Τρίκαλα Κορινθίας 2010

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Πολυ χρησιμο παντως που γραφετε και που πηγατε και δεχονται τα σκυλια.Ξερετε ποσες φορες εψαχνα να βρω καπου να παω με το σκυλακο μου;;;;

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Το εχουμε μαθει ηδη αυτο :):):)!!!
Οποτε ειμαστε ετοιμοι.....
Αρχιζουμε το ψαξιμο για "φιλοζωικους" ξενωνες!!!!
Το έχει μάθει στην ασφάλεια του σπιτιού και στην καθημερινότητα του!

Αν αλλάξεις περιβάλλον σε κουτάβι 5 μηνών θα έχεις και ατυχήματα!

Είναι πολύ μικρός!

zouzounos

Well-Known Member
19 Ιανουαρίου 2009
1.954
317
οποιος ταξιδευει με σουπερ φαστ πατρα-ανκονα στην καμπινα 8068 του XI να μην μπει.

ευχαριστω.

Last edited:

Homer

Well-Known Member
12 Νοεμβρίου 2010
325
0
ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ
Το έχει μάθει στην ασφάλεια του σπιτιού και στην καθημερινότητα του!

Αν αλλάξεις περιβάλλον σε κουτάβι 5 μηνών θα έχεις και ατυχήματα!

Είναι πολύ μικρός!
Σιγουρα εχεισ δικιο αλλα θα εχω και το crate μαζι μου....Αυτο δεν το κανει πιο σιγουρο???

radionuclide

Well-Known Member
11 Αυγούστου 2010
660
11
Athens
Μολις μαθετε να κάνετε τσίσα και κακα όξω!
Ετοιμάζω θέμα με την δική μας 7ήμερη εκδρομή!!! Ο Λούκι αν κα δεν είναι πλήρως εκπαιδευμένος όλη τη βδομάδα ήταν κύριος και δεν είχαμε ούτε ένα ατύχημα!!! Απίστευτο και όμως αληθινό!! Τώρα που γυρίσαμ εόμως το μπαλκόνι τον τραβάει σαν μαγνήτης...Πρέπι να είμαι από πάνω του για να τον προλάβω και να μην πάει στο μπαλκόνι. Είμαστε όμως σε καλό δρόμο πιστεύω!

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.860
5.110
patra
grdane.blogspot.com
Έτσι!!!

Η διακριτικότητα και ο σεβασμός είναι τρόπος και στάση ζωής!
Όχι προς τους άλλους αλλά προς τον εαυτό μας!
Πρέπει να είμαστε τυπικοί σε κάποια πράγματα για να έχουμε και τον αντίστοιχο σεβασμό και μετέπειτα να απαιτούμε και πράγματα πχ. να επιτρέπονται τα κατοικίδια σε τέτοια καταλύματα κτλ κτλ!

Κορίτσια πολύ καλά ξηγηθήκατε και φαίνεται ότι ξέρετε να ξεχωρίζεται τα...120 ευρώ από την τυπικότητα!
στελιος πρεπει να το κοιταξεις λιγο... νομιζα εισαι αντρας, αυτα... μονο γυναικες τα κανουν...

οποιος ταξιδευει με σουπερ φαστ πατρα-ανκονα στην καμπινα 8068 του XI να μην μπει.

ευχαριστω.
μπραβο ρε ζουζουνε....
δινεις το παραδειγμα.... αντρας με τα ουλα του...

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.175
3.011
ΑΤΤΙΚΗ
Ωραίες φωτογραφίες. Πολύ ωραία περάσατε. Να ρωτήσω όμως κάτι; Σας έχει περάσει καθόλου απ' το μυαλό ότι εκεί που ξάπλωσε ο dogo, για να είναι ευτυχισμένος, το άλλο Σ/Κ θα ξαπλώσει κάποιος άνθρωπος; Ναι, θα μου πεις αλλάζουν σεντόνια και τα πλένουν ....

Δεν ξέρω ίσως εγώ κάνω λάθος ή είμαι λίγο ιδιότροπος.

Πάντως και εγώ έχω σκυλί και όταν πάω σε ξενώνα, που
δέχονται ζώα, ξαπλώνει πάντα στο χαλάκι της. Έστω από στοιχειώδη σεβασμό για τον επόμενο πελάτη του ξενώνα.
παρεμπιπτόντως έχω μπει σε δωμάτιο όπου ο ένοικος χρησιμοποίησε την πετσέτα που διαθέτει το ξενοδοχείο στους πελάτες του για να σκουπίσει τα νερά του μπάνιου του....

@ zouzounos ....χρωστάς εξήγηση....ποιό είναι αυτό το μωρό;:)

Last edited:

Homer

Well-Known Member
12 Νοεμβρίου 2010
325
0
ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ
Να ρωτησω κτ που ισως ξεφευγει απο το θεμα αλλα αφορα τις εκδρομες...
Με το κρυο τι γινεται τωρα που ειναι χειμωνας?
Ενα κουταβι (π.χ. 5 μηνων :D) αντεχει στα χιονια???

zouzounos

Well-Known Member
19 Ιανουαρίου 2009
1.954
317
μια διορθωση ειναι ανκονα πατρα η φωτο.
ιταλικο αδεσποτο ειναι mrs TARA. ονοματος FOX
γνωστος στα στεκια ως "κερατΟ":D
Homer με μετρο νομιζω δεν θα εχει προβλημα,αλλα υπαρχουν εδω μεσα αρκετοι να σου πουν.

Tricky

Well-Known Member
20 Ιουλίου 2008
2.014
294
Φέτος τα Χριστούγεννα πήγαμε 4 μέρες στην ορεινή Κορινθία, έναν παράδεισο, μόλις 2 ώρες από την πρωτεύουσα.
Μπραβο κοριτσια , φαινεται οτι περασατε σουπερ !

Και οι φωτογραφιες ειναι ολες υπεροχες , ειδικα του kopritis :twisted: :D :---)

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Μπραβο κοριτσια , φαινεται οτι περασατε σουπερ !

Και οι φωτογραφιες ειναι ολες υπεροχες , ειδικα του kopritis :twisted: :D :---)
Ελα ρε, μη με δουλεύεις!!!! Κάνω εντατικά μαθήματα με xotikouli!!!!!
(Να βρεθούμε απο βδομάδα να σου δώσω τα υπόλοιπα..... γαμάτη είναι η μηχανούλα και είμαι πολύ ευχαριστημένη!!! )

Tricky

Well-Known Member
20 Ιουλίου 2008
2.014
294
Ελα ρε, μη με δουλεύεις!!!! Κάνω εντατικά μαθήματα με xotikouli!!!!!
(Να βρεθούμε απο βδομάδα να σου δώσω τα υπόλοιπα..... γαμάτη είναι η μηχανούλα και είμαι πολύ ευχαριστημένη!!! )
Σε προειδοποιησα οτι θα ζοριστεις :)

Σας περιμενουμε για καφε ;)

nasouk

Well-Known Member
15 Ιουλίου 2010
1.166
3
Κοριτσια , προβατινα ψησανε να φατε?
Ουτε ζυγουρι φανταζομαι ε?:(

Παρα πολυ ωραια να ειστε καλα να ξαναπατε σε τετοια ωραια μερη και να μας πειτε να μαζευτουμε και μεις , πολυ πολυ ωραια τοποθεσια και κοντα.

Ομηρε αν θες χιονια , αντε κανε αλλαγη τον σκυλο με μαλαμουτ.Αυτα ξερουν καλυτερα:D

Μπραβο σας και για την αναμενομενη απο κυνοφιλους με παιδεια σταση σας απεναντι στην πανσιον στα θεματα καθαριοτητας.

Πωπω ειμαι γραφειο και με ταξιδεψατε κυριες μου.

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Kαι εμεις καθε φορά που βλέπουμε το τοπικ ταξιδεύουμε...ελπίζοντας οτι θα ξαναπάμε σύντομα! Ευχαριστούμε:)

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Ωραια! Περασα 15΄ευχαριστα, βλεποντας και διαβαζοντας ολα αυτα τα πολυ ομορφα...
Δεν ειχε ICE ομως...:p

samsok

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2009
1.091
100
ρε παιδια μηπως να δημιουργουσαμε μια βαση δεδομενων με καταλυματα και περιοχες που πηγαμε και μας φερθηκαν αψογα, οπως καταλαβα οτι εγινε στα Τρικαλα Κορινθιας? βαζοντας και την ονομασια και το τηλ του καταλυματος που μας φιλοξενησε (ζητωντας βεβαια την αδεια του ιδιοκτητη του) ετσι ωστε και να επωφελουνται και αλλοι κυνοφιλοι αλλα και διαφημιση να γινετε στους ανθρωπους που δειχνουν πολιτισμο...