Καλά, το τι γραφικοί μαζεύονται στο σκυλόπαρκο δεν περιγράφεται! Σήμερα πήγα πρωί να σεργιανίσει το Μουφ και να γράψω κι εγώ άρθρο για την καταστροφή της Κορίνθου από το Ρωμαίο Ύπατο Μόμμιο. Οπότε κατέφτασε ένας κοκκινολαίμης Μεσοδυτικός με δυο κανίς ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ!!:shock:

Έπαθα πλάκα διότι ήταν και τα δυο μεγαλύτερα κι απ' το Μουφ. Ρώτησα λοιπόν κατάπληκτη τι είδους σκυλιά ήταν αυτά και μου είπε ότι "δεν είναι ακριβώς labrapoodle αλλά είναι"!!! Όπου ακούω, ρε σεις, τις εξής αηδίες:
1) Είχε το κάθαρμα ένα σκύλο πέντε χρονών που άρχισε να αδυνατίζει ξαφνικά και να έχει διάρροια. Σαρπέι ήτανε Όταν πλέον έφτασε τα 12 κιλά τον πήγε στον κτηνίατρο που του είπε να κάνουν εξετάσεις διότι μάλλον είχε παγκρεατίτιδα. Αυτός όμως μου δήλωσε ότι κερατιάτικα λεφτά σε τέτοιες εξετάσεις δε δίνει, επομένως έκανε στο σκύλο ... ευθανασία!!!!!:shock::shock::shock::shock::shock: Κατηγορεί δε τους Κινέζους διότι είναι σίγουρος ότι είχε πάρει μολυσμένη σκατο-σκυλοτροφή από Κίνα!!
2) Μετά ήθελε σκύλο, λέει, που πρώτον να μη βρωμάει σκυλίλα (αυτό δεν το κατάλαβα καλά) και δεύτερον να είναι ανθεκτικός! Βρήκε λοιπόν μια αγγελία στο ίντερνετ και έναν υπέροχο ΒΥΒ! Ο οποίος ΒΥΒ ζευγάρωνε στα κουτουρού λαμπραντόρ και κανίς και του είπε ότι κάθε γέννα είναι και μια έκπληξη διότι ανακατεύει πολλά συστατικά στη μείξη, οπότε να εύχεται να του βγει αυτό που ήθελε (μη με ρωτάτε τι ήθελε διότι δεν κατάλαβα), αλλιώς δε θα έβγαινε. Τελικά, λέει, του βγήκε αυτό που ήθελε και αγόρασε δυο υπερφυσικά κανισοειδή που είναι κατά 3/4 κανίς και μάλιστα το ένα ήταν μαύρο σαν καλλιακούδα αλλά έχει αρχίσει να γκριζάρει και να ασπρίζει και δεν καταλαβαίνει γιατί!
3) Καταχάρηκε ιδιαιτέρως διότι το 29κιλο Μουφ αποφάσισε να πηδήξει το 35κιλο κανισοειδές του!! Δήλωσε ότι είναι υγιές για το Μουφ (που είχε ήδη τακτοποιήσει προηγουμένως ένα πίτμοουλ!!:shock

να πηδάει κανίς, έστω και στειρωμένα (ευτυχώς). Οπότε κι εγώ σήκωσα τους ώμους, είπα ότι τουλάχιστον δεν έχω θρησκομανή αλλά απλώς μαλάκα και συνέχισα να ασχολούμαι με το Μόμμιο που τα 'κανε λίμπα στην Κόρινθο. Με το που η Ελλάδα έγινε ρωμαϊκή επαρχία έφυγα τρέχοντας από κει πέρα!
Α, παρατήρησα και ένα περίεργο στο οποίο θα μπορούσαμε να δώσουμε τον τίτλο "το Μουφ και η τρύπα", οπότε θα σας ήμουν ευγνώμων για τα φώτα σας:
Τα περί κυριαρχικότητας των σκυλιών τα ξέρω. Τώρα το Μουφ το πιάνουν τα κυριαρχικά του από καιρό σε καιρό, αλλά σήμερα έγινε κάτι κουφό. Ο δήμαρχος έχει βάλει στο πάρκο κάτι ξύλινα τραπέζια με πάγκους για πικ-νικ, άντε και για να γράφουνε ιστορικοί τα περί πτώσεως της Κορίνθου. Από κάτω από το ένα από αυτό κάποιο σκυλί (μάλλον) έχει σκάψει μια τρύπα. Με την τρύπα αυτή δεν πολυασχολούνται τα σκυλιά. Ούτε το Μουφ που συνήθως την αγνοεί. Μέχρι σήμερα. Που μπήκε κάτω από το τραπέζι ένα σκυλί και κάθισε μέσα στην τρύπα! Ε, ποιος είδε το Θεό και δεν τον φοβήθηκε! Έξαλλο το Μουφ! Να γουργουρίζει, να γρυλλίζει και να προσπαθεί να διώξει το άλλο σκυλί για να κάτσει το ίδιο μέσα στην τρύπα!! Τελικά τα κατάφερε, κάθισε λίγο, βαρέθηκε και έφυγε. Σε άλλες περιπτώσεις που κάθονταν άλλα σκυλιά μέσα, το Μουφ δεν πολυενδιαφερόταν, εκτός από περιπτώσεις που δεν του αρέσει οι σκύλοι να μπαίνουν κάτω από το τραπέζι, αν και δεν το πολυαπασχολεί η τρύπα!!
Έχει κανείς καμιά εξήγηση? Έχει μήπως αποτρελλαθεί το Μουφ?
Κατά τ' άλλα πυγμή δείχνω και δεν τον ταΐζω αν και τώρα έχει μάθει ότι αν πάμε στην τράπεζα έχει σκυλομπίσκοτο!! Νομίζω μάλιστα ότι πιστεύει ότι ο σκοπός της ύπαρξης μιας τράπεζας είναι να μοιράζει σκυλομπίσκοτα μέσα από ιπτάμενους κυλίνδρους...