Τρίκαλα Κορινθίας 2010

DOG.CRIME

Well-Known Member
5 Ιουλίου 2010
1.289
7
ρε παιδια μηπως να δημιουργουσαμε μια βαση δεδομενων με καταλυματα και περιοχες που πηγαμε και μας φερθηκαν αψογα, οπως καταλαβα οτι εγινε στα Τρικαλα Κορινθιας? βαζοντας και την ονομασια και το τηλ του καταλυματος που μας φιλοξενησε (ζητωντας βεβαια την αδεια του ιδιοκτητη του) ετσι ωστε και να επωφελουνται και αλλοι κυνοφιλοι αλλα και διαφημιση να γινετε στους ανθρωπους που δειχνουν πολιτισμο...
http://www.dogforum.gr/v3/showthread.php?12245-Ιδέα-(ταξιδιωτικός-οδηγός-για-ιδιοκτήτες-σκύλων)

Στου κουφού την πόρτα...

samsok

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2009
1.091
100
οπα ..δεν το ειχα δει! επισης να πω οτι μιλαω για μερη που εχουμε παει εμεις οι ιδιοι και αποδεδειγμενα ηταν οκ με τα τετραποδα και οχι για επιχειρησεις που απο το τηλ ή το νετ λενε οκ και μετα μολις δουν το σκυλακι λενε διαφορα (οχι μαδαει, οχι εχει σαλια οχι δεν περιμενα να ειναι τοσο μεγαλος κλπ)

Lord & Maya

Well-Known Member
22 Οκτωβρίου 2009
470
0
Αυτές οι τιμές που λέτε μου φαίνονται πολυ μεγάλες. Πάντως την Στυμφαλία την είχατε σε φώτο αλλά είναι αποξηραμενη. Όταν τυην άνοιξη λιώνουν τα χιόνια και εχει βροχες καραταει κάποιο νερό. Πιθανό να έχει σχέση και με την κατασκευη του φράγματος (βλ Λίμνη Δόξα). Μια άλλη φώτο που έχετε είναι μια λιμνουλα νομίζω που ποτέ δεν θα την βρείτε το καλοκαίρι γιατι ξηραίνεται επίσης. Αν και δεν ξηραίνονται ακριβω΄ς αλλά δεν έχουν αρκετό πυλόχωμα να κρατήσει το νερό όλο το χρόνο. Βλέπω γυρίσατε όλη την περιοχή σχεδόν. υπάρχουν πανω απο την Δόξα ορειβατικά μονοπατια (το καλοκαίρι έχει πολυ καμπινγκ εκει). Η θεα του εναστρου ουρανου ειναι απιστευτη. Τελος στην περιοχή υπάρχουν σπήλαια ΕΡμής νομίζω είναι το ένα και υπάρχει και καταφύγιο κανονικό

dimitrismp

Well-Known Member
8 Ιανουαρίου 2011
170
0
Aγόρασα ένα κουπόνι από εκπτωτικό διαδικτυακό χώρο για 2 διανυκτερεύσεις [δύο άτομα + 25 ευρώ για κάθε επιπλέον άτομο - μέχρι 4 σύνολο] στις Υάδες [υδρομασάζ - king size διπλό κρεβάτι - πρωινό- ένα μπουκάλι κρασί - βόλτα με τζιπ στο όρος Ζήρεια [εφόσον βρεθούν άλλα δύο άτομα]] από 7/5 - 30/9, κόστος 149 ευρώ....

Ο υπεύθυνος, στη τηλεφωνική επικοινωνία μας, όταν ρωτήθηκε αν επιτρέπεται να έχουμε και τον Ορφέα μαζί, απάντησε σαν να ρωτούσαμε τα αυτονόητα, είπε ότι είναι και μέλη στο dogforum και τότε συνδύασα αυτό το νήμα και θυμήθηκα τις δυο κοπελιές με τα μεγάλα σκυλιά....:), όταν αναφέρθηκα σε αυτό, ο κύριος ανέφερε τα ονόματα των κοριτσιών, κάτι για λευκό ντόγκο :), που κατάλαβα τώρα που ξαναδιάβασα στα πεταχτά το νήμα και γενικώς ήταν πολύ εξυπηρετικός, μάλιστα ήθελε τόσο να περιγράψει την επιχείρησή του, που δεν μπορούσε να σκεφτεί τους ρυθμούς μας εδώ στην Αθήνα....:), τέσπα εγώ ήμουν έτοιμος να κάνω το κλικ στο <αγόρασε το>

To τηλεφώνημα έκλεισε με τις δικές μου ευχαριστίες....την περιοχή την γνωρίζω, είναι παράδεισος....υπάρχουν φιλαράκια στην περιοχή και το διαφορετικό θα είναι το καινούριο μέλος της παρέας, ο Ορφέας.......

Η προσφορά τρέχει ακόμη....για λίγες ώρες...

Δεν δίνω το link, γιατί μπορεί να θεωρηθεί διαφήμιση.....

Last edited:

Andromeda

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2010
1.595
2
Υπέροχες φωτογραφίες, υπέροχα σκυλιά, υπέροχα κορίτσια (και πολύ νοικοκυρεμένα) !!! Να είστε καλά και να το επαναλάβετε σύντομα !!! :):):)

Εντάξει, ζηλέψαμε κιόλας, αλλά καλοπροαίρετα ... ;):p:D

Homer

Well-Known Member
12 Νοεμβρίου 2010
325
0
ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ
Και τωρα που επιασαν τα κρυα ειπαμε να οργανωσουμε αποδρασεις......
Επικοινωνησα με τον κ Γιαννη και μιλωντας μου πολυ ευγενικα μου ειπε πως οι τετραποδοι φιλοι μας ειναι καλοδεχουμενοι!
Ομως οι τιμες σε σχεση με περυσι ειναι λιγακι πιο τσιμπημενες (κριση σου λεει ....)
Το δικλινο δωματιο εχει 140ε τη βραδια για πσκ και 90ε τις καθημερινες!

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
Επικοινωνησα με τον κ Γιαννη και μιλωντας μου πολυ ευγενικα μου ειπε πως οι τετραποδοι φιλοι μας ειναι καλοδεχουμενοι!
Ομως οι τιμες σε σχεση με περυσι ειναι λιγακι πιο τσιμπημενες (κριση σου λεει ....)
πολυ κακως ανεβασε τις τιμες......ελλειψη σεβασμου στον συνανθρωπο Ελληνα που τραβα τα ιδια με εκεινον....

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
140 ε? Οντως ειναι υπερβολικο...
Τα 90 για καθημερινες ειναι μια χαρα παντως! Δεν προκειται για δωματια αλλα σπιτια :)

Natassa

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2008
4.700
172
Αθήνα
www.petphoto.gr
Εμείς είχαμε βρει βδομάδα προσφορών πέρυσι κ μας ήρθε πιο φτηνά.
Τόσο έχει το σπίτι τους χειμερινούς μήνες (140€), δεν τις ανέβασε τις τιμές...

Κ από Μάιο ως Σεπτέμβριο, νομίζω, είναι 80€ τη μέρα για ΠΣΚ.

Αλλά όπως είπε κ η Αμαλία, πρόκειται για σπίτια -πλήρως ανεξάρτητα- κ όχι για απλώς δωμάτια...

swiftkid

Well-Known Member
25 Οκτωβρίου 2009
550
97
Υάδες πήγα τον Μάρτη και ήταν υπέροχα!!!!!Και ο κ.Γιάννης εξυπηρετικότατος!!!Πιστεύω θα αποζημιωθείτε από το τοπίο,την διαμονή και την εξυπηρέτηση!!!

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
140 ευρω,(αν δεν εχει και πρωϊνο-φαγητο) ειναι πολλα για Οκτωβριο μηνα. Το οτι ειναι σπιτακια ειναι ενα στοιχειο, αλλα δεν νομιζω να πηγαινει με τα τμ. Αληθεια, για τι μεγεθος σπιτακια μιλαμε ;

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
140 ευρω,(αν δεν εχει και πρωϊνο-φαγητο) ειναι πολλα για Οκτωβριο μηνα. Το οτι ειναι σπιτακια ειναι ενα στοιχειο, αλλα δεν νομιζω να πηγαινει με τα τμ. Αληθεια, για τι μεγεθος σπιτακια μιλαμε ;
αν παει με τα ατομα ομως συμφερει καπως οταν το μοιραζονται ας πουμε 4 ατομα...

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
ενα τηλεφωνακι στο κυριο Γιαννη θα μας λυσει τις αποριες....δεν κανει και τιποτα καρτες μελους dogforum:p...με τη κριση σκαρφιζοναι ηδη πολλοι διαφορα...και καλα κανουν....

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Ο χωρος που θα βρισκονται τα 4 πχ ατομα(συν τα σκυλια στην περιπτωση μας) ειναι εννιαιος, χωρις ξεχωριστα δωματια εστω για τον υπνο ; Και μιλαμε άνευ πρωϊνου ; Για φαγητο, καταλαβα οτι δεν πρεπει να συζηταμε καν...

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Ο χωρος που θα βρισκονται τα 4 πχ ατομα(συν τα σκυλια στην περιπτωση μας) ειναι εννιαιος, χωρις ξεχωριστα δωματια εστω για τον υπνο ; Και μιλαμε άνευ πρωϊνου ; Για φαγητο, καταλαβα οτι δεν πρεπει να συζηταμε καν...
Ναι, αυτά συνήθως είναι σπιτάκια (θα μας πουν λεπτομέρειες η Αμαλία και η Νατάσσα) με ένα χώρο (δωμάτιο και καθιστικό), άντε και ένα "πατάρι"...
Βάλε, λοιπόν και το σκυλί (ή τα σκυλιά)... βάλε, ενδεχομένως και ένα crate...

Αρα, οι 4 πρέπει νάναι οικογένεια, ή πολύ κολλητοί!

Συνήθως δεν υπάρχει πρωινό και γεύματα...
Αυτό που πληρώνεις είναι η αίσθηση ανεξαρτησίας - αυτονομίας και η δυνατότητα να βγάζεις έξω τα σκυλιά, ανά πάσα στιγμή, για μιά μικρή βόλτα κλπ...

Υ.Γ. Τώρα, όσα άτομα και να "στοιβαχτούν", αν μιλάμε για οικογένεια, τότε το "χαρτί" βγαίνει από μία τσέπη!