Το 2 μηνών Labrador μου σας καλησπερίζει

lab

Well-Known Member
10 Οκτωβρίου 2009
61
0
Thessaloniki
Καλησπέρα σε όλους. Εδώ και 2 μέρες έχω αγοράσει ένα κουταβάκι αρσενικό, καθαρόαιμο λαμπραντορ ριτριβερ. Η αλήθεια είναι ότι πέρα απ το ότι λερώνει συνέχεια και παντού δεν έχω άλλο πρόβλημα:). Τον ονομάσαμε "ντίκο" και είναι κουκλάκι και πολύ παιχνιδιάρικο. Περιμένω να περάσουν λίγες μέρες για να τον βγάλω στην αυλή(με είπε ο κτηνίατρος να τον΄έχω μέσα για λίγο γιατι ειναι ευαίσθητος σε μικρόβια). Μόνο εγώ έχω πρόβλημα με το λέρωμα χώρου και τη μυρωδιά? Εσεις δε είχατε-έχετε. Πω το αντιμετωπίσατε-ζετε?

Να τος ο ντικος
http://img70.imageshack.us/img70/9523/dsc00118p.jpghttp://img70.imageshack.us/i/dsc00118p.jpg/

Last edited:

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.176
3.012
ΑΤΤΙΚΗ
καλώς ήρθες :)Φαντάζομαι ότι ο κτηνίατρός σου θα σε έχει ενημερώσει για το πρόγραμμα εμβολιασμών που πρέπει να ακολουθήσεις, οπότε πάρε υπ΄όψη σου ότι θα ''πρέπει'' να μείνει στο σπίτι για πολύ μεγαλύτερο διάστημα απο λίγες μέρες,όσο για το λέρωμα, στο φόρουμ υπάρχουν πολλά άρθρα που μπορείς να διαβάσεις και που θα σε βοηθήσουν να λύσεις αυτού του είδους θέματα. Να σου ζήσει ο ντίκο:p

lab

Well-Known Member
10 Οκτωβρίου 2009
61
0
Thessaloniki
καλώς ήρθες :)Φαντάζομαι ότι ο κτηνίατρός σου θα σε έχει ενημερώσει για το πρόγραμμα εμβολιασμών που πρέπει να ακολουθήσεις, οπότε πάρε υπ΄όψη σου ότι θα ''πρέπει'' να μείνει στο σπίτι για πολύ μεγαλύτερο διάστημα απο λίγες μέρες,όσο για το λέρωμα, στο φόρουμ υπάρχουν πολλά άρθρα που μπορείς να διαβάσεις και που θα σε βοηθήσουν να λύσεις αυτού του είδους θέματα. Να σου ζήσει ο ντίκο:p
Μ 'εκανες την καρδιά περιβόλι βραδυάτικα. Οσες φορές δεν έχω σφουγγαρίσει σε 34 χρόνια, σφουγγάρισα σε 2 μέρες:D.

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.176
3.012
ΑΤΤΙΚΗ
:D:D:D:D
Τι είναι τα 34 χρόνια μπροστά στην αιωνιότητα....αστιεύομαι.....
σοβαρά τώρα ,το πρόβλημα της εκπαίδευσης του κουταβιού σου σε σχέση με το λέρωμα μπορεί με λίγη υπομονή και προσεκτικές κινήσεις απο μεριάς σου να λυθεί αρκετά εύκολα.
http://www.dogforum.gr/v2/showthread.php?t=453
http://www.dogforum.gr/v2/showthread.php?t=757
http://www.dogforum.gr/v2/showthread.php?t=6231

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.767
4.044
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Καλώς ήρθες! Σαρωση τα λαμπ! Ετσι πρέπει! :D
Εγώ τον δικό μου τον έβγαζα έξω όταν ήταν 2 μηνών. Δεν λέω πως είναι καλό, αλλά δεν είχαμε επιλογή. Δεν έπαθε τίποτα και σήμερα είναι 3ών ετών στην τρελή χαρά.

Αν δε θες να τον βγάζεις έξω, ίσως να τον μάθεις σε εφημερίδα; :)

GEORGE1034

Well-Known Member
20 Σεπτεμβρίου 2009
579
0
27
Θεσσαλονικη!!!!!!!!!!!!!!!!
Καλως ηρθες στην παρεα μας!!!!!!! Ως αφορα το ερωτημα σου τη να σου πω, δεν ξερω γιατι δεν εχω ακομη σκυλο (θα παρω ενα μαλτες σε 2 περιπου μηνες).Εγω σου προτεινω να διαβασεις ολα αυτα που σου εδωσε η TARA και να επισκευτης εναν εκπαιδευτη.

πανεμορφως ο Ντικο σου!!!:)

katerina.24

Well-Known Member
14 Οκτωβρίου 2009
53
0
κώς
καλησπερα κ απο μενα...Έχω κ εγω λαμπραντορ (2 μηνων) κ περναω μια απο τα ιδια .... μιλαμε για πολυ σφουγγαρισμα...κοντεψα να βγαλω φουσκαλες!!! αλλα χαλαλι του!!!!:p

Last edited:

lab

Well-Known Member
10 Οκτωβρίου 2009
61
0
Thessaloniki
Σας ευχαριστώ όλους για το καλωσόρισμα. Το σημαντικότερο πρόβλημα που έχω με τον Ντίκο την πρώτη βδομάδα συμβίωσης είναι το εξής(με το σφουγγάρισμα προσαρμόστηκα:D)

Τον έχουμε σ' έναν όροφο μόνο του, καθώς μένουμε σε μονοκατοικία. Κατα τις 05 30 καθε πρωι αρχίζει να κλαίει και δε σταματάει αν δε κατεβω κάτω κοντά του. Τι να κάνω? Ειναι σωστό που κατεβαίνω η πρέπει να μην ανταποκρινομαι για να του σπάσω τον "τσαμπουκά". Μηπως κλαίει επειδή είναι ακόμα μικρός? Χελπ πλιζζζζ:)

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Σε γενικές γραμμές δεν πηγαίνουμε όταν κλαίει γιατί έτσι "επιβραβεύουμαι" το κλάμα του...αλλά γιατί να το έχεις το σκυλάκι μόνο του σε απο κάτω διαμέρισμα κι όχι μαζί σας;
Σκέψου εσένα να ήσουν μικρό παιδάκι, τι θα προτιμούσες ένα τεράστιο(και αρκετά φοβιστικό) διαμέρισμα να κάθεσαι μόνο σου ή να είσαι μαζί με τους γονείς σου;:rolleyes:

lab

Well-Known Member
10 Οκτωβρίου 2009
61
0
Thessaloniki
Να κάθομαι μόνος μου:)Περα απ την πλακα απο τοτε που το πηραμε, είχαμε σχεδιασει να το κρατησουμε μεσα 2 βδομαδες και μετα έξω στην αυλή. Απλά δε θέλω να περάσω τη δευτερη βδομάδα, ξυπνώντας στι 05 30 καθε μερα.

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.176
3.012
ΑΤΤΙΚΗ
αγαπητέ φίλε lab, είσαι πολύ τυχερός που έχεις ένα γλυκύτατο και απ' οτι φαίνεται υγιέστατο κουταβάκι το οποία έχει μιά ΑΠΟΛΥΤΑ φυσιολογική συμπεριφορά.

Δεν θα σου πω αν κάνεις καλά που σκέφτεσαι να το βγάλεις έξω (αυτό είναι δικό σου θέμα και δική σου απόφαση ) ,θα σου πω μόνο ότι θα χάσεις πάραπολλά απο αυτή την επιλογή σου (και πάλι την γνώμη μου λέω ,κάποιοι ίσως να διαφωνήσουν).

Το σκυλάκι σου εννοείται ότι δεν κλαίει απο ''τσαμπουκά'' αλλά απο ανάγκη για την παρουσία σου. Το πήρες απο την αγέλη του, απο την μάνα και τα αδέρφια του με τα οποία ήταν όλη την μέρα και τώρα είναι μόνο του ....γιατί (''εσύ θα το επιθυμούσες για τον εαυτό σου.....:confused:'' )

Αγαπητέ φίλε ΕΣΥ είσαι η αγέλη του κουταβιού σου και εσύ πρέπει να το φροντίζεις και στίς 5,30 π.μ. και στις 00.30 π.μ. και όλες τις ώρες. Θέλω να πιστεύω ότι έχεις την διάθεση γιαυτό:)

Αν θέλεις μια συμβουλή (και να είσαι σίγουρος ότι εδώ θα πάρεις πολλές) διάβασε για το crate και μάθε το σκυλάκι σου να μένει σε αυτό. Να ξέρεις ότι αν το σκυλάκι σου νιώσει ότι είναι ασφαλές ΚΑΙ δίπλα σου θα κοιμάται περισσότερο και πιο ήρεμα.

Malamatenia

Well-Known Member
12 Ιουλίου 2007
199
0
Καλως ήρθες!! Αφού αποφάσισες να πάρεις σκύλο, καλό είναι να αρχίσεις να αποφασίζεις οτι θα ζεις μαζί του, και από εδώ και πέρα θα έχεις την έννοια του συνέχεια! Σκύλος χωρίς απαιτήσεις δεν υπάρχει!
Βάλε μας και καμιά φωτογραφία!:):)

lab

Well-Known Member
10 Οκτωβρίου 2009
61
0
Thessaloniki
Nα τος ο Ντίκος μας. Οσο περνάει ο καιρός μας τρελαίνει όλο και πιο πολύ με την καλη έννοια βέβαια. Εμαθε να κάνει τις ανάγκες του εκει που πρέπει και γενικά ανυπομονώ να περάσουν λίγες μέρες ακόμα για να τον βγάζω βόλτες

Last edited: