίνεις? Αν είναι αυτά απο το πετ σοπ μάλλον είναι τίγκα στο λίπος. Δοκίμασε να τού βράσεις λίγο κοτόπουλο για μεζέ, και πιο οικονομικά θα σου βγει και ποιοτικά είναι χίλιες φορές καλύτερο και με λιγότερες θερμίδες. Γενικά οι περισσότερες αγοραστές λιχουδιές είναι αρκετά παχυντικές.
Επίσης, αν θές να κόψεις λίγο απο το φαγητό του χωρίς να χάσει απο ποσότητα βάλε κανένα λαχανικό (καρότο, κολοκύθι βρασμένο), με την προϋπόθεση ότι δεν τον πειράζουν. Ο όγκος του φαγητού μένει ο ίδιος αλλά οι θερμίδες είναι σαφώς λιγότερες
Αχ βρε Αλίκη, να δω πότε θα πω κι εγώ ότι είναι πολύ αδύνατος σαν την Νελλη. Πως καταφέρνεις και τα κόβεις κομματάκια, αυτά είναι μια σταλιά. Ναι τελικά μάλλον πιο εύκολο είναι να περιορίσουμε την εκπαίδευση πάρα τη μάσα. Αυτός ο αλήτης άλλωστε μια χαρά τα ξέρει όλα όσα θέλουμε να κάνει, απλώς χωρίς μεζέ κάνει τον άσχετο@aleka1 Κοτοπουλάκι (εξαιρετική η ιδέα του φίλου μας) μηλαράκι κομμένο, την ίδια του την τροφή...και μειώνεις λίγο την ποσότητα..Ούτως ή άλλως η ποσότητα που λένε οι τροφές είναι και ψιλοενδεικτικές...βλέπεις πως πάει και προχωράς..εγώ πχ. διαπίστωσα οτι πριν αδιαθετήσει για 2η φορά, πεινούσε πολύ. Αύξησα την ποσότητα και πάλι ήταν πολύ αδύνατη. Μόλις μου φάνηκε ότι παραπήρε, το μείωσα πάλι. Αυτά της royal canin educ τα ξέρω, τα έδινα κι εγώ, αλλά κομμένα σε μικρά κομματάκια...δηλαδή σύνολο έπαιρνε 4-5 τη μέρα..κι εσύ μη θες να του τα μάθεις όλα αμέσως...σιγά σιγά η εκπαίδευση
Aλέκα υπάρχει κι άλλη λύση. Όταν κάτι ξέρεις ότι το έχει μάθει, δε δίνεις λιχουδιά κάθε φορά...γιατί είναι και πανέξυπνα αυτά και μας κοροϊδεύουν κανονικότατα!!!! Θα του δίνεις κάθε 2-3 φορές...γενικά θα τον παίζεις κι εσύ τον tesoro όπως σε παίζει εκείνος..έτσι θα μάθει ότι πρέπει ν ανταποκρίνεται στις εντολές άσχετα αν έχει λιχουδιά ή όχι.. επίσης ...έπαιρνα κάτι λιχουδιές semi-moist ( οχι τελείως ξηρές δηλ) και τις έκοβα με το μαχαίρι και τις ξανάβαζα στο σακουλάκι. Γιατί εγώ το ελέγχω...αλλα η μικρή μπορεί να της δώσει όλο το σακουλάκι όπως κάνετε εσείς ("έλα ρε μαμα, αφού είναι γλυκούλαααα )Αχ βρε Αλίκη, να δω πότε θα πω κι εγώ ότι είναι πολύ αδύνατος σαν την Νελλη. Πως καταφέρνεις και τα κόβεις κομματάκια, αυτά είναι μια σταλιά. Ναι τελικά μάλλον πιο εύκολο είναι να περιορίσουμε την εκπαίδευση πάρα τη μάσα. Αυτός ο αλήτης άλλωστε μια χαρά τα ξέρει όλα όσα θέλουμε να κάνει, απλώς χωρίς μεζέ κάνει τον άσχετο