Τα σκυλια μου ειναι ελευθερα να επιτεθουν σε οτιδηποτε μπει απροσκλητα στο χωρο τους.East 49, of course not.
Αλλα οπως του μαθες να επιτιθεται σε παρεισακτους ανθρωπους μηπως επρεπε να τον μαθεις να μην επιτιθεται σε γατες; Γιατι άλλο το ένα κι αλλο το αλλο.
Ετσι εχουνε επιτεθει σε γατα (4 σε 13 χρονια..... ελαχιστο νουμερο που να δικαιολογει δεσιματα, ραουλα κ συρματοσχοινα που αναφερθηκαν) σε πουλια πανω απο 10 στο ιδιο διαστημα, πολλα ποντικια, κ καπου 5-6 φιδια εκ των οποιον μια οχια του ενος μετρου......
Αξιζει σου πω οτι ποτε κανενα δεν επαθε το παραμικρο......
Εξω, δεν εχουνε επιτεθει ποτε σε τετοια ζωα, γιατι ειμαι εκει κ δεν το επιτρεπω....
Τωρα εκ πειρας θα σας πω οτι σε αυλη στην οποια ζει μονιμα σκυλος γατα δεν μπαινει, παρα σε πολυ σπανιες περιπτωσεις. Ο δε γατος που εχω τωρα, μπηκε μεσα σε 3 (τοτε) σκυλους, επιβιωσε, τους αναγκασε να τον δεχτουν κ παρεμενει μαζι μας μεχρι κ σημερα.......
Εξω απο την δικη μου ιδιοκτησια ακουω γατες καθε βραδυ. Μεσα δεν μπαινουνε....
Αν μπει γατα κ δεν βγει, κακο του κεφαλιου της.
Αν ο σκυλος μου συμπλακει στο χωρο του με οτιδηποτε κ τραυματιστει παλι ειναι κατι με το οποιο εχω συμβιβαστει ως ιδεα.
Γενικα δεν θα μαθαινω στο σκυλο μου πραγματα που δεν χρειαζονται, για να τον εκπαιδευσω να μην κυνηγαει γατες πχ......