Με σκύλο δεν έχει
καμία σχέση η δυναμική κ η έκφανση της συνάντησης από ότι όταν είσαι μόνος άνθρωπος (ή άνθρωποι). Κα-μί-α.
Κ να σε απωθήσει δλδ σκυλί εσένα, τον άνθρωπο, πάλι διαφορετικά θα γίνει από ότι αν είσαι με το σκυλί σου.
Καλά μην τρομάζεις. Να ξέρεις απλά ότι τα σκυλιά είναι πιο.. χμμ.. αντιδραστικά απέναντι σε άλλα σκυλιά (συνήθως, υπάρχουν κι αυτά που έχουν κακές εμπειρίες με ανθρώπους κ είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο). Κ από την καλή κ από την κακή άποψη. Απλά μη φέρνεις σε επαφές σκυλιά που δε θέλουν (ή δεν πρέπει - στην περίπτωση του δικού σας αδέσποτου στην Εύβοια που θα μείνετε μαζί, εντάξει, πρέπει) να ρθουν σε επαφή - π.χ. αχ τι καλό σκυλάκι, έλα να μυριστείτε.
(Έτσι τις προάλλες με νύχια κ με δόντια σώσαμε ένα σκυλί από το στόμα ενός αδέσποτου που δε θέλει καμία επαφή με άγνωστα σκυλιά... Δεν τρελαίνεται, ισορροπημένος είναι γενικά, πολύ κοντά του ή μες στη μούρη του να μην του ρθουν μόνο. Το φερε η κοπέλα να μυριστούν για να κοινωνικοποιηθεί το δικό της... Με το ένα χέρι να σηκώνω στον αέρα τον δικό μου που ήθελε να συνδράμει στον καυγά κ με το άλλο να προσπαθώ να πιάσω μια αρκούδα από τα τσουλούφια για να μπορέσει η κοπέλα να απομακρυνθεί, κωμωδία... Πάλι καλά ήταν άλλη μια κοπέλα που την ήξερε κ του μπλόκαρε το δρόμο γιατί εγώ κόντεψα να του ξεριζώσω τα τσουλούφια.)
Και ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ. Μη σε ζώνουν τα φίδια. Δεν υπάρχει κανένας τρόπος να σε πείσω, το ξέρω, ενστικτώδες είναι. Αλλά όσο σε πιάνει εσένα υποσυνείδητος φόβος, τόσο το χειρότερο. Το καταλαβαίνει κ ο δικός σου κ τα "απέναντι" και θεωρούν ότι για να υπάρχει καπνός (φόβος) υπάρχει κ φωτιά (απειλή) κ κάτι πρέπει να κάνουν γι'αυτό.
Όταν λέμε ότι αυτό γίνεται με τα αδέσποτα, δεν εννοούμε σώνει κ ντε τα σκυλιά χωρίς ιδιοκτήτη. Τα τσοπανόσκυλα που είναι λυτά κ χύμα, δε θα θέλουν να πλησιάσετε το κοπάδι ή την περιοχή τους ας πούμε.
Κουλ διάθεση, δεν τρέχει τίποτα κ από μακριά με τους αγνώστους.
(
@medusa εμένα δεν είναι πια μικρός... 9 χρόνια μαλάκας είναι
)