Το κλωτσάς ή δεν το κλωτσάς;;

ProudtobeGreek

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2010
3.690
4.331
43
www.proudtobegreek.eu
Παλιά είχα βγάλει τη Μίλβα βόλτα..και στα καλά καθούμενα βλέπω μια γάτα εξαγριωμένη να πηγαίνει προς τη Μίλβα με άγριες διαθέσεις..δε το σκέφτηκα εκείνη την ώρα και την κλώτσησα..μετά αφού ηρέμησα είδα οτι είχε εκεί κοντά γατάκια...τη λυπήθηκα αλλά αν την άφηνα θα έβγαζε τα μάτια της δικιάς μου..βέβαια δεν έφυγα αλόβητη απο όλο το σκηνικό μιας και ηταν καλοκαιρί και φορούσα σορτσάκι και απέκτησα ωραιότατες νυχιές στη γάμπα μου..ακόμα και τώρα μετά απο τόσα χρόνια φαίνονται ελάχιστα..!Πάντως αν ζούσα ξανά κάτι παρόμοιο απο ένστικτο και μόνο θα έκανα το ίδιο πράγμα..και ας στεναχωριόμουν μετά!

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
απο το να πάθει κακό το δικό μου κουτάβι προτιμώ να κλάψει το άλλο, και δεν θα το σκεφτόμουν και πολύ πολύ, έτσι δεν λειτουργούμε όταν αγαπάμε κάτι; (μην παρεξηγηθώ, είμαι σίγουρος πως το αγαπάς το σκυλί :))
Το υπεραγαπω το σκυλι, ηταν περιεργη η φαση χθες δεν προλαβα να σκεφτω και πολυ ηρθε απο πισω μου και μολις τον ειδα σε μισο δευτερολεπτο αντε ενα, εκανε την επιθεση. Αν ειχε ερθει απο εμφανες σημειο θα ειχα μπει μπροστα και θα το καταλαβαινα και τι προθεσεις ειχε και αναλογως θα επραττα. Την επομενη φορα που θα εχουμε παρομοια εμπειρια, θα κανω αυτο που δεν εκανα χθες...;)

giorgosv

Active Member
7 Φεβρουαρίου 2011
36
0
καλά αμα έρθει απο πίσω αργείς να αντιδράσεις, εκτός και αν ασκείς τίποτα wing chun :pP

giorgosv

Active Member
7 Φεβρουαρίου 2011
36
0
ωραία, αυτός ηταν ο σκοπός :)
edit: το κάνω συχνά πάνω σε σοβαρές συζητήσεις, αλλα δεν το εκτιμάνε πολλοί :p

Last edited:

Teobullmastiff

Well-Known Member
25 Ιουλίου 2009
4.816
3
40
Πεντελη,Αθηνα
ευτυχως που κοιμαται ο admin,θα μας ειχε παρει ολους...:D

εσας βασικα,γιατι ως γνωστον εγω δεν φταιω ποτε και σε τιποτα!

ιδιαιτερα τον Λαυρεντη...αυτος φταιει για ολα!:p

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97