Τυραννία

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Εχω τοσες πολλες ασχημες ιστοριες κακοποιησης σκυλων της επαρχιας να διηγηθω, που αν ξεκινησω δεν θα τελειωσω ποτέ.
Επιτρεψτε μου να περιγραψω οσο πιο συντομα γινεται τις πιο προσφατες.

Πριν λιγο καιρο οι γονεις μιας φιλης της κορης μου πηραν ένα λυκοσκυλακι ενός μηνα από γεννα φιλων. Αυτό είναι το λιγοτερο.
Επειδη πηγαινω συχνα την κορη μου για να παιξει με την φιλη της, ξερω καλα την περιπτωση.

Το κουταβι προοριζονταν από την αρχη για φυλακας σε ένα κτημα μιση ωρα μακρια.
Μετα από δικη μου προτροπη δεν το αφησαν αμεσως στο κτημα να το ταϊζει ο γειτονας αλλά το πηρανε μεσα στο σπιτι.

Ακολουθησαν αναλογες συμβουλες για το θεμα της τουαλετας. Πληρης αποτυχια και αγανακτηση.
Το κουταβι, μικροτερο απο δυο μηνων, κατεληξε δεμενο στην ταρατσα να χτυπιεται και να ουρλιαζει και παρολο τον πολύ ευγενικο μου τροπο κοντεψα να φαω ξυλο όταν ξαναρχισα τις συμβουλες.

Χθες το κουταβι εκανε εμετο ολη μερα και μαραθηκε. Το απεδωσαν στην τροφη από τον Μαρινόπουλο (!!!) και περιμεναν να περασει.
Εγω εχω την υποψια της δηλητηριασης επειδη τα κλαματα εσπασαν τα νευρα καποιου ενοικου.
Επεμεινα για κτηνιατρο άμεσα και αρχισαν να το σκεφτονται.
Αν επιζησει θα παει σε λιγο καιρο στο κτημα.

Στο δικο μου κτημα τωρα, πριν ένα μηνα πεθανε από δηλητηριαση το μικρο σκυλακι του γειτονα. Ο κτηνιατρος δεν ηρθε κάν και ο γειτονας χτυπουσε μονος του ατροπινη.
Παει το σκυλακι.

Το ημιαιμο χασκι/λυκοσκυλο/μπουντρουμόσκυλο/whatever που ειχε εδώ και ένα χρονο, του εφαγε υποτιθεται δυο κοτες και το εδωσε σε καποιον αλλο για να του φυλαει την μαντρα.
Φυσικα ξερω ότι το εδωσε επειδη εξελιχτηκε ως φοβικος ακαταλληλος φυλακας, μη-κροκοδειλος.
Μου ζητουσε μαλιστα να του βρω ένα μαυρο σκυλι!! Ναι, μην φας.

Τωρα πηρε ένα απιστευτα γλυκο μικροσωμο το οποιο το εχει παρατημενο στο κτημα να φυλαει τις κοτες.
Όταν παμε το παιρνουμε και παιζει με τις δικες μου σκυλιτσες. Ειδικα η Ηρα το λατρεύει.

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Το πίνσερ της απεναντι νεόκτιστης οικοδομής. Λιγο πιο μεγαλοσωμο από την Ζηνα μου.

Είναι εκει ένα χρονο και μονο όταν εχει πολύ ασχημο καιρο το παιρνουν μεσα.
Ολη μερα κοιταζει μεσα από την κλειστη μπαλκονοπορτα και παρακαλαει.
Τα ωραια λουλουδια δεν του πολυφτιάχνουν την διαθεση.
Βολτα δεν βγαινει ποτέ.
Η κυρια που το εχει είναι μεγαλη τιτίζα. Ποσο πια μπορει να λερωσει ένα πινσερακι?

nacho_DL

Well-Known Member
11 Φεβρουαρίου 2010
615
3
Αθηνα - Moσχατο
Δεν ειναι μονο "προνομιο" της επαρχιας τετοιες συμπεριφορες , μην ανησυχεις ειναι και των μεγαλων αστικων κεντρων. Ομως....

Η τιτιζα τι ειναι ????:D:D:D:confused::confused:

• Like
Reactions: d-friend

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
Μην αρχίσω γιατί θα γκρεμιστούν οι σέρβερ και δεν μπορούμε να κάνουμε και τίποτα και μην αρχίσω σου λέω γιατί

δεν μπορώ να βγάλω απο το μυαλό μου
ότι αν ήξερα πως να τα ρωτήσω αν θα προτιμούσαν την ευθανασία ή να συνεχίσουν να ζούν θα διάλεγαν το πρώτο

ΑΙΣΧΟΣ
και να τους μιλάς και να σε περνάνε για τρελλό ακόμα πιο αίσχος

lastbreath

Well-Known Member
21 Δεκεμβρίου 2009
491
0
σκυλακι παρατημενο μονιμα σε μπολκονι,βολτα εν εκανε ΠΟΤΕ εβαλε τελοσ σην ζωη του πεφτονας στο κενο!!Σιγουρα δεν ηταν ατυχημα!!

alexkouts

Well-Known Member
1 Σεπτεμβρίου 2009
416
0
Βόλος
συμφωνω!
καθε μερα βλεπουμε αυτη την κακοποιηση στα ζωα που υποτιθεται εχουν και ιδιοκτητη!
το μονο που μπορω να σκεφτω ειναι αυτα τα ζωακια να πεθανουν γρηγορα ωστε να απαλλαχτουν απο αυτη την ζωη και να ηρεμησουν!
(σημειωση τιτιζα ειναι ειναι η πολυ σχολαστικη με την καθαριοτητα που στην παραπανω περιπτωση ποιος ξερει τι παλιοβρωμιαρα ειναι και το παιζει και κυρια!)

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Ειδικα όταν ένα σκυλι το γνωριζεις, είναι πολύ ασχημο να μαθαινεις ότι υποφερει ή ότι πεθανε.
Την Ντορα που ο γειτονας την εδωσε στον αλλον για την μαντρα, την ξερω από μωρο, πριν παρω την Ηρα.

Όταν εφτιαχνα το κτημα, πηγαινα μονος μου και η Ντορα ηταν παντα εκει, την επαιρνα και μου εκανε παρεα. Επαιρνα γυρο και σουβλακια και τρωγαμε μαζι.

Όπως βλεπετε στις φωτο που ξεθαψα, ειχαμε μια καποια στενη σχεση. Εδώ είναι καπου 6 μηνων πριν από έναν χρονο.

Δεν χρειαζεται να πω ότι με αγαπουσε πολύ περισσοτερο από το αφεντικό της.
Επαιζε πολύ ωραια με την Ζηνα αλλά δεν την πολυήθελε η Ηρα.

Άμα δεν σου κανει ένα σκυλι ή δεν μπορεις για καποιο λογο να το συντηρησεις, δεν σε υποχρεωνει κανενας να το κρατησεις. Αυτό ηταν και παλιο θεμα στο φορουμ μας. Αλλά τουλαχιστον βρες του ένα σωστο σπιτι. Όχι από το κτημα στην μαντρα.
Δεν μπορεσα να καταλανω πού είναι αυτή η μαντρα για να παω να την δω.

Και στην τελικη, τι να φυλαξει μωρε τωρα η Ντορα? Την μιζερια της? Αφου σε κάθε «εισβολεα» προσπαθει να βρει λιγη στοργη.

Κι εδώ είναι η μικρη Πέρσα που δηλητηριαστηκε. Την παιρναμε κι αυτή στο κτημα μας και επαιζε με τις δικες μου. Οι φωτο είναι πριν ένα εξαμηνο. Ηταν περιπου δυο ετων.

(Οι φωτο είναι από iphone που λειτουργει περιεργα και δεν μπορω να τις περιστρεψω ή να τις μικρυνω. Αν εχει καποιος mod την καλοσύνη…)

Last edited by a moderator:

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Τι να πεις βρε Αρη...

...τι να πει κανεις...καθε φορα ακουω κατι η βλεπω και συγχιζομαι...

...με κανει ναι μεν καλυτερο ανθρωπο απεναντι στο δικο μου σκυλο βλεποντας αυτες τις καταστασεις...

...αλλα δεν παυουν να υπαρχουν!

Ειναι κριμα...μακαρι να υπηρχε το μαγικο ραβδακι!

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
:mad: Είναι πάρα πολλά αυτά τα περιστατικά δυστυχώς!!! Θα συμφωνήσω απόλυτα! Αν κάποιος διαπιστώσει ότι δεν μπορεί η δεν θέλει τελικά ένα σκύλο ας ψάξει να το δώσει κάπου που το θέλουν. Και τι χάλι είναι αυτό με τους φύλακες πια!!! Κρίμα οι ψυχούλες!

mathousalix

Well-Known Member
9 Ιανουαρίου 2009
803
1
πριν αρκετο καιρο κατι γειτονες εδω πιο κατω πηραν ενα λαμπραντορ..απο που δεν ξερω παντως απο byb πρεπει να ηταν..
το σκυλι εμενε εξω στην αυλη..η βολτα του ηταν η γνωστη "ανοιγω την πορτα και το αμολαω"..τις προαλλες ενω ημουν εξω με την δικια μου το ειδα μακρια απο το σπιτι του..παραξενευτηκα η αληθεια γιατι δεν συνηθιζε να απομακρυνεται απο την γειτονια..

πριν μερικες εμαθα οτι ο @%^&&$ ιδιοκτητης το εδιωξε,γιατι οπως ειπε ηταν πολυ ζημιαρικο και μαλιστα γυρισε πισω το καημενο μια μερα και το εδιωξε,δεν το αφησε να μπει στην αυλη...τον επιασε ο φιλος μ και τον ρωτησε γιατι το ειχε δει να γυρναει και του ειπε αν δεν το θελετε και το βρουμε να το δωσουμε για υιοθεσια..."παρ'το βρε τι με νοιαζει" η απαντηση...

απο τετοιες ιστοριες χαμος...δυστυχως..

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Να τον δωσεις μια να φτυνει τα δοντια του ο π@$^της!

Νοοτροπια μηδεν ρε γαμωτο,παιδεια τιποτα...μιζερια,σκατομυαλα,κολλημενα ρε γαμωτο εκει πισω πισω στο τιποτα!

Τιποτα για να ανοιξουμε λιγο τα μυαλα μας,τιποτα,να κοιταξουμε παραπερα!
Δεν χρειαζεται να τους καθοδηγησει κανεις,δεν βλεπουνε ρε γαμωτο οτι αυτο που κανουν δεν ειναι σωστο!Τετοια στενοκεφαλια ρε γαμωτο?Τετοια?
Αδιαφορια,ωχαδερφισμος,περα απο τον κωλο μας δεν βλεπουμε...

...συγχιστηκα παλι...

mathousalix

Well-Known Member
9 Ιανουαρίου 2009
803
1
ασε στελιο εχει 3 μερες αυτο που γυρναει στο μυαλο μου ειναι "γυρισε μια φορα αλλα το εδιωξα".......
ηλιθιοι αξεστοι μικροψυχοι αδαης αχρηστοι ανθρωποι..

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Πως τους πάει η καρδιά να τα πετάτε, να τα διώχνουν ή να τα κρατάνε στα μπαλκόνια φυλακισμένα, σε κτήματα παρατημένα στην μοίρα τους... Τι να πω....

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.103
Και που ν' ακούσετε μια άλλη ιστορία, που έμαθα χθες την ώρα που ήμουν στον κτηνίατρό μας. Τον πήρε κλαίγοντας μια πελάτισσά του, η οποία τσακώθηκε με τον σύζυγο κι αυτός από τσαντίλα και εκδίκηση, πέταξε το σκυλί της/τους, στην πισίνα και το έπνιξε... Αυτό έγινε χθες...
Είπατε κάτι;

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Αυτο παει στο διαολο εγινε εν βρασμω ψυχης!
Μπορει σε νηφαλια κατασταση να το εδινε μια κλωτσια μονο...

ΜMaritina

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2009
954
3
Νέα Σμύρνη
Πλάκα κάνουμε; Αυτό καταντάει σαδιστικό.
Απορώ με την συνείδησή τους.

Μία άλλη όψη του θέματος, είναι ο σκύλος Γ.Π. ενός φίλου της αδερφής μου.
Πάνε, παίρνουν σκύλο από καλό εκτροφείο,
κανονικά με τα χαρτιά του το σκυλί, πολύ όμορφο ζώο κλπ κλπ. Σωστές επισκέψεις στον Κτηνίατρο φυσικά. Πάνε το εκπαιδεύουν σε έναν επαγγελματία εκπαιδευτή... κάνουν το σκυλί πολύ υπάκουο, καλόβολο, όλα καλά!
Το σκυλί ζει στον πίσω κήπο του νεόκτιστου διώροφού τους, γύρω γύρω πλέγμα.
Δεν πάει ποτε βόλτα,
τρώει όσο ζει την ίδια ξηρή τροφή (από τις ακριβές ε!).

Πήγα από εκεί τον Ορφέα για να τον κοινωνικοποιήσω... Έκαναν μία ώρα να βρουν το λουράκι του! Έδωσα στο σκύλο τους λιχουδιές και τις έφτυνε... γιατί που να φανταστεί ότι τα λουκάνικα τρώγονται;
Το σκυλί έκλαιγε όσο δεν είχε οπτική επαφή με το αφεντικό και το αφεντικό χάζευε με θαυμασμό ένα τρίτο σκυλί που μας πλησίασε να γνωριστούμε, με πολύ καλές γραμμές, όπως είπε κι ήθελε να μάθει το εκτροφείο που αγοράστηκε!

Τελικά κατέληξα ότι με το πολύ ακριβό αμάξι, την υπέροχη μονοκατοικία, ταιριάζει απίστευτα κι ένας Γερμανικός Ποιμενικός. Ό,τι είδαν, ήθελαν! Μακάρι να μπορούσαν κιόλας...

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.103
Βρε Στέλιο μου, ok, εν βρασμώ... ας έπεφτε ο ίδιος στην πισίνα, να του πέσει η θερμοκρασία. Ο σκυλάκος τι του έφταιγε γαμώ τον μπελά μου...

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Ε ειναι δειλοι αυτοι οι ανθρωποι και ξεσπουν εκει που τους παιρνει,στο πιο αδυναμο κρικο...

Οχι δεν σκεφτονται ετσι οπως σκεφτεσαι εσυ η εγω κτλ...εχουν κολλημα...