Το δράμα έχει ψυχή...

ProudtobeGreek

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2010
3.687
4.325
43
www.proudtobegreek.eu
Εγώ τα είδα και τα δύο..μπράβο στο παληκάρι που δεσμεύτηκε τόσο...σπάνιο στις μέρες μας!Κάσι αν μάθεις περισσότερα για το καταφύγιο και τις συνθήκες ενημέρωσε μπας και μπορέσουμε να κάνουμε τίποτα...

Andromeda

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2010
1.595
2
Δεν πειράζει που δεν φαίνεται το βίντεο. Αρκεί που το Τζινάκι είναι καλά. :):):) Συγνώμη, την είχαν κλεισμένη σε κλουβί και δεν την έβγαζαν κάν για μία βόλτα, να κινηθεί λίγο το σκυλί και να κάνει την ανάγκη του ; :shock: Δεν δικαιολογείται αλλιώς η κατάσταση της !!! :mad:

bill_soka

Well-Known Member
5 Μαρτίου 2011
50
1
να'μαι κ εγω! ειμαι ο βασιλης κ χαιρομαι που σας γνωριζω!
θελω πρωτα απο ολα να σας ευχαριστησω για τις ευχες σας...
η genie ειναι απο τα σκυλια που δυσκολα μπορεις να αντισταθεις!!! εχει αυτο το κατι...
αν καποιος μου ελεγε οταν την πρωτοειδα οτι θα με δαγκωσει κ να μην πλησιασω θα
το επερνα σαν προκληση κ θα πηγαινα σιγουρα κοντα της!!!
μου εκανε κλικ απο την πρωτη στιγμη κ σιγουρα πλεον κ το αντιστροφο!!!
(μπορει να το επιβεβαιωσει κ η kasi ayto xaxaxa)
σημερα ειχαμε κ αλλα νεα απο την 3 επισκεψη στον vet! μας μιλησε για μικροβια,
μικροβια τα οποια αν ειναι οντως, (θα ξερουμε απο τριτη,τεταρτη) σε λιγο καιρο θα
αρχισουμε να τρεχουμε να πιασουμε την ευκινητη ζαιρα μας...(χαχαχχα)
ενα απο αυτα ειναι η τοξοπαλσματοση!
σιγουρα θελει προσπαθεια!!! πανω απο ολα δικη της!!! αυτο που μας ειπε ειναι οτι
ειμαστε εν μεροι τυχεροι που δεν τα εχει παρατησει το ζωντανο με τοσα που εχει περασει!!!!
επρεπε να ειναι τουλαχιστον 26-27 κιλα κ ειναι 21,6. συνεχιζουμε προς το παρον με την
θεραπεια που εχουμε ηδη ξεκινησει κ απο τριτη τεταρτη κανουμε αλλη μια συναντηση
με τον vet κ βλεπουμε!

τωρα μπορειτε σιγουρα να δειτε ολοι τα βιντεακια της μικρης ξυνης, οπως μας αποκαλουν μερικοι μερικοι... (χαχαχα)
συγχωρεστε με για τυχον λαθη που εκανα..
οποιαδηποτε ερωτηση, παρατηρηση, γνωμη, η οτι αλλο ειναι ευπροσδεκτο!!
ελπιζω να μην παρεξηθω που προσπαθω να βλεπω μια πιο χαρουμενη πλευρα του ολου θεματος!!
(οσο χαρουμενη μπορει να γινει!!!)

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.103
Τοξοπλάσμωση ε; Ταιριάζουν τα συμπτώματα :rolleyes:

Βασίλη καλώς ήρθες στο φόρουμ :)
Εμείς χαιρόμαστε ακόμη περισσότερο που σε γνωρίζουμε και ευχόμαστε, τα πράγματα να σας πηγαίνουν απ' το καλό, στο καλύτερο.
Μπράβο σου για όσα κάνεις για την ομορφούλα και ελπίζω να είναι όλα περαστικά και να σας δούμε κάποτε και σε μια σκυλοβόλτα.
Τελικά αλλάξατε γιατρό;

bill_soka

Well-Known Member
5 Μαρτίου 2011
50
1
να εισαι καλα, σε ευχαριστουμε πολυ! σκυλοβολτα κ τωρα ακομα παμε... καθε μερα!!! απλα οχι μακρινη!!
οχι δεν αλλαξαμε γιατρο! απλα ειμαστε της αποψης οτι οσο περισσοτεροι τοσο καλυτερα! κ μπορει να παμε κ σε αλλο! τουλαχιστον μεχρι να μας σταματησει καποιος κ να μας πει "ελατε εδω, ετσι κ ετσι κ ετσι εχουν τα πραγματα κ αυτα μπορουμε να κανουμε!"
κ καλως σας βρηκα...

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
καλα καλα... η τζινι?? καθε μερα που την ζουμε...
θα μας θαψει ολους αυτη!!! :D :D

ειστε ολοι ευπροσδεκτοι να την γνωρισετε απο κοντα!

Andromeda

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2010
1.595
2
Μπράβο σου Βασίλη, ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ !!! :):):) Καλώς μας ήλθες, να σου ζήσουν οι κοριτσάρες σου, και να είσαι πάντα καλά ! Χαιρόμαστε πολύ που σε γνωρίζουμε !!! :D:D:D

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.241
Μέλη
20.016
Νεότερο μέλος
Nikos_Ν