Υιοθεσία ημίαιμου

ilias99

Well-Known Member
30 Ιουλίου 2011
159
0
Μόλις μου απάντησαν από το fazoo και μου είπαν πως δεν μπορούν γιατί δεν έχουν τα απαραίτητα χρήματα (νόμιζα πως είχαν οικονομική βοήθεια από δήμους και τέτοια).Από την φιλοζωική δεν μου έχουν απαντήσει ακόμα.

:(

ilias99

Well-Known Member
30 Ιουλίου 2011
159
0
Λέω αύριο το κουταβάκι να το πάρω στο κτήμα και να ξεκινήσω να βάζω αγγελίες κλπ...Τι πρέπει να προσέξω στην αρχή;;;Α και επειδή εκεί που θα είναι δεν υπάρχει υπόστεγο τι μπορώ να κάνω (γιατί να του φτιάξω σκυλόσπιτο σε 1 μέρα δεν γίνεται);;.Βασικά υπάρχει υπόστεγο αλλά εκεί που είναι είναι κάτι κοτόπουλα και φοβάται ο πατέρας μου και η μάνα μου μήπως όπως πάει να παίξει τα πνίξει ή κάτι τέτοιο...Για αυτο θα του περιφράξουμε ένα άλλο χώρο {αρκετά μεγάλο (αν και δεν έχει πολύ σημασία) μην ανησυχείτε για αυτό}.

Υ.Γ. Χθές και σήμερα βρέχει πάρα πολύ υπάρχει περίπτωση να αρρωστήσει;;

Last edited:

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
ναι και βεβαια υπαρχει περιπτωση να αρρωστησει .. ειναι μωρο!!!
προστατευσε το οσο μπορεις..
θελει μια ζεστη φωλια προστατευμενη απο βροχες και αερηδες.. και μακρυα απο παιδακια που το χτυπανε!!!!!!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.759
7.920
Επειδή είναι μωρό χωρίς εμβόλια η υγρασία, το κρύο και η βροχή είναι επικίνδυνα . Θα έχεις την ευχέρεια να την πας σε γιατρό να τον εξετάσει και αν είναι υγιές κουτάβι να της κάνει τα εμβόλια;

ilias99

Well-Known Member
30 Ιουλίου 2011
159
0
Εννοείτε ότι αυτό θα το κάνω αλλά ίσως δεν μπορέσω να την φιλοξενήσω και έτσι να βάλω αγγελία ενώ αυτή είναι ακόμα στον δρόμο.

:( :( :(

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.759
7.920
Εννοείτε ότι αυτό θα το κάνω αλλά ίσως δεν μπορέσω να την φιλοξενήσω και έτσι να βάλω αγγελία ενώ αυτή είναι ακόμα στον δρόμο.

:( :( :(
Εννοείς ότι τελικά είναι δύσκολο να την φιλοξενήσεις στο κτήμα;

ilias99

Well-Known Member
30 Ιουλίου 2011
159
0
Ναι.Βασικά για εμένα εύκολο είναι.Αλλά οι γονείς μου τελικά άλλαξαν γνώμη...Ενώ μου είχαν πει πως μπορούμε να έχουμε σκύλο αν μένει εκεί τώρα λένε πως δεν γίνεται...Μάλλον επειδή ήξεραν πως δεν θα ήθελα ποτέ σκύλο να τον έχω εκεί και να μην είναι στον ίδιο χώρο με εμένα θα μου το είπαν για να με καθησηχάσουν ή κάτι τέτοιο, τέλος πάντων.Τουλάχιστον επειδή εκεί που συνήθως είναι, είναι κοντά σε ένα αστυνομικό τμήμα κάποιοι αστυνομικοί την φροντίζουν και την ταίζουν καμία φορά.Α και ευτυχώς έμαθα πως όταν έβρεχε πολύ εδώ αυτοί την είχαν βάλει για λίγη ώρα μέσα (στο αστυνομικό τμήμα) για να την προστατέψουν!

Last edited:

ilias99

Well-Known Member
30 Ιουλίου 2011
159
0
Συναντήθηκα με την γυναίκα που το έχει!!Ναι, ναι καλά καταλάβατε το κουτάβι το έχει μία γυναίκα (γριά :D ).Λοιπόν, υπάρχει μία πόρτα για να μπεις στον κήπο αυτής και είναι σχεδόν στο δρόμο για αυτό και την είδα.Λέω, να πάω να της μιλήσω ή να μην πάω...Ε τελικά πήγα.Αυτά ακριβώς της είπα:
-Γειά σας.Να σας ροτίσω κάτι, δικό σας είναι το κουτάβι;
-Ναι.
-Και γιατί το αφήνετε έξω μόνο του στο δρόμο;
-Δεν το αφήνω απλά τώρα βγήκε έξω και δεν μπορώ να το πιάσω*.Δεν το αφήνω να φύγει πιο μακρυά από εδώ.(εννούσε 20-30 μέτρα)**Γιατί το θέλεις;
-Μπορεί.

Και φεύγω χωρίς να πω τίποτα άλλο. (θα συνεχιστεί όμως η κουβέντα που είχαμε, αύριο όταν τη δω)

*Εντομεταξύ το κουτάβι έκλαιγε (που ήταν απ'έξω δίπλα από εμένα) και ήθελε να μπει μέσα στον κήπο.Και ακόμα δεν γίνεται μόνο τώρα να της έφυγε γιατί κάθε φορά έξω το βλέπω επίσης αποκλείεται να της έφυγε 99% το παράτησε.
**Το είχα δει στην άλλη άκρη της πόλης μου μία φορά 2-3χμ μακρυά.

Τι να της πω την επόμενη φορά που θα την συναντήσω;Πάντως πιστεύω πως θα είναι καλύτερα να μην της πω να το πάρει πίσω, ποιος ξέρει πως θα της συμπεριφερεται.

Α και το κορυφαίο είναι πως ακριβώς απέναντι όπως σας έχω πει υπάρχει αστυνομικό τμήμα που λογικά θα ξέρει ακριβώς τι έγινε και δεν κάνει τίποτα (απλά καμία φορά παίζει μαζί του κανένας και το είχαν βάλει και σε υπόστεγο μία φορά όταν έβρεχε)!

Last edited:

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.759
7.920
'Οτι και να της πεις Ηλία μου με το ζόρι να γίνει σωστή ιδιοκτήτης δεν γίνεται. Μην χάνεις τα λόγια σου λοιπόν. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι η παρουσία της περιπλέκει την κατάσταση αν είναι να του βρεις σπίτι. Βέβαια ούτε σπίτι της το έχει, ούτε τσιπαρισμένο δεν είναι οπότε δεν νομίζω να τεθεί ζήτημα , αλλά και πάλι οι άνθρωποι είναι παράξενοι και δεν ξέρω..

ilias99

Well-Known Member
30 Ιουλίου 2011
159
0
Ναι, και εγώ σε αυτό σκέφτηκα.Λέω αν είναι δικό της πως θα το δώσω εγώ;Και ήθελα να σας ροτίσω αφού το σκυλί ζει στο δρόμο δεν φοράει κολάρο δεν είναι τσιπαρισμένο και αυτή δεν το πάει καθόλου στον κτηνίατρο μπορει να θεωρηθεί δικό της;

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.210
927
Καναδάς
Ναι, και εγώ σε αυτό σκέφτηκα.Λέω αν είναι δικό της πως θα το δώσω εγώ;Και ήθελα να σας ροτίσω αφού το σκυλί ζει στο δρόμο δεν φοράει κολάρο δεν είναι τσιπαρισμένο και αυτή δεν το πάει καθόλου στον κτηνίατρο μπορει να θεωρηθεί δικό της;
Aν βρεις καποιον που θελει να το υιοθετησει πιαστο και δωστου το χωρις περεταιρω εξηγησεις σε καμια γιαγια. Ο σκυλος που περιφερεται στους δρομους αδεσποτος ειναι αδεσποτος.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.759
7.920
Όχι νομικά δεν μπορεί να θεωρηθεί δικό της, μάλιστα θα έχει κυρώσεις αν αποδείξει ότι είναι δικό της και το έχει έξω. ¨Ομως, μιλάμε για μια μικρή κοινωνία και δεν ξέρω πως θα αντιδράσει αν βρεις σπίτι στο κουτάβι. Εγώ τι θα έκανα, θα της έλεγα ότι το κουτάβι το έχεις αγαπήσει και το φροντίζεις και ότι δεν μπορεί να ζήσει στο δρόμο, δεν θα την αγρίευα και θα της έλεγα ότι το καλύτερο είναι να του βρεις ένα σπίτι . Μάλιστα εφόσον σε ρώτησε, γιατί το θέλεις, νομίζω πως δεν θα είχε ιδιαίτερο πρόβλημα να το αποχωριστεί..
Αν ησουν ενήλικος θα σου έλεγα απλά ότι η κυρία δεν μπορεί να κάνει τίποτα και προχώρα στην υιοθεσία, αλλά η κατάσταση είναι αλλιώς οπότε πρέπει να το χειριστείς προσεχτικά.

ilias99

Well-Known Member
30 Ιουλίου 2011
159
0
Σας ευχαριστώ πολύ!

(ο πατέρας μου ενήλικας είναι και μπορεί και αυτός να το πάρει και να του βρει σπίτι οπότε αυτό δεν έχει καμία σημασία)

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.759
7.920
Δεν εννοούσα ότι νομικά επειδή είσαι ανήλικος δεν καλύπτεσαι, είχα στο μυαλό μου περισσότερο να μην έχεις μπλεξίματα με τους γονείς σου. Εφόσον ο πατέρας σου θα βοηθήσει και θα είναι εις γνώσην ότι ψάχνεις για σπιτι στο κουτάβι δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα, άσχετα με το τι είπε η κυρία ο σκύλος είναι αδέσποτος..

ilias99

Well-Known Member
30 Ιουλίου 2011
159
0
Και ναι.Το αναμενόμενο ήρθε...Το κουτάβι αρρώστησε.Το είδα κουλουριασμένο μέσα σε μία ρόδα ενός αυτοκινήτου και σε κάποιες στιγμές έτρεμε.Παρασκευή (δεν μπορώ αύριο) θα το πάω στον κτηνίατρο και ελπίζω να κάνω λάθος και να είναι καλά.Και να είναι καλά όμως εγώ τι να του πω να κάνει στο κουτάβι;;

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.210
927
Καναδάς
Και ναι.Το αναμενόμενο ήρθε...Το κουτάβι αρρώστησε.Το είδα κουλουριασμένο μέσα σε μία ρόδα ενός αυτοκινήτου και σε κάποιες στιγμές έτρεμε.Παρασκευή (δεν μπορώ αύριο) θα το πάω στον κτηνίατρο και ελπίζω να κάνω λάθος και να είναι καλά.Και να είναι καλά όμως εγώ τι να του πω να κάνει στο κουτάβι;;
Ασε τον κτηνιατρο να αποφασισει. Επειδη προφανως ειναι ανεμβολιαστο καλο ειναι να παρακολουθησεις αν γινεται τα κακα του κι αν κανει εμετους. Να ξερεις και τι να πεις στο γιατρο οταν σε ρωτησει τι παρατηρησες και νομιζεις οτι κατι εχει.

ilias99

Well-Known Member
30 Ιουλίου 2011
159
0
Ευχαριστώ, αλλά σήμερα δεν το βρήκα... :( Έψαξα όπου μπορούσα και όση ώρα μπορούσα.Ελπίζω αύριο που είναι να το πάω στον κτηνίατρο να το βρώ!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.253
Μέλη
20.031
Νεότερο μέλος
albatros