Τυραννία

Ektor 13

Banned
Banned
15 Ιανουαρίου 2010
160
9
Ας μου επιτρεψει παρακαλω ο Γιώργος να δευτερολογησω, γιατι εγω θιγομαι και εξαλλου διατηρω την πατρότητα αυτου του θεματος.

Εφοσον δεν δημοσιευεται κανενα ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ, ΜΟΝΑΔΙΚΟ και ΜΟΝΟΣΗΜΑΝΤΟ στοιχειο (φωτογραφια, ονοματεπώνυμο, ακριβης διευθυνση, αριθμος ταυτοτητας - διαβατηριου - ΑΦΜ - τηλεφωνου - πινακιδας αυτοκινητου – νουμερο μικροτσιπ του σκυλου κλπ) που χαρακτηριζει και «φωτογραφιζει» ΑΜΕΣΑ τον ιδιοκτητη του συγκεκριμενου σκυλου και διαμερισματος), ΔΕΝ τιθεται θεμα δημοσιευσης προσωπικων στοιχειων.

Το αν καποιος ΥΠΟΠΤΕΥΘΕΙ ότι γινεται αναφορα σε καποιο συγκεκριμενο προσωπο, είναι αδιαφορο.
Επισης, το εάν ο σκυλος είναι μονιμα εξω ή εάν εγω εκμεταλλευτηκα την στιγμη που η κυρια σφουγγαριζε και τον εβγαλε προσωρινα εξω, κρινεται από την συλλογικη αξιοπιστια του υποφαινόμενου και γραφοντος.

Το συγκεκριμενο μπαλκονι μετά του συγκεκριμενου σκυλου δεν θεωρειται προσωπικο και μοναδικο στοιχειο.
Για να γινει αυτό κατανοητο, θα χρησιμοποιησω ένα ακραιο παραδειγμα. Μπορουν πολλα διαφορετικα ατομα να διαθετουν το ιδιο μπαλκονι και φυσικα μπορω να το κατασκευασω κι εγω εν μια νυκτι και να ισχυριστω ότι είναι δικο μου.

Επισης, ως ιδιοκτητης παρόμοιου σκυλου, τοποθετω και τον σκυλο στο ολο σκηνικο και παραγω το ιδιο αποτελεσμα.
Δύναμαι εξαλλου με την χρηση γραφιστικων προγραμματων να παραγω παλι ακριβως το ιδιο αποτελεσμα.

Δεν μπορω όμως να αναπαραγω τα προσωπικα στοιχεια που ανεφερα στην αρχη, χωρις να θεωρηθει παραπτωμα και παραβιαση.

Φυσικα και θα ηταν αποτελεσματικοτερο να καταγγελω τετοιες καταστασεις αντι απλά να τις απεικονιζω, αλλά δυστυχως στερουμαι του απαραιτητου χρονου και κεφαλαιου.

Το νοημα ολων των παρομοιων θεματων μου είναι να φανει η ασχήμια τετοιων καταστασεων και η δυστυχια των εμπλεκομενων σε αυτές σκυλων, προς αποφυγην αναπαραγωγης και επαναληψης παρομοιων συνθηκων διαβιωσης.

Η κυνοφιλία, την οποια προωθει αυτή η κοινοτητα, της οποιας εχω την τιμη να ειμαι τακτικο μελος, δεν προαγεται μονο με τα ευχολόγια αλλά και με την αρνητικη διαφημιση ή, αν θελετε, δυσφημιση.

Τελος, στην απίθανη περιπτωση προβληματος ή αναγκης, τα στοιχεια μου είναι γνωστα στην διαχειρηση. Το ιδιο και το προσωπο μου από πολλες δημοσιευσεις φωτογραφιων.
Τι να πω ... Με τέτοια ανωμαλία που κυκλοφορεί δεν είναι να μπλέξεις...

vasiliki68

Well-Known Member
2 Μαρτίου 2010
526
2
Αμαλιάδα
Θέλω μέρες να το πω, έχουμε εδώ κοντά μας ένα μικρόσωμο σκυλάκι θα έλεγα πως κοκονοφέρνει. Θηλυκό λεπτεπίλεπτο και μάλλον πολύ φοβισμένο. Ζει σε μια αυλή μεγάλη θα έλεγα και την έβγαζε μέχρι πριν λίγο καιρό στο χαλάκι της εξώπορτας, τελικά του πήραν ένα πλαστικό σπιτάκι και κοιμάται εκεί τουλάχιστον. Δεν του έδινε κανένας σημασία όλη μέρα εκτός από τον παππού που το χάιδευε με το πόδι όταν έμπαινε και έβγαινε από το σπίτι. Στο σπίτι αυτό ζει κι ένα παιδάκι 8-9 χρονών, αλλά δεν ασχολιόταν ιδιαίτερα με το σκυλί.
Τα πιτσιρίκια της πολυκατοικίας μας, από τότε που φέραμε το Φοίβο, λιγούρεψαν σκυλί και κάθε απόγευμα το πιτσιρίκι - ιδιοκτήτης του σκυλιού το φέρνει στον ακάλυπτο της πολυκατοικίας μας δεμένο με μια τρίμετρη αλυσίδα και καβάλα στο ποδήλατό του.
Το σκυλάκι τραβάει τον αλοίμονο κάθε μέρα, του βάζουν ένα σωρό τούλια και το ντύνουν νύφη και το παντρεύουν και καλά με ένα σκυλάκο απέναντι, το τραβολογάνε με τα ποδήλατα, ο μικρός μαγκάκος του πατάει την αλυσίδα κοντά στο σώμα του, σαν τράβηγμα δηλαδή χωρίς να υπάρχει λόγος. Το σκυλί έχει μια μουσουδίτσα που τρέμει όταν μυριζει. όταν το τραβάνε να πάει εκεί που θέλουν ακολουθεί με τη μία κάνοντας μια κίνηση χοροπηδηχτή και νευρική.
Ένα βράδυ που έβγαλα βόλτα το Φοίβο τους είχε φύγει και ο μικρός προσπαθούσε να το πιάσει, τον βοήθησα να το πιάσει και εκείνος το πήρε αγκαλιά και το πήγε σπίτι του, ο άντρας μου μου είπε πως το άκουσε το σκυλί και έκλαψε που σημαίνει πως μπορεί να το χτύπησαν κιόλας.
Σκέφτομαι τουλάχιστον να πιάσω τον παππού και να του πω να μην ξαναφήσει το μικρό να φέρει το σκυλάκι στον ακάλυπτο.
Τα είπα να ξεθυμάνω