Το αντιμετωπίζω λάθος; Τα φώτα σας παρακαλώ!

*Kiara*

Well-Known Member
12 Μαϊου 2015
475
698
Αθήνα
Κάντε δουλειά σας :) Διάβασα κ εγώ την ιστορία του Κυριάκου-Σίμου και πολύ μου άρεσε!

*Kiara*

Well-Known Member
12 Μαϊου 2015
475
698
Αθήνα
@rick μακάρι!! Η μη αντίδραση με ικανοποιεί κ εμένα, νομίζω πως είναι καλό. Η φυγή στα ζόρια με προβληματίζει :unsure: Οχι ότι θα την ήθελα τσαμπουκά, αλλά μη γίνει φοβική. Το ισορροπημένο κυνηγάω

D

Deleted member 14614

Guest
Κάντε δουλειά σας :) Διάβασα κ εγώ την ιστορία του Κυριάκου-Σίμου και πολύ μου άρεσε!
Άσε, γιατί θα φάμε καμιά βουρδουλιά σε λίγο...
@rick μακάρι!! Η μη αντίδραση με ικανοποιεί κ εμένα, νομίζω πως είναι καλό. Η φυγή στα ζόρια με προβληματίζει :unsure: Οχι ότι θα την ήθελα τσαμπουκά, αλλά μη γίνει φοβική. Το ισορροπημένο κυνηγάω
Σίγουρα έχεις καιρό μπροστά σου. Η μη αντίδραση θεωρώ ότι είναι ό,τι υγιέστερο από άποψης συμπεριφοράς μπορεί να έχει ένας σκύλος. Για την φυγή σαφώς ευθύνονται και όλοι αυτοί που σας έχουν τύχει! Αλλά με βάση όσα έχεις περιγράψει, εγώ θα ήμουν πολύ ικανοποιημένος.

• Like
Reactions: *Kiara*

Yorkaddict

Well-Known Member
24 Ιανουαρίου 2011
5.456
12.894
Aθήνα
Δεν είναι θέμα φόβου. Δεν ασχολείται απλά.
Το καλύτερο κατά την ταπεινή μου γνώμη είναι μέχρι να αποφοιτήσει να επιλέγεις όσο το δυνατό πιο ισορροπημένα σκυλιά. Μόνο καλό θα της κάνουν.

• Like
Reactions: *Kiara*

*Kiara*

Well-Known Member
12 Μαϊου 2015
475
698
Αθήνα
@rick με καθησυχάζεις, σ ευχαριστώ!! Θα αποφύγουμε βέβαια για λίγο καιρό τους μπελάδες, να δω πώς θα πάει και μ αυτή την τακτική.

@Yorkaddict η αδιαφορία της δε με προβληματίζει καθόλου, μου φαίνεται καλό. Η φυγή όμως όταν τρομάξει; Γιατι αν δει τα ζόρια αυτό κάνει, τρέχει να φύγει. Πιστεύεις αυτό μπορεί να είναι ένδειξη ότι κινδυνεύουμε να αναπτύξει φοβικές συμπεριφορές; Ναι, κ εγώ εκεί καταλήγω, θα αποφεύγω περίεργες συναναστροφές. Ευτυχώς έχουμε τη δυνατότητα να συναναστρέφεται ισορροπημένα σκυλιά, θα το προτιμήσω. Σ ευχαριστώ!

Yorkaddict

Well-Known Member
24 Ιανουαρίου 2011
5.456
12.894
Aθήνα
Από τότε που έγινε αυτό το περιστατικό έχεις παρατηρήσει κάποια αλλαγή στην συμπεριφορά της απέναντι σε άλλους σκύλους;

*Kiara*

Well-Known Member
12 Μαϊου 2015
475
698
Αθήνα
Η μόνη αλλαγή που έχω παρατηρήσει είναι πως ίσως φεύγει λίγο ευκολότερα από ζόρικες καταστάσεις, χωρίς όμως να μπορώ να το πω με βεβαιότητα, διότι τυχαίνει τώρα τελευταία να μας έχουν τύχει πολλές και έντονες μαζεμένες. Κατα τα άλλα είναι το ίδιο ήρεμη και φιλική με όλα τα σκυλάκια που την προσεγγίζουν ήρεμα ή λίγο επιφυλακτικά, όσα δεν έρχονται για καβγά δηλαδή. Με τα σκυλάκια που "κάνει παρέα", που κανονίζω με τους ιδιοκτήτες τους να βρισκόμαστε για παιχνίδι τακτικά, είναι ακριβώς η ίδια, χαρούμενη και με αυτοπεποίθηση πιστεύω