Το κλωτσάς ή δεν το κλωτσάς;;

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.535
789
Ξεσσαλονικη!!!
Τεο κοιτά μην ξεχάσεις τα χάπια σου ε!σκατογερε!κ κάτι άσχετο τώρα...χαχαχα.....τα παιχνίδια με το δάλματιας,πάλι προσεκτικά ε...μην τα αφήσετε πολύ χύμα.με το πρώτο γουρ τους την λέτε!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.759
7.920
Θα γράψω την γνώμη μου γιατί ο τίτλος με εξόργισε. Αν είναι σκύλος κάποιου και τον έχει χωρίς λουρί και επιτεθεί στην Λούση μου κλωτσάω τον ιδιοκτήτη και γίνεται χαμός..Αν είναι αδέσποτο, τα αδέσποτα δεν τα κλοτσάμε ποτέ κατά την γνώμη μου, και με μια δυναμική συμπεριφορά δεν φτάνουν καν να ορμήσουν εκτός αν είναι ειδικές περιπτώσεις, απλά φεύγουν.

io maria

Well-Known Member
16 Φεβρουαρίου 2010
1.322
28
Γέρακας
Μιλαμε παντα για την τελευταια λυση αν δεν πιασει η δυναμικη συμπεριφορα.
Προσωπικα αν δω σκυλο που ερχεται επιθετικα προς το μερος μας τρεχω καταπανω του φωναζωντας ΓΙΟΥΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
μεχρι στιγμης εχει πιασει
αλλα αν δεν επιανε την κλωτσια αλα Τσακι Τσαν δεν την γλιτωνε αδεσποτο ή οχι

Krina

Well-Known Member
28 Οκτωβρίου 2008
2.244
5
56
Περιστερι Αττικης
www.vomkrinastrand.com
συγνωμη αλλα δεν μπορεσα να διαβασω ολες τις σελιδες του θεματος
μου εχει τυχει παρομιο περιστατικο και ναι την εριξα την κλωτσια ,απο τοτε καθε φορα που βγαινω μονη μου με σκυλο σε δημοσιους δρομους απο τη μια κραταω το σκυλο και απο την αλλη κραταω μια μαγκουρα ,οχι βεβαια για να χτυπησω κανεναν σκυλο αλλα για να οριοθετω το προσωπικο μας χωρο μεχρι να βεβαιωθω οτι τα σκυλια που σηνανταμε δεν εχουν κακες προθεσεις ,ετσι λοιπον αποφευγω τις κακοτοπιες ,δεν θελω ουτε οι δικες μου σκυλες να εχουν αρνητικη εμπειρια αλλα ουτε και τα αδεσποτα

christab

Well-Known Member
13 Φεβρουαρίου 2011
314
1
Παρόμοιο περιστατικό έχει τύχει και σε μένα. Από σκυλί της γειτονιάς το οποίο δάγκωσε στο μουσούδι τον Άρη μου ο οποίος πήγε όλο χαρά να γνωριστεί και να παίξει με το συγκεκριμένο σκυλί.. Δυστυχώς η δαγκωνιά ήταν αρκετά δυνατή και καταλήξαμε με ισχυρή αντιβίωση για μια εβδομάδα σχεδόν για να προλάβουμε τυχόν μολύνσεις. Από τότε ο Άρης είναι πολύ επιφυλακτικός με τα σκυλιά της γειτονιάς και δεν αφήνει να τον πλησιάζουν. Μόνο με τα σκυλιά που έκανε παρέα εξακολουθεί να κάνει. Προσπαθούμε να τον βοηθήσουμε να το ξεπεράσει και ευτυχώς έχουμε κάνει σημαντικά βήματα. Το σκυλί που του επιτέθηκε δεν το κλότσησα αλλά από εκείνη την μέρα και έπειτα έχω τα μάτια μου δεκατέσσερα...

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Καλημερα σε ολους. Εχουμε καταληξει οτι: Κλωτσαμε-Ριχνουμε νερο-Κοπαναμε με μαγκουρα, ή φωναζουμε γιουργιααααααα!!!!:D:D

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
βασικά έχουμε καταλήξει ότι σώνουμε το κουτάβι απο κακές εμπειρίες

αυτό ,όπως όλοι οι στόχοι, επιτυγχάνεται με
ανάλυση των καταστάσεων
και γρήγορη αντίδραση
το γρήγορο είναι που μας τα χαλάει λίγο γιατί συχνά ο χρόνος είναι λίγος

οπότε έχουμε κάνει "προμελέτη"
εντοπίζουμε απο μακριά τα σκυλιά που πλησιάζουν και εξετάζουμε τις διαθέσεις τους
φροντίζουμε απο μακριά να καταστήσουμε σαφές ότι δεν έχουμε διάθεση για καβγάδες αλλά δεν φοβόμαστε κιόλας
αν πλησιάζουν ο θόρυβος είναι το καλύτερο ,μαζι με "κόρδωμα" του κορμιού μας και μεγενθυση του όγκου μας (ενώ παράλληλα φέρνουμε και το κουτάβι μας κοντά μας)
η βία ,πάντα,είναι το τελευταίο καταφύγιο και ίσως η μόνη λύση αν πιαστούμε εξ απροοπτου και το κουταβι ηδη δεχεται επίθεση

το νερό είναι καλή λύση

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
πάντως είναι σπάνιο με τα αδέσποτα και πιο συχνό με τα "μολυτά" δεσποζόμενα.....
οι επιθέσεις γενικά
και κατά κουταβιών ακόμα περισσότερο

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Aυτο που την επεσε στον δικο μου ηταν δεσποζόμενο λυτο. Θα ξαναπαω στο Ναυπλιο παντως εστω και για ''βολτα'', και θα επιδιωξω να το ξαναδω λυτο αυτο το σκυλι...;):maria:

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Η εμπειρία μου λέει άλλα, πάντως ναι, περισσότερο φοβάμαι τα δεσποζόμενα (και τα "φρέσκα" αδέσποτα) παρά τα αδέσποτα.
Ακριβώς, αυτά έχουν την κάψα!

Υπάρχουν αδέσποτα που ενώ περνάς από δίπλα τους με τον σκύλο σου και να το μυρίσει ο δικός σου βλέφαρο δεν θα σηκώσουν για να δουν τι γίνεται ενώ είναι αραγμένοι κάτω!

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ

mAthosalas

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2011
1.053
2
52
Πάτρα
... σκεφτομαι οτι αν εβγαινε κανενας και μου ελεγε γιατι κλωτσησα τον σκυλο του, θα επρεπε να ριξω κι αλλες κλωτσιες και καποιος θα ηταν στο νοσοκομειο τωρα και ο αλλος στο τμημα...
Τι ειπες τωρα!Τι πασα μου δινεις!!!Δεν υπαρχει χειροτερη συμπεριφορα αντικοινωνικου κομπλεξικου διποδου που θελει να λεγεται ανθρωπος,και μαλιστα ιδιοκτητης σκυλου,απο αυτον που ΧΑΙΡΕΤΑΙ που ο σκυλος του θα την πεσει σε αλλο σκυλο.Η γ@μωσυμπεριφορα του Ελληναρα που σε αλλες περιπτωσεις βλεπει το παιδι του να κλωτσα το παιδι σου και κοιταζεις τον μπαμπα αυτου του μικρου να γελαει καμαρωνοντας για το "λεβεντη του" που δεν μασαει πουθενα...
Προσωπικα μού εχει τυχει με την Γερμανιδα μου(Γ.Π)να της την πεφτει ενα Μπόξερ,να με ενοχλει,να ΤΗΝ ενοχλει και αυτο εκει.Γυριζω και λεω στον ιδιοκτητη "ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ κρατηστε το σκυλο με το λουρι του διοτι ενοχλει" και με κοιταξε με υφος χιλιων καρδιναλιων που εχουν πιασει τον Πάπα απο τα(μην το πω...)φρυδια απαντωντας μου χαμογελαστος"αστα ρε φιλε να παιξουν"...Αυτο και εκανα...ελυσα το λουρι της Ηρας και της ειπα "παιξε".....................επαιξε λοιπον για κανα λεπτο σχεδον...και γ@μω τα παιχνιδια!!!Ενα κουβαρι ητανε μια ωραια ατμοσφαιρα...Μονο που δεν εκλαιγε ο κομπλεξικος "μπαμπας" παρακαλωντας να τραβηξω το σκυλο μου και ΦΥΣΙΚΑ του απαντησα "εαν εχεις την διαθεση χωρισε τα εσυ"....Θυμαμαι που πηρε το σκυλο αγκαλια και χωρις να βγαλει τσιμουδια εφυγε με γοργα βηματα.Δεν θυμαμαι να τον ξαναειδα στο Παρκο του Βυρωνα απο τοτε....

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
@mAthosalas, καλα τα λες. Και ο δικος μου αν δεν ηταν 3 μηνων, μαλλον τετοιο εργο θα βλεπαμε...

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.535
789
Ξεσσαλονικη!!!
παιδια ειναι απο τα πιο ενοχλητικα πραγματα....εκτος που οι τυποι αυτοι ειναι για κλωτσιες,μετα με κανουν κ γουσταρω...κ δεν θελω!ειναι καφριλα κ απο μερος μου.το αλλο σκυλι δεν φταιει σε τιποτα.εκτος αυτου,τα σκυλια αλλαζουν συμπεριφορα μετα γενικα με τα αλλα ζωα κ ειναι κουραστικο.εισαι συνεχεια μη κ μη...αλλα ειπαμε,ο μ@@@@@ς δεν θα πεθανει ποτε!παντα θα συναντουμε τετοια τυπακια.αλλα πιο πολυ σπαζομαι οταν τα ακουω απο ανθρωπους που γνωριζω...ο σκυλος μου ετσι κ ο σκυλος μου αλλιως κ αρπαξε το ταδε κ το βαλε κατω κ χαρα να δειτε κ επαρση οι τυπαδες!μεχρι που τρωνε καμια ξαναστρωφη τα σκυλια τους κ τουμπεκιαζονται!

Teobullmastiff

Well-Known Member
25 Ιουλίου 2009
4.816
3
40
Πεντελη,Αθηνα
εαν μου συμβει ποτε,αδεσποτο να "την πεσει" στον σκυλο μου...εννοειται οτι θα τον λυσω...εκεινη την στιγμη,δεν γινεται να το τραβηξεις με το λουρι (οταν ο αλλος σκυλος του επιτιθεται) ή να προσπαθησεις να τα χωρισεις.

ηδη αντιμετωπιζω προβλημα εδω που μενω με ενα ενηλικο αρσενικο....να δω μεχρι ποτε θα μπορω να αποφευγω το οτιδηποτε.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97