Τρίκαλα Κορινθίας 2010

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Ωραίες φωτογραφίες. Πολύ ωραία περάσατε. Να ρωτήσω όμως κάτι; Σας έχει περάσει καθόλου απ' το μυαλό ότι εκεί που ξάπλωσε ο dogo, για να είναι ευτυχισμένος, το άλλο Σ/Κ θα ξαπλώσει κάποιος άνθρωπος; Ναι, θα μου πεις αλλάζουν σεντόνια και τα πλένουν ....

Δεν ξέρω ίσως εγώ κάνω λάθος ή είμαι λίγο ιδιότροπος.

Πάντως και εγώ έχω σκυλί και όταν πάω σε ξενώνα, που
δέχονται ζώα, ξαπλώνει πάντα στο χαλάκι της. Έστω από στοιχειώδη σεβασμό για τον επόμενο πελάτη του ξενώνα.
Kαι βεβαια το εχουμε σκεφτει γι αυτο το λογο τα σεντονια ηταν δικα μου...
Οχι δεν ειστε ιδιοτροπος... ειρωνικος ομως ναι...

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Μπορεί να είναι δικό τους το σεντόνι, δεν μπορεί να μην το σκέφτηκαν τα κορίτσια. Εμείς όταν πηγαίναμε με την αδελφή μου διακοπές και είχαμε τον σκύλο πάντα κουβαλάγαμε δικά μας σεντόνια.Μαζί γράφαμε

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Ε, καλά βρε Γιάννη, ασφαλώς αλλάζουν και πλένουν τα σεντόνια. Αλλοίμονο...
Αν και τι σημασία έχει [λέμε τώρα], αν πριν ξάπλωσε σκύλος ή άνθρωπος βρωμερός με τα παπούτσια ή οτιδήποτε άλλο...
Σάμπως μπορείς να ξέρεις; Ελπίζεις να τηρούν τους κανόνες υγιεινής και να μην πάθεις τίποτα. Τότε τουλάχιστον δεν θα το συστήσεις...

Natassa

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2008
4.700
172
Αθήνα
www.petphoto.gr
Έστω από στοιχειώδη σεβασμό για τον επόμενο πελάτη του ξενώνα.
Giannis69, καλά όλα αυτά που γράφεις, αλλά σκέφτηκες κ εσύ σε ποιους απευθύνθηκες πριν γράψεις ό,τι γράψεις;
(όχι... γιατί δεν μας γνωρίζεις θα μου πεις...)
Ας σου γράψω λοιπόν, τι ΔΕΝ γνωρίζεις: Ότι σφουγγαρίζαμε κάθε φορά που βγαίναμε από το σπιτάκι για να φύγουν οι πατημασιές, καθότι ξύλινο... Το σπίτι το αφήσαμε πιο καθαρό κ από όταν το βρήκαμε (Αφού μας τάραξε στα κρουασάν ο ιδιοκτήτης από τη χαρά του!), άσχετο με το αν πληρώναμε 120ευρω τη βραδιά, με ό,τι αυτό συενπάγεται για την καθαριότητα κ την περιποίηση που σου προσφέρει ο χώρος.... Ότι χτένιζα τη λώρα κάθε μέρα πριν μπει στο κατάλυμα κ σκουπίζαμε τα πόδια τους... (δεν μιλάμε για τα αυτονόητα, για τα περιττώματα δηλ.)...
Σκέφτηκες ότι το σεντόνι που βλέπεις της φωτο, όπως κ το κατωσέντονο από κάτω που δεν βλέπεις ανήκει στην ιδιοκτήτρια του dogo κ είχε στρωθεί επί τούτου;

Κ όλα αυτά ξέρεις γιατί τα γράφω ε; Για να βλέπουν τέτοιες συμπεριφορές οι ιδιοκτήτες των καταλυμάτων κ να δέχονται κατοικίδια.
Ο ιδιοκτήτης μάς ''έπρηξε'' να φέρουμε κ άλλους φιλόζωους, ελπίζω κ οι επόμενοι να είναι τόσο τυπικοί (αν κ εμείς ομολογώ ότι το παρακάναμε λίγο, αλλά γυναίκες, τι περιμένεις...) όσο εμείς αγαπητέ...

Στην τελική, όσο συνεπής κ καθαρός είναι ο ιδιοκτήτης, πράττει κ σέβεται αναλόγως... τι έχει, τι δεν έχει σκύλο...

Ελπίζω να απάντησα στην ερώτησή σου.

Last edited:

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Εντάξει ρε σεις...
Ο Γιάννης δεν σκέφτηκε ότι το σχόλιο, το κάνει σε γυναίκες. Τώρα θα υποστεί τις συνέπειες :D

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Εντάξει ρε σεις...
Ο Γιάννης δεν σκέφτηκε ότι το σχόλιο, το κάνει σε γυναίκες. Τώρα θα υποστεί τις συνέπειες :D
O Γιάννης πριν γράψει τις 2 παρακάτω φράσεις έπρεπε να το ξανασκεφτει λιγακι. Η απορία του είναι ευλογη για το κρεβάτι.. ο τρόπος του δεν είναι ωραιος :)
Σας έχει περάσει καθόλου απ' το μυαλό ότι εκεί που ξάπλωσε ο dogo, για να είναι ευτυχισμένος, το άλλο Σ/Κ θα ξαπλώσει κάποιος άνθρωπος;

Έστω από στοιχειώδη σεβασμό για τον επόμενο πελάτη του ξενώνα.

Natassa

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2008
4.700
172
Αθήνα
www.petphoto.gr
Εντάξει ρε σεις...
Στις φωτο φαινόμαστε ότι είμαστε κοριτσάκια, αν όχι, να το κοιτάξουμε κ αυτό!

τέλος των off topic..........................

Giannis69

Member
16 Δεκεμβρίου 2010
24
1
Ελληνικό
Βεβαίως και με καλύψατε πλήρως.

Καλά κάνω πάντως εγώ και ακόμα και το χειμώνα με τα χιόνια πάω με τη σκηνούλα μου ..... (καθότι ΚΑΙ ιδιότροπος ΚΑΙ ειρωνικός)

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Βεβαίως και με καλύψατε πλήρως.

Καλά κάνω πάντως εγώ και ακόμα και το χειμώνα με τα χιόνια πάω με τη σκηνούλα μου ..... (καθότι ΚΑΙ ιδιότροπος ΚΑΙ ειρωνικός)
Και εμεις κανουμε camping πολυ... ελπιζω να μη συναντηθούμε πουθενα και με ρωτάτε γιατι ο Ντιέγκο μπαίνει ξυπόλυτος και οχι με παντοφλίτσες στη σκηνή:)

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Δεν ξερω βρε κοριτσια,δεν ειδα τα λογια του ειρωνικα ή ιδιοτροπα.Ως επισημανση τα ειδα.
Αντε,χωστε.Ετοιμη ειμαι...:rolleyes:

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Και εμεις κανουμε camping πολυ... ελπιζω να μη συναντηθούμε πουθενα και με ρωτάτε γιατι ο Ντιέγκο μπαίνει ξυπόλυτος και οχι με παντοφλίτσες στη σκηνή:)
Καποια στιγμη πρεπει να μαθεις τροπους στο σκυλι σου!:D

Natassa

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2008
4.700
172
Αθήνα
www.petphoto.gr
Ελπίζω να μαζεύεις τα σκουπίδια κ να σέβεσαι τον επόμενο που θα 'ρθει να κατασκηνώσει στον ίδιο χώρο με σένα.:p

(Καλά κάνεις, αφού έχεις τον εξοπλισμό για χειμώνα, σούπερ είναι το να κατασκηνώνεις στη φύση...:)
Θα συναντηθούμε το καλοκαίρι εμείς:))

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Εμεις που ειμαστε κουταβια ακομα (5 μηνων) ποτε θα μπορουμε να κανουμε τετοιες εξορμησεις :confused::confused::confused:
Μολις μαθετε να κάνετε τσίσα και κακα όξω!

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Τι λες παιδι μου!Δεν υπαρχει μεγαλυτερη εκπαιδευση εξω τουαλετας απο την εκδρομη!;)
Ναι κ με τα ατυχήματα .... θα τα κάνει στο ξύλο.... Οχι σε καμία περιπτωση δεν πας εκεί με σκυλί που δεν είναι απολυτα εκπαιδευμένο στην τουαλέτα;)

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Ναι κ με τα ατυχήματα .... θα τα κάνει στο ξύλο.... Οχι σε καμία περιπτωση δεν πας εκεί με σκυλί που δεν είναι απολυτα εκπαιδευμένο στην τουαλέτα;)
Λεγοντας εκει;Εγω εννουσα με σκηνουλα!

Homer

Well-Known Member
12 Νοεμβρίου 2010
325
0
ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ
Το εχουμε μαθει ηδη αυτο :):):)!!!
Οποτε ειμαστε ετοιμοι.....
Αρχιζουμε το ψαξιμο για "φιλοζωικους" ξενωνες!!!!

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Giannis69, καλά όλα αυτά που γράφεις, αλλά σκέφτηκες κ εσύ σε ποιους απευθύνθηκες πριν γράψεις ό,τι γράψεις;
(όχι... γιατί δεν μας γνωρίζεις θα μου πεις...)
Ας σου γράψω λοιπόν, τι ΔΕΝ γνωρίζεις: Ότι σφουγγαρίζαμε κάθε φορά που βγαίναμε από το σπιτάκι για να φύγουν οι πατημασιές, καθότι ξύλινο... Το σπίτι το αφήσαμε πιο καθαρό κ από όταν το βρήκαμε (Αφού μας τάραξε στα κρουασάν ο ιδιοκτήτης από τη χαρά του!), άσχετο με το αν πληρώναμε 120ευρω τη βραδιά, με ό,τι αυτό συενπάγεται για την καθαριότητα κ την περιποίηση που σου προσφέρει ο χώρος.... Ότι χτένιζα τη λώρα κάθε μέρα πριν μπει στο κατάλυμα κ σκουπίζαμε τα πόδια τους... (δεν μιλάμε για τα αυτονόητα, για τα περιττώματα δηλ.)...
Σκέφτηκες ότι το σεντόνι που βλέπεις της φωτο, όπως κ το κατωσέντονο από κάτω που δεν βλέπεις ανήκει στην ιδιοκτήτρια του dogo κ είχε στρωθεί επί τούτου;

Κ όλα αυτά ξέρεις γιατί τα γράφω ε; Για να βλέπουν τέτοιες συμπεριφορές οι ιδιοκτήτες των καταλυμάτων κ να δέχονται κατοικίδια.
Ο ιδιοκτήτης μάς ''έπρηξε'' να φέρουμε κ άλλους φιλόζωους, ελπίζω κ οι επόμενοι να είναι τόσο τυπικοί (αν κ εμείς ομολογώ ότι το παρακάναμε λίγο, αλλά γυναίκες, τι περιμένεις...) όσο εμείς αγαπητέ...

Στην τελική, όσο συνεπής κ καθαρός είναι ο ιδιοκτήτης, πράττει κ σέβεται αναλόγως... τι έχει, τι δεν έχει σκύλο...

Ελπίζω να απάντησα στην ερώτησή σου.
Έτσι!!!

Η διακριτικότητα και ο σεβασμός είναι τρόπος και στάση ζωής!
Όχι προς τους άλλους αλλά προς τον εαυτό μας!
Πρέπει να είμαστε τυπικοί σε κάποια πράγματα για να έχουμε και τον αντίστοιχο σεβασμό και μετέπειτα να απαιτούμε και πράγματα πχ. να επιτρέπονται τα κατοικίδια σε τέτοια καταλύματα κτλ κτλ!

Κορίτσια πολύ καλά ξηγηθήκατε και φαίνεται ότι ξέρετε να ξεχωρίζεται τα...120 ευρώ από την τυπικότητα!