απο την δικη μου οπτικη και καθαρα υποκειμενικη αποψη μπορω απλα να σου πω οτι αν δεν εχεις σκοπο να ασχοληθεις ιδιαιτερα με τα πολυτιμα drives αυτου του απιστευτου σκυλου περα απο pray για παιχνιδι, ισως να σε παιδεψει χωρις να υπαρχει λογος ενας σκυλος 50+ κιλων με σκληρο ταπεραμεντο... με λιγα λογια μπορει να εχει το ενστικτο σε κινδυνο να βγει μπροστα (και αυτο για μενα ηταν βασικη προυποθεση στην επιλογη εκτροφεα) αλλα θελει δουλεια να το κανει σωστα αλλα ακομα και να απεμπλακει... με επιλογη σκυλου με σκληρο ταπεραμεντο που ενδεχομενως να μην χρειαζεσαι, θα δωσεις μεγαλυτερες μαχες "κυριαρχικοτητες κλπ" ενω αποτι ψιχανεμιζομαι με μια βασικη υπακοη μπορεις να εχεις αυτο που θες με ενα αρκετα ηπιο σκυλο στο θεμα του ταπεραμεντου..(βεβαια μπορει να μην ειναι ακριβως cane corso αλλα αυτη ειναι αλλη μεγαλη κουβεντα).Χριστος Ανεστη παιδια!!
Φιλε @east49 εννοειται πως το ιδανικο θα ηταν να κανει και καταστολη ΑΛΛΑ οπως καταλαβες κ εσυ ειμαι συνηδητοποιημενος στο τι μπορω να εχω και τι μπορω να προσφερω στον σκυλο μου.
δηλαδη δεν αναφερθηκα στην καταστολη γιατι γνωριζω πως κατι τετοιο θα χρειαστει ατελειωτες ωρες εκπαιδευσης ακομα και μετα την εκπαιδευση με τον εκπαιδευτη και δυστυχως λογο της εργασιας μου αυτο δεν μπορω να το προσφερω στον σκυλο μου.
Δεν μου ειπες την αποψη σου για την ελευση ενος μωρου σε ενα χωρο με ενηλικο κορσο!!
Κραταω απο αυτα που ειπες αν καταλαβα σωστα πολλα +++ για το valoroso,
για την ελευση μωρου δεν θα εχεις προβλημα μην το φοβασαι, αλλα κι εκει θελει δουλιτσα να ορισεις κανονες εκατερωθεν ειδικα οσο μεγαλωνουν τα παιδια, τα κορσο επισης ειναι τερμα φιλικα με τα παιδια της οικογενειας αλλα παιζουν ατσαλα λογω ογκου..