Τυραννία

minpinkiller

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2009
1.173
18
36
Ξεσσαλονίκη
Ολα τα περιστατικα που αναφερθηκαν ειναι τοσο θλιβερα, το λιγοτερο που μπορω να πω, αλλα για να ειμαι ειλικρινης, περισσοτερο λυπαμαι τα σκυλια που ειναι εγκλωβισμενα σε μπαλκονια και ταρατσες παρα σε αυλες και κτηματα. Ειδικα η φωτο με το πιντσερακι στο μπαλκονι μου ραγισε την καρδια...ισως επειδη και εγω πιντσερ εχω και ξερω ποσο τους αρεσει να ειναι κατω απο κουβερτες και να χουχουλιαζουν...Τι να πω? Δεν ειναι ανθρωποι αυτοι!! Με ποιο σκεπτικο πανε και παιρνουν σκυλους? Εμενα μια ζωη μου ελεγαν οι γονεις μου οταν ημουν μικρη και τους παρακαλουσα να παρουμε σκυλακι, οτι δεν παιρνουμε σκυλι γιατι ειναι τεραστια ευθυνη, ενα ζωντανο πλασμα που πρεπει να εχει το 100% της προσοχης μας και στην παρουσα κατασταση δεν θα μπορουσαμε να τα βγαλουμε περα μαζι του. Οχι οτι τους χαλασε και πολυ οταν πηρα τον Κιλλερ ομως... :D

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Η νοοτροπια συχνα στα χωρια ειναι οτι ο σκυλος ειναι αναλωσιμο εργαλειο. Το ιδιο και ο γάιδαρος και η αγελαδα και η κοτα. Αν ο σκυλος "χαλασει", πας και παιρνεις αλλο απο την γεννα του γειτονα. Αν δεν βγει καλος (καλος σημαινει σχεδον αποκλειστικα φυλακας), τον πετας και δοκιμαζεις αλλον.
Ετσι μαθανε οι ανθρωποι. Ισως γιατι ηταν σκληρες οι συνθηκες παλια. Δεν τους δικαιολογω αλλά τους καταλαβαινω.
Και αν τους πεις τι ταϊζεις το δικο σου, πώς το εχεις να ζει κλπ, μονο απο ευγενεια δεν θα σε πουνε βλαμμενο.

kate

Well-Known Member
10 Απριλίου 2010
210
1
Το πίνσερ της απεναντι νεόκτιστης οικοδομής. Λιγο πιο μεγαλοσωμο από την Ζηνα μου.

Είναι εκει ένα χρονο και μονο όταν εχει πολύ ασχημο καιρο το παιρνουν μεσα.
Ολη μερα κοιταζει μεσα από την κλειστη μπαλκονοπορτα και παρακαλαει.
Τα ωραια λουλουδια δεν του πολυφτιάχνουν την διαθεση.
Βολτα δεν βγαινει ποτέ.
Η κυρια που το εχει είναι μεγαλη τιτίζα. Ποσο πια μπορει να λερωσει ένα πινσερακι?
πωπω μου ραγισες την καρδια...

Εγω μαι περιπτωση ξερω πολυ τραβηγμενη, που την εχω ξαναπει, με τον διπλανο μου που ειχε τρια τεραστια σκυλια κλεισμενα..... στο υπογειο!!!! Και δεν ξερω καν ποσο καιρο τα ειχε και τι ρατσες ητανε, η μανα μου πηρε χαμπαρι τι συνεβαινε γιατι τα εβγαζε εξω μετα τα μεσανυχτα και μετα παλι πριν την αυγη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Μιλαμε για βαρια ψυχολογικα προβληματα...... Επειδη ηταν μεγαλος αλητης/κλεφτρονι και γνωστος εμπορακος της περιοχης δεν τολμαγαμε να του πουμε τιποτα, μια μερα τον ρωτησα εγω ετσι αναλαφρα γιατι εβρισκα κατι ακαθαρσιες στον κηπο και μαγκωθηκε. Τωρα, αν ειναι ποτε δυνατον, αυτο το πραγμα βρηκε γυναικα και μετακομισε.... Σε τι μπουντρουμια ζουνε τωρα τα σκυλια του δεν ξερω...

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Εχω νεα για το ΓΠ κουταβι του πρωτου ποστ.
Συναντησα στο σχολειο της κορης μου το κοριτσακι, η οικογενεια του οποιου πεταξε το κουταβι στην ταρατσα, επειδη λερωνε μεσα στο σπιτι.

Σημειωτεον, μενουν στον 5ο οροφο και ακριβως από πανω είναι η ταρατσα.
Ρωτησα τι κανει το σκυλακι και μου ειπε πανω κατω τα ακολουθα:

Το κουταβι, παρολο που ηταν δεμενο στην ταρατσα (!!!), ελευθερωθηκε και πηδηξε από το παραθυρο που βλεπει στην εσωτερικη σκαλα και πηγε και κοιμηθηκε στο χαλακι της εξωπορτας της «οικογενειας».

Το πρωι που σηκωθηκαν να πανε στις δουλειες τους, το βρηκαν εκει να περιμενει.
Οριστε και το σχολιο που εκανε γεματος ενθουσιασμο ο παΤΕΡΑΣ:
«Το σκυλι είναι γεννημενος φυλακας!»

Ektor 13

Banned
Banned
15 Ιανουαρίου 2010
160
9
Το πίνσερ της απεναντι νεόκτιστης οικοδομής. Λιγο πιο μεγαλοσωμο από την Ζηνα μου.

Είναι εκει ένα χρονο και μονο όταν εχει πολύ ασχημο καιρο το παιρνουν μεσα.
Ολη μερα κοιταζει μεσα από την κλειστη μπαλκονοπορτα και παρακαλαει.
Τα ωραια λουλουδια δεν του πολυφτιάχνουν την διαθεση.
Βολτα δεν βγαινει ποτέ.
Η κυρια που το εχει είναι μεγαλη τιτίζα. Ποσο πια μπορει να λερωσει ένα πινσερακι?
Kαλημέρα ,
Κατα την άποψη μου δεν είναι σωστό να φωτογραφίζουμε ξένες ιδιοκτησίες και μετά να τις εκθέτουμε στο internet προκειμένου να υποστηρίξουμε αυτό που θέλουμε να πούμε . Απο την στιγμή ιδίως που και ο άλλος δεν έχει την δυνατότητα να απαντήσει τον εκθέτουμαι .
Μπορεί να έχεις δίκιο αλλά μία φωτογραφία ( ιδίως αυτή ) δεν σημαίνει και πολλά . αντιθέτως βγάζεις μία κακή εικόνα για κάποιον όπου αυτή την στιγμή μπορεί να τον εκθέτεις σε άλλους όπου μπορεί να γνώρισαν πιο είναι το συγκεκριμένο διαμέρισμα...
Δεν έχω βέβαια καμία σχέση με το θέμα αλλά πιστεύω πως πρέπει να αποφεύγονται αυτά...

ATREAS

Well-Known Member
8 Νοεμβρίου 2009
874
2
Mesogeia - Attiki
Εχω νεα για το ΓΠ κουταβι του πρωτου ποστ.
Συναντησα στο σχολειο της κορης μου το κοριτσακι, η οικογενεια του οποιου πεταξε το κουταβι στην ταρατσα, επειδη λερωνε μεσα στο σπιτι.

Σημειωτεον, μενουν στον 5ο οροφο και ακριβως από πανω είναι η ταρατσα.
Ρωτησα τι κανει το σκυλακι και μου ειπε πανω κατω τα ακολουθα:

Το κουταβι, παρολο που ηταν δεμενο στην ταρατσα (!!!), ελευθερωθηκε και πηδηξε από το παραθυρο που βλεπει στην εσωτερικη σκαλα και πηγε και κοιμηθηκε στο χαλακι της εξωπορτας της «οικογενειας».

Το πρωι που σηκωθηκαν να πανε στις δουλειες τους, το βρηκαν εκει να περιμενει.
Οριστε και το σχολιο που εκανε γεματος ενθουσιασμο ο παΤΕΡΑΣ:
«Το σκυλι είναι γεννημενος φυλακας!»
πάλι καλά που δεν χτύπησε το σκυλάκι.

πες τους να μην το δένουν ρε γαμώτο, είναι τραγικό για το σκύλο.

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Ίσως το συμβάν αυτό να ευνοήσει το σκυλάκι και να το δουν με άλλο μάτι αφού είναι φύλακας και να επιστρεψει στην οικογένειά του....

ΑΠο την άλλη, αν αποφασίσουν να ζει για πάντα στην ταράτσα, είτε είναι, είτε δεν είναι δεμένο το σκυλί ξέρουμε οτι η ημερομηνία λήξης του θα είναι αρκετά κοντά....
Αφού επιχείρησε μια φορά να πηδήξει να φτάσει σε αυτούς θα το κάνει κάθε φορά και μια από όλες αυτές τις φορές θα το γλυτώσει από το μαρτύριό του....

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Kαλημέρα ,
Κατα την άποψη μου δεν είναι σωστό να φωτογραφίζουμε ξένες ιδιοκτησίες και μετά να τις εκθέτουμε στο internet προκειμένου να υποστηρίξουμε αυτό που θέλουμε να πούμε . Απο την στιγμή ιδίως που και ο άλλος δεν έχει την δυνατότητα να απαντήσει τον εκθέτουμαι .
Μπορεί να έχεις δίκιο αλλά μία φωτογραφία ( ιδίως αυτή ) δεν σημαίνει και πολλά . αντιθέτως βγάζεις μία κακή εικόνα για κάποιον όπου αυτή την στιγμή μπορεί να τον εκθέτεις σε άλλους όπου μπορεί να γνώρισαν πιο είναι το συγκεκριμένο διαμέρισμα...
Δεν έχω βέβαια καμία σχέση με το θέμα αλλά πιστεύω πως πρέπει να αποφεύγονται αυτά...
Το εχω κανει και αλλες φορες και εγινε δεκτο. Ουτε προσωπα εδειξα, ουτε ονομα διευθυνσης ή πινακιδες αυτοκινητων.
Αλλά τωρα που το σκεφτομαι, επρεπε να περιμενω να βγει στο μπαλκονι η κυράτσα, να την φωτογραφησω κι αυτην! Και να γραψω απο κατω τα στοιχεια μου, να πω οτι ειμαι ο απεναντι και να περιμενω να μου κανει μηνυση!

Ektor 13

Banned
Banned
15 Ιανουαρίου 2010
160
9
Το εχω κανει και αλλες φορες και εγινε δεκτο. Ουτε προσωπα εδειξα, ουτε ονομα διευθυνσης ή πινακιδες αυτοκινητων.
Αλλά τωρα που το σκεφτομαι, επρεπε να περιμενω να βγει στο μπαλκονι η κυράτσα, να την φωτογραφησω κι αυτην! Και να γραψω απο κατω τα στοιχεια μου, να πω οτι ειμαι ο απεναντι και να περιμενω να μου κανει μηνυση!
Τι πάει να πει ότι το έχεις κανει και αλλες φορες και εγινε δεκτό ? Απο ποιόν έγινε δεκτό ? Απο το forum ?
Αυτό που σχολιάζω είναι πως επειδή ούτε εσένα ξέρω αλλά βέβαια ούτε και τον ιδιοκτήτη του διαμερίσματος που φωτογράφισες και ανάρτησες στο Internet χωρίς να τον ρωτήσεις πιστεύω πως είναι λάθος μην σου πω και παράνομο η πράξη αυτή . Αν έχεις παρατηρήσει κάτι μεμπτό το σωστό θα ήταν να το καταγγείλεις . ΄Και στην τελική η φωτογραφία που έβαλες δεν αποδυκνείει κάτι .
Το ότι δεν έβαλες διεύθυνση και όνομα του ιδιοκτήτη του διαμερίσματος δεν λέει κάτι . Όπως εγώ δεν μπορώ να την στήσω απέναντι απο το διαμέρισμα σου βγάζοντας φωτογραφίες και μετά επειδή διαφωνώ σε κάτι να την δημοσιοποιώ ...
Κανονικά και το forum θα έπρεπε να την κατεβάσει την φωτογραφία . Κατά την προσωπική μου άποψη . Αυτό είναι παραβίαση προσωπικών δεδομένων .

minpinkiller

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2009
1.173
18
36
Ξεσσαλονίκη
Κατα τα λεγομενα σου δεν θα επρεπε να ποσταρουμε καμια φωτο στο ιντερνετ γιατι παντα μπορει να παραβιασουμε προσωπικα δεδομενα. Δλδ αν ηταν ο Χαρης σε πρωτο πλανο και απο πισω αυτη η εικονα θα ηταν οκ? Οταν βγαζουμε καποια φωτογραφια και φαινεται καποιος αλλος ανθρωπος που δεν γνωριζουμε και την ποσταρουμε ειναι και αυτο παραβιαση? Δεν λεω οτι διαφωνω...εχεις δικιο αλλα απο την στιγμη που δεν αναφερεται ουτε διευθυνση, ουτε ονομα κτλ δεν ειναι μεμπτη η συγκεκριμενη φωτο. Αν ηταν ετσι οι περισσοτερες φωτο που κυκλοφορουν στο facebook θα ηταν παρανομες.

ATREAS

Well-Known Member
8 Νοεμβρίου 2009
874
2
Mesogeia - Attiki
Το ότι δεν έβαλες διεύθυνση και όνομα του ιδιοκτήτη του διαμερίσματος δεν λέει κάτι .
Φυσικά και λέει αγαπητέ κάτι το ότι δεν έβαλε όνομα και φωτογραφία, το ίδιο πράγμα είναι ;;;;;

Θεωρώ ότι καλά έκανε και να σου πω και κάτι, μπορεί κάποιος που ξέρει το διαμέρισμα και θα αναγνωρίσει την μπαλκονόπορτα να πει μια κουβέντα στο φίλο του να μην ξεροσταλιάζει άλλο η ψυχούλα στο μπαλκόνι...

Ektor 13

Banned
Banned
15 Ιανουαρίου 2010
160
9
Κατα τα λεγομενα σου δεν θα επρεπε να ποσταρουμε καμια φωτο στο ιντερνετ γιατι παντα μπορει να παραβιασουμε προσωπικα δεδομενα. Δλδ αν ηταν ο Χαρης σε πρωτο πλανο και απο πισω αυτη η εικονα θα ηταν οκ? Οταν βγαζουμε καποια φωτογραφια και φαινεται καποιος αλλος ανθρωπος που δεν γνωριζουμε και την ποσταρουμε ειναι και αυτο παραβιαση? Δεν λεω οτι διαφωνω...εχεις δικιο αλλα απο την στιγμη που δεν αναφερεται ουτε διευθυνση, ουτε ονομα κτλ δεν ειναι μεμπτη η συγκεκριμενη φωτο. Αν ηταν ετσι οι περισσοτερες φωτο που κυκλοφορουν στο facebook θα ηταν παρανομες.
Καταρχάς ουδεμία σχέση έχω με τον έναν ή τον άλλον .
Από εκεί και πέρα ( μία σκέψη κάνω ) η φωτογραφία σε συνδυασμό με τα σχόλια εκθειάζουν την προσωπικότητα τρίτου και το ταυτοποιούν με την απεικόνιση του ιδιωτικού χώρου του και μάλιστα χωρίς να έχει ζητηθεί η άδεια από αυτόν .
Από εκεί και πέρα αν με αφορούσε θα ακολουθούσα τα εξής :
Τι μπορεί να κάνει κάποιος/α που διαπιστώνει τέτοιου είδους προσβολή;
α) Πριν από κάθε τι άλλο να συγκεντρώσει αποδεικτικά στοιχεία που θα χρειαστούν σε ενδεχόμενη δικαστική διαμάχη. Δηλαδή να αποθηκεύσει τις εν λόγω σελίδες, ή να τις εκτυπώσει από την οθόνη του υπολογιστή, φροντίζοντας να είναι εμφανής η ηλεκτρονική διεύθυνση της ιστοσελίδας.
β) Αν ο δικτυακός τόπος στο οποίο βρήκε τις φωτογραφίες του έχει στοιχεία επικοινωνίας, να επικοινωνήσει με τους υπευθύνους του εξηγώντας το πρόβλημα και ζητώντας την απόσυρση των επίμαχων φωτογραφιών. Όλοι οι δικτυακοί τόποι γνωριμιών που σέβονται το εαυτό τους και τους επισκέπτες τους οφείλουν –και οι περισσότεροι έχουν- στοιχεία επικοινωνίας, καθώς είναι ευάλωτοι σε τέτοιου είδους διαδικτυακές παραβιάσεις δικαιωμάτων τρίτων, από τις οποίες μπορούν να προκληθούν ζημίες ηθικές και επακόλουθα οικονομικές για τους ίδιους. Οι διαχειριστές της ιστοσελίδας είναι υποχρεωμένοι να «κατεβάσουν» το επίμαχο περιεχόμενο, καθώς διαφορετικά αποδέχονται την εν γνώσει τους και με δική τους ευθύνη προσβολή του εικονιζόμενου προσώπου.
γ) Το αδίκημα της προσβολής της προσωπικότητας δεν εμπίπτει στις ρυθμίσεις της άρσης του απορρήτου. Έτσι δεν είναι δυνατή η έκδοση εισαγγελικής παραγγελίας για την αποκάλυψη των στοιχείων του δράστη από τους διαχειριστές της ιστοσελίδας. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι οι δράστες μένουν ατιμώρητοι σε αυτήν την περίπτωση. Οι δικτυακοί τόποι που λειτουργούν στην Ελλάδα με αντικείμενο τις γνωριμίες, περιέχουν όρους χρήσης, στους οποίους καθίσταται σαφές, ότι δεν επιτρέπεται η προσβολή με οποιονδήποτε τρόπο δικαιωμάτων τρίτων, καθώς και η μίμηση τρίτου προσώπου. Η παραβίαση αυτών των όρων δίνει το δικαίωμα απευθείας στους ιδιοκτήτες των δικτυακών τόπων να στραφούν εναντίον των χρηστών τους, που με την παράνομη συμπεριφορά τους (δημοσιεύοντας δηλαδή ξένη φωτογραφία) δημιούργησαν προβλήματα στην ομαλή λειτουργία του δικτυακού τόπου.
δ) Σε κάθε περίπτωση το θύμα της προσβολής επιβάλλεται να επικοινωνήσει με τον διαχειριστή της ιστοσελίδας, καθώς υπάρχει πάντοτε η πιθανότητα να μην πρόκειται για μεμονωμένη περίπτωση προσβολής, αλλά για οργανωμένη εγκληματική δραστηριότητα.

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.175
3.012
ΑΤΤΙΚΗ
καλά..και έγινε η τρίχα -τριχιά! :confused:
Τέτοια μπαλκόνια,ταράτσες,αυλές... με τέτοιες σκηνές απείρου κάλους ουκ ολίγα στην ελλάδα.:mad:

ATREAS

Well-Known Member
8 Νοεμβρίου 2009
874
2
Mesogeia - Attiki
τι λες ρε παιδί μου;;; :eek::eek::eek:

και γιατί να κάνει τόση φασαρία και να μην μιλήσει απλά στον γείτονα που φωτογράφησε το μπαλκόνι του;;

ΥΓ. φαντάσου να είχες και σχέση τι θα έγραφες... :rolleyes:

Ektor 13

Banned
Banned
15 Ιανουαρίου 2010
160
9
τι λες ρε παιδί μου;;; :eek::eek::eek:

και γιατί να κάνει τόση φασαρία και να μην μιλήσει απλά στον γείτονα που φωτογράφησε το μπαλκόνι του;;

ΥΓ. φαντάσου να είχες και σχέση τι θα έγραφες... :rolleyes:
Εμένα δεν θα μου άρεσε ο γείτονας να φωτογράφιζε το σπίτι μου . Εσύ μπορεί να μην έχεις πρόβλημα .
Αν ο φίλος είχε πρόβλημα με αυτό που έβλεπε θα μπορούσε σαν καλός γείτονας να τους μιλήσει .
Άυτός όμως προτίμησε να πάρει την φωτογραφική και να βγάλει φωτογραφία και μετά να την ανεβάσει και να πεί τι κακός άνθρωπος είναι αυτός .Τώρα το παίζεται άνετοι αλλά εάν ήταν κάποιος στο απέναντι σπίτι και σας φωτογράφιζε χωρίς να το ξέρετε και μετά τις ανέβαζε θα
ήθελα να δω πως θα αντιδρούσατε.
Τέλος δεν χρειάζεται να έχεις το πρόβλημα για να σχολιάσεις κάτι που δεν σου αρέσει .
Άλλωστε τόσες συζητήσεις εδώ τις σχολιάζεται χωρίς να έχετε εσείς το πρόβλημα κάθε φορά .

George A

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
3.215
239
επειδή το θέμα του νήματος δεν ταιριάζει με τα νομικά ζητήματα των τελευταίων ποστ καλό είναι να μην συνεχιστεί γιατί θα κλειδωθεί, εαν ο χρήστης vassilis εχει εννομο συμφέρον να μην αναρτηθεί η φωτογραφία ας απευθυνθεί στον admin.

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Ας μου επιτρεψει παρακαλω ο Γιώργος να δευτερολογησω, γιατι εγω θιγομαι και εξαλλου διατηρω την πατρότητα αυτου του θεματος.

Εφοσον δεν δημοσιευεται κανενα ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ, ΜΟΝΑΔΙΚΟ και ΜΟΝΟΣΗΜΑΝΤΟ στοιχειο (φωτογραφια, ονοματεπώνυμο, ακριβης διευθυνση, αριθμος ταυτοτητας - διαβατηριου - ΑΦΜ - τηλεφωνου - πινακιδας αυτοκινητου – νουμερο μικροτσιπ του σκυλου κλπ) που χαρακτηριζει και «φωτογραφιζει» ΑΜΕΣΑ τον ιδιοκτητη του συγκεκριμενου σκυλου και διαμερισματος), ΔΕΝ τιθεται θεμα δημοσιευσης προσωπικων στοιχειων.

Το αν καποιος ΥΠΟΠΤΕΥΘΕΙ ότι γινεται αναφορα σε καποιο συγκεκριμενο προσωπο, είναι αδιαφορο.
Επισης, το εάν ο σκυλος είναι μονιμα εξω ή εάν εγω εκμεταλλευτηκα την στιγμη που η κυρια σφουγγαριζε και τον εβγαλε προσωρινα εξω, κρινεται από την συλλογικη αξιοπιστια του υποφαινόμενου και γραφοντος.

Το συγκεκριμενο μπαλκονι μετά του συγκεκριμενου σκυλου δεν θεωρειται προσωπικο και μοναδικο στοιχειο.
Για να γινει αυτό κατανοητο, θα χρησιμοποιησω ένα ακραιο παραδειγμα. Μπορουν πολλα διαφορετικα ατομα να διαθετουν το ιδιο μπαλκονι και φυσικα μπορω να το κατασκευασω κι εγω εν μια νυκτι και να ισχυριστω ότι είναι δικο μου.

Επισης, ως ιδιοκτητης παρόμοιου σκυλου, τοποθετω και τον σκυλο στο ολο σκηνικο και παραγω το ιδιο αποτελεσμα.
Δύναμαι εξαλλου με την χρηση γραφιστικων προγραμματων να παραγω παλι ακριβως το ιδιο αποτελεσμα.

Δεν μπορω όμως να αναπαραγω τα προσωπικα στοιχεια που ανεφερα στην αρχη, χωρις να θεωρηθει παραπτωμα και παραβιαση.

Φυσικα και θα ηταν αποτελεσματικοτερο να καταγγελω τετοιες καταστασεις αντι απλά να τις απεικονιζω, αλλά δυστυχως στερουμαι του απαραιτητου χρονου και κεφαλαιου.

Το νοημα ολων των παρομοιων θεματων μου είναι να φανει η ασχήμια τετοιων καταστασεων και η δυστυχια των εμπλεκομενων σε αυτές σκυλων, προς αποφυγην αναπαραγωγης και επαναληψης παρομοιων συνθηκων διαβιωσης.

Η κυνοφιλία, την οποια προωθει αυτή η κοινοτητα, της οποιας εχω την τιμη να ειμαι τακτικο μελος, δεν προαγεται μονο με τα ευχολόγια αλλά και με την αρνητικη διαφημιση ή, αν θελετε, δυσφημιση.

Τελος, στην απίθανη περιπτωση προβληματος ή αναγκης, τα στοιχεια μου είναι γνωστα στην διαχειρηση. Το ιδιο και το προσωπο μου από πολλες δημοσιευσεις φωτογραφιων.