Γεια χαρα Μανου και σε ολες-ους.
Τα νεα μας ειναι ωραια.
Δεν ειχαμε κανενα συμβαν ουτε βεβαια υπηρξε και καμμια αφορμη, καθως εξακολουθουμε να κραταμε τα παιδια σε αποσταση απο τον Φιντελ.Η κορη μου η Πολυνη εξακολουθει να τον αγαπα πολυ και να του μιλαει γλυκα.
Εχουμε ''προγραμμα'' και οποτε τα παιδια λειπουν σε σχολειο, ασχολιες, τοτε τα κατσικια ειναι ελευθερα και αλωνιζουν.Οταν ειναι να βγουν για παιχνιδι, τους βαζουμε και τους 2 στο κενελ.Εκει αραζουν και κοιμουνται , η τεμπελιαζουν σαν τα λιονταρια το μεσημερι.
Ολα καλα σε αυτον τον τομεα.Οσον αφορα την σχεση την δικη μας με τον Φιντελ, της γυναικας μου και μενα, αποφασισαμε να κουλαρουμε λιγο, να χαλαρωσουμε και να δοκιμασουμε εναν πιο ηρεμο τροπο και προσεγγισης δεδομενου του ιστορικου.Και φαινεται να πιανει.
Εγω ειδικα μολις ξαναρθε ημουν στην τσιτα, ετοιμος να ''πλακωθω'' μαζι του.Θυμος και οργη κλπ κλπ.Σιγα σιγα καταλαβα οτι δεν ηταν ευχαριστο αυτο.Του πεταγα το φαγητο, τον καρφωνα στα ματια, γενικα τετοιες μλκς.Τελος παντων αφου μου εφυγε ο θυμος, ειπαμε να μας δωσουμε μια ευκαιρια.
Χαλαρωμα μαζι, χαδια, δουλεια με εντολη και λιχουδια, ηρεμη σταση και ετσι σιγα σιγα φανηκε να χαλαρωνει και αυτος.Και οταν κανει να ξεφυγει η κανει κατι που δεν πρεπει εκει αποφασισα να το κοβω μαχαιρι.Νομιζω μετα απο τοσο καιρο τωρα καταλαβαινω τι εννοουσαμε.(χεχε).
Με τα αλλα ζωα, γενικα εχει τα θεματα του,οκ και για αυτο δεν εχει πολλα.Δεν παει σε σκυλοπαρκοσυναντησεις και ειμαι και εγω ησυχος και με την μεση μου στην θεση της.
Σαν φυλακας ειναι καλος,αν και δεν φανταζομαι να θελει και κανεις να μπει και νιωθουμε ασφαλεια , εχει και την μουστακαλου σαν ξυπνητηρι.
Συνεχιζει να τρωει πρωτα η Αντιοπη και μολις αρχισει εκεινη τοτε σερβιρω τον Φιντελ που μεχρι εκεινη την στιγμη ειναι στο μεινε, φανταρος ομως.Αυτο με φτιαχνει λιγακι χεχε.
Γενικα ειμαι ευχαριστημενος με την μεχρι τωρα πορεια μας, ειμαι παντα αγρυπνος, αλλα ισως να ειναι και ενα ''τιμημα'' εχοντας τον παλι στην οικογενεια, το σημαντικοτερο ομως ειναι οτι ολοι μας ειμαστε μια χαρα.