Το δράμα έχει ψυχή...

Andromeda

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2010
1.595
2
Τί να σου πώ Αμαλία μου, μπορεί να έχεις και δίκιο ... :) Είπαμε, μακάρι να μην αδικούμε κανένα. Αλλά η κατάσταση στης Τζίνι σοκάρει και δημιουργεί μεγάλα ερωτηματικά ...

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
Κοιτα να δεις.. μιλησα αφου βεβαιωθηκα για οσα ειπα.. και οταν μαθω με σιγουρια και αλλα θα πω και αλλα.. προσωπικες ευθυνες ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΙΞΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ.. προς θεου ποια ειμαι εγω?
Αλλα η ιστορια της Τζινι με σοκαρε πραγματικα.. και οσα ειπα ειναι διασταυρωμενα..η Δωρα ανακαλυψε την τζινι, οπως και τον πιτ, που παλι απο οσα εμαθα, ο σκυλος μπηκε χωρις ερλιχεια.. και σε τελευταιες εξετασεις ειχε 1/3000κατι.. που την κολησε? και γιατι?

καταλαβαινω απολυτα οτι ολα στηριζονται στην καλοσυνη εθελοντων.. αλλα οταν η ποσοτητα υπερβαινει της ποιοτητας τοτε τα πραγματα μπορουν να φτασουν σε πολυ ασχημες καταστασεις..

Το μυνημα που προσπαθω να κανω ffw απο το facebook λεει

Το καταφύγιο ζώων του Βύρωνα φιλοξενεί περίπου 150 σκυλιά. Οι ανάγκες τους για τροφή είναι μεγάλες, χρειάζονται 3 εικοσάκιλα ξηράς τροφής ημερησίως! Όποιος θα ήθελε να προσφέρει τροφή για τα σκυλάκια του καταφυγίου, το pet shop Jordan, στην οδό Κολοκοτρώνη 10 (κοντά στον ταχυδρομείο) στον Βύρωνα, μας κάνει μεγάλη προσφορά στο 20 κιλο της ξηράς τροφής. Ο καθένας μπορεί να δώσει όποιο ποσό θέλει να διαθέσει, να πάρει την απόδειξή του και φυσικά να μην ξεχάσει να πει ότι είναι για το καταφύγιο του Βύρωνα. Η παράδοση των τροφών θα γίνει απ'ευθείας από το ΡΕΤ SHOP στο καταφύγιο μαζικά όταν συγκεντρωθούν. Για οποιαδήποτε διευκρίνηση μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Μαρία στο 6973535686. Eυχαριστούμε προκαταβολικά!

και μαλλον το σωστο λινκ ειναι... (ελπιζω να βγει σωστο αυτη τη φορα..)

http://www.facebook.com/?sk=message...ΖΩΩΝ-ΒΥΡΩΝΑ-ΑΝΑΓΚΗ-ΓΙΑ-ΤΡΟΦΕΣ/184507318257612

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Τώρα είδα το θέμα, ξεχνάω να οιτάξω σε αυτό το τμήμα του φορουμ.
Είναι τραγικο :( δεν ξερω τι άλλο να πω.
Αν μπορώ να βοηθήσω κάπως, οικονομικά, πρακτικά, στειλε μου πμ kasi.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.103
Τώρα είδα το θέμα, ξεχνάω να οιτάξω σε αυτό το τμήμα του φορουμ.
Κοπελλιά, απαράδεκτη. Αν δεν κοιτάς τα φιλοζωικά, τι κοιτάς;
Αύριο με τον κηδεμόνα σου...:D

* Δεν χρησιμοποιείς το "Νέα Μυνήματα" ;

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
Βασικα κοιταχτε να δειτε... απο οτι φανταζομαι και αυτο το λεω με επιφυλαξη (βαση ενος αλλου καταφυγιου) οι τροφες που προμηθευονται ειναι απο τις πιο φτηνες που μπορουν να βρουν, αρα και η τροφικη τους αξια ειναι μηδεννικη, το να στειλω 3-4 σακια τροφες δεν θα κανει καμια δοαφορα,..θα φανε μια φορα καλα και? που να καλυψεις 150 σκυλια... ειναι απιστευτα δυσκολο κατα την γνωμη μου..
εγω σκεφτομαι να στειλω φαρμακα, του λαχιστον.. κανα κολαρο... κανα drontal... και επικοινωνοντας μετο τηλ να ρωτησω αν εχουν συγκεκριμενη ελειψη σε καποι φαρμακο.. δεν ξερω τι.. αλλα ας πουμε η τζινι χρειαζοταν neyrobion kai prezolon , τα οποια ειναι αρκετα φτηνα φαρμακα..
Λαρα μου, εισαι πολυ καλη, αλα δεν ειμαι εγω αυτη που το οργανωνει, καλυτερα να μιλησεις στο τηλ με την Μαρια.

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
mareco, συγγνωμη:oops:

όχι δεν το ειχα προσεξει μεχρι τωρα που το ανεφερες :D θα ειμαι πιο επιμελης απο δω και περα!

μα πως είναι δυνατον να έχουν μαζεψει 150 σκυλιά δεν το πιστευω:eek::eek:

15 εθελοντες κάθε μέρα στο καταφύγιο να ήταν και πάλι ίσα ίσα τα βασικά θα μπορουσαν να τους προσφέρουν (ίσως)! :(:(

νομίζω εκτός απο φάρμακα το καλύτερο θα ήταν να αρχίσουν να προωθούνται τα σκυλιά για υιοθεσίες και να σταματήσουν να μαζευουν σκυλιά για ένα διάστημα! Δεν μπορούν να τα φροντίσουν απ`ότι φαίνεται.... όσο καλές προθέσεις και να έχουν (που δεν έχω λόγο να τις αμφισβητήσω).

Υιοθετήται κανένα σκυλί απο εκει? Δεν είχα ξανακούσει ποτε αυτο το καταφύγιο:( και έχω ψάξει λίγο δεν είμαι και ΕΝΤΕΛΩΣ άσχετη.

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
Συμφωνω λαρα... ισως να μπορουσαμε να μαζευτουμε να παμε να τα βγαλουμε φωτο να δουμε πως θα μπορουσαμε να βιηθησουμε στις υιοθεσιες.... λεω εγω τωρα...

yasemin

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2009
2.789
5.380
Για να μιλησουμε για υοθεσιες θα πρεπει να προηγηθει ενδελεχης κτηνιατρικος ελεγχος αυτων των σκυλιων.
Επισης να γινει και καποια αξιολογηση του χαρακτηρα τους.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.103
Επίσης, μην κόβετε τον λαιμό σας, ότι οι του συλλόγου, θα επιθυμούν την ανάμιξη τρίτων.
Μην πάτε για μαλλί και βγείτε γουλί.

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
αααχχ!!! :(
Εχω στεναρωχεθει πολυ ρε παιδια.. δικαιολογηστε με...
mareco το λινκ που μ στειλες, θα την πανε μια βολτα οι αλλοι 2 γιατι εγω ειμαι ολημερα εδω.. θα σου πω νεα

σημερα ειδε την Τζινι ο εκπαιδευτης μου που εχει ασχοληθει και με κινησιοθεραπεια (πως λεγεται τελος παντων..) Μας ειπε, οτι η κατασταση της θα μπορουσε να ειναι καλυτερη αν δεν ειχε εγκλωβιστει σε ενα 2χ2 και μπορουσε να κουνηθει... η χρονια ακινησια επιβαρυνε το σκυλι.
ο κτηνιατρος μου ειπε οτι αμφιβαλει για την μορβα που μας ειπαν.. το ιδιο ειπε και ο εκπαιδευτης.. ειναι λιγο καλυτερα.. δλδ τουλαχιστον δεν πεφτει.. ο δευτερος.. ειπε οτι η ευθανασια για αυτο το σκυλι ειναι φονος... το σκυλι μπορει να επανελθει σιγουρα οχι στο 100% αλλα αφου εχει ορεξη και τρωει , κανει τις αναγκες της χωρις βοηθεια η να λερωνεται.. αποκλειει αυτη την περιπτωση..
καλα τα νεα!! ξεκιναμε ασκησεις!!!
αντε... και εις ανωτερα!!!!!!!!!!!!!!!

Last edited:

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.103
Αυτές οι θεραπείες ξέρεις ότι πρέπει να ξεκινάνε χθες...δηλαδή, το συντομότερο δυνατόν...

* Αν τελικά πάνε, ας πουν από Μαρία του Σωτήρη και της Δάφνης.

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
Ξερω ξερω.. και να μην ηξερα.. μας τα παν και αλλοι , στην περιπτωση της ο χρονος ειναι εχθρος... σε ευχαριστω παρα πολυ!! εισαι ΦΙΛΗ :D

Andromeda

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2010
1.595
2
σημερα ειδε την Τζινι ο εκπαιδευτης μου που εχει ασχοληθει και με κινησιοθεραπεια (πως λεγεται τελος παντων..) Μας ειπε, οτι η κατασταση της θα μπορουσε να ειναι καλυτερη αν δεν ειχε εγκλωβιστει σε ενα 2χ2 και μπορουσε να κουνηθει... η χρονια ακινησια επιβαρυνε το σκυλι.
ο κτηνιατρος μου ειπε οτι αμφιβαλει για την μορβα που μας ειπαν.. το ιδιο ειπε και ο εκπαιδευτης.. ειναι λιγο καλυτερα.. δλδ τουλαχιστον δεν πεφτει.. ο δευτερος.. ειπε οτι η ευθανασια για αυτο το σκυλι ειναι φονος... το σκυλι μπορει να επανελθει σιγουρα οχι στο 100% αλλα αφου εχει ορεξη και τρωει , κανει τις αναγκες της χωρις βοηθεια η να λερωνεται.. αποκλειει αυτη την περιπτωση..
Τί ωραία νέα ! :D:D:D Αφού δεν είναι θέμα μόρβας, τότε όλα παλεύονται ! Να είστε καλά βρέ κορίτσια ! :D:D:D
Πάντως με το "καταφύγιο" δεν καταλαβαίνω τί γίνεται. Νομίζω ότι είχα δεί αγγελίες για αδέσποτα πρός υιοθεσία από ζωοφιλικό σωματείο Βύρωνα, αλλά δεν ξέρω αν μιλάμε για το ίδιο σωματείο. Την έρημη την Τζίνι δεν την έβγαζε κανείς βόλτα ; :(:mad:

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Γιατί να μη θέλουν αναμικξ τρίτων όταν θέλουμε να αναμιχθουμε για να βοηθησουμε τα σκυλάκια?
όλα τα καταφύγια θέλουν περισσοτερους εθελοντες!

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
παιδια τι να σας πω.. δεν ξερω.. αν θελουν η δεν θελουν δεν ειμαι εγω αυτη που ερχεται σε επαφη... παντως βρηκα τροφες με 13-14 το 20κιλο.. και νομιζω δεν ειναι και τοσο χωμα.. αν θελετε να το οργανωσουμε... ή να κανονισουμε καμα "εκδρομη" να ριξουμε μια ματια.. ε?

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
kasi εγω είμαι μέσα, εκτός απροοπτου φυσικα! στειλτε μου πμ αν κανονισετε κατι για να το δω σιγουρα:)

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
Για δειτε εξελιξη... να χαμογελασει το χελακι μας... :D

[video=facebook;10150124273663236]http://www.facebook.com/video/video.php?v=10150124273663236[/video]

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.103
Βίντεο έχεις βάλει; Δεν μπορώ να το δω από την δουλειά. Τι δείχνει γιατί έχω περιέργεια;

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
[video=facebook;10150124276973236]http://www.facebook.com/video/video.php?v=10150124276973236[/video]
αμα τσακωσει ετσι αυτον που την παρατησε... πολυ θα το φχαριστηθω!!! ααααμα πια!!!
Γεια σου ρε Τζινι.. τσακαλε!!!!!!!

Last edited:

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
Βίντεο έχεις βάλει; Δεν μπορώ να το δω από την δουλειά. Τι δείχνει γιατί έχω περιέργεια;
την τζινι.. να περπαταει!!! αμε!! περπαταει!!!
καλα μη φανταστεις εκθεσιακα.. αλλα το μπαλακι της παει να το πιασει φουριωζα!!!

και το δευτερο, τον νεο της ιδιοκτητη να κανει βαρη σηκοντας την μπαλα απο οπου.... κρεμεται μια τζινι.. ;)

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.241
Μέλη
20.016
Νεότερο μέλος
Nikos_Ν