ενω γενικα τα φλεξι σαν εταιρια ειναι πολυ καλα σε αυτη την κατηγορια λουριων και για την δουλεια αυτη που κανουν κι εγω προτιμω να τα εχω διπλα μου και οταν μπορω να τα αφηνω ελευθερα παρα να γινει τπτ και να τρεχω να μην φτανω.
Δε βρήκα ακριβώς το ίδιο, αλλά έχει πολύ όμορφα σχέδια εδώ.μπορεί κάποιος να με βοηθήσει που θα βρώ το παρακάτω φλέξι στο ίντερνετ για αγορά?
Google Αποτελέσματα Eικόνων για http://www.dogspot.in/shop/item-images/orignal/1342082240906.jpg
Flexi Compact 1 Summertime Small Retractable Dog Lead (Lead Type: azure): Amazon.co.uk: Pet Suppliesδεν τραβάει υπερβολικά ,βέβαια το κάνει με τον τρόπο της.θα δοκιμάσω το φλέξι και ότι γίνει απλά μου έχει κάτσει το συγκεκριμένο σχέδιο και δεν βρίσκω απο που να το πάρω.
Aυτή είναι η χειρότερη περίπτωση αλλά υπάρχουν κι άλλες, ίσως οχι τόσο επίπονες αλλά σίγουρα σοβαρές. Για παράδειγμα: να μην προλάβεις να αποτρέψεις σκυλοκαυγά ή να φαει κάτι το σκυλί απο κάτω.Εγω μολις εμαθα, οτι σκυλος πελατισσας μου σκοτωθηκε σε τροχαιο- ενω ηταν σε Flexi!
Ο σκυλος παηγαινε κανα 2-3 μετρα μπροστα και τρομαξε απο ενα αδεσποτο που πεταχτηκε απο το βαθος μιας εισοδο πολυκατοικιας, πηδηξε πανικοβλητος στο δρομο και εκεινη την ωρα ηρθε και το αυτοκινητο-πριν προλαβει να αντιδρασει η ιδιοκτητρια.
για τον λόγο αυτόν επειδή η δικιά μου φοβάται λίγο τα σκυλιά ,εξαιτίας επειδή σε κάθε αυλή της γαυγίζουν λίγο επιθετικά και επειδή δεν βγάζουν τα σκυλιά τους εδώ βόλτες και αν δείς κάποιον θα είναι κατσουφιασμένος.θα το χρησιμοποιώ σε σίγουρες τοποθεσίες για να μην γίνει τίποτα.Εγω μολις εμαθα, οτι σκυλος πελατισσας μου σκοτωθηκε σε τροχαιο- ενω ηταν σε Flexi!
Ο σκυλος παηγαινε κανα 2-3 μετρα μπροστα και τρομαξε απο ενα αδεσποτο που πεταχτηκε απο το βαθος μιας εισοδο πολυκατοικιας, πηδηξε πανικοβλητος στο δρομο και εκεινη την ωρα ηρθε και το αυτοκινητο-πριν προλαβει να αντιδρασει η ιδιοκτητρια.
μπορεί κάποιος να με βοηθήσει που θα βρώ το παρακάτω φλέξι στο ίντερνετ για αγορά?
Google Αποτελέσματα Eικόνων για http://www.dogspot.in/shop/item-images/orignal/1342082240906.jpg
δεν τραβάει υπερβολικά ,βέβαια το κάνει με τον τρόπο της.θα δοκιμάσω το φλέξι και ότι γίνει απλά μου έχει κάτσει το συγκεκριμένο σχέδιο και δεν βρίσκω απο που να το πάρω.
Από το λινκ που ο ίδιος έβαλες, για το συγκεκριμενο σχεδιάκι, αν πατήσεις "Επισκεψη σελίδας" σε πάει σε αυτή: Flexi Summer Time All Tape 3m5m, Retractable Leashes, Flexi, Online Pet Shop, Buy Dog Products, Pet Stores India | DogSpot.in όπου βλέπουμε ότι το συγκεκριμενο σχεδιάκι είναι για σκυλιά μέχρι 25 κιλά. Γι'αυτό δεν το βρίσκεις. Συμβιβασου με άλλο σχεδιάκι της εταιρίας για τα κιλά της Μπέλλας....................
vas
για 30 κιλά σκύλο το θέλω και το amazon δεν πρέπει να έχει και με βολεύει πολύ για αγορές η σελίδα.
Ο καθένας ξέρει τον σκύλο του και πράττει αναλόγως. Ο δικός μου, όταν βλέπει σκύλο ή γάτα εκτοξεύεται να πάει (το δουλεύουμε στην εκπαίδευση αυτό) ,οπότε δεν το φοβάμαι αυτό, το έχω δεί να σπάει μπροστά στα μάτια μου και έτρεχα να τον πιάσω. Ευτυχώς δεν ήμασταν κοντά σε δρόμο.Νομίζω ότι δεν πρέπει να φοβάστε τόσο για την αντοχή ενός φλεξι. Χρησιμοποιώ εδώ και ένα μήνα ένα φτηνό από τα jumbo για 25 κιλά σκύλο και ειναι αξιόπιστο ως τώρα, χωρίς να ειναι ιδιαίτερα ποιοτικό. Το πήρα πιο πολύ για να δώ αν μπορώ να κουμανταρω σωστα τον κουταβουλη και μάλλον θα αγοράσω κάτι καλύτερο μελλοντικά. Δεν ειναι δύσκολο στο χειρισμό , απλά πρέπει να έχεις το νου σου και να έχεις καθαρο οπτικό πεδίο γύρω από το σκύλο.
μα είχα πάει σε ένα μαγαζί και είχε μία διαφήμιση μέ ένα λαμπραντόρ και είχαν το συγκεκριμένο φλέξι.έτσι το έψαξα και μου άρεσε πολύ το χρώμα για θυληκό σκυλί.Από το λινκ που ο ίδιος έβαλες, για το συγκεκριμενο σχεδιάκι, αν πατήσεις "Επισκεψη σελίδας" σε πάει σε αυτή: Flexi Summer Time All Tape 3m5m, Retractable Leashes, Flexi, Online Pet Shop, Buy Dog Products, Pet Stores India | DogSpot.in όπου βλέπουμε ότι το συγκεκριμενο σχεδιάκι είναι για σκυλιά μέχρι 25 κιλά. Γι'αυτό δεν το βρίσκεις. Συμβιβασου με άλλο σχεδιάκι της εταιρίας για τα κιλά της Μπέλλας