Ισως γι' αυτο οι γατες του σιαμ ειναι τοσο κτητικες με τον χωρο τους!αναφέρεται σε βιβλία ότι οι σιαμ γάτες των μοναστηριών στο θιβέτ είχαν ως εργασία την φύλαξη του ναού και των κοσμημάτων του απο κλέφτες. Και είχαν και μεγάλη επιτυχία στο έργο τους αυτό
Πάντως, μέχρι τώρα, κυρίως την γάτα αναλύουμε και καμαρώνουμε. Και είναι θέμα που δεν το κατέχω. Η μάνα όμως, και δη...η Ελληνίδα, αγαπημένο θεματάκιΗ άποψή μου είναι ότι μάλλον θα έπρεπε να συζητάμε για την αντίδραση του σκύλου μιας και είμαστε σκυλοφόρουμ δηλαδής ....
αχαχαχα αυτο ειναι σιγουρο... μπορει να ειναι Ελληνικης καταγωγης, αλλα ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΜΑΝΑ με τιποτα!...Αποκλείεται να είναι Ελληνίδα μάνα αυτή
Και εγω λυπανε για τον σκυλο αλλα θα συμφωνησω μαζι σου... στο βιντεο φαινεται καθαρα πως δεν υπηρχε ιδιαιτερη δικαιολογια που να εξηγει την αντιδραση του σκυλου. Ο σκυλος με το που ειδε το παιδι εκανε κυριολεκτικα ενεδρα εις βαρος του.Έλα να ανάψουν λίγο τα αίματα..
Αφήστε την μάνα και ας πιάσουμε το θέμα της ευθανασίας.
Πώς το κρίνετε;
Και τοποθετούμαι εγώ.
Θεωρώ ότι είναι λογική απόφαση. Αν στους 8 μήνες έδειξε τέτοια επιθετικότητα (προφανώς το είδε σαν θήραμα το παιδάκι που έκανε ποδήλατο) σε παιδάκι και εφόσον ανήκει σε ανθρώπους που προφανώς απέτυχαν ακόμα και στο να μην τους ξεφεύγει βρίσκω την ευθανασία λογική. Αν και θλίβομαι πολύ σε τέτοιες καταστάσεις.
Κάπου πήρε το μάτι μου, ότι το παιδάκι είναι λίγο αυτιστικό, ή κάνω λάθος;Επειδη κανεις μας δεν ξερει τι πραγματικα μπορει να εχει γινει, μπορουμε να περιοριστουμε μονο σε εικασιες...
Να κανω λοιπον κι εγω μια:
Αν το παιδι καθημερινα προκαλουσε το σκυλι του γειτονα πισω απο την μαντρα, η του πετουσε πετρες κλπ το σκυλι δεν θα ηθελε κ πολυ, με την πρωτη ευκαιρια μπορει να εκανε οτι εκανε ασχετο αν σε μας απο το 1' του βιντεο φαινεται "αδικαιολογητο"........
Ισα ισα......το παιδάκι έχει ομως ελαφρύ αυτισμό ίστ. Πιστεύω οτι δεν θα είχε τετοια συμπεριφορά
Η δικια μου αποψη αν ισχυει αυτο που υπεθεσα καταληγει σε καθε αλλο συμπερασμα απο αυτο που αναφερεις.Κάπου πήρε το μάτι μου, ότι το παιδάκι είναι λίγο αυτιστικό, ή κάνω λάθος;
Ομως...ειλικρινά πιστεύεις, ότι αυτό θα μπορούσε να είναι λόγος, να κάνει ο σκύλος τέτοια στοχευμένη επίθεση; Εκδικητική; Αν ήταν από άνθρωπο η επίθεση, θα σου έλεγα...ναι...δεν αποκλείεται. Από σκύλο όμως; Τότε πράγματι ο σκύλος, θέλει ευθανασία.