Το σκυλόπαρκο στο Καλαμποκιστάν

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.778
7.974
Αυτό όλο που βλέπω στο τοπίο είναι σκυλόπαρκο;;; Αχχχ...
Το μουφ είναι όντως καλλονός!

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Ναι, φυσικά είναι τσάμπα η είσοδος! Είναι κομμάτι του state park και ανήκει στο λαό! Το πάρκο φροντίζουν οι rangers που έχουν αφεντικό το σερίφη που είναι ο δερβέναγας της κομητείας. Εκλέγεται μάλιστα κάθε δυο ή τέσσερα χρόνια! Να δείτε πλάκα με σερίφηδες σε προεκλογική εκστρατεία! Να λέει τώρα ο υπάρχων σερίφης "να με εκλέξετε διότι έπιασα τόσους κακούς και έπεσε η εγκληματικότητα τόσο τοις εκατό!" Και να λέει ο αντίπαλός του "αν με εκλέξετε εμένα θα συλλάβω ακόμα περισσότερους κακούς και θα ρίξω την εγκληματικότητα υπό του μηδενός!" Και ο αρχι-εισαγγελέας του district της κομητείας εκλέγεται και στις προεκλογικές εκστρατείες λένε πόσους χώσανε μέσα και χάρη σ' αυτούς πόσοι κάθονται στο φρέσκο και όλοι μας ζούμε μια ασφαλέστερη ζωή με υγεία, αγάπη και δεν-ξέρω-τι.

Σας έχω ξαναδείξει όμως τις φωτογραφίες του σκυλόπαρκου. Στην είσοδό του έχει χώρο για μπάρμπεκιου και καθίσματα με τραπέζια για τον κόσμο και επιτρέπει τους σκύλους χωρίς λουρί. Παρακάτω, στο δρόμο που βλέπετε το Μουφ να μουφιάζει, έχει δυο περιφραγμένους χώρους, έναν για μεγάλα σκυλιά και ένα για μικρά. Έχει κι μια τεχνητή λιμνούλα να πλατσανάνε όσα σκυλιά θέλουνε και έχει παρακάτω και μονοπάτια αν θέλει κανείς να κάνει βόλτα. Καθότι μάλιστα και Καλαμποκιστάν, έχει και καλαμπόκια! :) Και γήπεδα έχει για μπέηζμπωλ και ποδόσφαιρο. Έχει βάλει και αρτεσιανά πηγάδια, ψύκτες και χημικές τουαλέτες. Οι ψύκτες είναι τριπλοί (δείτε τη φωτογραφία σ' αυτό το νήμα) και είναι για μεγάλους, παιδιά και σκύλους.

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Σήμερα πήγα το Μουφ στο δεύτερο σκυλόπαρκο που είναι μέρος του πάρκου της πολιτείας του Ιλλινόι, εννοώ εκείνο με τη φάρμα αλόγων και τις καβαλίνες που τρελλαίνεται να τρώει το Μουφ! Χιόνιζε ελεεινά, είχε και -15, οπότε εξαπέλυσα το σίφουνα να ξεσαλώσει και να μουφιάσει, ενώ εγώ την έβγαλα στο αυτοκίνητο. Έφαγε λοιπόν χιόνι με την ψυχή του, καβαλίνες δε βρήκε, έτρεξε όμως σα μουρλό, μούφιασε γενικώς, κυλίστηκε το χιόνι, γουργούρισε, έτριψε και τον κ@λαράκο του στο χιόνι όπως συνηθίζει καθήμενο ανακούρκουδα, στηριζόμενο στα μπροστινά του πόδια και σηκώνοντας τα πισινά πάνω από το έδαφος και γενικώς έγινε μια αηδία και μισή μέχρι να επιστρέψει τρέχοντας στο αυτοκίνητο και να ειδοποιήσει ότι είναι έτοιμο να πάει σπίτι όπου μαγειρεύω σήμερα φακή!! Ακολουθούν φωτογραφίες του Μουφ στο πάρκο και η τελευταία είναι αυτή που δίνει σήμα να τον βάλω μέσα:

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
Έχετε χιόνι και δεν είσαι και εσύ έξω εκεί να παίξεις μαζί με το Μουφ; Κακή μαμά. χε χε χε
μωρε μια χαρα μαμα ειναι και που τον παει εκει και παιζει...απλα εμενα θα καθοταν εξω απο τη πορτα με το υφος της δυστυχισμενης και δεν θα κουνουσε ρουπι μεχρι να βγω να παιξουμε μαζι!

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Πρώτον είχε -15, οπότε τι να βγω έξω; Θα μου πέφτανε και η μύτη και τα αυτιά. Συνήθως κάθομαι στο αυτοκίνητο και διαβάζω. Επίσης αυτό είναι το πάρκο όπου πάω το Μουφ για να τρέξει μεγάλες ταχύτητες και να κυλιστεί. Επομένως εγώ είμαι άχρηστη, ούτε σημασία δε μου δίνει και φυσικά ούτε για αστείο να με αφήσει να τον εμποδίσω να τρέξει. Μια φορά που είπα να παίξουμε με το μπαλάκι, με έγραψε κανονικά και εξαφανίστηκε. Τον βρήκα μετά από ένα τέταρτο μέσα στη λίμνη, με είδε, έδωσε ένα σάλτο και πήγε στα κατσάβραχα. Με το που φτάνουμε στο πάρκο το Μουφ είναι της γνώμης ότι "μη μου τους κύκλους τάραττε".

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Το σκυλόπαρκο χτες που είχε σχεδόν ανοιξιάτικο καιρό. Σας έβαλα και μια φωτογραφία του περιπτέρου με το πλαστικό προστατευτικό που βάζει ο δήμαρχος από το φθινόπωρο μέχρι την άνοιξη για να κόβει τον αέρα ώστε να μην υποφέρουν οι θαμώνες όταν κάθονται εκεί. Δυστυχώς το Ιλλινόι είναι η πολιτεία όπου φυσάνε οι τέσσερεις αέρηδες και μας παίρνει και μας σηκώνει!

Last edited:

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Καλέ ποιο στυλάκι; Θέλει ακόμα ενάμισυ κιλό, για την ακρίβεια 1.800. Όταν με το καλό θα φτάσει τα 25 κιλά, θα το ξαναβγάλω πολλές φωτογραφίες. Να δούμε και πότε θα τα φτάσει διότι μάχη δίνω κάθε μέρα με το φαΐ του.

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Επεισόδια στο σκυλόπαρκο

Μας έκανε φέτος πολύ μαλακό χειμώνα, οπότε έβαλε ζέστες νωρίς και έτσι ξεκινήσαμε πάλι να πηγαίνουμε στο Σκυλόπαρκο Α' όπου συνάντησα τους συνήθεις υπόπτους/θαμώνες που με πληροφόρησαν για τα επεισόδια με το σερίφη. Καταρχήν ξαφνιάστηκα διοτι κάθε δυο μέτρα είχαν ταμπέλα να χρησιμοποιούμε λουρί στο σκύλο μέχρι να φτάσουμε στον περιφραγμένο χώρο που βλέπετε στις φωτογραφίες. Μετά είχαν αυξήσει όλα τα πρόστιμα κατά 50%. Ρώτησα λοιπόν τι έγινε και κάνανε τις αλλαγές, αφού εκεί ήταν και η Ρόζι που πρωταγωνιστεί σε όλες τις αλλαγές στο σκυλόπαρκο και μάλιστα την εκλέξανε και δημοτική σύμβουλο.

Πριν από κανά μήνα λοιπόν, διάφοροι θαμώνες αποφάσισαν να πάρουν τα σκυλιά τους έξω από τον περιφραγμένο χώρο και να τα πάνε βόλτα χωρίς λουρί στα καλαμπόκια παραπέρα. Εκεί οι μπάτσοι βγήκαν παγανιά, κλήσεις για να μοιράσουν, που λέει και το "δημώδες" τραγούδι που τραγουδάω του Μουφ όταν μου τα πρήζει στ' αυτοκίνητο και εμφανίζεται κανα μπατσικό από δίπλα. Τους χώσανε λοιπόν πρόστιμα, όχι το συνηθισμένο 75δόλλαρο αλλά 125! Οι θαμώνες τα πήραν στην κράνα και αποφάσισαν να πάνε το σερίφη στο αντίστοιχο Ειρηνοδικείο (Small Claims Court), εννοείται άνευ δικηγόρου, όπου ο δικαστής τάχθηκε με το μέρος τους και ναι μεν δεν πληρώσανε, αλλά έκανε σύσταση στο δημοτικό συμβούλιο να συστήσει στο σερίφη να βάλει ταμπέλες. Το οποίο και έγινε, αναρτήσανε και το νέο ποσό του πρόστιμου, αλλά δεν κατάλαβα γιατί έχουν βάλει πινακίδες κυριολεκτικά ανά δυο μέτρα.

Βλέπω ακόμα μερικούς να πηγαίνουν στα καλαμπόκια χωρίς λουρί, αλλά οι περισσότεροι το βάζουν διότι δεν πρόκειται πλέον το Ειρηνοδικείο να τους αθωώσει.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.273
Μέλη
20.046
Νεότερο μέλος
GOULIAK