Τυραννία

ΜMaritina

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2009
954
3
Νέα Σμύρνη
Εγώ επιμένω ότι αυτό δε έχει να κάνει με την ψυχραιμία ή τα νεύρα και το ξέσπασμα, αλλά είναι σαδιστής ο τύπος.
Και που αφαίρεσε ζωή και που προκάλεσε τόσο πόνο στην σύζυγό του.

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Πιστευω οτι αυτοι που συμπεριφερονται ετσι στα ζωα ειναι εν δυναμει κακοποιοι και κατω απο τις καταλληλες συνθηκες και απουσια τιμωριας θα μπορουσαν να κανουν τα ιδια και σε συνανθρωπους τους.

alexkouts

Well-Known Member
1 Σεπτεμβρίου 2009
416
0
Βόλος
Πιστευω οτι αυτοι που συμπεριφερονται ετσι στα ζωα ειναι εν δυναμει κακοποιοι και κατω απο τις καταλληλες συνθηκες και απουσια τιμωριας θα μπορουσαν να κανουν τα ιδια και σε συνανθρωπους τους.
εχεις απολυτο δικιο!ειναι ομως τοσο θρασυδειλοι που στα ζωα βγαζουν τα κομπλεξ τους!
ελπιζω μονο να βρουν την δυστυχια που προκαλεσαν μπροστα τους αν και παλι δεν θα εχουν το μυαλο να καταλαβουν τι εκαναν!

ενα παραδειγμα λιγο χαζο ισως που το σκεφτηκα οταν ελεγες για την τιτιζα.λοιπον το ενα μου σκυλι το ειχε μια τιτιζα ολο αχ!βαχ! και χ@ζει το σκυλι συνεχεια και ολο τριχα ειναι το σκυλι και αλλες μπουρδεσ!τελικα το πηρα εγω το σκυλι αφου δεν το πολυηθελε πλεον!ε!λοιπον μετα απο 6 μηνες της ηρθε νυφη στο σπιτι τοσο μπιχλιαρα που το σκυλι μπροστα της ηταν τιποτα και τρεχει και δεν φτανει! το καταχαρηκα! ξερω ξερω ειμαι κακια και κουτσομπολα!

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
χαχα χρειαζοταν ενα γλαφυρο ποστ σε συτο το μιζερο θεμα.
Ξεριες, καθε φορα που παμε στο κτημα, ασυναισθητα περιμενουμε να τρεξουν να μας χαιρετισουν η Ντορα και η Περσα ... αλλά ματαια...

alexkouts

Well-Known Member
1 Σεπτεμβρίου 2009
416
0
Βόλος
αυτο ειναι που ειπε η mareco οτι η φιλοζωια=δυστυχια στην Ελλαδα αν δεν νοιαζοσταν για τα ζωα δεν θα λυποσασταν τωρα που αυτα λειπουν!

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.175
3.012
ΑΤΤΙΚΗ
πρίν λίγο καιρό εμφανίστηκε κλαίγοντας στην πόρτα του σπιτιού μας ένα κοριτσάκι 8-9 χρονών που κρατούσε στα χέρια της ένα γερμανάκι που ήταν -δεν ήταν 2-3 μηνών.
Της είπε ο πατέρας της να μη γυρίσει στο σπίτι αν δεν το παρατήσει κάπου ..............:paja1::paja1::mad::mad::(:(

mathousalix

Well-Known Member
9 Ιανουαρίου 2009
803
1
αδειοι...κραταω αυτο που ειπε ο στελιος...
πραγματικα ΑΧΡΗΣΤΟΙ "ανθρωποι"..δεν εχουν την παιδεια??? ευαισθησία?? ανθρωπια?? να καταλαβουν οτι "αυτο" που εχουν στο σπιτι τους ειναι ενα πλασμα που αξιζει τα μεγιστα...

ξερετε ποιο τελικα ειναι το κακο???
οτι αυτοι οι ανθρωποι απλα δεν ενδιαφερονται..ουτε προκειται να ενδιαφερθουνε ποτε οσο κι αν τους ενημερωσεις οσα και αν τους πεις.
και υπαρχουν πολλοι.........

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
και τελικά καταλήγουμε να ξαναπούμε ότι δεν γίνεται όποιος του κατέβει να πηγαίνει στο περίπτερο και να αγοράζει ένα σκύλο να το κάνει ότι θέλει και να το πετάει σαν σκουπίδι...είναι ζωντανός οργανισμός με μυαλό και ψυχή.

Ένας τρόπος είναι να κλείσουν όλοι οι οδοί απόκτησης σκύλου με συνοπτικές διαδικασίες-ο πωλητής να καθορίζεται υπευθυνος σε ποιόν πουλάει τι -το ζώο να είναι εκατό τις εκατό ταυτοποιημένο όχι μόνο ποιοί είναι οι γονείς αλλά κυρίως ποιός είναι υπευθυνος για αυτό πλήν του εκτροφέα/υπευθυνού του καταφυγίου-και η αστυνομία να αναλάβει και την προστασία των ζώων όπως άλλωστε ήδη προβλέπεται απο την νομοθεσία μας.

Αλλού όταν για χ ψ λόγους δεν μπορείς να έχεις άλλο το σκύλο σου υπάρχουν όμιλοι διάσωσης της φυλής και κανονίζεις απο πρίν ποιός θα πάρει τον σκύλο ακόμα κι αν πεθάνεις τυχαία.

Εγώ παιδιά προσπαθώ να αντέχω τους συμπολίτες μου-βασικά ίσως να μην φταίνε τελείως -το πρόβλημα τους ξεκινάει απο πολύ βαθιά και καταλήγει να πλήγει όλον τον πλανήτη μας-να τους ενημερώσεις για αυτά που δεν ξέρουν,γενικά,είναι σχεδόν αδύνατο...τουλάχιστον εγώ δεν διαθέτω τέτοια προσόντα...να τους ενημερώσεις ειδικά για τον σκύλο....το έχουμε δεί κι εδώ....όταν ο άλλος "χανει" γενικά...τι να ακούσει και τί να καταλάβει???
Θλίβομαι μα επιμένω-όσο φτάνω κι όσο αντέχω
Για να δούμε-για να δούμε...

ΑΓΓΕΛΟΣ2

Well-Known Member
7 Μαρτίου 2010
465
1
βολος
ενα σωρο τετοια γεγονοτα...το ποιο προσφατο σαν το παραπανω...ενα κοριτσακι δημοτικου...που ηρθε στην πολυκατοικια να με ψαξει να μου δωσει το κουταβι που ειχε μαζεψει...η γιαγια της μετα απο μια εβδομαδα της ειπε να το εξαφανησει...τι ηταν?ενα αδεσποτο,ημιαιμο που εχεζε στο κατω-κατω...
ενω το επισης ημιαιμο μακριτριχο απετητηκο και ως προς τις γνωσεις(κακοποιημενο) και ως προς την υγεια(διαβητικο απ οτι θυμαμαι) το εχει ακομα...γιατι απλα της ειπαν οτι ειναι κανις καθαροαιμο...και μας το ελεγε ολο καμαρι...οχι οτι το προσεχουν...μες ην βρωμα και τους κομπους ειναι...ελπιζω το μικρο τουλαχιστον να εχει καλυτερη τυχη εκει που πηγε...

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Σημερα πεταχτηκαμε για λιγες ωρες στο κτημα.
Δεν θα το πιστεψετε αυτό που ειδαμε αλλά θα βγαλω φωτογραφιες – πειστήρια την επομενη φορα.

Ο καλος μου γειτονας πηρε ένα καινουριο αρσενικο κουταβι από γειτονικο χωριο. Διασταυρωση λεει «ροτβάιλερ με λυκο». Αυτό είναι το λιγοτερο.

Το πηρε ΤΡΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ και τωρα ειναι δεκα. Εδώ και δυο τρεις μερες αρχισε να περπαταει καπως κανονικα.

Το μωρο μενει μονιμα στο κτημα και το προσεχει η γλυκυτατη σκυλιτσα που πηρε πριν μερικες εβδομαδες. Πραγματικα το προσεχει.
Ο γειτονας παει ετσι κι αλλιως κάθε μερα στο κτημα για κανενα διωρο και το ταίζει.

Πιθανον να θυμαστε μερικοι το παλιο μου θεμα για τον καυκάσιο που θα επαιρνε. Εκεινος δεν μας εκατσε αλλά τωρα πλεον εχουμε έναν εκκολαπτόμενο κροκοδειλο ή μαλλον κορκοδειλο.

Αντε να μας ζησει. Γλυκα είναι παντως.
Σιγουρα θα το πεθανει πριν την ωρα του αλλά επειδη ποτέ δεν ξερεις, εγω θα αρχισω να ψηλωνω την περιφραξη σιγα σιγα.

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
3 ημερών κουτάβι πώς στο καλό έζησε έστω και ως τώρα με τάισμα μια φορά την ημέρα? :eek: (εκτός εαν η σκυλίτσα που το φροντίζει έχει και γάλα).

Και ποιος $@#@#$%#$ (θέλω να βρίσω ΠΑΡΑ πολύ αλλά προσπαθώ να κρατηθώ) του το έδωσε τόσο μικρό?

Απίστευτα και τραγικά θλιβερό όπως και πολλά άλλα που ανήκουν σε αυτό το topic... :(

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Ποιος ξερει, μπορει να πεταγεται και το πρωι πριν παει στη δουλεια του και να το ταϊζει. Δεν σκεφτηκα να ρωτησω.

Πιστευω παντως ότι αν δεν ηταν εκει η σκυλιτσα, το κουταβι δεν θα αντεχε ουτε ένα βράδυ. Ακομα κανει πολύ κρυο εκει τα βραδια και εχει πολλη υγρασια λογω συνεχων βροχων. Μαλλον το παιρνει και κοιμουνται αγκαλια.

Την τελευταια φορα που πηγαμε ειχε δυο καφε κατσικακια λιγων ημερων. Τριων ή τεσσαρων αν θυμαμαι καλα.
Σημερα ειχε δυο προβατακια τεσσαρων μηνων. Τον ρωτησα για τα κατσικακια και ειπε ότι «ψοφησαν». Απεφυγε να μου πει πώς εγινε.

Νομιζω πρεπει να σταματησω να γραφω τετοιες ιστοριες και να σας χαλαω την διαθεση. Θα βαλω όμως συντομα μια φωτο του μικρου ροτβαϊλερόλυκου γιατι αξιζει.

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
....
ενω το επισης ημιαιμο μακριτριχο απετητηκο και ως προς τις γνωσεις(κακοποιημενο) και ως προς την υγεια(διαβητικο απ οτι θυμαμαι) το εχει ακομα...γιατι απλα της ειπαν οτι ειναι κανις καθαροαιμο...και μας το ελεγε ολο καμαρι...οχι οτι το προσεχουν...μες ην βρωμα και τους κομπους ειναι...ελπιζω το μικρο τουλαχιστον να εχει καλυτερη τυχη εκει που πηγε...
Αυτό μου θυμιζει έναν φιλο μου στρατιωτικο, που εχει έναν ΓΠ 10 χρονων. Ο ΓΠ περασε ολη τη ζωη του σε έναν περιγραγμενο χωρο στον κηπο του σπιτιου, καπου σε ένα χωριο. Αραια και πού, όταν εχει καψες για ζευγαρωμα (!!) του ανοιγουν την πορτα και παει βολτα μονος του!

Όταν πηρα την Ηρα, με ρωτησε πού την βρηκα και αν εχει χαρτια. Ως γνωστόν δεν εχει και ηταν δωρο.
Ειπε με καμαρι ο δικος μου:

-«Ο δικος μου είναι παρακαλω ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΟΣ γερμανικος ποιμενικος. Τον ΑΓΟΡΑΣΑ και εχει και ΧΑΡΤΙΑ»

Με τον συγκεκριμενο φιλο πηγαινουμε τακτικα σε ταβερνες κι εγω ως γνωστον παιρνω σχεδον παντα την Ηρα μαζι.
Πλεον την Ηρα την ξερουνε ολοι αλλά στην αρχη φυσικα κανανε ερωτησεις.

Πεταγοταν παντα ο δικος μου και ελεγε στους παρευρισκομενους:
«Εγω εχω έναν ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΟ ΓΠ με ΧΑΡΤΙΑ».

Απορουσαν οι αλλοι, γιατι ποτέ δεν τον ειχαν δει. Πού να τον δουν αφου ποτέ δεν εβγαινε. Μονο εγω τον ειχα δει, επειδη πηγαινα στο σπιτι του καπου καπου.

Αφου περασε λιγος καιρος ειπα επιτελους να κανω την ερωτηση του ενός εκατομμυριου :D

-«Από ποιον εκτροφεα τον πηρες?»

Δεν ρωτησα απλά «Από πού τον πηρες» γιατι υπεθεσα ότι εφοσον εχει χαρτια, προερχεται σιγουρα από εκτροφεα.
Οριστε η απαντηση:

-«Όταν ημουν στην Κυπρο, ο στρατός ειχε αγορασει για περιπολιες δυο καθαροαιμους ΓΠ με ΧΑΡΤΙΑ. Ένα αρσενικο και ένα θηλυκο.
Επειδη χρειαζονταν περισσοτερα αλλά δεν μπορουσαν να αγορασουν, τα ζευγαρωσαν οι στρατιωτικοι εκει και βγαλανε καθαροαιμα.
Εγω λογω θεσης καταφερα και πηρα εναν για μενα. Τον πληρωσα φυσικα.»

-«Μαλιστα. Καταλαβα. Και τα χαρτια? Εκδιδει ο στρατός χαρτιά καθαροαιμίας?»

-«Μα βεβαια! Πώς αλλιως θα τον εφερνα στην Ελλαδα? Μου δωσανε χαρτια για να τον μεταφερω σε άλλη χωρα και τα χαρτια γραφανε ότι είναι ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΟΣ γερμανικος ποιμενικος!»

:D:maria:

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
Προφανώς ο σκύλος είχε υποβληθεί σε bypass αίματος μέσω πλυντηρίου-συνεπώς(δεν θέλει και πολύ μυαλό) ό σκύλος ήταν καθαρό-αιμος

ΑΓΓΕΛΟΣ2

Well-Known Member
7 Μαρτίου 2010
465
1
βολος
....-«Μαλιστα. Καταλαβα. Και τα χαρτια? Εκδιδει ο στρατός χαρτιά καθαροαιμίας?»

-«Μα βεβαια! Πώς αλλιως θα τον εφερνα στην Ελλαδα? Μου δωσανε χαρτια για να τον μεταφερω σε άλλη χωρα και τα χαρτια γραφανε ότι είναι ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΟΣ γερμανικος ποιμενικος!»
:D:maria:
χαχα...φοβερος ο τυπος...καντου και εσυ καμια πλακα...πες του οτι ειναι τελειο δηγμα να κανει κανενα τηλεφωνο στον κοε να ρωτισει για ναπαρει μερος σε εκθεση...

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Μπα, θα πει οτι ο σκυλος ειναι πολυ γέρος για κατι τετοια, αλλά αν ηταν νεος θα κερδιζε σιγουρα την πρωτιά.
Εξαλλου εχει το βασικο χαρακτηριστικο του προτυπου. Την χαμηλοκωλία.

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Στο τέλος σώθηκε λίγο το θέμα με την ιστορία του φίλου σου Άρη....αλλιώς....τραγικό...πολυ τραγικό....

Από τέτοιες ιστορίες άλλο τίποτα....
Πόσα και πόσα σκυλιά θυμάμαι στο χωριό να τα σκοτώνουν(τουλάχιστον έχουν το "θάρρος" να τους δώσουν μια με την καραμπίνα....από άλλες επιλογές είναι σίγουρα η καλύτερη-που φτάσαμε....)επειδή δεν κυνηγάνε, έφαγαν τις κότες.....
Και φυσικά δεν θέλετε να ξέρετε το τέλος από το 99% των εργαζόμενων ποιμενικών που καταφέρνουν να γεράσουν.....

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.103
Και φυσικά δεν θέλετε να ξέρετε το τέλος από το 99% των εργαζόμενων ποιμενικών που καταφέρνουν να γεράσουν.....
Καλύτερα όχι. Δεν αντέχω ρε παιδιά, να ακούσω άλλες τέτοιες ιστορίες... :(

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Από τη χθεσινη μας βολτα στο κτημα.
Να τος ο νεος κούταβος του γειτονα, μαζι με την Μπέμπα, την «μαμα» του που τον φροντιζε όταν ηταν λιγων ημερων. Τωρα κοντευει να κλεισει έναν μηνα ζωης.

Συγνωμη για το δαχτυλο, δεν εγινε εσκεμμενα, απλά ηθελα να δειξω τα δοντια, μηπως καταλαβουν οι γνωστες κατά πόσον είναι ροτ και κατά πόσον «λυκος».

Εδώ η Ηρα παρακολουθει με αμειωτο ενδιαφερον τα προβατα και τις κοτες του γειτονα. Η Ζηνα τριγυρναει ολη μερα.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.103
Εμένα με λυκάκι μου μοιάζει. Γλύκα είναι. Συγχωρεμένος για το δάχτυλο...