Το 2 μηνών Labrador μου σας καλησπερίζει

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Όσο υπάρχει ζήτηση θα υπάρχει και προσφορά....Είναι τόσο απλά τα πράγματα...
Αν δεν τα φέρνουν τα πετσοπ, θα τα φέρει ο γνωστός, ο κτηνίατρος, ο εκπαιδευτής....δόξα τω θεώ απο καλοθελητές άλλο τίποτα!

Επίσης, ας μην έχουμε αυταπάτες...αν τα σκυλιά απο puppymills πωλούνταν με τόσο μεγάλο κέρδος, μόνο στην Ελλάδα και πουθενά αλλού στον κόσμο, ακόμα κι εκεί που δεν επιτρέπεται να πουλάνε τα πετσοπ, δεν θα ήταν τόσα τα puppymills...

lab

Well-Known Member
10 Οκτωβρίου 2009
61
0
Thessaloniki
Δίκιο έχετε όλοι σας. Ας μου απαντήσει όμως κάποιος σ αυτό. Εγώ που ήθελα λαμπραντόρ-κουτάβι και έψαχνα 1 μήνα σε ίντερνετ και εφημερίδες μπας και χαρίζεται τίποτα, όπως επίσης δεν έτυχε να έχει κανας γνωστός λαμπ, τι να έκανα? Πως θα μπορούσα να αποκτήσω ένα ριτριβερ?

sir-elric

Well-Known Member
17 Νοεμβρίου 2006
2.589
3
marathon beach
Δίκιο έχετε όλοι σας. Ας μου απαντήσει όμως κάποιος σ αυτό. Εγώ που ήθελα λαμπραντόρ-κουτάβι και έψαχνα 1 μήνα σε ίντερνετ και εφημερίδες μπας και χαρίζεται τίποτα, όπως επίσης δεν έτυχε να έχει κανας γνωστός λαμπ, τι να έκανα? Πως θα μπορούσα να αποκτήσω ένα ριτριβερ?
και τι ειναι ρε μαστορα το σκυλακι για χαριζεται καναπες?

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Ολα ξεκίνησαν εντελώς τυχαία καθώς συζητούσαμε να πάρουμε σκύλο(με την γυναίκα μου) αλλά όχι ιδιαίτερα σοβαρά. Επίσης δεν είχα σημαντικές γνώσεις για ράτσες σκύλων. Ωσπου μια μέρα είδα σε αγγελία ότι χαρίζονται 2 κουτάβια ΛΑΜΠΡΑΝΤΟΡ. Τον πήρα τηλ. αλλά τα είχε δώσει. Ψαχναμε στο νετ για πληροφορίες για τα ριτριβερ και ενθουσιαστήκαμε. Το πήρα απόφαση και άρχισα να ψάχνω σε πετ σοπ βασικά καθώς δεν την έψαξα και πολύ για εκτροφείο.
Εγώ που ήθελα λαμπραντόρ-κουτάβι και έψαχνα 1 μήνα σε ίντερνετ και εφημερίδες μπας και χαρίζεται τίποτα, όπως επίσης δεν έτυχε να έχει κανας γνωστός λαμπ, τι να έκανα? Πως θα μπορούσα να αποκτήσω ένα ριτριβερ?
Θα γίνω κακός, νομίζω, αλλά βάζοντας στο google "Λαμπραντόρ" έτσι απλά με Ελληνικούς χαρακτήρες, στην πρώτη σελίδα μου βγάζει 3 εκτροφεία....
Τους πήρες ένα τηλέφωνο;

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.767
4.044
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Επίσης, ας μην έχουμε αυταπάτες...αν τα σκυλιά απο puppymills πωλούνταν με τόσο μεγάλο κέρδος, μόνο στην Ελλάδα και πουθενά αλλού στον κόσμο, ακόμα κι εκεί που δεν επιτρέπεται να πουλάνε τα πετσοπ, δεν θα ήταν τόσα τα puppymills...
Γι αυτο λεω... πρεπει να υπαρχει καλυτερη ενημερωση...

Εγώ που ήθελα λαμπραντόρ-κουτάβι και έψαχνα 1 μήνα σε ίντερνετ και εφημερίδες μπας και χαρίζεται τίποτα, όπως επίσης δεν έτυχε να έχει κανας γνωστός λαμπ, τι να έκανα?
Γιατι να χαριζεται; :confused:
Γιατι δεν πηρες αδεσποτο κουταβακι που χαριζεται;

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Δεν φταιει ο lab. Δεν τις καταδικασε αυτος. Αν ηταν μονο ο lab που πηρε σκυλακι απο πετ σοπ, αυτες οι μανες δεν θα ηταν καταδικασμενες.
Ας μην τα διαστρευλωνουμε. Σε γενικες γραμμες φταιει το κρατος που τα επιτρεπει.
ΠΡΟΣΟΧΗ

ΚΑΝΕΝΑΣ νόνος ΚΑΜΙΑΣ χώρας δεν υπαγορεύει (ή επιτρέπει) κακές συνθήκες συντήρησης, εκτροφής ή μεταφοράς ... αν υπάρχουν παρατράγουδα ΕΙΝΑΙ αποτέλεσμα παρανομίας

ΑΡΑ

Δεν φταίει κανένα κράτος που το επιτρέπει, είναι ΑΚΡΙΒΩΣ σαν να δίνεις λεφτά στο παιδί των φαναριών (στο κομμάτι που αφορά την ηθική ευθύνη)

lab

Well-Known Member
10 Οκτωβρίου 2009
61
0
Thessaloniki
Θα γίνω κακός, νομίζω, αλλά βάζοντας στο google "Λαμπραντόρ" έτσι απλά με Ελληνικούς χαρακτήρες, στην πρώτη σελίδα μου βγάζει 3 εκτροφεία....
Τους πήρες ένα τηλέφωνο;
Oχι φίλε μου γιατί το πετσοπ το χει γείτονας και εμπιστος φίλος που τον γνωρίζω πάνω από 20 χρονια. Υπάρχει πλήρη εμπιστοσύνη και δεν ήθελα να ψάξω αλλού αφού και πάλι θα πλήρωνα. Κι όντως τον Ντίκο και σε καλή κατάσταση τον πήρα αλλά και μια χαρά αποδεικνύεται στην υγεία του(χτυπάω ξύλο).

υ.γ Ηθελα λαμπ ρε berna:-|

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Oχι φίλε μου γιατί το πετσοπ το χει γείτονας και εμπιστος φίλος που τον γνωρίζω πάνω από 20 χρονια. Υπάρχει πλήρη εμπιστοσύνη και δεν ήθελα να ψάξω αλλού αφού και πάλι θα πλήρωνα. Κι όντως τον Ντίκο και σε καλή κατάσταση τον πήρα αλλά και μια χαρά αποδεικνύεται στην υγεία του(χτυπάω ξύλο).
Μακάρι ο ντίκο να είναι πάντα καλά και να σε συντροφεύσει πολλά πολλά χρόνια!Δεν το συζητώ!

Παρόλα αυτά ο έμπιστος φίλος σε δούλεψε κανονικά και σου έφερε σκύλο από puppy mill!
Και μη νομίζεις ότι σου έφερε κάτι καλύτερο...όχι γιατί δεν θέλει(δεν ξέρω αν θέλει ή όχι)αλλά επειδη άλλοι είναι οι χονδρέμποροι που αποφασίζουν, που τα στοιβάζουν σε φορτηγά, τα φέρνουν εδώ κι όσα ψοφάνε τα πετάνε στην άκρη της εθνικής....
Απλά ήσουν πολύ τυχερός και δεν τράβηξες αυτά που τραβάει σήμερα η HerBy ας πούμε...:(

lab

Well-Known Member
10 Οκτωβρίου 2009
61
0
Thessaloniki
Aυτό είναι που με τρελαίνει.....
Μπορώ να κάνω κάτι τώρα?Το μόνο που μπορώ είναι να πεισω γνωστούς να μην αγοράσουν ζώο απο πετ σοπ. Τη μαλακία την έκανα. Αργησα όμως να την ψαξω καλα και τώρα νιώθω άσχημα:(

υ.γ Συλληπητήρια ρε φοίβο:-|

Last edited:

lab

Well-Known Member
10 Οκτωβρίου 2009
61
0
Thessaloniki
2 ερωτήσεις για όποιον γνωρίζει

1)Μετά από 1.5 μήνα που τον έχω(τον είχα μέσα) τον έβγαλα στην αυλή όπου έχει και το δικό του σκυλόσπιτο. Το χω κάνει και το 2ο εμβόλιο. Υπάρχει περίπτωση να χει πρόβλημα με το κρύο?

2) Επειδή λείπουμε αρκετές ώρες από το σπίτι, υπάρχει κανας τρόπος για να κάνει τα κόπρανα του έστω σ ένα σημείο?

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.176
3.012
ΑΤΤΙΚΗ
2 ερωτήσεις για όποιον γνωρίζει

1)Μετά από 1.5 μήνα που τον έχω(τον είχα μέσα) τον έβγαλα στην αυλή όπου έχει και το δικό του σκυλόσπιτο. Το χω κάνει και το 2ο εμβόλιο. Υπάρχει περίπτωση να χει πρόβλημα με το κρύο?

2) Επειδή λείπουμε αρκετές ώρες από το σπίτι, υπάρχει κανας τρόπος για να κάνει τα κόπρανα του έστω σ ένα σημείο?
1/τα εμβόλια δεν γίνονται για την γρίπη...όμως το κρύο είναι κρύο.
Ο σκυλάκος δεν σας λείπει απο το σπίτι?

2/για τα κακά του η λύση είναι μια=πολλές βόλτες.

HerBy

Well-Known Member
28 Οκτωβρίου 2009
73
0
ΒΟΛΟΣ/ΜΑΓΝΗΣΙΑ
Η herby τι τράβηξε φοιβο?Υποθέτω είχε προβλημα απ την αρχή?
Με θύμωσες και πριν ποστάρω τσάκισα 1 πιάτο μακαρόνια 2 σοκολάτες και έχω κάνει ένα πακέτο τσιγάρα μαζί με καφέ!
Ναι είχε πρόβλημα από την αρχή!Αυτό σημαίνει πως θα γύριζα την πλάτη μου απέναντι σε αυτό που έκανα?
Αυτό πονάει περισσότερο καλε μου!
Το ότι το πήρα από την μάνα του,ταλαιπωρήθηκε και συνέχισε να ταλαιπωρείται με ορους και εξετάσεις μέχρι που έσβησε στα χερια μου!Γιατί?
Άλλο να το βιώνεις και άλλο απλά να συμβαίνει γύρο σου!
Δεν μπορεί να μένεις ''άπραγος''(ευτυχώς το κατάλαβες) μετά από αυτό έτσι δεν είναι? :)
γιαυτο μπάστο μέσα πάρτο αγκαλίτσα "ρουφιξετο" στα φιλια και δώσε την αγάπη σου! Μονο αυτό θέλει...ΕΣΕΝΑ
Πάω να ξαναφάω με πήραν τα κλάματα! A ρε μακαρονάδα :(

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Με θύμωσες και πριν ποστάρω τσάκισα 1 πιάτο μακαρόνια 2 σοκολάτες και έχω κάνει ένα πακέτο τσιγάρα μαζί με καφέ!
Ναι είχε πρόβλημα από την αρχή!Αυτό σημαίνει πως θα γύριζα την πλάτη μου απέναντι σε αυτό που έκανα?
Αυτό πονάει περισσότερο καλε μου!
Το ότι το πήρα από την μάνα του,ταλαιπωρήθηκε και συνέχισε να ταλαιπωρείται με ορους και εξετάσεις μέχρι που έσβησε στα χερια μου!Γιατί?
Άλλο να το βιώνεις και άλλο απλά να συμβαίνει γύρο σου!
Δεν μπορεί να μένεις ''άπραγος''(ευτυχώς το κατάλαβες) μετά από αυτό έτσι δεν είναι? :)
γιαυτο μπάστο μέσα πάρτο αγκαλίτσα "ρουφιξετο" στα φιλια και δώσε την αγάπη σου! Μονο αυτό θέλει...ΕΣΕΝΑ
Πάω να ξαναφάω με πήραν τα κλάματα! A ρε μακαρονάδα :(
:( :( :( εχεις απολυτο δικιο. . .

mi.ge79.83

New Member
27 Νοεμβρίου 2009
3
0
Ειμαι νεο μελος.εχω την επιθυμια να παρω ενα λαμπραντορ.αυτα που διαβασα για τα πετ σοπ και puppy mills παιδια πρωτη φορα τα ακουγα.θελει να μου πει καποιος με δυο λογια τι να κανω για την αγορα ενος κουταβιου.ειναι ασχημο που μιλαω για αγορα κουταβιου?δεν ειχα ποτε σκυλο. και δεν ξερω.ειναι ευκολο να μου πειτε για την διαφορα αρσενικου με θυληκο (αν υπαρχει).