Καλημερα!οι πληροφοριες ειναι συμμαχος γιαυτο κ προσπαθω να αντλησω απο οπου μπορω και απο εδω μεσα φυσικα.συνεχιζω και ενημερωνομαι σχετικα με την φυλη.συμφωνω οτι ο east49 εχει αρκετες γνωσεις απο οτι εχω καταλαβει και εχουν ενδιαφερον οι αποψεις του.θα ακολουθησω τις συμβουλες σου.σε ευχαριστωΚαλημερα φιλε μου Firefighter
Θα σου παραθεσω και εγω τη γνωμη μου.
Αρχικα θα πρεπει μονος σου να μαζεψεις οση περισσοτερη πληροφορια μπορεις για τη φυλη.
Το προτυπο θα πρεπει να γινει σαν την πρωινη προσευχη στο σχολειο που την ξερεις και ας μην ανεβαινεις ποτε να την πεις
http://www.fci.be/en/nomenclature/ITALIAN-CORSO-DOG-343.html στα Αγγλικα το προτυπο και θα το βρεις ευκολα θεωρω και στα Ελληνικα.
Το forum εχει πολλα θεματα για κανε κορσο, πρεπει να διαβασεις πολυ ωστε οταν βρεις τα οσα εκτροφεια να μπορεις εστω και θεωρητικα να κρινεις απο το τι σκυλια βλεπεις μεχρι λεπτομερειες που χαρακτηριζουν εναν καλο εκτροφεα απο εναν μετριο και εναν κακο.
Μπες και σε εκτροφεια του εξωτερικου ωστε να εχεις μετρο συγκρισης σε οτιδηποτε σε αφορα
Οταν διαβασεις αρκετα θα σου δημιουργηθουν πιθανοτατα νεες αποριες και τοτε θα αξιζει να ανοιξεις νεο θεμα με πιο συγκεκριμενες ερωτησεις
Τοτε λοιπον ενα μελος του φορουμ που εγω εκτιμω την αποψη του γενικα αλλα ακομα περισσοτερο στη φυλη ειναι ο
east49 και νομιζω οτι εχει να πει και να δωσει (και ας μην ειναι ο μεσος ιδοκτητης, θα σου προτεινα να διαβασεις το http://www.dogforum.gr/community/threads/cane-corso-η-μηπως-οχι.24621/)
Για να σου δωσω να καταλαβειςτο σκεπτικο με εναν παραλληλισμο, ειναι σαν να μας ρωτας "τι μαρκα αυτοκινητο να παρω; seat opel ή volvo?" και εγω (και οχι μονο) σου λεω "κατσε διαβασε λιγο πρωτα για τη ροπη τα φρενα το abs τον εγκεφαλο κτλ κτλ κτλ ωστε με περισσοτερες πληροφοριες και ενα θεμα σου στο φορουμ να εχει περισσοτερα να πουμε και εσυ να μην βλεπεις απλα κοκκινα η μαυρα αυτοκινητα οταν πας στις αντιπροσωπειες"
Νομιζω καταλαβες πως το λεω
Επισης, θεματα οπου θα βρεις κοντρες/διαμαχες κτλ μη σε αποτρεψουν στο να συνεχισεις το διαβασμα, εχεις να παρεις κ απο εκει πολλα
Εχεις μπει σε μια διαδικασια οπου η πληροφορια ειναι ο καλυτερος συμμαχος σου
Θα χαρω αν βοηθησα καπως
Καλως ηρθες