Το 2 μηνών Labrador μου σας καλησπερίζει

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Τι τρελά κουτάβια είναι αυτά που βλέπω βραδιάτικα!!!Τέλειο!!!:D:D

lab

Well-Known Member
10 Οκτωβρίου 2009
61
0
Thessaloniki
Σχεδόν ένα μήνα σπίτι μου και αν εξαιρέσεις το σφουγγάρισμα ο ντίκος τα πάει μια χαρά. Κλείνει τους 3 μήνες σε λίγο και μεγαλώνει πολύ γρήγορα. Χαιρετισμούς σπό τον αλητάκο μου:D

Dimitri$

Well-Known Member
8 Ιουλίου 2009
64
0
Ωραίος ο μικρός,να τον χαίρεσαι.
Τώρα που είναι η αρχή να προσέξεις να μην σου γλιστράει.

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Τέσσερις μέρες πριν αν έβλεπα το κουτάβι σου θα ζήλευα οικτρά..... σήμερα εχω μόνο να σου πω ότι συμπάσχω με το σφουγγάρισμα!:D:D

να σου ζήσει! κουκλί είναι!

Barbie

Well-Known Member
20 Οκτωβρίου 2009
81
0
πρεβεζα
αχ μωρε τι καλο...!!!

νομιζω πρεπει να γινει μια κουταβο-γωνια στο φορουμ,για υποψηφιους κουταβο-γονεις και κουταβο-γονεις!:D
συμφωνω απολυτα...γτ κι εγω ειμαι υποψηφιος γονιος και θα με ενδιεφερε πολυ....

lab

Well-Known Member
10 Οκτωβρίου 2009
61
0
Thessaloniki
Αν το σκυλί σας τρώει το γεύμα του πολύ γρήγορα τότε το κερδίζει πολύ εύκολα. Οι άγριοι πρόγονοί τους έπρεπε να κυνηγήσουν για την τροφή τους, αλλά τα σκυλιά σήμερα κυνηγούν μόνο μέχρι το πιάτο τους. Το σκυλί σας θα ωφεληθεί και διανοητικά και φυσικά, από την πρόκληση της έρευνας για το γεύμα του, αρχίστε κρύβοντας το πιάτο του σε διαφορετική θέση κάθε ημέρα.

Το παραπάνω που διάβασα στο "Μεγαλώνοντας ένα έξυπνο κουτάβι" το εφάρμοσα πριν λίγο. Εδώ και ένα μήνα ο Ντίκος έτρωγε στο κλασικό του πιάτο που φαίνεται και στη φώτο. Του έβαλα λοιπόν πριν λίγο, λίγες κροκέτες στο πιατο του τις οποίες και έφαγε σε λίγα δευτερα και τις υπόλοιπες σε ενα ποτήρι το όποιο τοποθέτησα λίγο πιο πέρα. Τις μυρίστηκε με τη μια αλλά...φοβόταν να πλησιάσει το ποτήρι:)Γαύγιζε συνέχεια, έπαιρνε την πολύ αστεία στάση(σαν να σέρνεται) και γενικά είχε πολύ γέλιο. Μόλις έφυγα και μετά από λίγο τον άκουσα να τρώει. 'Ενας ακόμα φόβος του Ντίκο είχε καταπολεμηθεί:D

THEODOROF

Well-Known Member
3 Νοεμβρίου 2009
152
0
ΠΑΤΡΑ
Γειά σου lab πολύ ωραίος ο κούταβος,φτου φτου.Πώς κατέληξες σ' αυτή τη ράτσα?Τι τιμές παίζουν απο εκτροφέα?

lab

Well-Known Member
10 Οκτωβρίου 2009
61
0
Thessaloniki
Ολα ξεκίνησαν εντελώς τυχαία καθώς συζητούσαμε να πάρουμε σκύλο(με την γυναίκα μου) αλλά όχι ιδιαίτερα σοβαρά. Επίσης δεν είχα σημαντικές γνώσεις για ράτσες σκύλων. Ωσπου μια μέρα είδα σε αγγελία ότι χαρίζονται 2 κουτάβια ΛΑΜΠΡΑΝΤΟΡ. Τον πήρα τηλ. αλλά τα είχε δώσει. Ψαχναμε στο νετ για πληροφορίες για τα ριτριβερ και ενθουσιαστήκαμε. Το πήρα απόφαση και άρχισα να ψάχνω σε πετ σοπ βασικά καθώς δεν την έψαξα και πολύ για εκτροφείο. Τον πήρα 500€ ενώ βρήκα μέχρι και 650 από μεγάλα μαγαζιά. Αυτά που λένε για πετ σοπ στον ντικο δεν ισχυει γιατί ήταν και είναι μια χαρά.
υ.γ Ξέρω ότι έβαλα και γώ ένα λιθαράκι στη συνέχιση του εμπορίου σκύλων και ΄ζωων γενικότερα απλά το σκέφτομαι πως ίσως έτσι έκανα έναν σκύλο να έχει μια καλύτερη ζωή:-|. Αυτά

sir-elric

Well-Known Member
17 Νοεμβρίου 2006
2.589
3
marathon beach
υ.γ Ξέρω ότι έβαλα και γώ ένα λιθαράκι στη συνέχιση του εμπορίου σκύλων και ΄ζωων γενικότερα απλά το σκέφτομαι πως ίσως έτσι έκανα έναν σκύλο να έχει μια καλύτερη ζωή:-|. Αυτά
βασικα καταδικασες την μανα του να γενοβαλαει μεχρι ψωφισει στο 1χ1 κλουβι της.

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.767
4.044
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Δεν φταιει ο lab. Δεν τις καταδικασε αυτος. Αν ηταν μονο ο lab που πηρε σκυλακι απο πετ σοπ, αυτες οι μανες δεν θα ηταν καταδικασμενες.
Ας μην τα διαστρευλωνουμε. Σε γενικες γραμμες φταιει το κρατος που τα επιτρεπει.

sir-elric

Well-Known Member
17 Νοεμβρίου 2006
2.589
3
marathon beach
Δεν φταιει ο lab. Δεν τις καταδικασε αυτος. Αν ηταν μονο ο lab που πηρε σκυλακι απο πετ σοπ, αυτες οι μανες δεν θα ηταν καταδικασμενες.
Ας μην τα διαστρευλωνουμε. Σε γενικες γραμμες φταιει το κρατος που τα επιτρεπει.
αν ο λαμπ και ο καθες σταματαγε να αγοραζει δεν θα υπηρχαν αυτες οι καταστασεις. το κρατος δεν μπορει να ειναι ο μπαμπουλας και αντικαθιστα την τσιπα και την κοινη λογικη.

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.767
4.044
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
ψαχνουμε ψιλλους μεσα στα αχηρα! Δεν μπορουμε να περιμενουμε ολοι να ενημερωθουνε πριν αγορασουν... ΠΑΝΤΑ θα υπαρχουν αυτοι που αγοραζουν! Αλλα αν το κρατος απαγορευε στα πετ σοπ να πουλανε σκυλια, αναγκαια οποιος θελει να αγορασει σκυλο θα εψαχνε αλλου.
Αλλα να μου πεις ποιος ενφιαφερεται για ψυχες οταν παιζει χρημα...

sir-elric

Well-Known Member
17 Νοεμβρίου 2006
2.589
3
marathon beach
ψαχνουμε ψιλλους μεσα στα αχηρα! Δεν μπορουμε να περιμενουμε ολοι να ενημερωθουνε πριν αγορασουν... ΠΑΝΤΑ θα υπαρχουν αυτοι που αγοραζουν! Αλλα αν το κρατος απαγορευε στα πετ σοπ να πουλανε σκυλια, αναγκαια οποιος θελει να αγορασει σκυλο θα εψαχνε αλλου.
ειναι λογικο (δυστηχως) οτι καποιοι δεν θα το ψαξουν. αλλα δεν μπορεις να ισχυριζεσαι οτι εσωσα μια ζωουλα γιατι στην πραγματικοτητα ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ΑΛΛΕΣ 10.

αν απαγορευσει το κρατος απο τα πετ σοπ θα τα πουλανε οι εισαγωγεις, ή θα αυξηθουν οι puppy miller δεν πρεπει να τα περιμενουμε ολα απο το κρατος.

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.767
4.044
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Στο πρωτο συμφωνω. Στο δευτερο ομως οχι...
Τα περισσοτερα σκυλια των puppymills πωλουνται στα πετ σοπ, πιο λιγα κατευθιαν σε ιδιωτες.
Προσωπικα, αν ειχε σκυλια στα πετ σοπ της χωρας μου, απο εκει θα το ειχα παρει. Δεν ειχα ιδεα απο εκτροφεια κλπ, και θα διαλεγα το ευκολο. Πως μπορει να παει το μυαλο μου πως υπαρχουν τα puppy mills;
Γιατι δεν γινεται ενημερωση κι απο αλλα μεσα, πχ διαφημισεις στην τηλεοραση (πιο μεγαλη πιθανοτητα πως καποιος θα τη δει, απο το να σκεφτει απο μονος του να ψαξει το ιντερνετ, ιδιαιτερα αν δεν ειναι πολυ των φορουμ...).