Εννοεις οπως ειπες και πριν υιοθεσια στο κτημα ετσι? Σκια θα εχει καπου, ρωταω επειδη ειπες οτι δεν θα εχει σπιτακι? Κι αν το διαστημα αυτο δεν ειναι μικρο ή τοσο μικρο οσο το φανταζεσαι, το μεσα-εξω στο δρομο δεν θα ειναι πιο στρεσαριστικο για το σκυλι?Πιστεύω θα καταφέρω να τα κάνω αυτά.Αλλα΄δεν πιστεύεις πως θα ήταν πιο εύκολο και για τους 2 μας να το υιοθετουσα για μικρό χρονικό διάστημα (μέχρι να βρεθεί σπίτι) ?
Μια ξηρη τροφη θα του ειναι μια χαρα! Τι σε πειραζει να σε ακολουθει ο σκυλος μεχρι την πορτα σου? Αυτη ειναι η "δουλεια" του, η ευχαριστηση του.Πριν από περίπου ένα μισάωρο έπαιζα με ένα "καινούριο αδέσποτο" κουτάβι λίγο πιο έξω από το σπίτι μου.Κάτω από το σπίτι μου υπάρχει ένα φροντιστήριο αγγλικών του πατέτρα μου.Ενώ εγώ έπαιξα όση ώρα μπορούσα με τον σκύλο μετά πήγα να φύγω και οπως είναι φυσικό αυτό με ακολούθησε.Του είπα φύγε λίγο δυνατά και δεν έφευγε (τώρα να χτυπήσω το πόδι μου κάτω και τετοια δεν ήθελα).Αφού δεν έφευγε συνέχισα έφτασα στο σπίτι μου ανέβηκα τα σκαλιά και αυτό κανονικά σαν κύριος ανέβηκε τα σκαλιά και ερχόταν από πίσω μου ενώ το παράθυρο ήταν ανοιχτό και ο πατέρας έκανε μάθημα σε μία αίθουσα.Ανεβαίνω και εγώ την δεύτερη σκάλα (που την χωρίζει μία πόρτα από την άλλη) και φεύγω για να μην με δει και φύγει.Ευτυχώς δεν γάβγισε και δεν έγινε τίποτα.Αλλά για να μην γίνει στο μέλλον μήπως μπορείτε να μου πείτε ένα τρόπο για να το κάνω να φεύγει χωρίς να το χτυπάω και τέτοια;Α και από BARF τι τροφή να του δίνω;Εννοώ ποιές τροφές είναι κατάλληλες για σκύλους;
Ας ειναι και πριν φυγεις. Ποσο θορυβο πια μπορει να κανει ο καημενος?Οποιαδήποτε;Με πειράζει γιατί ακριβώς δίπλα κάνουν μάθημα και δεν πρέπει να γίνεται πολύ θόρυβος.Αλλά σκέφτηκα πως αν του δίνω τροφή μόλις είναι να φύγω θα ασχολείται με αυτή και δεν θα με ακολουθεί σωστά;
Δεν ψαχνεις να βρεις κανενα τηλεφωνο τους? ειναι γλυκα η μικρη και θα μπορουσε να βρει σπιτι...Καμία φιλοζωική.Σε απόσταση 30χμ (μάλλον) υπάρχει μία.Αν έχει η Τρίπολη, αλλιώς Καλαμάτα.Στην αρχή ήταν 2 ήταν αυτό μαζί με το αδερφάκι του. (τα είχε ένας και τα 2) Μετά αυτός κτάτησε το 1 και το άλλο το παράτησε.