Το έχει μάθει στην ασφάλεια του σπιτιού και στην καθημερινότητα του!Το εχουμε μαθει ηδη αυτο !!!
Οποτε ειμαστε ετοιμοι.....
Αρχιζουμε το ψαξιμο για "φιλοζωικους" ξενωνες!!!!
Σιγουρα εχεισ δικιο αλλα θα εχω και το crate μαζι μου....Αυτο δεν το κανει πιο σιγουρο???Το έχει μάθει στην ασφάλεια του σπιτιού και στην καθημερινότητα του!
Αν αλλάξεις περιβάλλον σε κουτάβι 5 μηνών θα έχεις και ατυχήματα!
Είναι πολύ μικρός!
Ετοιμάζω θέμα με την δική μας 7ήμερη εκδρομή!!! Ο Λούκι αν κα δεν είναι πλήρως εκπαιδευμένος όλη τη βδομάδα ήταν κύριος και δεν είχαμε ούτε ένα ατύχημα!!! Απίστευτο και όμως αληθινό!! Τώρα που γυρίσαμ εόμως το μπαλκόνι τον τραβάει σαν μαγνήτης...Πρέπι να είμαι από πάνω του για να τον προλάβω και να μην πάει στο μπαλκόνι. Είμαστε όμως σε καλό δρόμο πιστεύω!Μολις μαθετε να κάνετε τσίσα και κακα όξω!
στελιος πρεπει να το κοιταξεις λιγο... νομιζα εισαι αντρας, αυτα... μονο γυναικες τα κανουν...Έτσι!!!
Η διακριτικότητα και ο σεβασμός είναι τρόπος και στάση ζωής!
Όχι προς τους άλλους αλλά προς τον εαυτό μας!
Πρέπει να είμαστε τυπικοί σε κάποια πράγματα για να έχουμε και τον αντίστοιχο σεβασμό και μετέπειτα να απαιτούμε και πράγματα πχ. να επιτρέπονται τα κατοικίδια σε τέτοια καταλύματα κτλ κτλ!
Κορίτσια πολύ καλά ξηγηθήκατε και φαίνεται ότι ξέρετε να ξεχωρίζεται τα...120 ευρώ από την τυπικότητα!
μπραβο ρε ζουζουνε....οποιος ταξιδευει με σουπερ φαστ πατρα-ανκονα στην καμπινα 8068 του XI να μην μπει.
ευχαριστω.
παρεμπιπτόντως έχω μπει σε δωμάτιο όπου ο ένοικος χρησιμοποίησε την πετσέτα που διαθέτει το ξενοδοχείο στους πελάτες του για να σκουπίσει τα νερά του μπάνιου του....Ωραίες φωτογραφίες. Πολύ ωραία περάσατε. Να ρωτήσω όμως κάτι; Σας έχει περάσει καθόλου απ' το μυαλό ότι εκεί που ξάπλωσε ο dogo, για να είναι ευτυχισμένος, το άλλο Σ/Κ θα ξαπλώσει κάποιος άνθρωπος; Ναι, θα μου πεις αλλάζουν σεντόνια και τα πλένουν ....
Δεν ξέρω ίσως εγώ κάνω λάθος ή είμαι λίγο ιδιότροπος.
Πάντως και εγώ έχω σκυλί και όταν πάω σε ξενώνα, που
δέχονται ζώα, ξαπλώνει πάντα στο χαλάκι της. Έστω από στοιχειώδη σεβασμό για τον επόμενο πελάτη του ξενώνα.
Του Νίκου, ο Φίφης είναι, απλά τον έφερε ο Φώτης εξ Ιταλίας γιατί είχε πάει εκεί κοντά διακοπές@ zouzounos ....χρωστάς εξήγηση....ποιό είναι αυτό το μωρό;
Μπραβο κοριτσια , φαινεται οτι περασατε σουπερ !Φέτος τα Χριστούγεννα πήγαμε 4 μέρες στην ορεινή Κορινθία, έναν παράδεισο, μόλις 2 ώρες από την πρωτεύουσα.
Ελα ρε, μη με δουλεύεις!!!! Κάνω εντατικά μαθήματα με xotikouli!!!!!Μπραβο κοριτσια , φαινεται οτι περασατε σουπερ !
Και οι φωτογραφιες ειναι ολες υπεροχες , ειδικα του kopritis :twisted: :---)
Σε προειδοποιησα οτι θα ζοριστειςΕλα ρε, μη με δουλεύεις!!!! Κάνω εντατικά μαθήματα με xotikouli!!!!!
(Να βρεθούμε απο βδομάδα να σου δώσω τα υπόλοιπα..... γαμάτη είναι η μηχανούλα και είμαι πολύ ευχαριστημένη!!! )
Xαιρόμαστε γι'αυτό!Πωπω ειμαι γραφειο και με ταξιδεψατε κυριες μου.