Kαλα δεν ειναι ετσι ακριβως....Καλώς ή κακώς το τσιπ είναι το μοναδικό μέσο απόδειξης ιδιοκτησίας του σκύλου.
ελα παρε μου την Ηρα κ μετα ας μας βαλουν σε αντιπαραβολη να δουμε ποια θα μπορεσει να αποδειξει οτι πραγματι της ανηκει...
χεσε την αντιδραση της ιδιας,εγω ξερω σημαδια που δεν τα βαζει ο νους ουτε τα πιανει το ματι,εχω φωτογραφιες,βιντεο (αν κ συνειδητοποιησα οτι κακως κακιστα τα αναρτουμε online...),αποδειξεις απο κτηνιατρους κ απο πετσοπ,ολοκληρο φακελο με εξετασεις κ ακτινογραφιες,για να μην αναφερω ποσους μαρτυρες θα μπορεσω να φερω να στηριξουν οτι ΝΑΙ η Ηρα ειναι δικη μου...εσυ τι θα εχεις?τον λογο σου?
Εαν ρωτας εμενα που το επικαλουμαι κιολας...''Υπάρχει κίνδυνος να αρρωστήσουν από το τσιπ''. Ναι, υπάρχει. Αλλά τι είναι πιθανότερο; Να αρρωστήσουν ή να χαθούν και να μην επιστραφούν ποτέ στο σπίτι τους ως ατσιπάριστα;
Να αρρωστησει!
Κ συγγνωμη αλλα εαν μια στις χιλιες χαθει η Ηρα κ την βρουν...ο μοναδικος λογος που θα μου την επιστρεψουν,ΕΑΝ το κανουν κ αυτο κ δεν την χωσουν για κουταβομηχανη θαναι επειδη θα τους ταξω τα μαλλια της κεφαλης μου προκειμενου να την παρω πισω (οποτε εκει η διαχωριστικη γραμμη μεταξυ ευρεσης κ κλοπης παραγινεται λεπτη...) -ή θα γραψω με κεφαλαια ποσο αρρωστη ειναι κ οτι χρειαζεται επειγοντως τα φαρμακα της- κ οχι επειδη θα την εχουν τρεξει στον κτηνιατρο για το τσιπ...
Κ εαν καποιοι αισθανεστε μαλακες ρε παιδια...μη τα μαζευεται...απλο...μη το κανετε!
Δεν το καταλαβαινω αυτο...κ γω προσπαθω να κανω οτι μπορω,μονη μου,σαυτο το God forsaken place κ αθορυβα κ κρυφα γιατι λες κ ειναι εγκλημα κ γιατι ανακατευεσαι στα ποδαρια τους (μη σου σπασουν τα δικα σου),εαν ομως αισθανθω μαλακας απλα σταματαω...υπαρχουν καποιοι decent people ακομη εκει εξω κ δεν αισθανομαι μαλακας,οταν κ εαν ομως αισθανθω θα σταματησω!απλο!