Η καλύτερη εκδίκηση είναι η απομυθοποίηση..Και μετά σου λέει ότι ο ταυρομάχος είναι γενναίος και κουραφέξαλα...
Ίσως να το παράκανα. Αν το πιστεύουν κι άλλοι, ας αναλάβει ο @admin τη διαγραφή των μηνυμάτων αυτών. Πάντως δεν είδα θάνατο, αλλά σοβαρό τραυματισμό.Δεν καταλαβαίνω την χρησιμότητα της δημοσιοποίησης αυτών των φωτογραφιών στο φόρουμ
Ειλικρινά λυπάμαι πολύ. Πάντα θα με θλίβει ο θάνατος ανθρώπων, ό,τι και αν έχουν κάνει
τι ειναι κατα τη γνωμη σου οι ταυρομαχοι;Ε! Ναι! Ας μείνουμε στο ότι οι ταυρομαχοι δεν κινδυνεύουν αλλα είναι σαδιστικές κότες που μάχονται εκ του ασφαλούς...
Πραγματικά αδυνατώ να καταλάβω τι θες να πεις.Ε! Ναι! Ας μείνουμε στο ότι οι ταυρομαχοι δεν κινδυνεύουν αλλα είναι σαδιστικές κότες που μάχονται εκ του ασφαλούς και στο ότι ( κατά την κα Καραγιάννη) ο ταύρος δεν ειναι επιθετικό ζώο!
Πραγματικά αδυνατώ να καταλάβω τι θες να πεις.
Οι ταυρομαχοι είναι επιλογή τους να κινδυνεύουν. Δεν τους το επέβαλε κανένας. Ως τι θα πρεπε να αντιμετοπιζονται δηλαδή. Ως σούπερ ήρωες και με θαυμασμό;
Απο την άλλη ο Ταύρος πριν μπει στην αρένα υπομενει τα πανδινα για να βγάλει επιθετικοτητα και δεν είναι από την φύση του επιθετικός. Οποιοδήποτε ζώο που βασανίζεται και μάχεται για την ζωή του το ίδιο θα έκανε. Μήπως να τους εξαφανισουμε γιατί κινδυνεύει η ανθρωπότητα;
Και στην τελικη Ποια η διαφορά μεταξύ των ταυρομαχιων και της αρένας των αρχαίων ρωμαιων; καμία πέρα από το ζώο. Στην αρχαία Ρώμη το ζώο ήταν ο άνθρωπος, στην σημερινή Ισπανία είναι ο Ταύρος. Γιατί δηλαδή το ένα να είναι Βαρβαρο και το άλλο εντυπωσιακό;
Το σύννεφο ποιο ακριβώς είναι;
Και εμένα @takisft με θλιβει ο θάνατος κάθε ανθρώπου, αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση θα προτιμούσα οι περισσότερες νίκες να ήταν υπέρ των ταυρων μπας και σταματήσει αυτό το βλάκωδες έθιμο.
Πρώτα απ όλα θέλω να διευκρινίσω ότι δεν είμαι εραστής των ταυρομαχιών.τι ειναι κατα τη γνωμη σου οι ταυρομαχοι;