@ΑΡΓΟΣ & ΕΓΩ μιλάς με άνθρωπο που έχει αμάξι, μόνο για τα σκυλιά του.
Βασικά, θα μπορούσα να γράψω ολόκληρο βιβλίο, βασισμένο στο post σου.
Ομολογώ πως δεν θα ήθελα ΠΟΤΕ σκύλο με την τρίχα του labrador. Ανατριχίλα!
Και τα τρία τα δικά μου αθροιστικά, τόσο μαλλί δεν το βγάζουν ούτε γι' αστείο.
Αν παρόλα αυτά, τύχαινε να έχω σκύλο με τέτοια γούνα, στο αμάξι θα ήταν απαραιτήτως σε πλαστικό box και γύρω γύρω, θα είχα τέτοια αδιάβροχου τύπου καλύματα. Ασυζητητί. Παράθυρα ερμητικά κλειστά, ή το σεντονάκι ριγμένο πάνω από το box, να μην σκορπάνε ολούθε οι τριχούλες, από τον αέρα από τα παράθυρα.
Βαριέμαι να quotάρω, οπότε τα γράφω ολίγον χύμα...
Το αμάξι μου, είναι αποκλειστικά και μόνο, σκυλάμαξο. Crate με ρόδες. Πήρε καιρό, σε πολύ κόσμο να το αποδεχτεί ότι δεν χωράει ούτε συνοδηγός. Δικό τους πρόβλημα εννοείται.
Χύμα σκύλος στο αμάξι, στην μετά Σωτήρη και Δάφνης εποχής, δεν παίζει για κανέναν λόγο.
Θα σου έλεγα ότι δεν είναι δυνατόν να ισχύει αυτός ο χρωματικός διαχωρισμός, σε ίδιας ποιότητας γούνα, αναφορικά με το μάδημα, αλλά...you never know. Ισως απλώς να μην φαίνονται τόσο οι μαύρες τρίχες.
Οταν λέμε πορτμπαγκάζ βρε παιδιά, το εννοούμε εννοείται...σε μια πολύ...καλοκαιρινή του έκδοση.
Cabrio. Open top. Πως το λένε στα χωριά σας;
Μπαγκάζια σε ταξιδάκι, στην μπαγκαζιέρα, στον από πάνω όροφο. Να 'ναι καλά ο
@zouzounos που μ' έχει ξελασπώσει κάμποσες φορές.
Να σηκώσεις 40 κιλά;;;; Ούτε ο δικός σου κάνει χοπ να ανέβει μόνος του;
Για ράμπες και σκαλίτσες έχεις ακουστά, ή να συνεχίσω το φωτορεπορτάζ;
* Οταν σχεδόν ζεις, με τα σκυλιά σου στο αμάξι, ανακαλύπτεις όλα τα μαγικά αξεσουάρ που κάνουν την ζωή σου, όσο πιο εύκολη γίνεται.
Σαν το camping ένα πράγμα, που αν ποτέ στη ζωή μου πειθόμουν να κάνω, θα ήταν μόνο και μόνο, γιατί γουστάρω τρελλά, όλα αυτά τα μυριάδες έξυπνα προιόντα που υπάρχουν και είναι σαν να μην είσαι σε camping.