Το σκυλόπαρκο στο Καλαμποκιστάν

milgr

Well-Known Member
30 Σεπτεμβρίου 2009
163
9
Θεσσαλονίκη
Sara υπεροχο το παρκο σας, μας εκανες να νοιωσουμε περισσοτερο καφροι απο οσο ειμαστε.
Ποιος Δημαρχος, Νομαρχης Υπουργος θα ενδιαφερθει να κανει κατι τετοιο οταν υπαρχουν τα ¨καθαρα¨βουνα, οι ¨καθαρες¨ακτες, και πληθος παρκων σε ολή την Ελλαδα? Δεν υπαρχουν αυτοι που ριχνουν φολες και οι νομοι ειναι αυστηροι για ολους.
Στην Θεσσαλονικη φτιαξαμε νεο Δημαρχειο, νεα παραλια νεα παρκα για ολους και φυσικα και για τους μικρους μας φιλους... φτιαξαμε ενα παρκο 50m2

mousoudi

Active Member
9 Ιανουαρίου 2010
28
0
Καλαμποκιστάν, ξεκαλαμποκιστάν, τέτοια οργάνωση ούτε η πρωτεύουσα εδώ! Ξέρει κανείς να έχουμε παρόμοιο πάρκο ή έστω κάτι παρεμφερές στην Αθήνα?

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.835
20.180
Τι είδους πάρκο ακριβώς ψάχνεις; Οργανωμένο, ασφαλείας, δημόσιο...χλωμό. Μπάτε σκύλοι αλέστε, free of charge, με όλες τις ευθύνες (ασφάλειας του σκύλου και των υπολοίπων και καθαριότητας του χώρου και ότι τυχόν προκύψει) από εσένα, υπάρχουν ωραιότατα, όπως το Αλσος Συγγρού, τα Βασιλικά Κτήματα, το Αλσος Βείκου κλπ. Οργανωμένο, με μικρή χρέωση και το κεφάλι σου ήσυχο χωρίς το άγχος της ασφάλειας του σκύλου, πάλι υπάρχει www.puppiespark.gr Διαλέγεις και παίρνεις.

Darkness

Well-Known Member
8 Απριλίου 2010
792
4
Αυτά είναι..
Κι ο Ούζος μας σε τέτοια πάρκα (να τρίβεις τα μάτια σου!) ήταν συνηθισμένος και ήρθαμε εδώ Ελλάδα και δεν έχει χώρο ούτε να κατουρήσει, πόσω μάλλον να τρέξει και να αθληθεί....

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.835
20.180
Δεν ξέρω που Ελλάδα μένεις, αλλά πιστεύω ότι με λίγη προσπάθεια, μπορείς να βρεις μέρη για ξεσάλωμα...

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Επειδή χτες χάζεψα τελείως στο γραφείο σκεπτόμενη το κακόμοιρο Μουφάκι που ήταν μόνο του στο σπίτι και κόντευε να ρέψει και εφόσον αυτή την εποχή γράφω μόνο, ζαλώθηκα βιβλία, άρθρα, σημειώσεις και το λάπτοπ και είπα να κάτσω να γράψω στο σκυλόπαρκο με το Μουφ. Και όντως πέρασα πολύ δημιουργικό πρωινό στο ξύλινο υπόστεγο, ενώ το Μουφ έπαιζε και δε μου τα έπρηζε.

Εμφανίστηκαν λοιπόν διάφοροι γραφικοί σήμερα κατά καιρούς, όπως μια κοντή Φιλιπινέζα με ένα τεράστιο σκύλαρο μεγαλύτερο από δαύτην που την τράβαγε αγρίως. Μου εξήγησε ότι τη σκύλα αυτή που είναι μάρκας American koprex την πήρε κατευθείαν απ' τον μπόγια για να την ζευγαρώσει με τον Αγίου Βερνάρδου που ήδη έχει σπίτι της και ότι τα σκυλιά τα έχει εκτός σπιτιού στην αυλή διότι αδύνατον να μάθουν να μη λερώνουν στο σπίτι! Επίσης απογοητεύτηκε διότι τα δυο σκυλιά δεν ταιριάζανε τελικά μεταξύ τους, άρα δε ζευγαρώσανε και όταν ρώτησε τον κτηνίατρο γιατί της είπε ότι η σκύλα ήταν ήδη στειρωμένη διότι έτσι κάνουν τα καταφύγια!!!!!:p:p:D:D:D

Είχε έρθει επίσης κι ένας τύπος που είναι σοβαρός εκτροφέας Greater Swiss Mountain Dogs και που μένει στο Μίσιγκαν, αλλά έφερε τη σκύλα του (που μάλλον είναι και έγγυος διότι μόλις τη ζευγάρωσε) στην πόλη για το πρωτάθλημα των Greater Swiss Mountain Dogs. Κόντεψε προφανώς να του έρθει αποπληξία που άκουσε τα καθέκαστα και άρχισε να αραδιάζει τι εξετάσεις έχει κάνει η σκύλα του και πόσα βραβεία έχει πάρει σε εκθέσεις, ενώ ο γκόμενός της βγήκε πέρσυ δεύτερος στο πρωτάθλημα Ηνωμένων Πολιτειών και είναι φοβερός σκύλος. Νομίζω την έπεισε τη Φιλιπινέζα να μη ζευγαρώνει πάντως διότι ακούγονταν δύσκολα και τρομακτικά τα όσα έλεγε.

Πιάσαμε τελικά με τον τύπο την κουβέντα και μου είπε ότι οι Μεσοδυτικές Πολιτείες είμαστε μάλλον ένα είδος αμερικανικής Ουγγαρίας, δηλαδή έχουμε καταπληκτικούς εκτροφείς και σαρώνουμε στις εκθέσεις απανταχού Αμερικής, αλλά από την άλλη έχουμε πήξει και στους παπυμιλλάδες. Το μεγάλο παράπονό του είναι πώς έχουν καταντήσει τα ροτβάιλερ που τα παπυμιλλάδικα πέρασαν και δεν ακούμπησαν από τα αληθινά. Η γκόμενά του, λέει, είναι σπουδαία εκτροφέας ροτβάιλερ με άλλες περγαμηνές από κει. Ήταν και τσαντισμένος διότι διάβασε μόλις ένα λίβελλο κατά του AKC διότι υποστηρίζει τους εκτροφείς και όχι τους ΒΥΒ και ως γνωστόν, λέει, οι εκτροφείς βγάζουνε σκυλιά με προβλήματα γιατί το παρακάνουν με τα ζευγαρώματά τους. Καλά, υπάρχουνε πολλοί περίεργοι βλαμένοι τελικά.

Το ωραιότερο όμως ήταν η συζήτηση του σημείου ξεφτίλας που μπορεί να φτάσει ένας ιδιοκτήτης για τα σκυλιά του. Εγώ του είπα για τα μπιφτέκια στο φούρνο που δεν έχω ξαναφτιάξει διότι δεν αντέχω να τρώω εγώ και να μένει με το δάχτυλο στο στόμα το Μουφ. Εκείνος πάλι έχει γράψει τα σκυλιά του σε exclusive σκυλόπαρκο-κλαμπ 40 στρεμμάτων στο Μίσιγκαν, όπου μπαίνεις με ηλεκτρονική κάρτα!! Είναι για αριστοκράτες σκύλους και ο τύπος είπε στο τέλος ότι ο σκύλος του ανήκει σε exclusive country club, όχι όμως ο ίδιος!:p:p:D:D:D

Α ναι, αντιτίθεται επίσης στα πλυντήρια σκύλων!!:p:p

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Βεβαίως και τελείωσα ένα ολόκληρο αρθράκι για τους Αντιγονίδες της Μακεδονίας, τους περισσότερους από τους οποίους απεχθάνομαι μετά βδελυγμίας γιατί δεν είναι Ατταλίδες! :)

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Σήμερα στο πάρκο φιλοσοφούσα. Συγκεκριμένα έγραφα άρθρο για το Θεόφραστο τον Περιπατητικό και αποφάσισα μάλιστα να φάω μεσημεριανό επί τόπου διότι ήταν αγγούρι, ιδίως εκεί που μιλούσε για την ηθική.#-o Το μεσημεριανό ήταν μπιφτέκι με τυρί.:rolleyes: Από κάτω φυσικά το Μουφ είχε ένα παραπονεμένο ύφος που όταν έβλεπε ότι δεν έπιανε, το άλλαζε με το έκπληκτο ύφος του που λέει ότι είμαι για δέσιμο διότι ξαφνικά δε συνειδητοποιώ ότι τα μπιφτέκια ανήκουν σ' αυτόν!:flip:

Πυγμή θέλατε να δείξω? Την έδειξα την άτιμη την πυγμή! Μέχρι δηλαδή που τελικά έφαγα βρίσιμο από έναν θαμώνα που ήρθε και μου είπε ότι πρέπει να αισχύνομαι που έχω τόσο ωραίο σκύλο και τον αφήνω νηστικό τη στιγμή που έχω τόσο ωραίο μπιφτέκι στην κατοχή μου!!!:shock::eek: Το γεγονός ότι το κωλαράκι του Μουφακίου είναι διπλό απ' ό,τι έπρεπε δε φαινότανε να τον πτοεί καθόλου. Εν τω μεταξύ το Μουφ να μουφιάζει δυνατά για να ενισχύσει την όλη φάση....*demonio*

ΠΩΣ Ν' ΑΓΙΑΣΩ ΜΕΤΑ?!](*,)](*,)](*,)](*,)](*,):lloroso::lloroso::lloroso::lloroso::lloroso:

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.835
20.180
Sara γερά με τσαμπουκά :D
Μην πτοείσαι καθόλου.
Ερχεται η ώρα του θριάμβου :):D:)

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Δεν ντρέπεσαι λιγάκι??? :DΝα το έχεις το καημένο το Μουφ νηστικό? Να μη του δίνεις λίγο μπιφτεκάκι???:D:D:D Ντροπή και αίσχος!!!! Καλά σου είπε...:p

Καταλαβαίνω πλάκα πλάκα το ύφος που θα είχε το ζητιανάκι.... λές και έχεις να το ταίσεις καμιά βδομάδα.... Παίρνω και εγώ μαθήματα από σένα και έχω κόψει τα δωράκια στη μικρά! Όχι λόγο κιλών αλλά είχε ξεσαλώσει τελείως όταν έβλεπε πιάτο.....

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Να δεις κατάντια το βρωμό-Μουφο πρωί-πρωί! Μόλις ξύπνησα, άνοιξα τα μάτια μου και βρήκα τον πεινάλα μπροστά μου.:shock: Λέω "καλημέρα Μουφάκι", κουνήθηκα λίγο και άλλαξα θέση στο κρεβάτι, οπότε το μικρό καθαρματάκι ανέβηκε πάνω και ξάπλωσε επειδικτικά και μεγαλοπρεπώς στη θέση μου και πάνω στο μαξιλάρι μου για να μην μπορώ να ισιώσω και να ξανακοιμηθώ ή χουζουρέψω πολύ!:eek::rolleyes: Στάνταρ τακτική! Μετά δε άρχισε να κάνει δυνατά "σλουρπ!" για κανα πεντάλεπτο!!:eek:

Παλιά ήταν ακόμα χειρότερος διότι άρχιζε να κλαίει αμέσως μόλις ξυπνούσα. Τώρα απλώς κάνει σλουρπ και έχει αναβάλει το κλάμα για κανά μισάωρο...:eek::rolleyes: Στο τέλος θα σηκωθεί, θα αρχίσει ν' ανοιγοκλείνει το στόμα, να κουνάει το κεφαλάκι ερωτηματικά, να κλαίει και να γαυγίζει κάνοντάς μου νόημα προς την πόρτα...:rolleyes::rolleyes: Έτσι και σηκωθώ θα με οδηγήσει μέσω κουζίνας στην αποθήκη που είναι το σκυλόφαγο....:rolleyes::cool:

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Να δεις κατάντια το βρωμό-Μουφο πρωί-πρωί! Μόλις ξύπνησα, άνοιξα τα μάτια μου και βρήκα τον πεινάλα μπροστά μου.:shock: Λέω "καλημέρα Μουφάκι", κουνήθηκα λίγο και άλλαξα θέση στο κρεβάτι, οπότε το μικρό καθαρματάκι ανέβηκε πάνω και ξάπλωσε επειδικτικά και μεγαλοπρεπώς στη θέση μου και πάνω στο μαξιλάρι μου για να μην μπορώ να ισιώσω και να ξανακοιμηθώ ή χουζουρέψω πολύ!:eek::rolleyes: Στάνταρ τακτική! Μετά δε άρχισε να κάνει δυνατά "σλουρπ!" για κανα πεντάλεπτο!!:eek:

Παλιά ήταν ακόμα χειρότερος διότι άρχιζε να κλαίει αμέσως μόλις ξυπνούσα. Τώρα απλώς κάνει σλουρπ και έχει αναβάλει το κλάμα για κανά μισάωρο...:eek::rolleyes: Στο τέλος θα σηκωθεί, θα αρχίσει ν' ανοιγοκλείνει το στόμα, να κουνάει το κεφαλάκι ερωτηματικά, να κλαίει και να γαυγίζει κάνοντάς μου νόημα προς την πόρτα...:rolleyes::rolleyes: Έτσι και σηκωθώ θα με οδηγήσει μέσω κουζίνας στην αποθήκη που είναι το σκυλόφαγο....:rolleyes::cool:
Αντιλαμβάνεσαι βέβαια οτι όταν σε εμποδίζει από το να πας στην θεση σου εσύ πρέπει να τον εκσφενδονίσεις απέναντι και να φυσικά να μην ενδώσεις ούτε στις "γλύκες" ούτε στις "γκρίνιες" του

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Ναι, έχουν υπάρξει φορές που χουζούρευα μέχρι το μεσημέρι.:p Σε τέτοιες περιπτώσεις, πάει και ξαπλώνεται στο πάτωμα, αναστενάζει βαθειά και με αγνοεί...:D:D

Darkness

Well-Known Member
8 Απριλίου 2010
792
4
Μια χαρά σ'εχει εκπαιδεύσει το Μουφ, Σάρα :) Άπαιχτος!!!!

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Καλά, το τι γραφικοί μαζεύονται στο σκυλόπαρκο δεν περιγράφεται! Σήμερα πήγα πρωί να σεργιανίσει το Μουφ και να γράψω κι εγώ άρθρο για την καταστροφή της Κορίνθου από το Ρωμαίο Ύπατο Μόμμιο. Οπότε κατέφτασε ένας κοκκινολαίμης Μεσοδυτικός με δυο κανίς ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ!!:shock::mad: Έπαθα πλάκα διότι ήταν και τα δυο μεγαλύτερα κι απ' το Μουφ. Ρώτησα λοιπόν κατάπληκτη τι είδους σκυλιά ήταν αυτά και μου είπε ότι "δεν είναι ακριβώς labrapoodle αλλά είναι"!!! Όπου ακούω, ρε σεις, τις εξής αηδίες:

1) Είχε το κάθαρμα ένα σκύλο πέντε χρονών που άρχισε να αδυνατίζει ξαφνικά και να έχει διάρροια. Σαρπέι ήτανε Όταν πλέον έφτασε τα 12 κιλά τον πήγε στον κτηνίατρο που του είπε να κάνουν εξετάσεις διότι μάλλον είχε παγκρεατίτιδα. Αυτός όμως μου δήλωσε ότι κερατιάτικα λεφτά σε τέτοιες εξετάσεις δε δίνει, επομένως έκανε στο σκύλο ... ευθανασία!!!!!:shock::shock::shock::shock::shock: Κατηγορεί δε τους Κινέζους διότι είναι σίγουρος ότι είχε πάρει μολυσμένη σκατο-σκυλοτροφή από Κίνα!!

2) Μετά ήθελε σκύλο, λέει, που πρώτον να μη βρωμάει σκυλίλα (αυτό δεν το κατάλαβα καλά) και δεύτερον να είναι ανθεκτικός! Βρήκε λοιπόν μια αγγελία στο ίντερνετ και έναν υπέροχο ΒΥΒ! Ο οποίος ΒΥΒ ζευγάρωνε στα κουτουρού λαμπραντόρ και κανίς και του είπε ότι κάθε γέννα είναι και μια έκπληξη διότι ανακατεύει πολλά συστατικά στη μείξη, οπότε να εύχεται να του βγει αυτό που ήθελε (μη με ρωτάτε τι ήθελε διότι δεν κατάλαβα), αλλιώς δε θα έβγαινε. Τελικά, λέει, του βγήκε αυτό που ήθελε και αγόρασε δυο υπερφυσικά κανισοειδή που είναι κατά 3/4 κανίς και μάλιστα το ένα ήταν μαύρο σαν καλλιακούδα αλλά έχει αρχίσει να γκριζάρει και να ασπρίζει και δεν καταλαβαίνει γιατί!

3) Καταχάρηκε ιδιαιτέρως διότι το 29κιλο Μουφ αποφάσισε να πηδήξει το 35κιλο κανισοειδές του!! Δήλωσε ότι είναι υγιές για το Μουφ (που είχε ήδη τακτοποιήσει προηγουμένως ένα πίτμοουλ!!:shock:) να πηδάει κανίς, έστω και στειρωμένα (ευτυχώς). Οπότε κι εγώ σήκωσα τους ώμους, είπα ότι τουλάχιστον δεν έχω θρησκομανή αλλά απλώς μαλάκα και συνέχισα να ασχολούμαι με το Μόμμιο που τα 'κανε λίμπα στην Κόρινθο. Με το που η Ελλάδα έγινε ρωμαϊκή επαρχία έφυγα τρέχοντας από κει πέρα!

Α, παρατήρησα και ένα περίεργο στο οποίο θα μπορούσαμε να δώσουμε τον τίτλο "το Μουφ και η τρύπα", οπότε θα σας ήμουν ευγνώμων για τα φώτα σας:

Τα περί κυριαρχικότητας των σκυλιών τα ξέρω. Τώρα το Μουφ το πιάνουν τα κυριαρχικά του από καιρό σε καιρό, αλλά σήμερα έγινε κάτι κουφό. Ο δήμαρχος έχει βάλει στο πάρκο κάτι ξύλινα τραπέζια με πάγκους για πικ-νικ, άντε και για να γράφουνε ιστορικοί τα περί πτώσεως της Κορίνθου. Από κάτω από το ένα από αυτό κάποιο σκυλί (μάλλον) έχει σκάψει μια τρύπα. Με την τρύπα αυτή δεν πολυασχολούνται τα σκυλιά. Ούτε το Μουφ που συνήθως την αγνοεί. Μέχρι σήμερα. Που μπήκε κάτω από το τραπέζι ένα σκυλί και κάθισε μέσα στην τρύπα! Ε, ποιος είδε το Θεό και δεν τον φοβήθηκε! Έξαλλο το Μουφ! Να γουργουρίζει, να γρυλλίζει και να προσπαθεί να διώξει το άλλο σκυλί για να κάτσει το ίδιο μέσα στην τρύπα!! Τελικά τα κατάφερε, κάθισε λίγο, βαρέθηκε και έφυγε. Σε άλλες περιπτώσεις που κάθονταν άλλα σκυλιά μέσα, το Μουφ δεν πολυενδιαφερόταν, εκτός από περιπτώσεις που δεν του αρέσει οι σκύλοι να μπαίνουν κάτω από το τραπέζι, αν και δεν το πολυαπασχολεί η τρύπα!!

Έχει κανείς καμιά εξήγηση? Έχει μήπως αποτρελλαθεί το Μουφ?

Κατά τ' άλλα πυγμή δείχνω και δεν τον ταΐζω αν και τώρα έχει μάθει ότι αν πάμε στην τράπεζα έχει σκυλομπίσκοτο!! Νομίζω μάλιστα ότι πιστεύει ότι ο σκοπός της ύπαρξης μιας τράπεζας είναι να μοιράζει σκυλομπίσκοτα μέσα από ιπτάμενους κυλίνδρους...:cool:

Last edited:

aleksandy

Well-Known Member
4 Ιουνίου 2010
174
2
Σάρα διάβασα μερικές από τις ιστορίες σου στο Καλαμποκιστάν (καθότι νέος στο forum) και πιστεύω ότι πρέπει να γράψεις ένα βιβλίο κάποια στιμή (να ξεφύγεις λίγο από τα ιστορικά...)

Με ενθουσίασε το όνομα "Καλαμποκιστάν". Είναι απόδοση στα ελληνικά από την αμερικάνική του ονομασία, ή το έχεις βαφτίσει εσύ έτσι?

Πάντως καταπληκτικές συνθήκες για σκυλιά. Να βλέπουμε κ μεις να μαθαίνουμε για τον επόμενο αιώνα...

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Το λέω Καλαμποκιστάν διότι έχει τέλειωτα χωράφια και λαβυρίνθους καλαμποκιών που δημιουργούν κόμπλεξ στους ντόπιους. Επομένως την πόλη πρέπει να τη μετονομάσουμε σε κάτι που να έχει μέσα τη λέξη καλαμπόκι. Επειδή δε οι κάτοικοι ζουν σε ένα είδος μεσαίωνα από άποψη θρησκομανίας και είναι φονταμενταλιστές Χριστιανάρες και Κοκκινολαίμηδες, έβαλα και την κατάληξη -ισταν που παραπέμπει σε άλλους φονταμενταλιστές. Εδώ πολλοί Έλληνες τσαντίζονται με την Ελλάδα και τη λένε Ελλαδιστάν, νομίζω ότι το Καλαμποκιστάν αξίζει τον τίτλο του πολύ περισσότερο.

Σχετικά με το γράψιμό μου, για Αττάλους γράφω συνήθως (ο Βου πολέμησε μάλιστα και με το Μόμμιο κατά της Αχαϊκής Συμπολιτείας), λέτε να πρέπει να γράψω και για το σκυλίσιο Άτταλο?:mad::D:D:D

Σχετικά με το Μουφ και την τρύπα κανείς?:D:D

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.835
20.180
Σχετικά με το Μουφ και την τρύπα κανείς?:D:D
Τώρα το είδα το θέμα σου...
Τι να σου πούμε μωρέ λωλέγκο για το Μουφ και την τρύπα; Ασε το σκυλάκι να παίξει και να αντιδράσει όπως θέλει, χωρίς να πρέπει να γράφεις βιβλίο ερμηνείας για την κάθε του κίνηση... :D
Παρεπιπτόντως, για ένα βιβλίο με τα κατορθώματα του Μουφ, στο δικό σου στυλ, πιστεύω κι εγώ ότι θα είχε μεγάλη επιτυχία. Και μιλάω σοβαρά. :)

Παρεπιπτόντως 2: Εχει διαβάσει κανείς αυτό; :

Για τώρα το καλοκαίρι το συστήνω ανεπιφύλακτα. Μικρό και χαριτωμένο -εμένα μου πήρε περίπου 3 ωρίτσες. Κάθε σελίδα σε αφήνει με χαμόγελο, που μας χρειάζεται πολύ :)

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.273
Μέλη
20.046
Νεότερο μέλος
GOULIAK