Ναι ναι, είναι καρακουκλαρα. Εννοείται άμα θέλει να ρίξει τέτοιο κοριτσαρο θα φάει και λίγο χώμα η μούρη του .Ειναι ομως κουκλα η μικρη αξιζει τις αμυχες
Ο tesoro έχει γίνει ΚΟΥΚΛΟΣ και δεν το ήξερα αυτό που λες...δηλαδή τι έκαναν???Καλησπέρα στην καλή μου παρέα. Έχω καιρό να γράψω αλλά περάσαμε ένα φρικτό καλοκαίρι γιατί βρεθήκαμε στην Εύβοια με τις πυρκαγιές, ότι και αν πω θα είναι πολύ λίγο .
Επειδή όμως εδώ είναι φόρουμ για σκύλους θέλω να σας πω ότι είδα τα τσοπανόσκυλα να δουλεύουν μέσα στη φωτιά και να σώζουν τα κοπάδια τους. Προφανώς για εσάς τους έμπειρους σκυλοκηδεμονες είναι δεδομένη αυτή η συμπεριφορά και απίστευτη εξυπνάδα εγώ όμως δεν μπορώ να πιστέψω αυτά που είδα και αυτά που μου διηγηθηκαν.
Νομίζουμε ότι είμαστε φιλόζωοι αλλά τελικά οι σκυλοι είναι φιλανθρωποι που μας καταδεχονται.
Ο tesoro είναι καλά και σας στέλνει μια φωτογραφία του από την παραλία, πάνω στην ξαπλώστρα ο αλητηριος. Είμαι σίγουρη ότι έχει ομορφύνει
Ζει και βασιλευει (κυριολεκτικα το δευτερο). Ιδιος γκρινιαρης και απαιτητικοςΚοριτσάκι γλυκό, τι κάνει το γλυκουλι το γκρεμλιν ???
Ναι βέβαια με παρηγορεις, αν το έχεις δει οκ, μακάρι να είναι έτσι, ούτως ή άλλως επιλογή άλλη δεν υπάρχει. Σε ευχαριστώ πολύ.
Γύρνα τον σε barf έτοιμη που δεν θέλει μάσημα, θα τρώει και πιο ποιοτικά.Καλησπεριζω την πολυαγαπημενη μου παρέα
Ο tesoro είναι πολύ καλά, λίγο με την ειδική τροφή για ένα διάστημα (τώρα έχουμε επανέλθει στο μαγειρευτο) και λίγο με περιορισμό σε κάποιες κινήσεις, είναι πολύ καλά με το πόδι του.
Τώρα όμως προέκυψε θέμα με τα δόντια. Το ένα τελευταίο πίσω είναι τελείως χάλια, θέλει εξαγωγή και ο γιατρός είπε ότι και δύο τρία μπροστινά κουνιούνται και μάλλον θα βγουν κι αυτά. Μου είπε ο άνθρωπος ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα, ο σκύλος μπορεί να τρώει και κροκετες ακόμα και χωρίς κανένα δόντι.
Όντως ισχύει βρε παιδιά αυτό????
Δεν με καθησυχασε καθολου δηλαδή αυτό που είπε, δεν έχω δει εγώ ποτέ σκύλο η γάτα χωρίς δόντια, πολύ στενοχωριεμαι ,δεν γίνεται φυσικά να το αποφύγουμε, τα βλέπω κι εγώ τα χάλια δόντια αλλά φοβάμαι ότι δεν θα μπορεί να φάει