Παιδια γιαυτα ακριβως τα ποστ ξεκινησα με την φραση "χωρις παρεξηγηση"...τι να σας πω τωρα δλδ?ψεμματα?ετσι οπως αφηγηθηκε η κοπελα το ολο θεμα στο μυαλο μου ρθε εκεινη η διαφημιση για τις βιταμινες που ναι η κοπελα πριν τις βιταμινες κ την τραβολογαει το τσιουαουα μεσα στα κλαδια λες κ δεν υπαρχει αυριο (καταλαβατε ποια λεω?)
Δε διαχωριζω τα σκυλια "μικροσωμα" "μεγαλοσωμα" αλλα αλλο να πεις "θελω να το μαθω να περπαταει σωστα διπλα μου" κ αλλο "εχω προβλημα που με τραβαει το 4 κιλων σκυλι μου" (ελπιζω να καταλαβατε τι λεω κ πως το λεω κ το σημαντικοτερο ολων οτι ουδεμια προθεση εχω να μειωσω,διακωμωδησω ή κοροιδεψω κανεναν κ τιποτα...)
Κ θα το ξαναπω για μενα ολα αρχιζουν κ τελειωνουν με το τι ειδους σχεση εχεις χτισει με το σκυλι σου,πρεπει να βρεις μια διοδο επικοινωνιας,εναν τροπο να του δωσεις να καταλαβει τι θες κ τι περιμενεις απαυτο οπως με τον τροπο του κ αυτο θα σου δειξει τι θελει κ τι περιμενει απο σενα...υστερα βρισκεις τον τροπο για ολα(τα λεω αυτα επειδη ειπε η κοπελα οτι το σκυλι το χει μολις ενα μηνα-αν θυμαμαι καλα-κ ειναι μολις 6 μηνων...)...καταρχας οταν ηταν κουταβι η Ηρα-κ τωρα οταν ημαστε Αθηνα-αποφευγω οπως ο διαολος το λιβανι τα πεζοδρομια,δε θελω να περπαταει πανω σαυτα γιατι ποτε δεν ξερεις τι μπορει να χει ριξει/ψεκασει ο καθε ανωμαλος σε οποιαδηποτε γωνια,δεν της επιτρεπω να μυριζει κακα αλλων σκυλιων κ αν την αφησω να μυρισει κατι ειμαι απο πανω της να εχω οπτικη ανα πασα ωρα κ στιγμη να βλεπω τι ειναι αυτο που μυριζει-κ οχι πανω απο 1-2 λεπτα-αμα πχ ειναι σκοταδι ή ειναι ψηλο το γρασιδι παλι δε την αφηνα/ω (φυλαγε τα ρουχα σου) δεν πλησιαζω ποτε πολυ παρκαρισμενα γιατι απο κατω κρυβονται γατες αλλα κ επειδη της φοραω καρφια δε θελω να γρατσουνισει ταμαξι κανενος αμοιρου...γενικα θελει προσοχη κ γενικα εαν θες να της διδαξεις κατι αποψη μου ειναι να επιλεγεις μερη ησυχα οχι πολυσυχναστα να μην αποσπατε η προσοχη του απο σενα κ το τι του λες ή του δειχνεις (επισης τα ανεφερα ολα αυτα γιατι καπου παραπανω αναφερθηκε ζητημα με τους διαβατες ταυτοκινητα κλπ ανησυχιες)