Ο γιατρός τι λέει για αυτό;Δεν μπορώ να πιστέψω πως θέλει τόσο για να συνέλθει. Ακόμα δεν μπορεί να περπατήσει. Πριν 5 χρόνια όταν έγινε εγχείρηση στο γόνατο είχε συνέλθει σε μισή ώρα.
Σκυλί που τρώει, μη το φοβάσαι...Πάντως έχει όρεξη να φάει και να πιεί νεράκι μόνο που δεν μπορεί να σταθεί στα πόδια του.
Να έκανε τέτοιο σχόλιο για την ηλικία μου το Μαρέκο και να το άφηνα να περάσει έτσι?Δώστου χρόνο, χωρίς να τον συγκρίνεις, με τότε που ήταν πιτσιρής.
Οτι κάνεις και για τον εαυτό σου, δηλαδή.
Ενώ τα άλλα, τα αφήνεις ασχολίαστα...Να έκανε τέτοιο σχόλιο για την ηλικία μου το Μαρέκο και να το άφηνα να περάσει έτσι?
Τι να σου κάνω, που δεν θέλω να σου απαντήσω αρμοδίως, στο θέμα του Cookάρα. Είσαι τυχερός!!!Να έκανε τέτοιο σχόλιο για την ηλικία μου το Μαρέκο και να το άφηνα να περάσει έτσι?
Κοκκινα ειναι... δεν είναι η φωτό..Σιδερενιος!!
Εχουν σπασει αγγεια στα ματια του η ειναι η φωτο?
εύχομαι περαστικά στον Cookie, του δίνετε παυσίπονο?Ο κτηνίατρος μού είπε πως είναι παρενέργεια από τη νάρκωση. Δεν φαινόταν σαν να πονάει αλλά σαν να μην ξέρει τί του γίνεται.
Δεν μπορώ να πιστέψω πως θέλει τόσο για να συνέλθει. Ακόμα δεν μπορεί να περπατήσει. Πριν 5 χρόνια όταν έγινε εγχείρηση στο γόνατο είχε συνέλθει σε μισή ώρα.
Ναι, ενέσιμο και αντιβίωση.εύχομαι περαστικά στον Cookie, του δίνετε παυσίπονο?