Υιοθεσία ημίαιμου

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.759
7.920
Αν μπορεις και αυμφωνουν οι γονεις σου φυσικα θα ειναι πιο ευκολο για σενα να τον περιποιηθεις και θα ειναι και αυτο πιο προστατευμενο. :)

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.210
927
Καναδάς
Πιστεύω θα καταφέρω να τα κάνω αυτά.Αλλα΄δεν πιστεύεις πως θα ήταν πιο εύκολο και για τους 2 μας να το υιοθετουσα για μικρό χρονικό διάστημα (μέχρι να βρεθεί σπίτι) ?
Εννοεις οπως ειπες και πριν υιοθεσια στο κτημα ετσι? Σκια θα εχει καπου, ρωταω επειδη ειπες οτι δεν θα εχει σπιτακι? Κι αν το διαστημα αυτο δεν ειναι μικρο ή τοσο μικρο οσο το φανταζεσαι, το μεσα-εξω στο δρομο δεν θα ειναι πιο στρεσαριστικο για το σκυλι?

ilias99

Well-Known Member
30 Ιουλίου 2011
159
0
Ναι αυτό εννοώ, σκιά θα έχει αλλά είχα σκοπό για να του φτιάξω σπιτάκι αν το "υιοθετούσα" κανονικά.Το διάστημα δεν είναι σίγουρο γιατί μπορεί κάποιος να ενδιαφερθεί σε μία μέρα μπορεί σε μία εβδομάδα και μπορεί και σε ένα μήνα.Πάντως για την εκπαίδευση θα είναι πιο εύκολο για εμένα να μένει εκεί και θα προφυλάσεται και από κάποιους κινδύνους που διατρέχει ως αδέσποτο.

ilias99

Well-Known Member
30 Ιουλίου 2011
159
0
Το σκυλάκι το "έχασα" έψαξα σε μία γειτονιά που ήταν πολύ συχνά αλλά δεν το βρήκα.Μετά έψαξα όλη την πόλη μου (στην κυριολεξία) και πάλι δεν το βρήκα.Τι να κάνω??
:(

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
Ηλία λυπάμαι που χάθηκε το ζωάκι πριν προλάβεις να του προσφέρεις το οτιδήποτε, αλλά απ' την άλλη δε λυπάμαι που δεν κατέληξε στο οικόπεδο μόνος του χωρίς καν ένα σπιτάκι. Αν δε μπορείς να προσφέρεις έστω αυτό, ένα σπιτάκι άστο καλύτερα το θέμα προς το παρόν, μέχρι να μπορείς υπεύθυνα να το κάνεις.
Πάντως αν δεν το πήραν ή αν δεν έγινε τίποτα δυστυχές ψάξε με το ποδήλατο μπας και το βρεις, αν και πάλι δε νομίζω πως έχεις ξεκαθαρίσει μέσα σου τι μπορείς και τι όχι. Προσπάθησε έστω να έρθεις σε επαφή με κάποια φιλοζωική να σε βοηθήσουν.

ilias99

Well-Known Member
30 Ιουλίου 2011
159
0
Δεν πρόκειται να το έβαζα σε οικόπεδο από την στιγμή που τα άτομα εδώ μου είπαν να μην το κάνω απλά θα το βοηθούσα όπως μπορούσα στο "χώρο του".Έχω ψάξει ήδη 2 φορές και αύριο θα ξαναψάξω μήπως και το βρω.Οι φιλοζωικές πίστεψε με δεν πρόκειται να έρθουν εδώ που μένω.Πολύ μακρυά από Αθήνα, Θεσσαλονίκη που είναι οι περισσότερες και ακομα να έρθουν μόνο για έναν σκύλο ενώ υπάρχουν τόσοι άλλοι που πρέπει να φροντίσουν;;

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.210
927
Καναδάς
Αν δεν ειχε ξεφυγει απο την αυλη ή το σπιτι καποιου που να ηταν δικος του και να τον βρηκε τοτε ισως ξαναγυρισει στη γειτονια αν ακομη περιπλανιεται. Εσυ εχε το νου σου κι ισως τον ξαναδεις. Θα παρουσιαστει κι αλλος σκυλος που να θελει βοηθεια μην απογοητευεσαι.

ilias99

Well-Known Member
30 Ιουλίου 2011
159
0
Πριν από περίπου ένα μισάωρο έπαιζα με ένα "καινούριο αδέσποτο" κουτάβι λίγο πιο έξω από το σπίτι μου.Κάτω από το σπίτι μου υπάρχει ένα φροντιστήριο αγγλικών του πατέτρα μου.Ενώ εγώ έπαιξα όση ώρα μπορούσα με τον σκύλο μετά πήγα να φύγω και οπως είναι φυσικό αυτό με ακολούθησε.Του είπα φύγε λίγο δυνατά και δεν έφευγε (τώρα να χτυπήσω το πόδι μου κάτω και τετοια δεν ήθελα).Αφού δεν έφευγε συνέχισα έφτασα στο σπίτι μου ανέβηκα τα σκαλιά και αυτό κανονικά σαν κύριος ανέβηκε τα σκαλιά και ερχόταν από πίσω μου ενώ το παράθυρο ήταν ανοιχτό και ο πατέρας έκανε μάθημα σε μία αίθουσα.Ανεβαίνω και εγώ την δεύτερη σκάλα (που την χωρίζει μία πόρτα από την άλλη) και φεύγω για να μην με δει και φύγει.Ευτυχώς δεν γάβγισε και δεν έγινε τίποτα.Αλλά για να μην γίνει στο μέλλον μήπως μπορείτε να μου πείτε ένα τρόπο για να το κάνω να φεύγει χωρίς να το χτυπάω και τέτοια;Α και από BARF τι τροφή να του δίνω;Εννοώ ποιές τροφές είναι κατάλληλες για σκύλους;

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.210
927
Καναδάς
Πριν από περίπου ένα μισάωρο έπαιζα με ένα "καινούριο αδέσποτο" κουτάβι λίγο πιο έξω από το σπίτι μου.Κάτω από το σπίτι μου υπάρχει ένα φροντιστήριο αγγλικών του πατέτρα μου.Ενώ εγώ έπαιξα όση ώρα μπορούσα με τον σκύλο μετά πήγα να φύγω και οπως είναι φυσικό αυτό με ακολούθησε.Του είπα φύγε λίγο δυνατά και δεν έφευγε (τώρα να χτυπήσω το πόδι μου κάτω και τετοια δεν ήθελα).Αφού δεν έφευγε συνέχισα έφτασα στο σπίτι μου ανέβηκα τα σκαλιά και αυτό κανονικά σαν κύριος ανέβηκε τα σκαλιά και ερχόταν από πίσω μου ενώ το παράθυρο ήταν ανοιχτό και ο πατέρας έκανε μάθημα σε μία αίθουσα.Ανεβαίνω και εγώ την δεύτερη σκάλα (που την χωρίζει μία πόρτα από την άλλη) και φεύγω για να μην με δει και φύγει.Ευτυχώς δεν γάβγισε και δεν έγινε τίποτα.Αλλά για να μην γίνει στο μέλλον μήπως μπορείτε να μου πείτε ένα τρόπο για να το κάνω να φεύγει χωρίς να το χτυπάω και τέτοια;Α και από BARF τι τροφή να του δίνω;Εννοώ ποιές τροφές είναι κατάλληλες για σκύλους;
Μια ξηρη τροφη θα του ειναι μια χαρα! Τι σε πειραζει να σε ακολουθει ο σκυλος μεχρι την πορτα σου? Αυτη ειναι η "δουλεια" του, η ευχαριστηση του.

ilias99

Well-Known Member
30 Ιουλίου 2011
159
0
Οποιαδήποτε;Με πειράζει γιατί ακριβώς δίπλα κάνουν μάθημα και δεν πρέπει να γίνεται πολύ θόρυβος.Αλλά σκέφτηκα πως αν του δίνω τροφή μόλις είναι να φύγω θα ασχολείται με αυτή και δεν θα με ακολουθεί σωστά;

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.210
927
Καναδάς
Οποιαδήποτε;Με πειράζει γιατί ακριβώς δίπλα κάνουν μάθημα και δεν πρέπει να γίνεται πολύ θόρυβος.Αλλά σκέφτηκα πως αν του δίνω τροφή μόλις είναι να φύγω θα ασχολείται με αυτή και δεν θα με ακολουθεί σωστά;
Ας ειναι και πριν φυγεις. Ποσο θορυβο πια μπορει να κανει ο καημενος?

ilias99

Well-Known Member
30 Ιουλίου 2011
159
0
Αυτό είναι το κουταβάκι.Μήπως κανείς έχει κάποια υπόθεση για το σε ποιά φυλή ανήκει (ή τουλάχιστον σε ποια μοιάζει);Σε περίπτωση που κάποιος δεν το βλέπει έχει και καφέ βούλες.

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Ηλια που μενεις ? Καποια φιλοζωική ομάδα δεν υπάρχει εκει κοντα? Ενα κουταβι δύσκολα θα επιβιωσει στο δρομο...

ilias99

Well-Known Member
30 Ιουλίου 2011
159
0
Καμία φιλοζωική.Σε απόσταση 30χμ (μάλλον) υπάρχει μία.Αν έχει η Τρίπολη, αλλιώς Καλαμάτα.Στην αρχή ήταν 2 ήταν αυτό μαζί με το αδερφάκι του. (τα είχε ένας και τα 2) Μετά αυτός κτάτησε το 1 και το άλλο το παράτησε.

Last edited:

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Καμία φιλοζωική.Σε απόσταση 30χμ (μάλλον) υπάρχει μία.Αν έχει η Τρίπολη, αλλιώς Καλαμάτα.Στην αρχή ήταν 2 ήταν αυτό μαζί με το αδερφάκι του. (τα είχε ένας και τα 2) Μετά αυτός κτάτησε το 1 και το άλλο το παράτησε.
Δεν ψαχνεις να βρεις κανενα τηλεφωνο τους? ειναι γλυκα η μικρη και θα μπορουσε να βρει σπιτι...

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Ηλία βγαλε μερικες φωτογραφίες την κουτάβα και πες μας που βρίσκεται σε παρακαλω... ισως καποιος που μενει κοντα μπορει να βοηθησει οπως λεει και ο/η Nizinny.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.253
Μέλη
20.031
Νεότερο μέλος
albatros