Καλά, ρε παιδιά! Μη βαράτε!!!
Ζητώ ειλικρινά συγγνώμη, αν πλατιάζω... μου το λένε και οι δικοί μου, αλλά "you can't teach an old dog new tricks"...
Θα προσπαθήσω να μην επαναληφθεί...
Και θα προσπαθήσω να μην φανεί ποτέ ξανά ότι το παίζω λιγάκι ξερόλας...
γιαννη πας καλα?κ τι θα σχολιαζω εγω μετα?
δεν ξερω τι λενε οι αλλοι,εγω ομως και ο χριστοδουλος σε παμε!
Ελάτε όπως είστε σας πάω, που έλεγε ο Χριστόδουλος!!!

------------------------------------------------------------------------------------------
Ρε Γιαννη(αν) νιωσεις ποτε οτι πλατιαζεις, μετριασε το...Αν(δεν) το νιωσεις, αυξησε το...
Και μη ζητας συγνωμες, δεν ηταν κατηγορια το ''Ξέρω...'' αλλα ευφάνταστος χαρακτηρισμος σε συνδυασμο με την φωτογραφια που μας τραβηξε την προσοχη ενα βραδυ στο Μοναστηρακι και τα full extra-XXXL-super duper post σου. Αν εσυ εχεις την διαθεση γιατι να μην γραφεις...; Δεν υπαρχει στους κανονισμους οριο kb. Οποιος δεν θελει ή κουραζεται, δεν θα διαβαζει...
Απλα να θυμασαι την αρχη: ''Εν τη πολυλογια, δεν λειπει αμαρτια''. Με απλα λογια οταν καποιος λεει ΠΟΛΛΑ, μοιραια θα πει και ''παραπανίσια''...
Και επι τη ευκαιρια μιας και συζητηθηκε το πεπρωμενο, ΔΕΝ υπαρχει πεπρωμενο και ουτε Μοιρα.
Καποιοι μαλιστα λενε: ''Η Μοιρα του ανθρωπου, ειναι ο χαρακτηρας του''. Κατι που(θα) μπορουσε να ισχυει σε μεμονωμενες περιπτωσεις.
Για τον Φιντελ και το όλο θεμα:
Καποιοι βλεπουν το ποτηρι ΜΙΣΟΑΔΕΙΟ, ενω καποιοι αλλοι το βλεπουν ΜΙΣΟΓΕΜΑΤΟ...Εγω παλι το βλεπω ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ!!!