Μου περνάνε διάφορες ευχές από το μυαλό και καμία δεν είναι για καλό τους...epicstories.eu - Ce site web est à vendre ! - Ressources et information concernant epicstories Resources and Information.
Ce site web est à vendre ! epicstories.eu réunit des informations et annonces. Nous espérons que vous y trouverez les informations que vous recherchez !epicstories.eu
@ΑΡΓΟΣ & ΕΓΩ καλημερα μια χαρα τα κατανοησες...Προσπάθησα να κατανοήσω τα άρθρα αλλά χρειάζεται ειδικευμένη γνώση τόσο της προηγούμενης νομοθεσίας όσο και επιστημονική. Έμεινα με την εντύπωση πως διευκολύνονται για άλλη μια φορά οι επιχειρήσεις που φοράνε την ταμπέλα ΑΠΕ ( Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας ) και το περιβάλλον έρχεται σε δεύτερη μοίρα.
Έχω συζητήσει(ή έχω προσπαθήσει τουλάχιστον) το θέμα με πολύ κόσμο τον τελευταίο καιρό ...Η μάχη μοιάζει χαμένη, αλλά αξίζει να την δώσουμε.
Το αφήνω εδώ για όποιον ενδιαφέρεται, θα προσπαθήσουμε να συμμετάσχουμε.
Ανοιχτό κάλεσμα - Άγραφα
Να σου πω την αλήθεια, στο μυαλό μου, το ερώτημα αυτό ήταν ρητορικό(σε μεγάλο βαθμό) εξαρχής...@Hammer νομίζω ότι πλέον, σήμερα, περισσότερο από ποτέ, μπορούμε να πούμε ότι έχει δοθεί ηχηρή απάντηση στο ερώτημά σου αν "Υγιές οικοσύστημα και ανθρώπινη ανάπτυξη μπορούν να συμβαδίσουν"
Η μάχη ( ; ) είναι χαμένη απ' την στιγμή που οι εκλέκτορες τοποθετούν στην εξουσία αυτούς που τοποθετούν. Η συντριπτική πλειοψηφία δεν μπορεί να ζητά εξηγήσεις δηλώντας άγνοια για τις προθέσεις αυτών που εξέλεξαν.Η μάχη μοιάζει χαμένη, αλλά αξίζει να την δώσουμε.
Και μόνο που σκέφτεσαι μ' αυτό τον τρόπο χρίζεις απομόνωσης. Μην πεις κάτι τέτοιο σε κανένα σύλλογο γονέων γιατί θα φας "χαστούκια". Αν θες live show ( όπως λέμε Ελληνικά ) σε προσκαλώ να το παρακολουθήσεις από κοντά.Ειλικρινά πιό πολύ από όλα στεναχωριέμαι για τις επόμενες γενιές που οι γονείς τους τα πούλησαν αυτά τα παιδιά σαν ενα κομμάτι κρέας κακής ποιότητας....τζάμπα τελείως...
Άμα πούλαγαν ενα αρνί ή κατσίκι σίγουρα πιο πολύ θα το παζάρευαν πιστεύω...
Και έτσι πρέπει. Γιατί όσο καθυστερούμε λιώνουν οι πάγοι. Αν λιώσουν πάει θα πνιγούμε ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ;;;;;;1. Υπονομευτές της ανάπτυξης της χώρας οι οποίοι ανοίγουν θέματα όπως το παρόν πρέπει να γνωρίζουν πως καταγγέλλονται άμεσα.
Δεν τον καταλαβαίνουν τα ζωα2. Διάβασα τις συνεντεύξεις του υπουργού μας και έκλαψα μαζί του με το άδικο που του καταλογίζουν. Τόσοι άσχετοι να κατηγορούν ένα νομοσχέδιο το οποίο θα προσφέρει την ανάπτυξη ταυτόχρονα με την προστασία του περιβάλλοντος.
Προσβάλλεις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες αυτή τη στιγμή...3. Αυτά τα καλέσματα ( όπως το συγκεκριμένο για τα Άγραφα ) είναι σίγουρος πως είναι υποκινούμενα από παλιό-κομμούνια τα οποία ανέκαθεν ήταν αντίθετα σε προοδευτικές προτάσεις. Ο κρυφός φόβος μου είναι μπας και κρύβονται αναρχικοί από πίσω.
Το αλλάζουμε για να μην βαριέται ο κόσμος. Είναι συνταγή απο το 1984 του οργουελ.4. Είμαι σίγουρος πως ο φίλος μου ο Κάλαχαν θα φροντίσει με τις Μονάδες Αποκατάστασης Κανονικότητας ( Μ.Α.Κ ) πρώην ( Μ.Α.Τ ) την προστασία όσων παρευρεθούν.
ΟΛΑ είναι εμπόρευμα.5. Για όσους κατηγορούν τον Μπάμπη ο οποίος τόλμησε να πει πως επειδή το νερό είναι φθηνό το σπαταλάμε άδικα πίνοντας δέκα ποτήρια την ημέρα δεν θέλω σχόλια. Πίσω έχει η αχλάδα την ουρά. Για να μην υπάρχουν υπόνοιες περί συμφερόντων έχει ανατεθεί μελέτη στο ΕΜΠ η οποία θα δείξει πόσο νερό δικαιούται ο καθαής ή καθαείς. Όχι δεν έχει σχέση με τον πρόεδρο της γνωστής πολυεθνικής Nestle και τις δηλώσεις του πως το νερό πρέπει να είναι εμπόρευμα. Και μην γίνει κάποια αναφορά στον Γιαννάκη, φροντίζει με κάθε τρόπο μέσα από τα Μ.Μ.Ε που διαθέτει να προστατέψει τα συμφέροντά μας σε σχέση με το περιβάλλον.
Δεν εχω τα φραγκα για να γινειΚαι μόνο που σκέφτεσαι μ' αυτό τον τρόπο χρίζεις απομόνωσης.
Για ποίον με πέρασες;Μην πεις κάτι τέτοιο σε κανένα σύλλογο γονέων γιατί θα φας "χαστούκια". Αν θες live show ( όπως λέμε Ελληνικά ) σε προσκαλώ να το παρακολουθήσεις από κοντά.