....
ενω το επισης ημιαιμο μακριτριχο απετητηκο και ως προς τις γνωσεις(κακοποιημενο) και ως προς την υγεια(διαβητικο απ οτι θυμαμαι) το εχει ακομα...γιατι απλα της ειπαν οτι ειναι κανις καθαροαιμο...και μας το ελεγε ολο καμαρι...οχι οτι το προσεχουν...μες ην βρωμα και τους κομπους ειναι...ελπιζω το μικρο τουλαχιστον να εχει καλυτερη τυχη εκει που πηγε...
Αυτό μου θυμιζει έναν φιλο μου στρατιωτικο, που εχει έναν ΓΠ 10 χρονων. Ο ΓΠ περασε ολη τη ζωη του σε έναν περιγραγμενο χωρο στον κηπο του σπιτιου, καπου σε ένα χωριο. Αραια και πού, όταν εχει καψες για ζευγαρωμα (!!) του ανοιγουν την πορτα και παει βολτα μονος του!
Όταν πηρα την Ηρα, με ρωτησε πού την βρηκα και αν εχει χαρτια. Ως γνωστόν δεν εχει και ηταν δωρο.
Ειπε με καμαρι ο δικος μου:
-«Ο δικος μου είναι παρακαλω ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΟΣ γερμανικος ποιμενικος. Τον ΑΓΟΡΑΣΑ και εχει και ΧΑΡΤΙΑ»
Με τον συγκεκριμενο φιλο πηγαινουμε τακτικα σε ταβερνες κι εγω ως γνωστον παιρνω σχεδον παντα την Ηρα μαζι.
Πλεον την Ηρα την ξερουνε ολοι αλλά στην αρχη φυσικα κανανε ερωτησεις.
Πεταγοταν παντα ο δικος μου και ελεγε στους παρευρισκομενους:
«Εγω εχω έναν ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΟ ΓΠ με ΧΑΡΤΙΑ».
Απορουσαν οι αλλοι, γιατι ποτέ δεν τον ειχαν δει. Πού να τον δουν αφου ποτέ δεν εβγαινε. Μονο εγω τον ειχα δει, επειδη πηγαινα στο σπιτι του καπου καπου.
Αφου περασε λιγος καιρος ειπα επιτελους να κανω την ερωτηση του ενός εκατομμυριου
-«Από ποιον εκτροφεα τον πηρες?»
Δεν ρωτησα απλά «Από πού τον πηρες» γιατι υπεθεσα ότι εφοσον εχει χαρτια, προερχεται σιγουρα από εκτροφεα.
Οριστε η απαντηση:
-«Όταν ημουν στην Κυπρο, ο στρατός ειχε αγορασει για περιπολιες δυο καθαροαιμους ΓΠ με ΧΑΡΤΙΑ. Ένα αρσενικο και ένα θηλυκο.
Επειδη χρειαζονταν περισσοτερα αλλά δεν μπορουσαν να αγορασουν, τα ζευγαρωσαν οι στρατιωτικοι εκει και βγαλανε καθαροαιμα.
Εγω λογω θεσης καταφερα και πηρα εναν για μενα. Τον πληρωσα φυσικα.»
-«Μαλιστα. Καταλαβα. Και τα χαρτια? Εκδιδει ο στρατός χαρτιά καθαροαιμίας?»
-«Μα βεβαια! Πώς αλλιως θα τον εφερνα στην Ελλαδα? Μου δωσανε χαρτια για να τον μεταφερω σε άλλη χωρα και τα χαρτια γραφανε ότι είναι ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΟΣ γερμανικος ποιμενικος!»
:maria: